Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 11:46:14
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** lidija zdaj je zunaj že tudi tretji del Masajke. Prva dva sem tudi jaz prebrala na mah, prvi je res super, drugi pa malo manj. Si slučajno gledala film?? Poglej ga in boš zelo razočarana.. še zgodba je spremenjena, veliko stvari ni, nekatere so, ki jih v knjigi ni.. prijateljica ima vse tri dele, tako, da bom vzela oba. Verjetno pa je res prvi del najboljši. Filma nisem gledala. V skoraj vseh primerih je pa tako, da je film slabši kot knjiga, saj čustva in domišljija nista tako prisotna. Neboglasnica- tudi jaz sem mahnjena na kupovanje knjig. Nikoli jih ni preveč , a ne? Čeprav pri nas doma je največ otroških, pa priročnikov-vrtnarski,.. seveda kuharskih,... Pred leti je ena gospa pred cerkvijo prodajala knjige po zelo ugodnih cenah(500 sit-5.000 sit). Skoraj nikoli nisem šla mimo praznih rok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:47:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:47:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:48:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:49:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:49:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:49:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:50:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:52:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:53:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 11:53:29
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa čakam zavarovalnega angenta. je bil napovedan za ob 11h, pa ga še kar ni... me jezi, ker se ne drži ure. jaz imam pa gužvo pol. moram oba nahranit, spat spravit in bo glih tist cajt pršu in mi vso rutino zmešal... grrr... sem prav jezna. ooo, to pa ni lepo od njega! To je namreč tudi moje delo in mene so naučili- NIKOLI ZAMUJATI !!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:54:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:56:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:57:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:57:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 11:58:12
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: auroraa čakam zavarovalnega angenta. je bil napovedan za ob 11h, pa ga še kar ni... me jezi, ker se ne drži ure. jaz imam pa gužvo pol. moram oba nahranit, spat spravit in bo glih tist cajt pršu in mi vso rutino zmešal... grrr... sem prav jezna. ja jaz sem tud kr malo preveč zategnjena za kaj takega. če se reče takrat, zame to pomeni točno ob tisti uri. jaz, če ne bi imela časa, ga kasneje ne bi sprejela in bi mu tudi povedala zakaj. sorry, pač tak je. sem že tudi naredila tako. pa sem mislila, da sem samo jaz tak natempirana. pa saj si človek točno takrat planira nekaj, ne pa čez uro al pa dve. a ne? se strinjam, vsi smo taki, razen mogoče nekaj izjem!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 11:58:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 12:00:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 12:03:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 12:05:10
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska A vam nekaj hecnega? daj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 12:07:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 12:13:18
|
|
|
|
tims
|
Mat kurja sam berem in berem in sploh ne pridem do konca. Vmes sem brala še tisto štorijo s taščo..... Ojoj, sem kar brez besed ostala. No, najprej en dober dan. Z Nino sva dons po doooolgem času spet potegnili do 10ih. Sicer sem se potem čist polomljena zbudila, ker sem ves čas ležala v takem čudnem položaju. Je bila Nina ob meni na pojstli in sem pazila, da ne pade dol, pa sem potem izbirala nemogoče položaje, da sem jo zavarovala. Zimska, si vsa vprašanja postavila, ki tudi mene zanimajo . Almera, ja, še vedno bi rabila tisti CD z jokom. Sicer ne vem kaj si sodelavka misli... je imela rok okoli velike noči, pa je še kar doma . Zgleda, da so ji kar orng kiksnl PDP. Bi te prosila, če bi mi lahko CD poslala po pošti, ker vprašanje kdaj se bomo kej vidl. Če ti ni pretežko, seveda. Nina zdele spi, jaz grem pa žehto obesit. Včeraj sem bila pridna. Ko je Nina spala, sem vse polikala, potem sem imela pa obiske, pa kuhanje... Zvečer sem pa z Nino zaspala . No, možno da sem jaz pred njo .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 12:13:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 12:22:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 12:23:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Nina zdele spi, jaz grem pa žehto obesit. Včeraj sem bila pridna. Ko je Nina spala, sem vse polikala, potem sem imela pa obiske, pa kuhanje... Zvečer sem pa z Nino zaspala . No, možno da sem jaz pred njo . Evo sem ravno Populis rekla, da bom svoje cunje k tebi odnesla, da jih polikaš, jaz pa vam skuham kosilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?