neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ne, ni se mi strgalo, samo poštarja imam takoooooo rada. Yes, uganile ste! Vrtec smo dobili, . Vem, da ni lepo, da se tako veselim, ker mnoge niste (zaenkrat) še dobile vrtca, ampak mi res nimamo nobenih babic ipd. morala bi si poiskat privat. Ma ja, bluzim, skratka, danes pade pizza, da proslavimo. ... upam, da si poštarja kušnla... ...poleg pizze bi pa pasala še kakšna tortica, a ne... Glih kušnla ga nisem, sem mu pa rekla, da ga imam rada, moji dve punci pa tak začuden obraz, kaj zdaj mama misli , nič jima ni bilo jasno. In razumljivo, da bo poleg pizze še nekaj sladkega - sladoled, čeprav me boli grlo in ušesa. IZVIRNO SPOROČILO: netki samo res neboglasnica...kje ti vidiš jutri sonček??? Ja no, sem mislila, da bo. Sicer pa tudi če bo poscano vreme nič hudega, sem se ravno pri nadomestni zdravnici naročila za ob pol treh in pri njej se čaka tudi po pet ur, tako da naj se dragi malo ubada z otroki. Flower: tale z okvirjem je pa hudo dobra. In hvala za vse čestitke, me je resno že skrbelo, ker sem videla negativne odgovore.
|