|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 14:37:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
1.4.2009 14:39:36   
glugluglu
almera kateri AB si dobila? Tian je takrat tudi imel drisko po AB, pa je rekla zdravnica, da malo driske je normalno.

U si me pa s tem dopustom spomnila še na en drug člen glede izrabe dopusta,user posted image , grem zdaj gledat zakon in, če je to res kar imam v spominu, da piše, naj se slikajo, BTW je tajnica klicala v Kadrovsko od koder je prišel dopis in so ji seveda povedali, da mi gre v maloro moj stari dopustek, ker nisem bila pol leta lansko leto na delu;
potem sem pa govorila s porodnico, ki je ravnokar šla v službo po porodniški in je seveda dobila odobritev za koriščenje letos ta starega dopusta in kje ona dela: v Kadrovski valjda, ma bojo mene ****li, a? 

Neposredna povezava do sporočila: 652
1.4.2009 14:41:44   
ilatic
Almera user posted image user posted image user posted image za Bora!

Gledam tvoje slikice na FB. Full so super!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.4.2009 14:43:13   
glugluglu
HD, daj meni povej tvoja leta kdaj si začela pa nisi vedela lahko na zs, me ful zanima, ne glih zaradi mene

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 14:47:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 655
1.4.2009 14:50:23   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tims - včeri je bilo nekaj v zraku, bi čaku tud celo noč

user posted image user posted image user posted image  Bogi. Še dober, da se vaju je Bor usmililuser posted image .

Populis, bosta mogla k zajčka, na hitrcouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 656
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 14:55:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 657
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 14:57:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 658
1.4.2009 14:59:33   
3jeMi
čau žabe...

samo, da vas pozdravim...

upam, da mi uspe kmalu prit nazaj... odvisno kdaj bo našemu supermanu uspelo dol past... user posted image

na hitro sem videla, kakšno debato imate... ajajajjajj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 659
1.4.2009 15:07:09   
glugluglu
In ker berem zakon o delovnih razmerjih na temo dopusta prilagam nekaj cvetk, da boste vedele:

164. člen
»(2) Starši šoloobveznih otrok imajo pravico izrabiti najmanj teden dni letnega dopusta v času šolskih počitnic.«.

163. člen
(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.
(4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.

Neposredna povezava do sporočila: 660
1.4.2009 15:08:15   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

HD, daj meni povej tvoja leta kdaj si začela pa nisi vedela lahko na zs, me ful zanima, ne glih zaradi mene

že pred osnovno šolo...sej niti nisem vedla, sam pol ko sem se začela zavedat kaj je to ( recimo v času pubertete) sem začela tud za nazaj razmišljat da to pa traja že kr dost časa....

Tko je naša Nina

Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 15:12:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 662
1.4.2009 15:22:38   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

že pred osnovno šolo...sej niti nisem vedla, sam pol ko sem se začela zavedat kaj je to ( recimo v času pubertete) sem začela tud za nazaj razmišljat da to pa traja že kr dost časa....

Tko je naša Nina

Kako pa to veš? Ti je povedala? user posted image Ali si jo videla?

ja videla in sva se pogovarjali, ker sem jo spraševala malo, da vidim od kje njej to (nikoli ne veš, ne) in se še ne zaveda kaj točno je to, kot je rekla HD

Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 15:25:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 664
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 15:27:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 665
1.4.2009 15:27:15   
glugluglu
aja tisto prej glede dopusta: kar sem označila z rdečo je dokaz, da so se pri nas malo zmotili, na ta stavek so kar pozabili in ga niso citirali v dopisu, mislim, haloo.

almera
še enkrat hvala.
še ena dobra novica za danes: dobili smo potrjeno rezervacijo na vprašanje za dopust za Rabac!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
1.4.2009 15:30:02   
glugluglu

Tko je naša Nina

ne mores nič..ne smeš prepovedat, ker potem se bo kasneje sramovala sebe in svojega telesa...pusti, to je naravno...

ja vem ja, da ne smem nič, samo ko so šli na dvodnevni izlet, ali ko je šla za več dni kam s šolo, kolonijo, ji rečem, da naj poskusi, da ne dela tega, upam, da to ni preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 667
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 15:30:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 668
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 15:35:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 669
1.4.2009 15:38:52   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A se vam tud šele zdaj zazdi, da zares razumete svoje starše, mislim glede ljubezni do vas? Meni se šele zdaj dogaja, ko imam svoje otroke, da res razumem kaj to pomeni..... Ne vem kak naj napišem... V glavnem, kao da sem šele zdaj zaštekala kaj zares pomeni odnos starš-otrok...z drugega kota.

user posted image  ... moj oče mi je vedno rekel... ko je bil "semintjametalen", pa je naglas razmišljal kako nas ima rad in če imamo dovolj za jest, in sem mu jaz rekla: Ja, ja, oči, ne sekiraj se... KO BOŠ IMELA SVOJE OTROKE, ME BOŠ PA RAZUMELA... pa je imel prav, a ne... takrat tega nisem razumela, zdaj vem...

... pri nas ljubezni (odnos starš-otrok) ni nikoli manjkalo... res lahko rečem, da ima super mamo in super očeta... moram pa priznat, da sem ju jaz začela resnično ceniti, spoštovati in sta mi res postala nepogrešljiv del mojega življenja, ko sem ju skoraj izgubila (oče, ko je imel hudo prometno nesrečo in dve leti za tem še mama, ko je imela anevrizmo - zadeblitev žile v trebuhu - in je šlo za sekunde)... user posted image  

ja... in v porodnišnici sem komaj čakala, da sta ravno onadva prišla na obisk... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
1.4.2009 16:54:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Kako pa kaj Mojcek, Bastian111?

A si mislila Mojcej?

Jap, bravo stara, lepo da me prebereš... Evo, ravnokar si si zaslužila muffine.

Saj sem vam napisala, da to počnejo že v vrtcu. Punce, tudi mene je treba pozorno prebrat.

Fotke - kot vedno, kjut. Pa fovš sem vam. Zelo.

RR šteka. Spet?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.4.2009 16:55:00   
neboglasnica
Končno mi je objavil post, je trajalo... Ves čas je zavračalo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 17:02:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 17:04:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 17:04:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?