Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:54:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tia, dobra si, da uspeš vse to uredit. upam, da bo babica čimprej zdrava ti kar pojamraj,je potem kmalu bolje, kajne? ...jaz tudi kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:54:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta, sta se s L spočila? Jaz sem šla pol kr domov in je šla Z z njim ven. Men se ni več dal. Tile sprehodi po soncu me čist zdelajo. Ma kaki... Pol me je vrgu v luft, ker ga je dedi ven zaklenil pol sem šla pa kar jagode sadit. Joj, LOvro joka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:56:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz sem pa prav rada hodila v službo prej...ampak zdaj ko primerjam preživljanje časa z ali sodelavci...jah,imam dosti raje mojo princesko ..jaz tud...tu sploh ni primerjave...... boš pa videla kako je, če imaš 2, pa vse obveznosti, služba od 7-15.30, potem pa dirkanje.... ...ko imaš enega tega porihtaš in si fraj...., pri dveh že kombiniraš...., ko enega porihtaš...se posvetiš drugemu....pol imaš še tretjega .... včasih prav čakaš tistih 5 minut za sebe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:56:52
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, LOvro joka! zdaj sredi noči? upam, da je zdaj že potolažen... jaz sploh nisem več navajena ponoči vstajat. res sem srečna,da imam tako srečo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:57:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Lara - tista lušna temna...., ko ima 2 ali ona kratkolasa, ko ima Gabriela.... Ona, ki ima Gabriela... sonček mali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:58:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia res je kako čas beži še malo pa grem v službo,uh vse me zmrazi ko pomislim na to ..hvala enako...... po drugi strani se bom pa malo spočila tam.....vsaj kake 5 min bom imela mira, če druga ne ko bi pri meni bilo tako,jaz pa bom še bolj napeta in eh ne bom sedaj že mislila koliko bom morala delat, bom vsaj malce družbe imela ....jaz tud nočem mislit na to.....vem, da me že ful čakajo, da pridem nazaj, pa da mi bodo obesili spet vse živo...ampak sem se odločila, da bom lepo na izi...... nič več na ful....drugi pa gledajo v luft.... od začetka mi bo težko, pol se bom pa že navadila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:58:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish boš pa videla kako je, če imaš 2, pa vse obveznosti, služba od 7-15.30, potem pa dirkanje.... ...ko imaš enega tega porihtaš in si fraj...., pri dveh že kombiniraš...., ko enega porihtaš...se posvetiš drugemu....pol imaš še tretjega .... včasih prav čakaš tistih 5 minut za sebe no, približno iz teh razlogov sva se midva z odločila, da ne bova imela kar kmalu naslednjega. mogoče čez par let...ali pa tudi ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:59:05
|
|
|
|
tia
|
grem pod tuš pa se še potem oglasim, aha dobila sem one copatke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:59:15
|
|
|
|
gloria
|
...uf mali se je zbudil ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 22:59:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, LOvro joka! zdaj sredi noči? upam, da je zdaj že potolažen... jaz sploh nisem več navajena ponoči vstajat. res sem srečna,da imam tako srečo. ma res si srečna...... kak bi ti blo, če bi nazadnje spala celo noč enkrat avgusta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:00:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, LOvro joka! zdaj sredi noči? upam, da je zdaj že potolažen... jaz sploh nisem več navajena ponoči vstajat. res sem srečna,da imam tako srečo. Lara se je en dan zbudila, ker se je pokakala... pol pa sem jo kr v pojslici preoblačila, ker je nisem hotela dvigovat.... se ji je tko čudno zdelo... pol je še malo podebatirala sama s sabo, al kaj vem s kom in zaspala nazaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:01:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Lara - tista lušna temna...., ko ima 2 ali ona kratkolasa, ko ima Gabriela.... Ona, ki ima Gabriela... sonček mali... ...ji je njen možek tako lepo pismo 1 dan pred porodom napisal.....zdaj mi je italijanščina še bolj všeč ...samo naučit se jo še moram A imaš čas za inštrukcije?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:01:11
|
|
|
|
Olivija*
|
zgleda ste šle vse cartat. upam, da se ne bo zbudila še naša. pri nas je kopalnica fraj. grem zdaj. nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:01:44
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish boš pa videla kako je, če imaš 2, pa vse obveznosti, služba od 7-15.30, potem pa dirkanje.... ...ko imaš enega tega porihtaš in si fraj...., pri dveh že kombiniraš...., ko enega porihtaš...se posvetiš drugemu....pol imaš še tretjega .... včasih prav čakaš tistih 5 minut za sebe no, približno iz teh razlogov sva se midva z odločila, da ne bova imela kar kmalu naslednjega. mogoče čez par let...ali pa tudi ne tudi jaz in sva se tako pogovarjala in glej prišel je točno čez 3 leta in ni mi nič žal da je prišel malce prehitro oz. leto ali malce več kot sem si želela
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:01:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish boš pa videla kako je, če imaš 2, pa vse obveznosti, služba od 7-15.30, potem pa dirkanje.... ...ko imaš enega tega porihtaš in si fraj...., pri dveh že kombiniraš...., ko enega porihtaš...se posvetiš drugemu....pol imaš še tretjega .... včasih prav čakaš tistih 5 minut za sebe no, približno iz teh razlogov sva se midva z odločila, da ne bova imela kar kmalu naslednjega. mogoče čez par let...ali pa tudi ne ...je boljše imet preden gre ta prvi v šolo...... Jaz imam 8,5 let razlike.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:02:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia aha dobila sem one copatke super
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:02:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf mali se je zbudil .... Kaj je zdej to?! Da se ne bo tud Lara.... Joj Gold fish, vi imate pa še kar pestro ponoči? Jst pa sem avgusta že zelo slabo spala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:02:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf mali se je zbudil .... ..moj tud že nekaj jamra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:03:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara se je en dan zbudila, ker se je pokakala... pol pa sem jo kr v pojslici preoblačila, ker je nisem hotela dvigovat.... se ji je tko čudno zdelo... pol je še malo podebatirala sama s sabo, al kaj vem s kom in zaspala nazaj... še to sem se spomnila: danes ko je dajal spat našo punco, je zgleda ona njemu uspavanko pela, ne obratno čist tako se je slišalo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:03:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
A imaš čas za inštrukcije?user posted image Ne preveč.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:04:06
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf mali se je zbudil .... ..moj tud že nekaj jamra pa tudi naš,ki res skoraj nikoli ne jamra ko spi,res kaj je sedaj to???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:05:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf mali se je zbudil .... Kaj je zdej to?! Da se ne bo tud Lara.... Joj Gold fish, vi imate pa še kar pestro ponoči? Jst pa sem avgusta že zelo slabo spala.... jaz sem avgusta še fajn spala, pa še prvo polovico septembra... no, potem sem pa tam nekje konec oktobra spet začela fajn spat... ampak me je kar malo strah se s tem hvalit, ker se lahko hitro obrne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:07:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf mali se je zbudil .... Kaj je zdej to?! Da se ne bo tud Lara.... Joj Gold fish, vi imate pa še kar pestro ponoči? Jst pa sem avgusta že zelo slabo spala.... ...ma jaz ne vem kaj je našemu ta malemu....zadnje čase ga ful sračka... ...pa ful se je na mene navezal..... če me ni....me že išče nekje....pa danes sem bila na rod. sest. pa možeku sploh ni hotel jest, pa take ima.... Tud zaspat hoče samo, če mene vidi.... , ma vem, da to ni dobro..... ...ma kaj naj nardim, če sem pa nonstop sama z njim... ...v avgustu sem pa jaz v šok sobi fajn spala....me ni več zgaga pekla, pa bušija ni blo (no bil je prerezan, ampak bolečine zaradi injekcij in tablet nisem čutla)...edino mojga pikeca ni blo takrat zraven.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:11:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A imaš čas za inštrukcije?user posted image Ne preveč..... saj tiste osnovne malo znam (bon giorno, comme sta, preggo, .......... - sem sploh kaj prav napisala .... ..razumem malo več...... ampak vse skupaj je nič ..... ma mi je ful lepa....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 7.4.2009 23:13:46
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz grem spat... ...jutri dobim dve sodelavki na obisk ......
< Sporočilo je popravil gold fish -- 7.4.2009 23:14:28 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?