|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
28.4.2009 15:14:39   
lili3
Rebeca, Mojcek rabi dude od TT, ne cuclje za na flaško, tak da ne boš narobe kupila. Upam, da boš še videla ta post preden greste.

Mirjam, user posted image , pa upam, da se bo vse dobro izteklo. Držim pesti.

Drugače pa sva midva tudi bila malo zunaj, sem šla kupit še par stvari za jutri za na morje, zdaj pa grem mal probat spakirat, pol pa skočiva na kratek obisk še k mojim.

user posted image  Anji za zobek nr. 1.

Aljaž pa je dobil drugega, druga enka spodaj. Mislim pa, da bo kmalu še kakšna enka zgoraj. Pa počasi se začenja na nogice postavljat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
28.4.2009 15:14:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

ola čveke,

bi prosila za eno pojasnilo. Zanima me, zakaj naj ima otrok na jedilniku meso samo 3 do 4 x teden? To velja ne glede al je belo al rdeče meso? Je full narobe, če mu dam bolj pogosto? Recimo 3 x na teden teletino, 2 x pa belo, piščančka al purana.

nisem glih strokovnjak, ampak najbrž se 3x na teden priporoča, ker je meso težje prebavljiva hrana ... se počasneje razgradi kot sadje ali zelenjava, recimo. Jaz dam meso 2x ali morda včasih 3x na teden, kakor pride.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 15:18:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4878
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 15:23:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4879
28.4.2009 15:31:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

PS: In še kar pogrešam mirjam ... hm, jo imam na sumu, da se nam bo javila v veselem pričakovanju, kaj pravite? Everything's possible ... kje si, bejbi, kako si? Pa tamaučica? Aja, prav lepo pa vse pozdravlja naša delovna mami džanika. Nas pogreša, ampak preprosto ni cajta za RR. Smo pa v srcih z njo, a ne?

živjo dekleta!

hihi, metuljčica...tole me je pa motiviralo za RR...bi človek mislil da imaš še kakšne vedeževalske lastnosti.user posted image

no res je...pričakujemo novo deteceuser posted image user posted image

Saj ne morem verjet, ej ... pravilno se mi je zdelo ... noro, noro noro!! Seveda iskrene čestitke, mirjam, naj se vse izteče tako kot se mora & naj bo nosečnost prijetna in nepozabna:
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

metuljčica, tole pa je meni nekam čudno. Ziher si nekaj vedela, da si tako napisala?! ker drugače pa še meni kaj napovej, plis. Maš res kr neka videnja, h?! user posted image

rebeca, ne, ničesar nisem vedela, res ne - samo ugibala & predvidevala sem na podlagi prebranega - zadnjič enkrat je namreč mirjam napisala, da ji je že 3x uspelo zanositi praktično takoj (v prvo ali v drugo, se mi zdi) & je bila kar razočarana, ko zdaj ni ratalo v prvo - pa sem sklepala, da potem v drugo pa zihr je glede na prejšnje uspešne poskuse zanositve ... no, sth like that ... res fantastično, kajne? Držimo pesti za malega pikca ali pikico ... to bo veselo pri vas doma ...

PS: rebeca, če te zanima kakšna napoved za prihodnost, mi napiši namig ali dva, pa te razsvetlimuser posted image  Kaj konkretno te pa zanima? Je baby-related? Ali business? Ali kaj drugega?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
28.4.2009 15:36:54   
metuljcek321
3jemi, iskrene čestitke prijateljema - to bo veselja! Kako pa kaj vaš mali zmaj tolovaj (si me nasmejal s tem vzdevkomuser posted image )

lex, uspešno "udejstvovanje" s hišo vam želim. Odlično napredujete - lepo brat!

Aha, frutka, Matthew sploh ni slab. In kako vestno skrbi za svoje šprtno izklesano telo - good boy, good boy! Ja, se strinjam - ko pride Kate Hudson z robčkom in mu reče: "Blow, honey," pa resnično ne moreš ostat resen ... men skor solze tečejo, k to vidim - over & over again! Legendarno. Si predstavljate, da bi se kaj takega RES zgodilo? Noro!

tims, flower, rebeca 3x hura za fajn noč! Kako Ninin kašelj? Upam, da je le prehodnega značaja.

Majuška, kako Aleksander, mali tolovaj Mataj? Spi kaj več čez dan? Zobek maybe?

hd, kako si zrihtala z nalepkami? Oh, vidim, da nič kaj dobro - grrrrr. Next time then.

Pospravljanje - jaz sem že čist smotana, k non-stop vidim kako smet & jo potem drgnem/odstranjujem ---- mi je moj že rekel, da sem kot Bree iz gospodinjuser posted image  Se je za zamislit, jauser posted image  user posted image  user posted image

zimska, if I were you, I'd go for option nr. 1. Btw: kako si se pa potem odločila za tiste rokerske copatke s kitarami??? I wonder.
Oooo, glux3, imate pa pestrouser posted image  Kva je pa s slikicami ratalo? Nam jih boš probala še 1x nalepit? Pliiiiz & thanks. Aha, jih že vidim - hura - prima so, zadnja mi je pa najbolj prisrčna - prava cukra sta!
netki, ju3 je avto, a ne?user posted image  user posted image  user posted image  Katerega sta si omislila? Naj vam doooooobrooooo služi!

Hvala za pohvale za našega (končno) zobatca ... trenutno je naša enozoba veverička zunaj na sprehodu z dedijem, jaz pa sem tule na RR, vzporedno pa se pripravljam na zagovor doktorata oz. ogrevam motorje, da se začnem pripravljati ... berem, krčim, delam povzetek, ...
user posted image  za nosečko majo & njeno Laro - samo, da sta doma in da se stanje normalizira.

neboglasnica, dobr opravite na pregledu!
user posted image  Aljažu za 2. zobek!!! Pa uživajte v Poreču, rovarka, vi pa tudi ... mogoče se pa kje kaj srečamo --- mislim, da tudi mi pičimo dol za vikend, ker bo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

tinky, sama prakticiram mesek za Anjo vsak drugi dan, tko da ti ne bi znala svetovat, kako je z večjo pogostostjo ...

Inigo, nope, bona nimam. Pravzaprav niti ne vem, za kaj gre ...

Balonchy, bejbi, kako si kaj? Dolgo se nisi javila. Povej, kaj dogaja.

hd, kaj dogaja danes? Teli oblaki so prinesli neko slabo karmo tja dol - naj se hitro izboljša. Svinjine jaz še nisem dala ... sploh, tko da ne znam pomagat. Žal.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
28.4.2009 15:59:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, kako Aleksander, mali tolovaj Mataj? Spi kaj več čez dan? Zobek maybe?

Ne verjamem, da je zobek ... zdajle spi že dobro uro, packon - grem še jest malce zraven  user posted image

Pospravljanje - jaz sem že čist smotana, k non-stop vidim kako smet & jo potem drgnem/odstranjujem ---- mi je moj že rekel, da sem kot Bree iz gospodinjuser posted image  Se je za zamislit, jauser posted image  user posted image  user posted image

to pa je primerjava user posted image user posted image user posted image user posted image   za Bree si čisto preveč simpatična user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 16:03:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4883
28.4.2009 16:37:54   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

aja, še eno vprasanje..če kuham rižoto in je not svinjina..a lahko dam mali samo rižek, brez mesa???

To mene tudi za zanima. Svinina ne verjetno zato, ker vsebuje veliko živalske maščobe, ki škodi. Ampak vseeno.. a po 1. letu pa lahko al kaj? zdaj pa ne..

jaz bi dala....samo rižek

Neposredna povezava do sporočila: 4884
28.4.2009 16:48:25   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja, še eno vprasanje..če kuham rižoto in je not svinjina..a lahko dam mali samo rižek, brez mesa???

To mene tudi za zanima. Svinina ne verjetno zato, ker vsebuje veliko živalske maščobe, ki škodi. Ampak vseeno.. a po 1. letu pa lahko al kaj? zdaj pa ne..

jaz bi dala....samo rižek

jaz mu že dolgo dajem tko pripravljeno omakco z rižem al krompirjem. Je pa že par krat z nami jedel lazanjo, ki je bla narejena iz mletega mesa (pol pol, pol govojega pol svinjskega), pa ni blo nobenega reakcije.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
28.4.2009 17:04:39   
lex
moji so okoli 9 mesecev dobili svinjino, mi jo jemo zelo redko tako da tisto 1x na mesec ko jo imamo ji dam, včeraj je prvič jedla pa ni protestirala, reakcije pa tud nobene

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 17:06:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4887
28.4.2009 17:18:07   
nanka
Mirjam80 iskrene čestitke, lepo nosečnost in hiter porod.

Anja čestitke za prvi zobek, dolgo smo ga čakali

Svinjina je zelo težka zato jo odsvetujejo, vsaj mislim tako, se nisem nikoli obremenjevala zakaj, naša je sicer še ni jedla, jo bo pa kmalu, ker veliko kuham z mletim mešanim mesom, tako da jo bo kmalu dobila.

Meso jaz nič ne štejem kolikokrat na teden ga dobi, vsak dan sproti si izmislim kaj ji skuham in v to je vključeno meso ali pa ne, če ga dam pravi čas iz skrinje da se osmrzne, lahko dobi tudi našega, tako da nimam pojma koliko ga dobi.

Zimska, prva varijanta, saj pri kosilu imajo sigrno tudi razne juhice, pa mu jo ponudiš, čez pa kakšen frutek pa bo sit.

< Sporočilo je popravil nanka -- 28.4.2009 17:19:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4888
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 17:29:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 18:51:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4890
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 19:31:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4891
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 19:35:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4892
28.4.2009 20:09:55   
tims
Predno grem male zrihtat za v pojtlo, da se mal javim. Dan je bil dokaj u redu, glede na to, da Nina opoldne ni skoraj nič spala, ker se je ves čas zaradi kašlja zbujala. Sem popoldne klicala P. in ji povedala to glede kašlja in mi je svetovala čimveč prezračevat stanovanje, naj pije čimveč, v kopalnici naj naredim čim več pare in naj se notri igra, zvečer pa naj zavrem pisker vode in ji dam poleg pojstlce. Kar se pa sirupov tiče - jih pa 100%odsvetuje , dokler  otroka ne vidi.

Metuljček, user posted image user posted image user posted image za prvi zobekuser posted image .

Nosečka Maja, super, da sta domauser posted image . Saj zdaj bo šlo pa samo na bolje.

Mirjam user posted image za novega člana. Držim pesti, da bo vse ok in da bojo te slabosti kmalu minile.

Tinky, jaz mislim, da ni nič narobe, če otrok je vsak dan meso. Ne vem, no, jaz ga naši sicer ne dajem vsak dan, ampak to bolj zarad tega, ker ni kaj dost navdušena nad njim.

Neboglasnica, odločbe še nisem dobilauser posted image . Me sam matrajo. Če je tudi jutri ne bo, bom kar poklicala.

Zdej pa šibam otroke spedenat.

Neposredna povezava do sporočila: 4893
28.4.2009 20:51:48   
frutka_
Majku milu, pol dneva me ni gor pa tolikooooo novičk! Mirjam čestitam!!!!!Da se izteče le najnajnajnajanjbolje!!!!
Pa mali Anji da se je ozobila!!!! Končno!
HD knauf vam poka zato, ker ste imeli majstre šalabajzere. Mi imamo vse iz knaufa pa nam ne poka ama nič.
Tims jaz sem pri kašlju tudi redno zračila pa dvignjeno ležišče seveda full pomaga!
Odločbe za vrtec še tudi jaz nimam. Kolikor vem dobimo junija.
Meso ji dajem. Svinjsko je jedla v testeninah, mešano.Jemo ga občasno, običajno ji kuham posebej belo meso.
Flower, če nima težav go for it. Testi so bili neg., če se ne motim?!
Populis kako je migica?
Metuljcek res je fora! It's white! user posted image Si gledala Fool's gold. Tam pokaže malo več mišic. Tudi taka simpatična komedija, posneta v prekrasnih krajih.Yummy!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 21:33:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4895
28.4.2009 21:34:38   
Inigo
nekam žalostno je, ja... 

Neposredna povezava do sporočila: 4896
28.4.2009 21:37:51   
neboglasnica
Alo, naš mali je imel popoldne vročino oz. je bil kar nekaj tečkast. Itak smo imeli kontrolo. V ZD sem prosila, ker smo čakali k nori, za toplomer in v ritki namerila 38,3 C, pa je sestra rekla, da naj mu dam svečko, pravzaprav mu jo je kar ona dala.

HD: ne, očitno ga ni nič peklo, je tako tulil, ko sem mu jo vzela, da je paralo ušesa.

Naš je tudi že kotlet poskusil in HD, Kali je itak vsega navajena. Komot daš.

vrtec: evo link, kjer debatirajo o tem

http://www.ringaraja.net/forum/Odlo%C4%8Dba_za_sprejem_v_vrtec_v_Lj/m_4100028/tm.htm

in
http://www.ringaraja.net/forum/Ljubljana_vrtci_ZBIRAMO_PODPISE_za_nove_oddelke/m_4108312/tm.htm

Neposredna povezava do sporočila: 4897
28.4.2009 21:53:25   
neboglasnica
alo, babe žabe, dajte mal čvekat, čakam na 22.30, takrat Stašu pripada A. Mož gleda, kaj le - nogomet, jaz pa klofam tu.

Nanka: loviš plavalno kožico?

Glugluglu: kje pa je kaka fotka z mamico v bazenu??? In valjda, kjut fotke. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
28.4.2009 22:10:42   
neboglasnica
Ma, niste resne. user posted image

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4899
28.4.2009 22:13:37   
Majuska
Ekola,

Aleksander je v postelji ... danes je bil precej tečkast, ko je bil dopoldne tak, sem ga uspela za pol urice peljati na sprehod.

Smo šli popoldne kljub vsemu ven, očka naj bi šel k frizerju, pa smo odpravili vse drugo kot to - šoping, kava. V salonu so imeli 3 stranke, mojemu se pa ne ljubi čakat. Očitno misli, da si lahko kar takoj na vrsti user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!