Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:30:01
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka eno vprašanje za tiste, ki pustite, da otrok sam zaspi v posteljici - A tud to obstaja ??? Mi še nismo tok daleč, da bi sama zaspala. Drugače imam pa na tistem delu, kjer ima glavo tisto penasto oblogo (veter), na drugi strani pa nič. Sicer se ponoč ful premetava, ampak do zdaj ni bilo nič hujšega. Levinja, hude fotke ful. Sploh tista z AAAAAAA-jem Lex, sej bo. Boš vidla, da bojo bacili šli kam drugam. Sem pa tud jaz mela občutek, da se kar ne bo končal, ko sta bila moja dva bolana, pa je trajalo samo 14 dni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 23:30:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:30:44
|
|
|
|
rovar_ka
|
eto
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:31:08
|
|
|
|
lex
|
že na otip je bila bolj vroča od ostalih dveh in še nikoli je ni treslo po tistem ko sem jo stuširala. tak pa ko sem jo začela umivat se je začela trest pa pol v brisači je bila čist stresena in v riti ji je termometer kar lezel pa pod pazduho, pri meni pa nič sem ga tud sprobala
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:31:23
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: zimska LEX - kaj pa če tvoji tamali sploh niso bolni, ampak ti termometer skoz narobe kaže? to je mene tudi prešinilo bi bilo možno? Ja, ziher je to to. Tole je pa izjava leta. Lex, kaj bi si naredila, če imata prav?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 23:32:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 23:34:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:34:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka eno vprašanje za tiste, ki pustite, da otrok sam zaspi v posteljici - A tud to obstaja ??? Mi še nismo tok daleč, da bi sama zaspala. Drugače imam pa na tistem delu, kjer ima glavo tisto penasto oblogo (veter), na drugi strani pa nič. Sicer se ponoč ful premetava, ampak do zdaj ni bilo nič hujšega. mi mamo tud samo na glavnem delu. Ampak očitno je premalo, sploh zdaj, ko še ni tak stabilna, ker se kr spusti ampak ji na rit ne uspe vedno priletet, potem pa z glavo butne nekam - valda tam, ko ni obloge Drugače pa je sama zaspala brez problema, VSE DOKLER NI UGOTOVILA ČAROV VSTAJANJA
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 23:34:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:35:15
|
|
|
|
lex
|
od same sreče jima dam za pir tims hvala za razlago glede vezalk - zgleda da sem tole prešpricala na obeh koncih (srednja in fax) slike so pa CARSKE naša je tud začela hudo gledat samo kaj ko vidi fotkič pa se že smeje oz. zdaj bi ga že ona rada imela
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 23:35:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:37:18
|
|
|
|
lex
|
jaz tud grem v našo votlino spat lahko noč
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:39:06
|
|
|
|
tims
|
Levinja, me nisi zastopla . Pri nas sicer Nina spi v svoji postelji, se pa še ni zgodilo, da bi tam sama zaspala. Zato tisti butasti pogled, ker ne vem kako je, če otročka odložiš v njegovo postaljo in tam sam zaspi.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 23:40:06
|
|
|
|
rovar_ka
|
jaz se tud poslavljam.. jutri bom popoldne v EP (ker imava posvetovalnico okrog 14, potem pa morem it tja), če bo katera hodla kaj okrog.. v center ne bom hodla frutka, žal mirno noč vsem
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 0:02:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska; lepe slikice,so tile naši julijči uživali na polno.Anja carica je pa komandirala oba punce to menda obvladamo, a ne Čeprav tokrat se Bor ni najbolj pustil komadirat, je raje horoskop knjigice študiral in se važil kako zna šibat in vstat mogoče bo pa astrologijo študiral ... pa je kmalu začel brkljati okoli primerne literature
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 0:02:54
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kje ste vsi? Je spet kaj takega na TV? neeee, jaz gledam film na mojem čarunalu ...
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 0:04:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka tu smo, tu... eno vprašanje za tiste, ki pustite, da otrok sam zaspi v posteljici - mate ful teh varovalnih oblog okrog? Pri nas je postalo tako uspavanje kr misija nemogoče, ker se skoz vstaja gor. Jo položim nazaj, ona se vstane.. in spet isto..dokler ni že čisto utrujena..in se še kr vstaja..nakar nekam pade, se vdari v rešetke in jok in pol jo morem vzet ven, jaoooo. Vedno nekam telebne Aleksander se sam uspava, kadar glih ne zaspi na flaški. Enostavno ga odložim noter, ima le klasično varovalno peno - odvisno je od dneva, včasih zaspi takoj, včasih pa še malo rogovili in se igra s svojo ninico - zajčkom ... vstajamo pa še ne
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 0:05:47
|
|
|
|
tims
|
Jah, nč. Je cajt da grem jest tud v pojstlo. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 0:07:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka majuska ziher lika ne pa ne privoščila sem si ogled filma PS I love you ... že na prvi tretjini se ful režim ... ah Gerry
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 0:28:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 0:40:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška sem že sama??? ne
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 7:17:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro.... Vstanite ponočnjakinje, zunaj sije prelep sonček!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 7:45:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Kdaj bodo zej te odločbe za vrtec prišle? Ravno včeraj sem hotela tule spomnit za LJ, da bodo vsak čas že odločbe hodile. Sejo naj bi imeli 28. aprila, potem pa bodo poslali. Tims: jap, v Zari imajo lušne majčke za otroke za 3,90 €. Sem jih ravno v ponedeljek za Saro kupovala. Da o kavbojkah, otroških seveda, ne govorim. Od 10 € dalje. Lex: a zakaj vezalke? Ker imajo otroci velikokrat nogo med številko in potem z vezalkami fino fiksiraš, da lahko normalno hodijo. In vsaj nogica je fiksna.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 7:49:51
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro, samo pozdravček, preber in kaj napišem.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 7:52:28
|
|
|
|
lavita*
|
Dobro jutro vsem! Pa sem se uspela malo oglasit. Berem da pridno rastete. Blakcy imam nove mere za razredelnico: 8900g in 74 cm. Imamo šest zobkov. Morma povedat, da naše dete je včeraj že naredilo nekaj samostojnih korakov. Sem bila ful vesela. Uspe ji najbolj na travi. Drugače se p atak začene da bi brez držanja za roko padla direkt na nos. Drugače zna pokazat pa pa, pa odkima z glvao in pokaže da ni ni nekoga, p aploska in kako je velika. Zelo je navezanas na starejšega bratca in se prav kličeta iz postelje ali p aiz sobe v sobo. Sedaj smo veliko zunaj zato tudi ne utegen kaj napist na RR. Zunaj res oba uživata. Rovarka - Našo dam tud v posteljo in ponavadi zaspi ob flaški. Zaspi tudi , eč je ful zaspana. Sicer pa spi tako seamo enkrat na dan po uro do dve. Drugače se je pa razvadl,ko sje ibla bolana in sem jo uspavala na rokah. Samo to skušamo počasi pozabit. Ima sicer eno stran malo oblazinjeno, samo če pade pač pade. Zakaj pa vstaja. Vednojjo je poln kinderpet. Tak da se tud pri nas non stop dogaja. Lep pozdrav in kmalu na branje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?