Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 20.4.2009 22:57:30
|
|
|
|
glugluglu
|
o lex, fajn, bravo za okna ja sej od te faze se lahko hitro zrihta, če imaš denar seveda, drugače pa počasi, pa saj se vam ne mudi, ker imate kje biti. Bolje, da vse do konca zrihtata in se kasneje preselita, ker to res drži, da ko si enkrat notri te pa kar neka lenobnost prime, če še nimaš vsega narejenega. No razen tlaki se sušijo nekaj časa, je odvisno kdaj jih delaš, pri nas v ulici so eni začeli od te faze (no še fasade je že bila) rihtati januarja letos, tlake so naredili enkrat februarja in ker se pri nas spomladi zaradi vetra tlaki najbolje sušijo predvidevajo, da se bodo selili že septembra. Res pa je, da jim vse drugi delajo in to brzinsko.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 20.4.2009 22:59:28
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: zimska Hruška - mi boš jutri dala nekaj informacij o nohtkih? seveda! ti kr sestavi vprasalnik .... pa dajta kar tu (ne na zs), ker tudi mene zanima
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:00:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:03:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 20.4.2009 23:07:23
|
|
|
|
lex
|
zimska sori rihtam farmo na FB saj veš delo kliče
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:08:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:12:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:12:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 20.4.2009 23:18:36
|
|
|
|
lex
|
ebeca pri nas tud ja nič grem še v klet iskat škornje za Alino za v vrtec
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:18:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:20:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:25:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 20.4.2009 23:25:15
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zakaj ne zrastejo vsi zobi naenkrat ven - revše malo, si bo kar prstke pojedel to se tud jaz sprasujem...ker mojo igrače zanimajo samo v eni smeri...in to iz rok v usta...vsako igračo..pa ne samo igračo..mojo torbico, čevlje, svoje copate, svoje čevlje, povšter, majice, zadrge, slinček, ma ni da ni....in se mi zdi da pri fini motoriki sploh ne napreduje ker samo v usta daje stvari... kaj pa naša božica ko je ugotovila, da je najboljše mamino ramo grist? Sem že vsa modra da ne pravim o Alininih peticah, te jo bodo namučile do konca. o ja tud jaz bi bila zelo zadovoljna, če bi bili vsi zobje takoj zunaj
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:27:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:29:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:32:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:37:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 20.4.2009 23:41:15
|
|
|
|
lex
|
hd glavno, da so "zapili" nočko
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 23:48:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 0:05:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zimska - kaj pa neumnosti govoriš - jaz visim ko ena pajčuna tukaj vsak večer (no pa še HD mi družbo dela) - ampak zdaj so se pa Razočarane gospodinje začele Ampak, je pa vsaj malček zaspal no no no punce ... ne se pogovarjat, k da mene zvečer ni tu
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 1:50:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 3:15:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 6:50:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 7:41:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: populis 10 strani so na Taščo naklofale, omg Saj smo tudi že kakšno o taščah rekle, če seštejemo, bi bilo krepko čez 10, . Trenutek resnice: joj,kaka babca je bila včeraj. Če bo ta še imela službo, kar zdravila jemlje v službi... _rebeca_: po mojem bo res bazen kriv. Poslušaj Lexine nasvete. Staš: ma ja, saj sem se že navadila, ampak so pa res tečni. Saj vem, da bo enkrat celo shodil , saj motorično ni nič narobe z njim. Saj ga iščemo po celi dnevni sobi. res pa je, da se sploh ne spomnim, kdaj sta punci spuzali. Saj če pomislim, je v 4 mesecih samo 1 kg pridobil. Ksenci: srečanje prestavljeno za en teden, ni panike. Zimska: sorry, če dlakocepim, ampak Blacky ni kar pustila sezname, ampak je lepo prosila, če jo kdo zamenja, drugače je bila pripravljena vse voditi naprej. Lex: sem ti kar fovš. Lepa hiška. Srečanje pri Ksenci prestavljeno na 15. maj!!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 7:59:36
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro! Evo farma na FB mi štrajka pa se tuki javlam mal bolj zgodaj! Metuljček Iris je praznovala doma, dobila darilo od naju: likalnik za lase, kavbojke in pas, od drugih pa je dobila majčke, tangice, puzle..je kar zadovoljna . Hvala za vprašanje! A sem vam že povedala da imam 8. maja obletnico valete? Po 20.letih!!! Do zdaj še nisem bila in sedaj bom verjetno šla ker nekaterih res nisem videla že 20 let. Oziroma kar večine, ker se nisem nikoli vračala v ta kraj. To pomeni, da na žalost ne grem na srečanje julijk zakar sem seveda full žalostna in upam, da bo full dež da boste prestavile. Že tko se bom morala odpovedat vikendu na Rogli zaradi tega. Maja in Lučka hvala za slikce! Neboglasnica, naša P je full občutljiva na debele otroke in Tarik ima podobne mere kot tvoj pa je samo rekla, da je pač kompakten mož, da se vidi da rad je in da so to normalne mere za 12 mesečnika. Pač po teži in meri je čist OK. Tko da če bi bil manj dolj dolg bi bil debel. Tko da ne vem kaj ti komplicira! S tem da so naši debeluščki od rojstva dobivali tako težo in ne naenkrat. Tko da jaz bi ji že povedala ta svoje! Kaj naj bi jih dali na dieto al kaj? Joj kok me to razpoštoli! Skratka ne sekiraj se in bodi vesela, da ima zaloge. Kar poglej kako je puncam hudo ko imajo neješče otročke! Rebeca tudi jaz ti svetujem canasten. Jaz sem ga pri svojih pupah full uporabljala. Rado pride do vnetja. Sploh Larisa je imela nekaj časa full probleme, pa ji je canasten takoj pomagal. Nikoli nisem šla do P zaradi tega. rdeča ritka: DAKTARIN KREMA (bela) - ja to je tudi res, če je ritka rdeča. Je razlika med ritko in lulico. Če je lulika rdeča canasten, če je ritka daktarin krema. Se lahko kupi v lekarni. Lex full lepa hiška!!!! Nadaljujem kasneje - Tarik lačen!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?