Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:16:45
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:17:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubika samo gruljenje spravi skoz glasilke Pa bu bu je delala. Se pa vidi, da bi ful rada komunicirala z bubijem, pa ne gre.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:18:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK a vaši otročki že kej govorijo? mi smo bli včeraj zunaj pa se je tako drla v vozičku AAAAAAAAAAAAAAAta AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAta, no tisti ta je bil s pomočjo prsta v ustih ampak se je trudila naša že lep čas nekaj blebeta...reče tud mammm,pa babaaaa,zraven tega pa še se je naučila ploskat in pa pa že da ....ampak ne vedno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:19:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika samo gruljenje spravi skoz glasilke Pa bu bu je delala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:20:41
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa smo danes imeli pestro noč,zgleda da luna deluje... se je zbujala,pa že ob 5.30 je bila auf....še fajn,da imamo atija doma....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:23:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša že lep čas nekaj blebeta...reče tud mammm,pa babaaaa,zraven tega pa še se je naučila ploskat in pa pa že da ....ampak ne vedno... ja, valjda, vedno je tako.... ko mamica hoče, da komu pokaže, takrat zgleda, kot da je otrok gluh in mutast
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:25:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, valjda, vedno je tako.... ko mamica hoče, da komu pokaže, takrat zgleda, kot da je otrok gluh in mutast itak..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:26:55
|
|
|
|
arabela*
|
...se tipkamo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 8:49:15
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro! No, mi smo imeli tudi včeraj 7 mesecev in smo se tudi večji del dneva potepali. Šla sem ji tudi kupit marelo za na dežniček, da je sonček ne bo več tolk matral. Pa fredov obroč pa plavanje Drugače pa Lija še nič ne govori, nobenih zlogov, razen res občasnega 'am' ob hrani. Se danes potem v Tivoliju ob 13h vidimo, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:02:18
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! mi smo spali dobro...kot vedno... dobrih 12 ur v enem kosu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:04:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša že lep čas nekaj blebeta...reče tud mammm,pa babaaaa,zraven tega pa še se je naučila ploskat in pa pa že da ....ampak ne vedno... ja, valjda, vedno je tako.... ko mamica hoče, da komu pokaže, takrat zgleda, kot da je otrok gluh in mutast kaj bo drugim kazala, to se je za mamico naučila!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:05:13
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro se iz Berlina ... Leyla je bila nekam zgodnja danes zjutraj, ze ob 6:30 se je zacela pogovarjat sama s seboj, no ob 7:30 sem ji dala flasko...zdaj pa ze drugo rundo spancka .... miska moja mala je imel vceraj rojstni dan...sva imela obiske...tak, da sva sla tudi bolj pozno spat....grem nazaj k Leyli v posteljo ...lep dan in se lepsi klepet vsem mamicam v Tivoliju
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:06:05
|
|
|
|
Olivija*
|
jazzy, čestitke! kako pa zgleda tale marela za dežniček?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:09:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ena bolj resna: Lepa punčka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:12:06
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK mi imamo pa danes 7 mesecev Čestitke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:14:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša že lep čas nekaj blebeta...reče tud mammm,pa babaaaa,zraven tega pa še se je naučila ploskat in pa pa že da ....ampak ne vedno... ja, valjda, vedno je tako.... ko mamica hoče, da komu pokaže, takrat zgleda, kot da je otrok gluh in mutast Izjava tedna. Glih sem jo naučila kao pa pa dat par dni nazaj in ko sva same mi punca da pa pa, ko pa hočem, da komu drugemu da pa pa, se mu pa smeji in tema.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:15:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro! No, mi smo imeli tudi včeraj 7 mesecev in smo se tudi večji del dneva potepali. Šla sem ji tudi kupit marelo za na dežniček, da je sonček ne bo več tolk matral. Pa fredov obroč pa plavanje Drugače pa Lija še nič ne govori, nobenih zlogov, razen res občasnega 'am' ob hrani. Se danes potem v Tivoliju ob 13h vidimo, a ne? Čestitke tudi Liji in mamici, ter lep sprehod po Tivoliju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:17:23
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa tudi mi spimo od 19.30 do 7.00, le enkrat se doji vmes, drugače pa brez prekinitev že teden dni. Juhu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:37:03
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jazzy, čestitke! kako pa zgleda tale marela za dežniček? Hahaha, ja vidiš to je pa pisanje pred spitjem pravega čaja al pa kave . Skratka marela za na voziček je predvsem funkcionalna, ne toliko estetska, če mene vprašaš. Kako kaj kaže s tvojim servisom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:46:43
|
|
|
|
gold fish
|
..dobro jutro... .....zunaj je tak lep sonček, da midva kar šibava ven.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 9:53:17
|
|
|
|
gold fish
|
pf - imaš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 10:04:33
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Da vas samo na brzino pozdravim in že letim dalje. Komaj čakam, da bo konec te polne lune, ker našega Gala že 3 dni tako drži, da je groza. 3 noči je po 1 uro prejokal, čez dan pa je pravi sitko. Božček moj mali, se mi prav smili, ko ga te lune tako mantrajo. Jaz pa se imam še ful za učit in zdaj sem še ugotovila, da sem se pozabila prijavit na izpit . Moram poklicat v šolo, če se še da. Grem. Lepo se imejte!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 12:47:46
|
|
|
|
gloria
|
...živjo.....evo mi smo že iz sprehoda zdej kuhamo pol pa spet ven Bubika,Marisa in Aneja lepotičke Marija in Lija čestitke za 7 mesecov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 12:49:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz mu pa zdej ko se prvič zbudi dam čaj(hippov sadni) in mi ga spije 140 ml.pol pa ko se naprej zbuja pa dojenje...ne vem če dober delam ampak mi se zdi mal čuden da zahteva tolk hrano pa ponoči ko naj bi spal ....mislim tko pravi moja tašča da mu ne bi smela več davat...ma jaz jo sploh ne poslušam ker ga ne morem pustit jokat(enkrat sem ga pustila pa sem imela pol dve urni šou).....saj pol ne vleče več tolk kot pri prvem zbujanju,ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka...no po tem se mi tudi zdi da se hoče bolj cartati ...ko bi mi vsaj povedal .... Uh Gloria tvoj Nik je pa pravi pivec. Take količine Lana ne spije v celem dnevu. Pa ji skozi tišim flašo, pa noče. Tvoj pa kar v enem šunku toliko. Mogoče mu ni več do dojenja. ...saj fora je v tem da bi se on kr naprej dojil ponoči jaz mu pa dam čaj ker se mi zdi da je prevečkrat na zizi ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 12:52:27
|
|
|
|
gloria
|
...mi smo pa danes stari 7 mesecov ... ...včeri sem se šla k župniku zmenit za krst in ga bom imela 09.05. tko kot sem si želela...pa še Nik ma takrat 8 mesecov ... ...ma mal sem vsekana zdej na te devetke ..... ...lep dan še naprej.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?