Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hej, jst sem anonoimna od zadnjič...se opravičujem, ker pišem anonimno, ampak sem že kar nekaj časa na RR, pa ne bi rada bila pod pritiskom, upam, da razumete. sem srečala lano in bebii, obe res simpatični punci, lana sem mi je zdelo, da si rekla, da boš na vrsti, ko sem ravno odhajala, kaj si morala še čakat? no hotela sem pa napisat o zadetosti po utrogestanu...mene tolk zadene, da nisem za nikamor, poleg tega sem sama s hčerko dopoldan in se je revica, danes čisto sama igrala, ko sem jst komirala na kavču, upam, da bo jutri kaj boljše, ker me je danes tako vest pekla zaradi nje. zbudila sem se, ko mi je lepila nalepke po obrazu , sej ne vem ali se naj smejim ali jokam, ker sem se počutila, kot, da jo zapostavljam... res upam, da se bo telo vsaj malo navadilo na ta hormon al kar to pač je in bom lažje ignorirala zadetost. držim pesti za prav vsako izmed vas! anonimna2 o anonimka, kako si......valjda se te spomnem, si res doborovoljček,......ja itak da sem šla boga boga zadnja noter , ma kot vidiš sem preživela , pridelala 16 celic, BEBIII pa 18 celic !!!!! V nedeljo imava ET, a ti tudi??? Drugače pa ta utrogestan res zadeva sto na uro , BEBIII je tudi čist zadeta in je rekla, da ga v usta ne da več!"!! Baje pa da n zadeva več, ko si ga daješ vaginalno - no pustimo se presenetiti... jutri ga še moram požret, pol pa res upam, da ne zadene več tolk, ker še govorim komaj. joj vidve pa sta res pridelali celice! jst jih imam 6, upam, da jih čim več preživi se pa vidimo v nedeljo ja komaj čakam..., pol bom pa prava kokla, ki bo grela svoj jajček al pa dva lep dan vsem!
|