Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, se ti lahko pridružim pri dieti? Znorela bom, ker mi nič ni prav sam trenerke gulim, pa še tu špeh ven gleda... Pri nas je tako čudno vreme. Malo sonce, malo škropi... ja, aprilsko z zamudo. Gremo zdej ven z mojo mamo, pa bo lažje krotit vojsko. Ful sem žalostna, ker mi konkretno zmanjkuje mleka... veš da, kar pridruži se mi delam pa 90 dnevno ločevalno dieto hehehe, če mi bo ratal bi tk trmasta 3 mesce hahaha jah kaj čem če pa rabim po ta malem 10kg dol vzet... drama cela ja... ne bit žalostna zarad mleka, nima smisla se sekirat... še vsi so gor zrasli tud brez maminga mleka in evo že spet mamo protest na ležalniku mi lahko malo obrazložiš??jaz bi se tudi pridružla..."hujšajmo skupaj" veš da, bistvo je: Beljakovinski dan (meso, siri, zraven pa zelenjava kot je blitva, bučke, korenje, špinača... pa seveda solata) Škrobni dan (krompir, riž, koruza, skratka škrobne zadeve, zraven pa spet enako zelenjava in solata) Ogljikovi hidrati dan (testenine z zelenjavno omako, za večerjo pa kos torte ali 3 kepice sladodleda ali 2 kosa peciva) Sadni dan (bistvo da v enem obroku ješ samo eno vrsto sadja, recimo za zajtrk 2 jabolki, malica maline, kosilo 2 banani, malica 2 hruški in večerja melona) vsak 29 dan je VODNI dan bistvo je da za večerjo vedno poješ pol manj kot za kosilo... sicer pa si lahko v najdi.si vtipkaj 90 dni dieta pa boš našla tud jedilnike... z moje strani je to preverjena dieta saj sem že pred leti z njo shujšala 9 kg v 1 mesecu in težo tudi obdržala, saj je tipo prečiščevalna dieta... zdaj pa letim, grem h okulistu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|