|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
29.4.2009 14:28:29   
kimsy
miklarom - super, super in še enkrat super.  user posted image  user posted image  user posted image Držim pesti in upam, da bo 12.05. tvoj drugi najsrečnejši da, ker prvi bo ko boš rodila!user posted image
Aljonka - jst sm mela cisto in so mi jo punktirali preden so mi dali menopur.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
29.4.2009 14:55:26   
Reby
Naša Goldy je šla včeraj zaradi krčev v bolnico in so jo tam tudi obdržali. V bolnici bo še najmanj 1 teden, ker ima skrajšan MV na cca 1 cm, da bo dopolnila 34. teden, potem bodo pa videli kako dalje. Pupa je drugače ok in ima že cca. 1800 g. Vse vas lepo pozdravlja user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
29.4.2009 14:57:22   
Reby
Miklarom - ti naša kokoška, super rezultat user posted image  Lepo grej svojo pikico in jo cartaj, pa še toliko pingvinčkov te čaka, to bo otrok user posted image
Kiwi - držim pesti, da bo belina čim dlje in da izcedek izgine

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.4.2009 15:01:33   
gigi1
Pozdravček vsem pupikam

Diana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambika z zamudo VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy držita se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii carica si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.4.2009 15:04:03   
punsha
Miklarom, tole je pa super novica user posted image Le pridno pazi na svojo pikico in seveda nase. Prav vesela sem zate, jupiiiuser posted image

Sonček33 in Kiwi, vama pa hvala ker mislita tudi name. Res upam da končno dobim še to drugo zdravilo, se mi telih 20 dni samega Suprefacta že kar vleče.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.4.2009 15:08:59   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Dan, punce,

da se malo spet oglasim, kako ste kaj? Vidim, da kar pridno klofate tu gor. Jaz sem zgleda med bolj ta lenimi za pisanje.

Veliki škrat, pri meni danes ni čiste beline, se je pojavil nek izcedek, taki bolj rjavi kot rdeč. Zaenkrat. No, pa vseeno upam, da še to nič slabega ne pomeni. Bi lahko bila pozna vgnezditev? Oh, upam.

Držim pesti, da tale izcedek ne pomeni nič slabega.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.4.2009 15:09:35   
BarbiG
Goldy v mislih sem pri tebi. Želim ti, da čim dlje zdržita 2 v 1. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.4.2009 15:13:35   
Anonimen
kiwi, držim pesti, da je ta izcedek res samo vgnezditvena krvavitev!! user posted image  user posted image  Kateri dan po ET pa si?

goldy, držita se z malo user posted image  vsaj še kakšen mesec, potem pa itak ne bo več panike!! user posted image

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.4.2009 15:27:25   
KIWI
Suzi sem 10 dan po ET, v ponedeljek imam test. Tak da, ne vem no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.4.2009 15:32:21   
Anonimen
kiwi, mogoče je pa samo izcedek, ki ga je imelo večino punc po IVF. Držim pesti, da ostane samo pri tem!!! user posted image

(odgovor članu KIWI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.4.2009 15:37:28   
punsha
KIWI pošiljam ti veliko pozitivnih misli, pa le naj pomagajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.4.2009 15:57:43   
miklarom
Goldy - držim pesti zate in za tvojo malo pikico, da bo vse vredu, pa pozdravite jo v mojem imenuuser posted image user posted image

KIWI - mogoče je pa res samo vgnezditev, ne obupaj in misli usmeri v pozitivno, držim pestke zate, pupa mojauser posted image user posted image user posted image

punce hvala vam za tako lepe besede in navijanje, jaz res srčno upam da nam tokrat uspe, saj se trudiva že dolgih17.let in si res že želim v naročju držati najino malo user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.4.2009 16:05:31   
Anonimen
miklarom, 17 let?? Vsaka vama čast! Dobra sta!! Močno upam, da vama tokrat res uspe!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.4.2009 16:10:55   
miklarom
skuštrana suzi - ja dolgih 17.let, pa še vedno sma polna optimizma, želje po malihuser posted image , in še ne mislima nehati dokler nama ne uspe. saj vem imam železne živce in voljouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.4.2009 16:13:36   
Anonimen
Ampak to pa res!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.4.2009 16:13:46   
lana08
Miklarom čestitke za user posted image , res ti želim da ostaneta skuoaj 9m.

Goldy držita se.

Kiwi tebi veliko optimizma, držim pesti za user posted image user posted image .

Bebi in Lana70 vajine celice se gotovo že lepo delijo.

Sonček33 pridi še v naše kraje na obisk, pogrešamo te user posted image .

In za konec še moje poročanje, dobila sem municijo-menopur, naslednji UZ 8.5. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.4.2009 16:17:10   
Anonimen
hej,

jst sem anonoimna od zadnjič...se opravičujem, ker pišem anonimno, ampak sem že kar nekaj časa na RR, pa ne bi rada bila pod pritiskom, upam, da razumete.

sem srečala lano in bebii, obe res simpatični punci, lana sem mi je zdelo, da si rekla, da boš na vrsti, ko sem ravno odhajala, kaj si morala še čakat?

no hotela sem pa napisat o zadetosti po utrogestanu...mene tolk zadene, da nisem za nikamor, poleg tega sem sama s hčerko dopoldan in se je revica, danes čisto sama igrala, ko sem jst komirala na kavču, upam, da bo jutri kaj boljše, ker me je danes tako vest pekla zaradi nje. zbudila sem se, ko mi je lepila nalepke po obrazuuser posted image , sej ne vem ali se naj smejim ali jokam, ker sem se počutila, kot, da jo zapostavljam... res upam, da se bo telo vsaj malo navadilo na ta hormon al kar to pač je in bom lažje ignorirala zadetost.

držim pesti za prav vsako izmed vas!

anonimna2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.4.2009 16:18:27   
lana70
lana08, superca za municijo user posted image user posted image
miklarom, želim ti mirno nosečnost do konca!!!
goldy user posted image
kimsy, meni so tudi našli cisto med postopkom, pa so mi jo spunktirali, nobena reč...

Drugače pa je naša BEBIII v bolnici in skrbi za miklarom, kako ji je šlo....je pa boljše, ko pride ven, vam bo kaj več napisala. pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.4.2009 16:37:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hej,

jst sem anonoimna od zadnjič...se opravičujem, ker pišem anonimno, ampak sem že kar nekaj časa na RR, pa ne bi rada bila pod pritiskom, upam, da razumete.

sem srečala lano in bebii, obe res simpatični punci, lana sem mi je zdelo, da si rekla, da boš na vrsti, ko sem ravno odhajala, kaj si morala še čakat?

no hotela sem pa napisat o zadetosti po utrogestanu...mene tolk zadene, da nisem za nikamor, poleg tega sem sama s hčerko dopoldan in se je revica, danes čisto sama igrala, ko sem jst komirala na kavču, upam, da bo jutri kaj boljše, ker me je danes tako vest pekla zaradi nje. zbudila sem se, ko mi je lepila nalepke po obrazuuser posted image , sej ne vem ali se naj smejim ali jokam, ker sem se počutila, kot, da jo zapostavljam... res upam, da se bo telo vsaj malo navadilo na ta hormon al kar to pač je in bom lažje ignorirala zadetost.

o anonimka, kako si......valjda se te spomnem, si res doborovoljček,......ja itak da sem šla boga boga zadnja noter user posted image , ma kot vidiš sem preživela user posted image user posted image , pridelala 16 celic, BEBIII pa 18 celic !!!!! V nedeljo imava ET, a ti tudi??? Drugače pa ta utrogestan res zadeva sto na uro , BEBIII je tudi čist zadeta in je rekla, da ga v usta ne da več!"!! Baje pa da n zadeva več, ko si ga daješ vaginalno - no pustimo se presenetiti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.4.2009 16:38:47   
lana08
Joj Bebiii, upam, da ni prehuda hiperca.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.4.2009 16:41:49   
gigi1
Bebiii upam, da boš kmalu dobra in da ni hujša hiperca. Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana08 user posted image  user posted image  user posted image  za municijo. Držim pestke.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.4.2009 16:46:03   
Anonimen
bebiii, bolnica? user posted image  Upam, da te bojo kmalu spustili domov in da hiperca ni prehuda. user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.4.2009 16:46:04   
lana08
Hvala Gigi, lila lepotička user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.4.2009 16:58:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hej,

o anonimka, kako si......valjda se te spomnem, si res doborovoljček,......ja itak da sem šla boga boga zadnja noter user posted image , ma kot vidiš sem preživela user posted image user posted image , pridelala 16 celic, BEBIII pa 18 celic !!!!! V nedeljo imava ET, a ti tudi??? Drugače pa ta utrogestan res zadeva sto na uro , BEBIII je tudi čist zadeta in je rekla, da ga v usta ne da več!"!! Baje pa da n zadeva več, ko si ga daješ vaginalno - no pustimo se presenetiti...user posted image

jutri ga še moram požret, pol pa res upam, da ne zadene več tolk, ker še govorim komaj.

joj vidve pa sta res pridelali celice!user posted image user posted image user posted image user posted image

jst jih imam 6, upam, da jih čim več preživiuser posted image

se pa vidimo v nedeljo jauser posted image komaj čakam..., pol bom pa prava kokla, ki bo grela svoj jajček al pa dvauser posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.4.2009 17:01:23   
punsha
Hej punce. Malo me skrbi, ker se tele moje krvavitve kar ne nehajo.Danes je že 13 dan menstruacije user posted image user posted image . Že v petek naj bi dobila dodatno monicijo, pa sem še krvavela, tko da ni bilo nič. Jutri imam 2.UZ, pa me spet skrbi, da še ne bo konec. A ste ve tud tolk časa krvavele po Suprefectu?

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?