metuljcek321
|
'Čer! Ati dela ograjo, mami je prišla na net, mala spi ... Lari za novo najdeni apetit mojček & ostale dopustničarke: ENJOY!! Jep, populis, tudi eden mojih linkov vsebuje tisto glavno slikico, tu pri tebi so pa še štikli v prvem planu Le kaj bodo naredili iz nje, kaj? Hvala za info o gugalnici & pritiklinah, lex - si kar predstavljam, da je bila vroča kri, k sta hotla oba bit gor naenkrat, ja. Kako kaj Vita? Upam, da je vročina izpuhtela! ksenči, se kar vidi, kako je Aljaž užival Prelepe slikice! Se je kar nekak naredilo vreme, ne, Majuška? Midve sva šli za eno uro ven, pa je tko pasal svež zrak - fuuul. Populis, sta vidve tudi uspeli it? Pa Majuška, a terapija že kaj pomaga? Trtico kaj manj čutiš??? glugluglu, samo pol urce v celem dnevu? Vau. Upam, da bo noč kvalitetna & bo dooooolgo drnjohal ... enako tudi Iraya ... Pa, glu, za luster --- resnično se splača za vse reči pogledat pri večih trgovcih & potem kupit najugodnejšo. Moj je tako recimo danes plačal 120 evrov manj, kot bi ga prišlo v Merkurju --- za iste kole/cevi! Je šel pač še mal na izlet, a je blo prav OK. Evro tu & evro tam, pa se nabere, ne? za nov zobek, Luka - kar pridno se veča njihovo število, a ne? Pozdravlja ga Mr. Tooth: Kako Staš? Se je umiril? Zaspančkal? nanka, dober tek!!! Joj, v kitajski pa nisem bila že nekaj časa, pa jo imamo tu 4 km stran - bo treba kdaj zavit --- meni je pa hrustljava račka tko slastna, da je joj prejoj. Pa spomladanski zavitki, pa govedina po mongolsko, ... uf, se mi je kar mal sline v ustih nabralo zdajle ... res, ej ... Še en pozvoni, pa bo Pavlov refleks postava se spremeni po porodu, definitivno. Ampak glu, draga naša 3-kratna mami - ti se pa res nimaš kaj sekirat, no - taka suhica k si. Kile so se pač drugače razporedile, nekje se pa tud mora poznat, da imaš 3 zakladke, ne?