|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 19:56:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 19:59:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4527
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 20:01:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4528
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
24.4.2009 20:10:43   
nanka
Rebeka jaz ju nameravam peljati drugi teden, jutri ne bo šlo, ker Matic praznuje, v nedeljo pa pričakujem obisk. Bom pa drugi teden lovila sončen dan ( čeprav napoved je deževna)

Neposredna povezava do sporočila: 4529
24.4.2009 20:11:35   
neboglasnica
Oj, samo pofočkam se, za komentarje nimam časa... Staš je neutolažljiv že eno uro, se dere kot bi ga iz kože dajali, hlipa, da ga kar trese, trebušček napet...

Vse, ki boste imele prvomajski oddih - UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4530
24.4.2009 20:20:41   
glugluglu
Tian je zaspal, trdno, ker imata ta večja dva žurko in ga nič ne moti, od Nine sošolka danes pri nas prespi, samo vem, pa, da bom morala kasneje ziher kakšno paro spuščati zraven postelje, pa krpo na prsa,..., ker ga kašelj daje.

populis
, potem pa držim pesti vsaj za Zeleno jamo, je super vrtec, v starih časih so tam imeli še prosto ko je povsod že bilo polno (ker ni bilo novih blokov), no sedaj je kar nekaj novih blokov tam zraslo, ampak upam, da še ne vpliva tako. Iz naše službe jih je zaradi lokacije (bližina službe) tudi kar nekaj imelo tam otroke.

Ampak to vreme pa res slabo kaže za naslednje dniuser posted image .

Jaz sem pa zdaj gledala slike izpred dveh let, morje, pa bratova poroka, gledala sem seveda sebe in kako sem izgledala v tisti oblekci iz bratove poroke, ki jo sedaj ne dobim več nase, ker ni elastična, pa v kopalkahuser posted image .
Sem zadnjič probala nove kopalke od Lisce - tema, rečem za modrc 38A (oni imajo tako št.), pa mi je bil preozek, na hrbtu in pod pazduho je špeh čez viseluser posted image , bi rabila 42Auser posted image (obseg 2x večji, prsi pa še vedno male). Do spodnjega dela sploh prišla nisem, sem se obrnila in šla ven.

Pa sploh mi ni panike, saj so mi stare cunje kar prav, malo bolj zapolnjene, ampak še vedno prav (razen kakšnih izjeme kot je tista obleka, pa kakšne zelo ozke neoprijete hlače) in se sploh ne sekiram, ampak kopalke, jao, ta stare za morje so še ok, ampak za na bazen pa niso več primerne.

Neposredna povezava do sporočila: 4531
24.4.2009 20:34:21   
nanka
a veste kam sem možička poslala? V kitajsko restavracijo po mongolsko meso in pečene rezance, komaj čakam da pride nazaj.

O kaj neki pa Staša muči?

Populis držim pesti za naslednje odločbe, da bo vsaj ena pozitivna.

Glu, jaz o kopalkah raje nebi, ker nimam pojma ali so mi stare še prav, pa itak so tako stare da rabim nove, pa me je groza šopinga.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
24.4.2009 20:37:13   
glugluglu
aja populis, ne nismo bili v MC Šiški, z Mitjem sva bila danes samo v Bauhausu, pa še to preveč zapravila pa nič kupila

Pa ene stropne luči od Sijaja Hrastnik so bile v Bauhausu 24 EUR, v Mercatorju pa so 35,6 EUR mislim enak luster, pa taka razlikauser posted image . Dobro, da nisem v Mercatorju tega že nabavila, rabim pa 4 najmanj, sedaj sem vzela 2.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
24.4.2009 20:38:06   
ksenci
nanka- na mongolsko meso je pa moj čist noruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4534
24.4.2009 20:38:55   
ksenci
joj, dans pa nikakor ne zaspi. pa je že čist mirn, pol pa neki začne sračkatuser posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
24.4.2009 20:44:08   
ksenci
nč se nismo zmenla do konca kaj bomo s srečanjem naredla? kdaj? kje?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 21:04:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
24.4.2009 21:09:28   
metuljcek321
'Čer!

Ati dela ograjo, mami je prišla na net, mala spi ...

user posted image  Lari za novo najdeni apetituser posted image

mojček & ostale dopustničarke: ENJOY!!
Jep, populis, tudi eden mojih linkov vsebuje tisto glavno slikico, tu pri tebi so pa še štikli v prvem planuuser posted image  Le kaj bodo naredili iz nje, kaj?

Hvala za info o gugalnici & pritiklinah, lex - si kar predstavljam, da je bila vroča kri, k sta hotla oba bit gor naenkrat, ja. Kako kaj Vita? Upam, da je vročina izpuhtela!

ksenči, se kar vidi, kako je Aljaž uživaluser posted image  user posted image  user posted image  Prelepe slikice!

Se je kar nekak naredilo vreme, ne, Majuška? Midve sva šli za eno uro ven, pa je tko pasal svež zrak - fuuul. Populis, sta vidve tudi uspeli it? Pa Majuška, a terapija že kaj pomaga? Trtico kaj manj čutiš???

glugluglu, samo pol urce v celem dnevu? Vau. Upam, da bo noč kvalitetna & bo dooooolgo drnjohal ... enako tudi Iraya ... Pa, glu, user posted image  za luster --- resnično se splača za vse reči pogledat pri večih trgovcih & potem kupit najugodnejšo. Moj je tako recimo danes plačal 120 evrov manj, kot bi ga prišlo v Merkurju --- za iste kole/cevi! Je šel pač še mal na izlet, a je blo prav OK. Evro tu & evro tam, pa se nabere, ne?

user posted image  za nov zobek, Luka - kar pridno se veča njihovo število, a ne? Pozdravlja ga Mr. Tooth:
user posted image

Kako Staš? Se je umiril? Zaspančkal?

nanka, dober tek!!! Joj, v kitajski pa nisem bila že nekaj časa, pa jo imamo tu 4 km stran - bo treba kdaj zavit --- meni je pa hrustljava račka tko slastna, da je joj prejoj. Pa spomladanski zavitki, pa govedina po mongolsko, ... uf, se mi je kar mal sline v ustih nabralo zdajle ... res, ej ... Še en pozvoni, pa bo Pavlov refleksuser posted image  user posted image  user posted image

postava se spremeni po porodu, definitivno. Ampak glu, draga naša 3-kratna mami - ti se pa res nimaš kaj sekirat, no - taka suhica k si. Kile so se pač drugače razporedile, nekje se pa tud mora poznat, da imaš 3 zakladke, ne?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4538
24.4.2009 21:09:39   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Eh, ja, kakšen dan bomo ujeli, sicer pa še vedno ostane ZOO ...... vas bo kar nekaj tam, a ne? Kdaj greste?

Ko bo sonček, če bo dež nas ne bo, drugače pa računam pon, tor, sred, en dan bo pa ja kaj sončka?

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Če bo jutri vreme, gremo v ZOO, če ne pa v nedeljo. A bo katera tam? No, če mi ne uspe več prikopat nazaj, če katera vidi dvojčka v JANEjevem vozičku, enga nabitega fanta spredaj v beli vetrovki in eno punco zadaj v roza, črno mamo in obritega očeta, pol smo to mi. user posted image user posted image   Naj me pocuka!!

ZOO program - vzeto z njihove strani (KLIKNI):
Sobota 25. 4. 2009 od 14. do 16. ure
Velike zveri Slovenije. Spoznali bomo medveda Jaka in medvedki Meto in Čupo, našo volčjo družino ter risinjo Venero. Dobimo se pri medvedih, sprehodili se bomo do risinje.

Nedelja 26. 4. 2009 od 14. do 16. ure
Eden najboljših očkov na svetu in druge avstralske živali. Spoznavali bomo nenavadne živali Avstralije, tipali njihova jajca in perje.

Ponedeljek 27. 4. 2009 od 14. do 16. ure
Spoznajmo kače. Doživljanje kač. Udomačenega goža boste lahko pobožali in tako premagali strah pred kačami. Razložili vam bomo razliko med strupenimi in nestrupenimi kačami v Sloveniji.

Torek 28. 4. 2009 od 14. do 16. ure
Žirafe.
Spoznali bomo žirafe, njihove navade in se pogovorili o tem zakaj so ogrožene.

Sreda 29. 4. 2009 od 14. do 16. ure
Ali vse dvoživke skačejo? Srečali se bomo z nekaterimi dvoživkami, ki živijo pri nas. Pogovarjali se bomo o njihovem naravnem in umetnem okolju. S preprostim ključem za določanje bomo poskušali določiti nekatere vrste. Pogovorili se bomo o razlikah med pravimi žabami in krastačami.

Četrtek 30. 4. 2009 od 14. do 16. ure
Velike zveri Slovenije. Spoznali bomo medveda Jaka in medvedki Meto in Čupo, našo volčjo družino ter risinjo Venero. Dobimo se pri medvedih, sprehodili se bomo do risinje.

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
24.4.2009 21:09:53   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

mislim, da je neboglasnica predlagala 15.5, ali 16.5. ali kasneje? Če še velja tam pri tebi, če je prosto?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
24.4.2009 21:10:20   
metuljcek321
flower, Lan spi?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4541
24.4.2009 21:11:47   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

mislim, da je neboglasnica predlagala 15.5, ali 16.5. ali kasneje? Če še velja tam pri tebi, če je prosto?

Uf, jaz pa na oba datuma ne morem - 15. imamo miting s sošolci iz srednje šole, 16. pa po vsej verjetnosti pridejo na obisk sošolke s faksa, s katerimi se družimo ... No, pa saj to so šele predlogi glede datumov, a ne?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4542
24.4.2009 21:17:28   
glugluglu
metuljcek, priden ati, hendimenuser posted image , da dela ograjo, jaz pa čakam že 2 tedna, da se oglasijo.
Če ne bi imela že na eni strani njihove ograje bi že zdavnaj druge poklicala. Danes je zgledalo ko sem klicala, da je ženska malo pijana, se je začela z mano pogovarjati kot da sem falila telefonsko ali kaj: tako, razpotegnjeno: aaaa reeeeeessss, a ograaaaaaajo bi raaaaadi? Pa še nismo prišliiiiiiiiiii? Potem pa vpraša kje pa ste in povem kraj, pa še enkrat priimek, una pa kot bi jo odsekalo: joj se opravičujem,  sem mislila, da ste ena znanka iz Celja, nisem dobro slišala priimkauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4543
24.4.2009 21:18:56   
glugluglu

postava se spremeni po porodu, definitivno. Ampak glu, draga naša 3-kratna mami - ti se pa res nimaš kaj sekirat, no - taka suhica k si. Kile so se pač drugače razporedile, nekje se pa tud mora poznat, da imaš 3 zakladke, ne?user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
24.4.2009 21:24:08   
metuljcek321
Aha, zdaj, ko si omenila, da si klicala za ograjo, sem es pa spomnila na dve reči, povezane s klicanjem:

1. na ginekološko sem se na pregled naročila potem kar preko neta & imam že sredi maja datum (18. 5.) - not bad, not bad ... ker po telefonu je to mission impossible!

2. nujno moram (SPET) klicat DM na Rudniku - mašina, že na začetku marca sem oddala tiste kupončke & naj bi mi poslali roza flis dekico ... lari fari, me zezajo in vedno vprašajo: "Ja, gospa, a ste se medtem preselili? Dajte nam še 1x podatke, pa mobi št. & vas bomo poklicali nazaj, samo na upravi preverimo, kje se je zataknilo ..." Grrrr ... in potem nič ... ma, sem že 2x klicala, 1x pa bila osebno tam ---- k da mi gre tolk za tisto dekico ----- ampak DIO MIO, GRE ZA PRINCIP - če sem zbrala tiste kupončke, mi pripada nagrada, pa tud če bi blo kilo sirovih luknjic, a ni res?

To make a long story short: ju3 jih spet en mal pokličemuser posted image  user posted image  user posted image  in jim pokažemuser posted image  Nobody ..... with meuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4545
24.4.2009 21:26:16   
Majuska

jest pa na raco z ananasom in rezance z rakci ... user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.4.2009 21:26:42   
metuljcek321
A res?: KLIKNI

Pa kolk je Marilyn Monroe fletna - ona je pa bla sexy mačka, a ne?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.4.2009 21:27:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

user posted image user posted image

se strinjam z metuljčico. Po 3 otrocih imaš še vedno ful lepo postavo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.4.2009 21:27:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

jest pa na raco z ananasom in rezance z rakci ... user posted image user posted image user posted image

Babe-žabe (& tudi kakšen možek) - potem pa moramo enkrat skupaj v kitajsko!

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.4.2009 21:28:23   
metuljcek321
Hmmmmm .... al pa, če se zmenimo, pa gremo raje NA Kitajskouser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!