Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 17:08:54
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 18:22:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...aja....sem naredila poslovno matematiko...hvala vsem,ki ste držale pestke..... ...se tipkamo zvečer.. Uf, super Saraya... si se oddahnila, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 19:35:12
|
|
|
|
AinB
|
Super Saraya! Čestitamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 20:04:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa prej je tisto, kar je polil, dišalo po hrani zdaj pa opažam, da po kislem smrdi . Po navadnem jogurtu ali skuti je res In bubika je po tem dvojem ful gor metala Pa še tista alergija sumim da je bila na skuto. Tak da je trenutno vse to črtano z jedilnika.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 20:05:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa ful se je na mene navezal..... če me ni....me že išče nekje....pa danes sem bila na rod. sest. pa možeku sploh ni hotel jest, pa take ima.... Tud zaspat hoče samo, če mene vidi.... , ma vem, da to ni dobro..... ...ma kaj naj nardim, če sem pa nonstop sama z njim... Ma sej moja je tud čist preveč name navezana zadnje čase. Sploh proti večeru: če grem ven iz sobe je jok, ko pridem v sobo je jok....ker sva skoz skupaj se je zgleda tolk navezala. Ampak verjamem da bo minilo tudi to ne, ne.... to je obdobje Pri nas je ista zgodba, pa je bubika veliko tudi z drugimi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 20:06:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya. Pol maš jutri čas za kavo, ko se ni treba matematike učit? Lušni sta tvoji pupi na slikah. Samo M moraš uhico pod klobuk popravit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:01:16
|
|
|
|
pf
|
Saraya luštne pupe imaš. Nočka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:04:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa prej je tisto, kar je polil, dišalo po hrani zdaj pa opažam, da po kislem smrdi . Po navadnem jogurtu ali skuti je res In bubika je po tem dvojem ful gor metala Pa še tista alergija sumim da je bila na skuto. Tak da je trenutno vse to črtano z jedilnika. Sem danes črtala mlečne izdelke iz jedilnika in je blo mogoče malo boljše. Pa še v jutranjo flašo mleka sem dala 2 žlici bio riževih kosmičev, da je blo gosto. Je sicer polival (celo desno ramo imam od hippove kašice jabolko-marelica ) ampak po starem...tako kot smo navajeni .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:08:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, LOvro joka! zdaj sredi noči? upam, da je zdaj že potolažen... jaz sploh nisem več navajena ponoči vstajat. res sem srečna,da imam tako srečo. Saj spi od 2. meseca celo noč (od ca. 20h do 8h) ampak zadnji mesec se pa zgodi 1x-2x na teden, da kar zajoka sred noči. Večinoma zaspi nazaj še preden uspem do pojstlce prit, včasih mu dam dudo...sem pa tja pa to ne zaleže. Včeraj ga je očitno nekaj matralo. A je mogoče luna?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:09:41
|
|
|
|
meta21
|
saraya, za matematiko (saj ni treba pri vseh izpitih imet 100% )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:12:01
|
|
|
|
petrax
|
Evo mene spet mal, sem mal do računalnika pršla. Kako smo? Mi smo tko tko, mamo že par dni jok in stok proti večeru. Sploh ga ne morm umirit, tud če ga nosm okol (kar je včasih pomagal), zdej ne pomaga več. Pa je prej že skor zaspal, pol pa spet kr naenkrat v jok, in to res pravo dretje. Ne vem a so to zobki al ga kej druzga matra. Prej je pol mal bruhnu in se je takoj umiril in zaspal. Ne vem a ga je mogoče v trebuščku kej matral al kaj? Joj k bi mi znal povedat kaj je bi blo 100x laži. Čist se mi že meša! Upam vsaj da bo zdej spal in da se ne bo zbudi in jok. Ponoč se pa ne vem kokrat zbudimo, dobr vsaj da takoj pol nazaj zaspi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:12:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Ena bolj resna:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:21:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes smo že malo ustvarjali (je treba bubija zaposlit, da ne bi preveč divjal ). Bubika je tudi eno jajčko pobarvala: Še raje pa v usta nosila
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.4.2009 21:26:52 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:29:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Sledi še slika, ob kateri bi se Lara zgražala Pa raje ne bom gor lepila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:36:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sledi še slika, ob kateri bi se Lara zgražala Pa raje ne bom gor lepila Mislim, da sta že te dve zadost za eno malo šok terapijo. Jaz sem najprej pomislila, kam vse so potem tele rokice šle . Obleka, igrače, stol...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:37:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Čist se mi že meša! Upam vsaj da bo zdej spal in da se ne bo zbudi in jok. in , da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:38:51
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 in , da bo kmalu bolje. Hvala, ja upam da se bo to nehal. Ker sem dons tud jaz zraven jokala, k mi je tok hudo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:41:10
|
|
|
|
arabela*
|
jutri še zadnji del psihol.pišem.... bom pa dopoldan v mestu....po deseti uri.... hhi uhice ji pa strogo popravljamo,samo si jih je tam sama zmrdala,ko si je klobuk dol vlekla.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:41:36
|
|
|
|
arabela*
|
iiiiiiiiii,bubika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:41:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sledi še slika, ob kateri bi se Lara zgražala Pa raje ne bom gor lepila Mislim, da sta že te dve zadost za eno malo šok terapijo. Jaz sem najprej pomislila, kam vse so potem tele rokice šle . Obleka, igrače, stol... ti pošljem na mail to pa je prednost teh prstnih barv - se brez problema z vodo izperejo tudi iz oblačil.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:42:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Uf, super Saraya... si se oddahnila, ne? ja,res...ampak še en sledi...zadnji...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:42:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutri še zadnji del psihol.pišem.... bom pa dopoldan v mestu....po deseti uri.... sem imela v planu it na lent labode hranit. Bubi je še doma, ampak je zdrav
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:43:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sledi še slika, ob kateri bi se Lara zgražala Pa raje ne bom gor lepila hahaha... že ta z jajcem je too much... Ne ne, sej je srčkana.... Pa tvoji dve, Saraya, tudi..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:44:20
|
|
|
|
arabela*
|
grem pred tv....pridem kasneje malo pogledat...kaj dogaja..... vodim pri zvezdicah...tak da si zaslužim malo odmora... .......
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.4.2009 21:48:58 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 21:47:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* sem imela v planu it na lent labode hranit. Bubi je še doma, ampak je zdrav fajn...se še malo sprehodimo....A pa nimam jutri doma.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?