|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 8:00:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
21.4.2009 8:01:43   
neboglasnica
Ilatic: ti kar uživaj na valeti, srečanje smo prestavile.... In tudi jaz moram organizirati obletnico, mend aje tudi 20, če ne že 21?? user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
21.4.2009 8:05:14   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

plazli, hodli, bojo pa tak vsi in to večina šele po 12 mesecu kar se hoje tiče, tak da je prav brezveze da staršem morijo, res. jaz zdej ne putim več da mi kdo žnara da je luka debel, res. sem končno prišla do točke, ko je dovolj!

srečanje, ksenci je napisala da so vsi ostali vikendi zasedeni, tak da se poišče drug plac.

Ma ja, saj se jaz tudi ne sekiram več, ker samo oni tam sitnarijo, moj sine je kar zadovoljen videti in HBje zdrav!!!!

Saj res, stara sem, to je moje opravičilo. user posted image Ksenci,  sorry, pozabila sem, da imate vse zasedeno, zato smo že prvotno prestavile, aneda? Ampak a v petek imate tudi zasedeno?? V LJ poznamo nekaj placev, ampak da bi bilo nekje kjer bi lahko vse prišle, povejte predloge...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 8:08:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3529
21.4.2009 8:12:16   
neboglasnica
Čav čvekice, mali se bo vsak čas drugič prebudil, meni pa pripada že skoraj malica, ker sem že toliko časa pokonci. user posted image Greva na obisk, mogoče bova pa še likala popoldne.. Pa še Ančki moram urediti noht, očitno se ji zarašča. Na sumu imam ene gojzarje, ki so ji mogoče malo tesni, ampak za pohod po jami sem ji dala, zdaj pa imam user posted image .

Almera: te kličem, da vaju prebudim, ker kmalu pride user posted image po vaju. Tema, nihče še ni buden. Uživajte pri Majuski!!

Neposredna povezava do sporočila: 3530
21.4.2009 8:16:04   
Majuska
'morning ladies,

kako ste kaj danes? Pri nas je prav čukasto vreme, jaz sem malce prej vstala, da spravim dnevno v malo bolj spodobno stanje; da ne bo koga kap ...

Aleksander še pančka, začuda je danes še v komi ...

Evo malce zajtrka
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
21.4.2009 8:17:13   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Seveda GLU, jutri. Za danes vas pa zapuščam, mam en beden filing, da ko sem jaz tu nihče noče klepetat z mano... Hmmm...

Oh ljuba naša zimska, od kje tebi take misli??? user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3532
21.4.2009 8:19:55   
nanka
Jutro,

tudi naša je že vstala ob 6, zdaj sem jo nesla spat, ker potem šibava v LJ. Greva na knjižni sejem ( leto je pri Križankah), da si kupim kakšno lahko branje, recimo kakšno dobro kriminalko. Me je pa zdaj naša bejba pričakala sede v postelji, končno je pogruntala kako se vsede. Ji pa nujno moram posteljico spustiti čisto na dno, ker se bo lepega dne kar dvignila in da preprečim padec na nos, moram ukrepati.

Kdaj in kje bo srečanje mi je vseeno, ker sva itak same z Natko, mogoče še Zoja, tako da pridem kamor rečete. Moj možiček ni za takšna srečanja.

Ilatic, včeraj je moj končno poklical inštruktorja in smo se zmenili za vožnjo. Nekaj ur bo opravila po Višnji Gori osatlo po Ljubljani, bo pa kar on njen inštruktor. Hvala za telefonsko.

Mi smo imeli oktobra 20 letnico valete in je bilo fenomenalno, sploh ker nikogar res nisem videla že 20 let in smo se zmenili čez 5 let za novo srečanje.

< Sporočilo je popravil nanka -- 21.4.2009 8:20:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 3533
21.4.2009 8:20:39   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Čav čvekice, mali se bo vsak čas drugič prebudil, meni pa pripada že skoraj malica, ker sem že toliko časa pokonciuser posted image Greva na obisk, mogoče bova pa še likala popoldne.. Pa še Ančki moram urediti noht, očitno se ji zarašča. Na sumu imam ene gojzarje, ki so ji mogoče malo tesni, ampak za pohod po jami sem ji dala, zdaj pa imam user posted image .

Kdaj si pa že vstala?

Almera: te kličem, da vaju prebudim, ker kmalu pride user posted image po vaju. Tema, nihče še ni buden. Uživajte pri Majuski!!

Pusti ji zadnje minutke spanja, no user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3534
21.4.2009 8:27:03   
ilatic
Glede srečanja predlagam na Bizoviku ali pa proti nasprotni strani je tudi en lep plac. Lahko pa pri nas v eni lovski koči sam po moje bi bile vi raje v bližini LJ a ne? Men je vseeno. Pri nam lahko pride na piknik še kakšen medo, če ga imate željo videtiuser posted image .

Nanka super inštrukor je, boš vidla da bo zadovoljna. Vsaj upam no!
Nanka kaj boš v LJ če je dež!!! Pridi raje k meni ti bom jaz kakšno knjigo posodila, ne lih kriminalke raj kakšne love story. Dej prid no please....

Naša Lariska je pa ostala doma, ker se je zjutraj full udarla ob rob omare in ji je skoraj iz očka kri tekla. Full je bila bogica zdaj je pa čist v redu HB!!

Neposredna povezava do sporočila: 3535
21.4.2009 8:29:21   
nanka
Ilatic moram v LJ, ker grem še nekam lobirat za eno stvar, ki si jo ful želim, pridem pa takoj ko bo sonček, da bova uživale zunaj, obljubim.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 8:35:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
21.4.2009 8:48:01   
ksenci

imamo zasedeno vse razn 1. in 2. maj, ki pa ne prideta v poštev, kr imamo vse že vrjetn bol al majn kaj planirano. prestavimo pa lahko edin če lahko vse pidete na drug datum, drugače naj ostane in se dobte brez mene, sej še bo več srečanj. kaj pa trojane? velik plac, se pokliče rezervira in nam dajo plac v enem kotu in bo mir in tudi so nekje v sredini slo. in vse poznamo?

Neposredna povezava do sporočila: 3538
21.4.2009 8:52:08   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

metuljčica: hm lukčevo hranjenje... sploh ne vem več user posted image včeraj je spustil malico, in to že zdaj drugič ali tretjič zapored, zavrne totalno in je šele kosilo, potem pa še večerno malico in mleko, tako da smo zdej na 4 obrokih dnevno.

ne vem, men se zdi da nič ne je več. ampak moram vztrajat, druge ni.

je pa že tri dni problem s spanjem, joče pred popoldanskim spanjem in pred nočnim in to do onemoglosti, zaspan da gledat ne more več in kriči, sem mu včeraj kar calpol dala. zobki? ne vem če, ker se nič kaj ne slini, pa tudi ni videt, da bi kaj novega blo

no pa še vedno spi, tak da očitno bo prinesel notri.

evo zbudil. papa

meni se zdi da sta nardila zadn mesec velik napredek. če zavrne malico pač ni lačen. ne sekiraj se, fajn vama greuser posted image
tud Aljaž se zadn tedn pred dopoldanskim spanjem dere do onemoglosti in ga moram uspavat. je prej že več kot mesec dni sam zaspal ob določeni uri, zdaj pa neki štrajka. pač mu očitno neki ne paše, bo že dobu ritm nazaj. mislim, da pr nas tud rinejo zobki, kr si bo tud pogrizu prste, da o čevljih ne govorim, kr so itak najboljšiuser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 21.4.2009 8:53:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3539
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 9:14:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3540
21.4.2009 9:16:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image ; Staš ima 11,5 kg in 76,5 cm. Ne, nobene diete ni dobil, samo rekla je (pa ne enkrat), da je debel in da še nekaj časa ne bo splazil.

Čavči, me mož kliče k sebi!

Nočka,

user posted image

fejst dec... user posted image
pa tole debel ... mislim, joj, včasih se mi zdi, da tele naši P svojo zakomplekasanost na starših zdravijo... ne vem, no...

pa že nekaj časa razmišljam o tistem z AM 2 do enega leta... čedalje bolj se mi zdi, da je tole že malo skomercializirano tudi pri P, ne vem, no (pri patronažni in pri P sem dobila občutek, da jih izdatno podpira Medis, ki uvaža Novalac, ker sta bile obe blazno navdušene nad njegovo uporabo user posted image )... noben ne reče, pa poglejmo, če ima kakšen sum na alergijo na KM, potem pa svetovanje dalje... ne, najlažje je rečt, dajte otroku AM... če bi sama lahko dojila tako dolgo kot ve punce (za kar lahko rečem SVAKA ČAST), bi po koncu dojenja definitivno šla na KM, ne pa otroka navajala na AM, potem pa še na KM...

p.s. upam, da mož ni samo kaj rabil od tebe, da ti je tudi kaj dal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3541
21.4.2009 9:17:41   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

no še nekaj za branje vam pošiljamuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4077124/mpage_1/key_/tm.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image  nekak se mi je ta prvi odgovor zdel zelo simpatičen, nič v celofan zavit...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
21.4.2009 9:33:28   
3jeMi
in še mi... jah, Lovrov nosek... majčkana svečka, ki ni iz voska, prilezla je našemu Lovru iz noska, majhnega noska... spet?!?!???... se malo pozdravimo, pa spet... ah... jutri imava P, pa bomo videli kako in kaj...

aja pa, mami je dobila svojo "najljubšo" prijateljico na obisk... user posted image user posted image user posted image ... baba zoprna... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 10:01:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 10:15:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3545
21.4.2009 10:15:57   
rovar_ka
flower - je že oddano na pošto, tak da dobiš vsak čas user posted image Se pa je spomnila tvojega priimka, tak da si verjetno prav z njo govorila user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 10:16:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3547
21.4.2009 10:19:43   
lex
Dobro jutro

tak na hitro, ker pol pičiva ven, se je sonček pokazal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ga greva izkoristit (do zdaj je deževalouser posted image )

hvala za čestitke za hišo.
aurorra midva sva na istem, samo da imava tukaj premalo prostora (splanica, dnevna, kuhinja in kopalnica) ok zdaj še gre in vsi spimo v spalnici (mi paše ko jih imam kar poleg sebe, še posebej ko so bolani) malo nama je žal, da nimava kavča ki se raztegne, ker je naša Vita zelo občutljiva kar se šumov tiče in tako le redko obiramo jagodeuser posted image user posted image . Sicer je poleg prizidek samo si njegov brat tam rihta ven in bila sva v dilemi ali delat zraven še en prizidek, ki bi totalno pokvaril izgled vsega skupaj (cele ulice, ki je približno delana po enem in istem načrtu) ali greva na svoje. In pol je kot naročeno občina prodajala parcele in ker je on vedel, da jaz tu itak ne bi bila tolk srečna (tiste ki živite v hišah s taščami in tasti veste kaj mislim) sva pol kupila tuki parcelo in niti ni bila tolk draga, če primerjam cene drugot po SLO (cca 12.000€ vse skupaj 540kvadratov)

nič greva midve dihat svež podeželjski zrak

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3548
21.4.2009 10:29:30   
3jeMi
še en britanski talent... http://www.youtube.com/watch?v=n7fbCiAFvl0&feature=related

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
21.4.2009 10:36:27   
lidija***
jutro!
Včeraj sva imeli P.
Mojca 9 mesecev
71 cm in 7780g

Vse ok, nič posebnega. Dobila je dve kocki za prijeti, vprašala je če sedi in stoji in to je to.

Zimska, ti pošljem ZS.

Nič grem malo brat, mislim, da sem ostala na 120 straniuser posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?