Grahec
|
Cita saj bo, glavo pokonc! PERSIDA za vas tri, pa boš vidla, da bom tudi tvojmu še skupaj s tabo, samo malo počakaj, da bodo prišli na vrsto avtki pa žoge..., boš videla kako bo pridno se igral in sploh ne boš vedela da imaš vse tri yania a si sigurna, da nisva dvojčici? Imava čisto identične zdravstvene težave, kaj pa jemlješ proti alergiji? Sem že pozabila, a ti dojiš al ne? Meni, je rekel moj alergolog, da naj bi ob dojenju samo po 1 Claretine jemala, ampak jih samo kdaj, ko se psihično prepričam, da mi kaj nucajo, ker se mi zdi, da mi čisto nič ne. Sem jih pa pred leti žrla kot bonbončke (4 leta po 3 na dan čeprav naj bi se jemal samo po en), pa še drugo packarijo zraven, je bilo res zelo hudo pa sem prerastla . Mi je pa rekel, da je boljše vzet zvečer, ker lahko da je bolj zaspan po njih (drugih posledic naj ne bi bilo). Za ostale močnejše je pa rekel, da niso varne ob dojenju, ker niso testirane. Saj v bistvu niti Claretine niso testirane, so samo s kliničnim predpisovanjem in uporabo preverjene, ker nekaj pač morajo dajat. Pa par vprašanj: Ene ste napisale, da vaš že drži glavo pokoncu? Kako je to mišljeno, a vseh situacijah ali ne? Lucija jo drži, a včasih ji še pade, tako da še vedno pazim in podpiram, čeprav lahko drži kake petnajst minut skupaj recimo če kravice pase, pa vedno ko kupček podirave... Kako pokoncu pa jih že dajete v naročju? Se bojim, da sem malo preveč previdna... Kdaj greste na sprehod v teh vročih dneh? Tiste, ki ste ob morju ali pa imate vikend..., ste dojenčkom že pomočile kaj nogice v morje in se same kopale? Mi bomo v nedeljo ob obali in razmišljam, kako naj jo oblečem, ali naj gremo kaj na plažo ali sploh ne...