Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:15:31
|
|
|
|
gold fish
|
*Kaj je optimizem? Ko vidiš klošarja v parku, ki bere revijo Moj dom!* ------------------------------------------------------------ *Zakaj krava leti za policijskim avtom? Ker sta dva bika notri!* ------------------------------------------------------------ ---------------------------- *Gresta prašič in pes po cesti, pa začne padat dež. Pa reče prašič: "pasje vreme", pa reče pes: "ja, svinjsko lije...!"* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Zakaj Črnogorec sedi na pločniku pa joka? Usedu se je na žebelj, pa se mu ne da vstat!* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Zakaj se blondinka, ko hujša, maže s PRILOM? Ker je odličen v boju z maščobo.* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Kakšna je razlika med Hitlerjem in pralnim strojem? Hitler je imel še program za obešanje.* ------------------------------------------------------------ *Se sprehaja želva po cesti, pa jo oropa 12 polžev. Pride policija. Želva: Joj, se ničesar ne spomnim, je potekalo vse tako hitro .....* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Gresta dva klošarja v park, pa prvi vpraša: "Imaš zraven star kruh za golobe?"...... ..... "Ne, jaz jih jem kar brez kruha!"* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Grejo 3 muhe v gostilno. Pa prva naroči drek pa česen, druga naroči drek pa čebulo, tretja pa pravi, da bo samo drek, da ji ne bo iz ust smrdelo.* ------------------------------------------------------------------------------------------ (Lol ta je tok uriginaln :P) *Kako spoznaš ženina na bosanski ohceti? Med vsemi ima najlepšo trenirko.* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Pride policaj k grobarju in mu reče: "Francl, a ne bo ta jama premajhna?" Grobar mu jezno odvrne: "Zapri gofljo, tebi jih je že veliko ušlo, meni pa še nobeden!!!* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Dihur vpraša ježka: "Sem kosmat, imam dve beli črti in smrdim. Kdo sem?" " ČEFUR!" , odgovori ježek.* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Kaj je rekla blondinka, ko so ji rekli, da ima v glavi vakuum? Bolje to kot nič!* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Policaj pride v picerijo in naroci pico. Natakar vprasa: "Vam jo razrezem na 4 ali 8 kosov ?" "Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti."* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Katera so najhujša tri leta v življenju povprečnega Črnogorca ? Prvi razred osnovne šole.* -----------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:15:40
|
|
|
|
tia
|
nič tudi jaz grem, nočka vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:18:23
|
|
|
|
tia
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:18:43
|
|
|
|
gold fish
|
....malo čudno je to ven prišlo .. že letim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:23:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tia, dobra si, da uspeš vse to uredit. upam, da bo babica čimprej zdrava ti kar pojamraj,je potem kmalu bolje, kajne? ...jaz tudi kaj? ...hotla sem napisat jaz tudi želim da bi babica kmalu ozdravela pa je mali začel jokat pa sem kr napol poslala.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:25:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, LOvro joka! zdaj sredi noči? upam, da je zdaj že potolažen... jaz sploh nisem več navajena ponoči vstajat. res sem srečna,da imam tako srečo. ..ja res si srečna....mi se pa ful zbujamo zadnje čase...in jaz visim tuki gor namesto da bi šla spat ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:28:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf mali se je zbudil .... ..moj tud že nekaj jamra ...ma jaz zdej včasih kr čakam da se mi zbudi ob 24 no danes je mal prej ,pa grem pol spat da mam vsaj tiste dve uri mira...nevem zakaj se mi pa proti jutro tolk pogosto zbuja ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:29:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf mali se je zbudil .... ..moj tud že nekaj jamra pa tudi naš,ki res skoraj nikoli ne jamra ko spi,res kaj je sedaj to??? ...haha so se urotili protiv nas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:30:46
|
|
|
|
gloria
|
se kr dala gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:34:06
|
|
|
|
meta21
|
Ah, ne bom vas uspela danes prebrat...Lovra nekej matra. Zdaj je sicer ati pri njem ampak mam preveč slabo vest, da bi jaz tukaj čvekala. Mogoče so zobki, mogoče ga napenja (navadni jogurt je danes jedel)... Pa še vsak dan bolj poliva, se mi zdi. Pa prej je tisto, kar je polil, dišalo po hrani zdaj pa opažam, da po kislem smrdi . Vedno bolj razmišljam, da sem naredila napako, ker ga nisem peljala na gastro. Ko bi vsaj vedla, če ga kaj peče oz. boli to polivanje. Tista reč, ki mu jo tam čez nos porinejo v želodček mi pa tudi ni glih... Grem... Nočka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:36:24
|
|
|
|
gloria
|
...jaz mu pa zdej ko se prvič zbudi dam čaj(hippov sadni) in mi ga spije 140 ml.pol pa ko se naprej zbuja pa dojenje...ne vem če dober delam ampak mi se zdi mal čuden da zahteva tolk hrano pa ponoči ko naj bi spal ....mislim tko pravi moja tašča da mu ne bi smela več davat...ma jaz jo sploh ne poslušam ker ga ne morem pustit jokat(enkrat sem ga pustila pa sem imela pol dve urni šou).....saj pol ne vleče več tolk kot pri prvem zbujanju,ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka...no po tem se mi tudi zdi da se hoče bolj cartati ...ko bi mi vsaj povedal ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:37:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ah, ne bom vas uspela danes prebrat...Lovra nekej matra. Zdaj je sicer ati pri njem ampak mam preveč slabo vest, da bi jaz tukaj čvekala. Mogoče so zobki, mogoče ga napenja (navadni jogurt je danes jedel)... Pa še vsak dan bolj poliva, se mi zdi. Pa prej je tisto, kar je polil, dišalo po hrani zdaj pa opažam, da po kislem smrdi . Vedno bolj razmišljam, da sem naredila napako, ker ga nisem peljala na gastro. Ko bi vsaj vedla, če ga kaj peče oz. boli to polivanje. Tista reč, ki mu jo tam čez nos porinejo v želodček mi pa tudi ni glih... Grem... Nočka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:38:48
|
|
|
|
gloria
|
opažam da Nik spije tudi do 4 dcl. čaja tokom dneva(se pa manj doji podnevi in GH je začel bolj pridno papat)...ali mislite da je to preveč ...tudi jaz grem nočka.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 7:06:31
|
|
|
|
Čarli08
|
Dobro jutro! Se po krajšem premoru spet javljam. Sicer še malce zadeta, ampak so me od fiške vici prebudili. Mega bold, za zjutraj idealno Nekaterim sem napisala nekaj mailov oz. zs-jev. Javite se. Še enkrat se vam opravičujem za zamudo, obljubljen vam je bil ponedeljek. Upam, da ne zamerite. Drugače pa nič novega. Uživamo v soncu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 8:31:47
|
|
|
|
AinB
|
Dobro jutro vsem! Pa en velik za Lovrota in da bo kmalu vse v redu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 8:34:19
|
|
|
|
AinB
|
Razpis Trije podjetniki se prijavijo na javni razpis za postavitev ograje okoli ministrstva za okolje. Najprej pride Hrvat. Premeri ograjo, naredi natančen načrt in postavi ceno. 35.000 evrov za ograjo na ključ: 20.000 za material, 10.000 za delo, 5.000 evrov pa je zaslužek firme. Potem pride na ogled Bosanec. Na hitro vse skupaj izmeri s palico, nekaj riše po tleh in postavi ceno. 20.000 evrov. Za material rabim 15.000 evrov, 5.000 evrov pa je stroškov dela. Kot zadnji pride na ogled Slovenec. Ne obremenjuje se z merjenjem, načrtom ali izračuni, ampak stopi k predsedniku komisije in mu prišepne na uho: "Moja cena je 220.000 evrov." "Kako, kako? Kako pa ste prišli do tega zneska?" 100.000 evrov tebi, 100.000 evrov meni, 20.000 evrov pa bom plačal podizvajalcu Bosancu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 8:38:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf AinB in Jazzy fajn za opravljene preglede. Lepo spančkajte oboji. Se opravičujem. AinB in Olivija superca za preglede.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 8:53:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz mu pa zdej ko se prvič zbudi dam čaj(hippov sadni) in mi ga spije 140 ml.pol pa ko se naprej zbuja pa dojenje...ne vem če dober delam ampak mi se zdi mal čuden da zahteva tolk hrano pa ponoči ko naj bi spal ....mislim tko pravi moja tašča da mu ne bi smela več davat...ma jaz jo sploh ne poslušam ker ga ne morem pustit jokat(enkrat sem ga pustila pa sem imela pol dve urni šou).....saj pol ne vleče več tolk kot pri prvem zbujanju,ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka...no po tem se mi tudi zdi da se hoče bolj cartati ...ko bi mi vsaj povedal .... Uh Gloria tvoj Nik je pa pravi pivec. Take količine Lana ne spije v celem dnevu. Pa ji skozi tišim flašo, pa noče. Tvoj pa kar v enem šunku toliko. Mogoče mu ni več do dojenja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 8:57:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro. Danes bi pa jedla takle zajtrk:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 9:00:40
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa ful se je na mene navezal..... če me ni....me že išče nekje....pa danes sem bila na rod. sest. pa možeku sploh ni hotel jest, pa take ima.... Tud zaspat hoče samo, če mene vidi.... , ma vem, da to ni dobro..... ...ma kaj naj nardim, če sem pa nonstop sama z njim... Ma sej moja je tud čist preveč name navezana zadnje čase. Sploh proti večeru: če grem ven iz sobe je jok, ko pridem v sobo je jok....ker sva skoz skupaj se je zgleda tolk navezala. Ampak verjamem da bo minilo tudi to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 9:13:13
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro.... samo, da vas pozdravim... ...grem pospravit, pa nekaj v pisker vrečt , da lahko šibnema po ven.... Ma ne se hecam, danes ne rabim ka dosti kuhat....bodo bučke z njoki, pa regrat zraven..... ...pridem zvečer malo pošpegat... uživajte v sončku....kjerkoli že ste/boste....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 14:52:47
|
|
|
|
arabela*
|
dan..da vas pozdravim...ne da se mi za nazaj brat....smo na soncu,ko je tak vroče.....aja....sem naredila poslovno matematiko...hvala vsem,ki ste držale pestke..... ...se tipkamo zvečer..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 14:55:15
|
|
|
|
pf
|
Evo tudi jaz vas samo malo pozdravim, ker čakam, da se mi babi naspi, pa malo skutke s sadje poje, potem pa šibava dalje. Greva spet na obisk k njeni prijateljici Evi. Sva že bile na triurnem sprehodu, za kosilo je bil pa golaž iz skrinje, zelena solatka in riž, babi je pa zelenjavo, meseka in malo rižka jedla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 14:55:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan..da vas pozdravim...ne da se mi za nazaj brat....smo na soncu,ko je tak vroče.....aja....sem naredila poslovno matematiko...hvala vsem,ki ste držale pestke..... ...se tipkamo zvečer.. No Saraya super. Čestitke. Uživajte na sončku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 8.4.2009 17:04:01
|
|
|
|
arabela*
|
eto,še nekaj fotk naših babik...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?