metuljcek321
|
3jemi, iskrene čestitke prijateljema - to bo veselja! Kako pa kaj vaš mali zmaj tolovaj (si me nasmejal s tem vzdevkom ) lex, uspešno "udejstvovanje" s hišo vam želim. Odlično napredujete - lepo brat! Aha, frutka, Matthew sploh ni slab. In kako vestno skrbi za svoje šprtno izklesano telo - good boy, good boy! Ja, se strinjam - ko pride Kate Hudson z robčkom in mu reče: "Blow, honey," pa resnično ne moreš ostat resen ... men skor solze tečejo, k to vidim - over & over again! Legendarno. Si predstavljate, da bi se kaj takega RES zgodilo? Noro! tims, flower, rebeca 3x hura za fajn noč! Kako Ninin kašelj? Upam, da je le prehodnega značaja. Majuška, kako Aleksander, mali tolovaj Mataj? Spi kaj več čez dan? Zobek maybe? hd, kako si zrihtala z nalepkami? Oh, vidim, da nič kaj dobro - grrrrr. Next time then. Pospravljanje - jaz sem že čist smotana, k non-stop vidim kako smet & jo potem drgnem/odstranjujem ---- mi je moj že rekel, da sem kot Bree iz gospodinj Se je za zamislit, ja zimska, if I were you, I'd go for option nr. 1. Btw: kako si se pa potem odločila za tiste rokerske copatke s kitarami??? I wonder. Oooo, glux3, imate pa pestro Kva je pa s slikicami ratalo? Nam jih boš probala še 1x nalepit? Pliiiiz & thanks. Aha, jih že vidim - hura - prima so, zadnja mi je pa najbolj prisrčna - prava cukra sta! netki, ju3 je avto, a ne? Katerega sta si omislila? Naj vam doooooobrooooo služi! Hvala za pohvale za našega (končno) zobatca ... trenutno je naša enozoba veverička zunaj na sprehodu z dedijem, jaz pa sem tule na RR, vzporedno pa se pripravljam na zagovor doktorata oz. ogrevam motorje, da se začnem pripravljati ... berem, krčim, delam povzetek, ... za nosečko majo & njeno Laro - samo, da sta doma in da se stanje normalizira. neboglasnica, dobr opravite na pregledu! Aljažu za 2. zobek!!! Pa uživajte v Poreču, rovarka, vi pa tudi ... mogoče se pa kje kaj srečamo --- mislim, da tudi mi pičimo dol za vikend, ker bo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeee tinky, sama prakticiram mesek za Anjo vsak drugi dan, tko da ti ne bi znala svetovat, kako je z večjo pogostostjo ... Inigo, nope, bona nimam. Pravzaprav niti ne vem, za kaj gre ... Balonchy, bejbi, kako si kaj? Dolgo se nisi javila. Povej, kaj dogaja. hd, kaj dogaja danes? Teli oblaki so prinesli neko slabo karmo tja dol - naj se hitro izboljša. Svinjine jaz še nisem dala ... sploh, tko da ne znam pomagat. Žal.