Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Se je kar nekak naredilo vreme, ne, Majuška? Midve sva šli za eno uro ven, pa je tko pasal svež zrak - fuuul. Populis, sta vidve tudi uspeli it? Pa Majuška, a terapija že kaj pomaga? Trtico kaj manj čutiš??? Hvala za skrb, na polovici terapij zdaj težko rečem, koliko pomaga ... ko vstanem s trdega sedišča, me vsekakor še vedno boli. Sicer pa masaža (no, ni ravno masaža, v bistvu mi delajo ultrazvok) kar lepo paše ... danes je bil Aleksander z mano in je teto fizioterapevtko čist očaral, non stop ga je ogovarjala naju je pa očka peljal, pri nas se sploh ni vedelo, kakšno vreme se bo razvilo dalje ... Planiramo, da bi šli jutri v Arboretum. Bi bila fuuuul vesela, da lahko spet malo rožice pofotkam ... pa Aleksandra med njimi lani je mene fotkal dragi, ko sem bila še okrogla Punce, ful lepe fotke ste dale gor Mojcek, kako je s tvojimi prstki? Metuljčica, sem prav ujela neko vabilo v vaše kraje? Mogoče pa dragega nahecam, da mi kak dan avto pusti ... uh, to pa bodo pogajanja uh tole za DM se pa strinjam - eni se znajo tako ven vlečt. Tako sem imela jaz probleme s SuperMami revijo. Najprej obljubijo darilo in revijo, potlej sem jih pa morala za besedo vlečt... kekci ne bi rekla, če bi se meni šlo za objavo, ampak so sami ponudili sodelovanje. Res gre za princip, oziroma odnos. Lumpika, čestitam za zobek