Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:11:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ne, ni se mi strgalo, samo poštarja imam takoooooo rada. Yes, uganile ste! Vrtec smo dobili, . Vem, da ni lepo, da se tako veselim, ker mnoge niste (zaenkrat) še dobile vrtca, ampak mi res nimamo nobenih babic ipd. morala bi si poiskat privat. Ma ja, bluzim, skratka, danes pade pizza, da proslavimo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:12:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:12:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:12:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Sem ugotovila, da ga moram včasih pustit, da joče, ko je ful zaspan. Zdaj je bil že ful tečkast, nobena igra več ni bila ok, samo sitnaril je.. Sem ga hotela uspavat na rokah, se je zvijal in kričal... ga dam v posteljo, jok, grem ven v kuhinjo, spijem kozarec vode, grem nazaj gledat in spi. In to sem zdaj že parkrat naredila, ko nikak ni hotel zaspat pa učinkuje. Super, da sta poštudirala. Po moje, otrok joče iz užaljenosti, ko ga položiš, kasneje pa ugotovi, da prav paše, da raztegne kosti in zadremucka.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:14:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
Flower: a čva zakupiti celo stran?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:17:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
No ja, monologi.... čakam, da malce neha liti, da skočim v trgovino. Danes je moral dragi delat, jutri bo baje pa sonček in mi gremo v Arboretum. Pred arboretumom prodajajo vražji čistilec, to je ena čudežna gobica za katero nam je povedala Populis. En dan imamo namen še proti morju it, en dan pa v Kranjsko Goro, mogoče pa na Bled, saj nismo bili skupaj še nikoli. Ja, tole je prava odločitev - Bled bo tudi padel.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:18:11
|
|
|
|
glugluglu
|
Dobro jutro, kakšno kislo vreme , jaz pa 3 mulce doma, ki jim je dolgčas Tian mi je vmes že ugasnil računalnik in je šel en post k vragu tims, tudi meni je P rekla: NIČ - nobenih sirupov IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Glugluglu: kje pa je kaka fotka z mamico v bazenu??? Ti mene malo hecaš? Ne taka fotka sploh ne obstaja. Sicer pa dobro, da še jaz kdaj vzamem pri nas fotoaparat v roke, ker drugače še teh slik ne bi bilo, ki so. Zato pa jaz nimam nobene pametne slike na kateri bi bila s svojimi otroci . HD, tudi pri nas v Mercatorju je bilo včeraj vse izropano, so imeli samo še nekaj ta velikih posteljnin. Očitno bomo morali to kupovati brez torkovega popusta. lex, flower, mi imamo nekaj notranjih sten iz siporexa in je vse spokalo, so morali potem popravljati tisti, ki so omete delali, še vedno je kakšna razpoka, sploh na stiku med navadnim ciglom in siporexom, pa je nova bajta. Tako, da lex, navadni cegli so najboljši sploh pa glede zvoka . rebeca, poroka, superr neboglasnica za vrtec, ugotavljam, da smo ga zaenkrat dobile tiste, ki imamo 3 otroke, no vsaj nekaj
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:21:33
|
|
|
|
glugluglu
|
Kje piše, da bo jutri sonček, pri meni povsod kaže dež
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:24:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:27:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:27:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:30:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:35:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu kakšno kislo vreme , jaz pa 3 mulce doma, ki jim je dolgčas Ob tem stavku ti prilepiš še smajlija??? Svaka čast. Pri meni se Staš krega s Saro, Ana kriči iz WC-eja, ... in vse samo zato, ker sem ugasnila TV. Jaz pa puzzle sestavljam, mi kar dobro gre.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:36:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, če katera želi dobiti posode v Mercatorju, danes je zadnja sreda v aprilu, ko jih delijo pri nakupu čez 20 €.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:40:02
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ne, ni se mi strgalo, samo poštarja imam takoooooo rada. Yes, uganile ste! Vrtec smo dobili, . Vem, da ni lepo, da se tako veselim, ker mnoge niste (zaenkrat) še dobile vrtca, ampak mi res nimamo nobenih babic ipd. morala bi si poiskat privat. Ma ja, bluzim, skratka, danes pade pizza, da proslavimo. ... upam, da si poštarja kušnla... ...poleg pizze bi pa pasala še kakšna tortica, a ne...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:42:36
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: flower Sem ugotovila, da ga moram včasih pustit, da joče, ko je ful zaspan. Zdaj je bil že ful tečkast, nobena igra več ni bila ok, samo sitnaril je.. Sem ga hotela uspavat na rokah, se je zvijal in kričal... ga dam v posteljo, jok, grem ven v kuhinjo, spijem kozarec vode, grem nazaj gledat in spi. In to sem zdaj že parkrat naredila, ko nikak ni hotel zaspat pa učinkuje. Super, da sta poštudirala. Po moje, otrok joče iz užaljenosti, ko ga položiš, kasneje pa ugotovi, da prav paše, da raztegne kosti in zadremucka. jaz ga tudi kar dam v posteljico... ko vidim, da se obeša name, menca očke... vzamem flaško z vodo, prečekiram plenico, položim v posteljo, dam za pit, poljubčkam in rečem čau čau, grem ven... potem pa piska vrsika, malo stoka in zaspi... grem pogledat kako spi, poze so različne, razturakis v posteljici pa tak, uf...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:47:02
|
|
|
|
3jeMi
|
no, punce, a bo danes 200, al ne? p.s. moj prejšnji post je bil 666.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:47:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:49:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:53:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 9:58:06
|
|
|
|
3jeMi
|
ko se ravno pri porokah... ajde, no, ja, midva imava tudi to v planu... samo me je pa moj danes zjutraj presenetil, ko me je vprašal, če smo bili pred 7. leti takle čas v Dubrovniku... pa jaz rečem, da ja... in me tako lepo pogleda... mi je bilo prec jasno kaj je mislil... pojutrišnjem imava obletnico... p.s. jaz bi se verjetno šele drug teden spomnila in moj bi rekel... za sedmimi gorami, za sedmimi vodami, pred sedmimi leti, sta živela 2 mlada človeka, ki sta danes že stara...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:58:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 9:59:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.4.2009 10:02:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower populis nisem mu upala dat kitajske. Je jedel samo korenček iz sladko-kisle juhe, sveže kumarice in kalčke iz solate in riž. No super, zej pa še na pizzo v gostilno, tam mu lahko daš rob za poglodat . Meni je boljše kar je od roba proti notranjosti, tako da mi je prav super da mi jaha Lara pogloda/poslini Lovro ima tudi rad skorjo od pizze... se mu kar očke zasvetijo, ko jo zagleda... pogloda vse... pa skoz mmmmm dela... ma ja, čist po fotru...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
ali se prerekatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
24%)
2x tedensko (
10%)
1x tedensko (
15%)
1x mesečno (
30%)
1x letno (
13%)
nikoli (
8%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!