|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
2.4.2009 10:11:52   
Anonimen
Mam pa en kr resen problem - rabim kak predlog, kako ga rešiti. Luka je začel izsiljevat s kričanjem - pa da mi ne bi slučajno katera rekla, da to ni izsiljevanje - ker ga bom posnela, ampak verjemte, da si ne želite. V glavnem, ful je začel ihtarit - sploh ne joka, ampak vrešči, kriči, ma ni opisa  - človek bi rekel, da ga dajemo iz kože. To se ponavadi sproži, kadar mu kaj vzamem iz rok, kar ni za njega ali pa kadar je v stajici, pa bi on šel ven, pa tudi pred spanjem včasih.

Sem probala ga ignorirat - sej ko mu kaj vzamem iz rok, potem ko vidi, da ne bo dobil nazaj neha. Najhuje je, ko noče spat - je npr. čist gotov, oči se mu zapirajo, že skor spi, pa se spet vžge.

No, in ker nobena ne jamra, predvidevam, da so vaši pridni, oziroma ste jih tega nekako odvadile. Predlogi na plan torej.

hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
2.4.2009 10:34:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mam pa en kr resen problem - rabim kak predlog, kako ga rešiti. Luka je začel izsiljevat s kričanjem - pa da mi ne bi slučajno katera rekla, da to ni izsiljevanje - ker ga bom posnela, ampak verjemte, da si ne želite. V glavnem, ful je začel ihtarit - sploh ne joka, ampak vrešči, kriči, ma ni opisa  - človek bi rekel, da ga dajemo iz kože. To se ponavadi sproži, kadar mu kaj vzamem iz rok, kar ni za njega ali pa kadar je v stajici, pa bi on šel ven, pa tudi pred spanjem včasih.

Sem probala ga ignorirat - sej ko mu kaj vzamem iz rok, potem ko vidi, da ne bo dobil nazaj neha. Najhuje je, ko noče spat - je npr. čist gotov, oči se mu zapirajo, že skor spi, pa se spet vžge.

No, in ker nobena ne jamra, predvidevam, da so vaši pridni, oziroma ste jih tega nekako odvadile. Predlogi na plan torej.

hvala

No, jaz bi pri tej starosti vsekakor poskusila z ignoriranjem. Tko, da ne opaziš njegove bučne predstave. Začni z opravki po stanovanju, da ti bo sledil in pozabil na svojo trmo. V bistvu ga preusmeriš. Zraven pa še poj in se spakuj. Pol, ko je otrok večji, je lažje, ker bolj razume. Takrat počepneš, da si v njegovi višini, ga gledaš v oči in mu opišeš njegove občutke. Npr. Uf, kako si jezen, nato pa mu razložiš, da je to nevarno, ajs......Zraven poskusiš bit čimbolj umirjen. Ko je še mal večji, pa ga lepo pelješ v sobo in mu poveš, da ko se umiri, lahko pride iz sobe, da se bosta igrala....

Tko nekako.

Kar se pa spanja tiče, pa niti ne vem točno, ker nikol v bistvu ni blo teh problemov. Pri Sari smo ene prarkrat mel špartance, pa je blo dobr, pri Marku ni blo treba, pri Lukasu pa tud opažam, da če ga dam prehitro v postlo, se začne pritoževat. Obvezno rabi zvečer polno dozo mojčkanja user posted image , pol pa lepo zaspi. Ne vem, poskusi ga zvečer kar se da umirit. Npr. kopel, hranjenje, pravljica, pol pa v postlo. Tko jaz delam, pa medvedke al pa glasbo za dojenčke mu prižgem in lepo zaspi. Se mi pa zdi, da je po tej kopeli od Johnsona, za zvečer, taka lila steklenička, res hitreje utrujen in prej zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
2.4.2009 10:40:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

hvala

uf,daj ga posnemi,ker zdaj je odvisno kaksno kricanje,pa res me 7zanimauser posted image .

To je trmica in pri tko majhnih je res tezko rect kaj je najbolje.Skup se dol vsedta,pa pogovortauser posted image user posted image ...ne ne,res najboljs,da ga ignoriras,samo ce se fajn dere,je pa spet bogi,ga bo se grlo bolelo.
.....moja pa krici ravn ne,samo se krega.ce mi prehitro en cez drugega govorimo,kje,da se kregamo....koj zacne protestirat,pa se kregat.

Sem prej z mami po tel.govorila bolj na brzino se hotla en kup povedat in vprasat,pa je tamala koj zacela.....me gleda in kregauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
2.4.2009 10:42:49   
Anonimen
Spanje,tvoj krici,moja pa 100vstane in dudo na tla vrze,ce jo pustim,pa joka.Kaj pa naj jaz??In ponoci,nujno jest,pa pit,potem pa vstajat....dons sem bla cist precuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
2.4.2009 10:46:11   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Spanje,tvoj krici,moja pa 100vstane in dudo na tla vrze,ce jo pustim,pa joka.Kaj pa naj jaz??In ponoci,nujno jest,pa pit,potem pa vstajat....dons sem bla cist precuser posted image

kleo, a pa ti ponoči joka, da ji daš jest, pit, dudo?  Ker naš se včasih zbudi in se pogovarja, pa ga čist pustim, ga niti ne ogovarjam, niti dude, nič. Pa lepo zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
2.4.2009 10:48:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, a pa ti ponoči joka, da ji daš jest, pit, dudo?  Ker naš se včasih zbudi in se pogovarja, pa ga čist pustim, ga niti ne ogovarjam, niti dude, nič. Pa lepo zaspi.

Ja,ne ravn joka,samo jamra,stoka,cmiha se no....moram ji dat sok,mleko...potem je pa danes ob 4h zacela se vstajat...tko kot zvecer,sem sla po lunico,da ji je mal pela,ker mozu gre vrtiljak,ze fejst na jetrauser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
2.4.2009 10:52:00   
Anonimen
Pa dobro jutrouser posted image ,tamala je v Talitini sobi,ji je najljubsa,koj navali,ce so vrata odprtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sofija vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alea,jaz sem imela 2orhideji,zdaj se samo se ena bori..user posted image
AS,tvoj Jernej je res tak zivcek in Lovro se tko majhen...sama tezko to zmores.Kaj pa tvoji starsi,sastre...ko tvoj ne more??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
2.4.2009 11:08:32   
aleksandra silvija

Pa dobro jutrouser posted image ,tamala je v Talitini sobi,ji je najljubsa,koj navali,ce so vrata odprtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sofija vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alea,jaz sem imela 2orhideji,zdaj se samo se ena bori..user posted image
AS,tvoj Jernej je res tak zivcek in Lovro se tko majhen...sama tezko to zmores.Kaj pa tvoji starsi,sastre...ko tvoj ne more??

Imam očeta, ki živi spodaj v hiši, ampak ne more pomagat. Tudi če se npr. kam odpravljamo in moram Jerneja obut in sebe, Lovra v naročju....si želim, ko bi vsaj Lovra prijel, ko ga nimam kam dat na stopnišču. Sploh se običajno Lovro takrat fuuuul joka.
Sestra ima službo, šolo.
Tašča mi včasih pomaga, a nima avta in če hočem, da gre z mano k zdravniku, moram s15 km z avtom ponjo, nazaj v ZD, jo spet nauzaj peljat in domov.
porabim veliko več časa, otroci v avtu kričijo, nihče ne mara vožnje.

Poleg tega hodi delat in ni vedno doma. Bo pa čez poletje pazila na Lovra, ker v vrtcu do septembra ni prostora.

Nya-na tvojem mestu bi upoštevala nasvet RMRM.

Lovro tudi kriči in joka, ko mu kaj ne dovolimo. Npr. želi brskat po hladilniku in ko ga zapremo je tuljenje.
želi v otroško sobo in ko ga odnesemo ven, je spet enih 10 minut kričanja. Cvili, ko gre mož delat, in cvili, ko odmikamo časopise, saj bi jih najraje pojedel.
cvili, ker ne more več odpirat kuhinjskih predalov--smo odmontirali ročaje.
Ampak ga takrat ne "šmirglam".

Cvili pa še skozuser posted image user posted image . Ni pa to tako, kot bi ga iz kože dajal, ampak tak užaljen, cepetav jok.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
2.4.2009 11:08:39   
alea01
nya- hm....jaz bi ga ignorirala. Sam je pa user posted image  če se dere. Saj dolgo pa tega tudi ne moreš poslušatuser posted image . Se pa strinjam z RMRM. Je tako lepo napisalauser posted image . Jaz mislim, da je to obdobje in prej ko slej ga bo minilo oziroma bo celo pozabil.
Pa še pred spanjem protestira. Tle veš, da mu nič ne manjka in najbolje da ga pustiš da se izdere. Sam spet......to poslušatuser posted image .Joj...bi ti pomagala, pa ne znamuser posted image ...sam user posted image user posted image user posted image user posted image  ti lahko pošljem
aja...pa seznam je super lepiuser posted image

Kar se tiče šopingiranja in ostalega. Jaz s tamalo sama letam naokoli že od njenega 3 tedna starosti. Oči je bil zraven zelo malokrat. Včasih imam več dela, če je še on zravenuser posted image user posted image . Se pa čist navadiš in natreniraš in pol je to že mala malca. no, vsaj meni....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
2.4.2009 11:20:33   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jutro mamičkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Anji za zapustitev vojaškega štaba. Naša je še kar na stražiuser posted image . Se postavi na vse štiri, se guga mal naprej mal nazaj pol pa ali se vsede ali pa hitro v zasedo (na položaj vojaka)user posted image

Kar se tiče rož. Jaz jih imam vsepovsod. Veliko jih je na tleh. Tamala se jih je enkrat lotila, sem mal po prstkih in ostro rekla ne in odtakrat se jih na veliko ogiba. Zaenkrat me ubogauser posted image user posted image . Pa da se še mal pohvalim. Imam 31 orhidej in trenutno jih 28 cvetiuser posted image user posted image user posted image

Sofija-user posted image user posted image user posted image  za 9 mesecev

Alea...ja tud vojska gre na kolena očitno...sem ful vesela, da se ne bo več tolk matrala. Ampak, tako kot si opisala...tko je Anja delala 14 dni...in je najprej začela s koleni iz ležečega...da se je rikverc pol na rit usedla...in seveda zdaj ko to zna je pa ugotovila, da je lažje če kar na veh 4 ostane, da lahko pol vstane pri posteji, ko pride do njeuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
2.4.2009 11:20:50   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz mam tri rože...in te so na policah. Ker nimam dnevne ne morem met palme v kotu pri zavese(moje sanje). Pri načrtih, ki sem jih risala za hiško...sem povsod postavla še rože...te tavlke...kot bi ble elementiuser posted image

In Anja ma s temi rožami tolk stika, da če jo vprašam...kje je rožica...pokaže nanjouser posted image ...druge radosti pa ne bo izkusila

ha, ha, točno to sem jaz delala. Rezultat? Ena večje roža na stopnišču, drugje imam pa samo še orhideje. Do njih pa user posted image  tko ne doseže. Aja, pa na mizi imam eno čudno marjetico, jo bo treba zgleda ven posadituser posted image

Uuu, jaz rišem brez rožuser posted image .
Narišem vedno dvojno pomivalno korito in veliko delovne površine v kuhinjiuser posted image in.....................................................................igračeuser posted image
Imam razmetano že na načrtuuser posted image

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Otroci rabijo prostor za igranje. Ne sme biti hiška brez igralnih površin. Tudi v dnevno-bivalnem delu mora biti kotiček namenjen otrokom. A sem čudna?

Fanta bosta še dovolj majhna za igranje (Upam, upam, upam9; Patricia bolj tako, tako.

Sedaj je otroška soba samo zato, da imamo kam dat igrače. Igrali bi se vsi v dnevni, spali vsi najraje v spalniciuser posted image .

Saj, vem, z leti se bo to spremenilo. Bom pa potem v igralni kotiček postavila rožeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne nisi čudna. Jaz sem hotla, da bi v tistem delu, kjer naj bi bla dnevna soba...bil obokan vhodv igralnico. Tako bi meli otroci tam prostor za igro ali pa vsaj lepo pospravljene igrače in bi se pol v dnevni igral. Zdaj na žalost to ne bo prostora, ker sva se odločila, da bova zaenkrat sam en štuk zrihtala. In kuhinjo + dnevno v taki velikosti, kar bi si pibližno žellea...kabinet, utiliti in igralnica zaenkrat odpadejo. Bo pa verjetno otroška mal večja(bosta mela še skupaj) in na sončni strani zraven dnevne..najina pa na senčni ..majhna. Že zdajme je strah, kaj bom vso šolo in cunje dala.user posted image

Ampak bomopa marbit prej tam in pol bo moj počas še zgoraj štimal pa bo vseeno doma za kosilouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
2.4.2009 11:24:16   
Anonimen
Pri nas je bilo pestro,ko si je moz nogo poskodoval.Tamala je imela 1m,sem mogla vse sama raznasat,lupinico,torbo,vrecke iz trgovine...pol v trgovini,je bila en cas pridna,kar naenkrat jok,je mogla bit v narocju,z drugo rko specerijo ven,pa pol v vrecke....enkrat sem imela nakupovalni voz+vozicek s tamalo...si predstavljate,pa obvezno se vmes jest...samo,so mi sle pa kile hitro dol,ne pa zdaj.

Nya,tvoj Luka je pregnan,pa tko nedolzno gledauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
2.4.2009 11:25:08   
Tina 28
user posted image Nya...naša tud uveljavljasvojo voljo...če kaj hočem in jo recimo obdržat v postelji..odriva moje roke pa tko se oglaša v intervalih pa zraven noge steguje. Težko opišem.
Alpada gledava knjigo, pa bi rada obrnila stran in pol kar mal tolče po knjigi in se jezi. joka se ne...v bisvtu kot bi zashtevala...bi tud mogla posnet. In če ji kaj ne paše...kar odriva in se jezi.

Ja odvrni pozornost in ignoriraj...to pali skoz. Če se boš zdaj s tem jokom preveč ubadala, bo ugoovil, da s tem fajn pozorost dobi. In pol se ti bo pri dveh v trgovini po tleh metal. Ker bo vedel, da boš takrat priletelauser posted image
KAr reči strogo...ne..ali ne sme...in ga ne šmirglej več!

Sofija ...vse naj naj za tvojih 9Muser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
2.4.2009 11:28:09   
Anonimen
Roze,ko bom imela jaz hisouser posted image ,bodo obvezno tudi na stopniscu...samo kdo bo za njih skrbel??zE ZDAJ JE Z NJIMI EN KUP DELA;JIH IMAM RES VELIKO;JIH BO SPET TREBA PRESADITI;PA ENE SO ZE FAJN PRASNE;TUS KLICE:::UNE NA BALKONU ME PA RAVN TKO KLICEJO:::PRIDEJO POPOLDAN NA VRSTO:...spet crke,sorci nouser posted image .

AS,saj je ponavadi tako,ko nekoga rabis,nima nihce casa.Fino pa,da ti bo tasca Lovra pazila cez poletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Kako bos ti delala,4h,od kdaj do kdaj?Pravis da si medicinka,kje in kaj pa delas...me res zanima?user posted image
Grem zdaj malo za delom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
2.4.2009 11:30:48   
Anonimen

user posted image Nya...naša tud uveljavljasvojo voljo...če kaj hočem in jo recimo obdržat v postelji..odriva moje roke pa tko se oglaša v intervalih pa zraven noge steguje. Težko opišem.
Alpada gledava knjigo, pa bi rada obrnila stran in pol kar mal tolče po knjigi in se jezi. joka se ne...v bisvtu kot bi zashtevala...bi tud mogla posnet. In če ji kaj ne paše...kar odriva in se jezi.

Ja odvrni pozornost in ignoriraj...to pali skoz. Če se boš zdaj s tem jokom preveč ubadala, bo ugoovil, da s tem fajn pozorost dobi. In pol se ti bo pri dveh v trgovini po tleh metal. Ker bo vedel, da boš takrat priletelauser posted image
KAr reči strogo...ne..ali ne sme...in ga ne šmirglej več!

Sofija ...vse naj naj za tvojih 9Muser posted image

Mojo strogost sploh ne prestrasi...jo je vceraj moz nekaj hotel "komandirati",pa se mu je samo smejala,je mislila,kako se super igratauser posted image .Ja,in kaksne je pocela...med vecerjo,je bila ona na puzzlah,pa obvezno smo jo morali gledat in se ji smejat in ploskat,ona pa ni vedla,kaj bi se pokazala...tko je blo posrecenouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
2.4.2009 11:31:43   
Tina 28
Drugače pa sva meli z Anjo pestro noč. Tam okrog enih je spet dobila 38.8 vročine...pa jedla bi...pol je jokcala in ni hotla zaspat...pol sem ji s calgelom mazala in je pomagalo dve minuti...pa tolaženje in stiskanje...in na koncu sem ji šla s babyvacom še nos pucat ob treh ponoč, da bo lažje dudo vlekla....zaspali sva po dobrih dveh urah.

Zjutraj se je pa prvič z jokom zbudila in to že ob 6.30..in mi je vsaj uro in pol jokcala...nčji ni pasal (tko ni blo zjutraj še nikoli) in pol sva obe skup še mal zaspali.

Meneje prej moj zbudu, ker je spet medved v gozdu (beri: dež) ...Anja pa še spi.

Po mojem jo zobki tolk matrajo. Ker zaradi vročine ali smrkanja...pa tudiušes še nikol ni tolk jokala. Včeraj sem vidla, da so že pod kžo...se že vidi blea črtica zgoraj pod kožo...a je vaše tud tolk?user posted image

Aja...zdaj pa dost heca....bojevita ma res še kar drisko...še ponoč ga je zvil...pravi, da kar teče.  Sem mu zdaj svetovala medicinsko oglje...pa očitno ne pomaga....zbiram nasvete. Saj dobro prenaša...sam jaz ne, ker zunaj v pešti švasa in pol leti ves umazan skozi kuhinjo na wc...jaz pa ravno poribano recimouser posted image . Hec hec...pa mal res....ne vem več kaj bi mu pomagal...pa mene tud mal zvija...sam ni še nič. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
2.4.2009 11:34:24   
Anonimen
Probaj ga s svojim mlekom pozdravit,menda je dobro za vseuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dietno hrano,caj iz suhih borovnic...ne vem kaj se.
....zdaj pa res adijo,je blo ze vceraj cist prevec.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.4.2009 11:37:19   
Tina 28
Ja Kleo...pestro si takrat mela.

AS...tebi pa nič ne zavidam...Nejc je že tolk večji, da se lahko na njega zanesem....mu tud v naročje posadim Anjo, da napišem naprimer opravičilo v vrtcu....sicer polon naredi vsega in svašta z njo...ampak bo. Pa tud nikoli mini tko tekal.
Razen zdaj, ko mora špikico dobit, pa ni šans z obema,kerje Nejca tko strah, da ga je treba z vsemi držat, pa še kar tuli in opleta.
Zanjič je sam za kri vzet iz prstka...pri 40.00 vročine..tulil se otepal jokal...ma komaj mu je vzela.
Ko je mel drugič cepljenje za klopa, sem kar njegovga atija klicala, če je doma, pa da naj pride on Nejca držat, ker sva meli z Anjo tud sistematskega....in pol je on z njemu opravil in jaz pa z ANjo. Sam nama se je ful vleklo in k sreči je Nejc pol šel mal k atiju...drugače bi se mi dve uri tam spakoval kdaj bo konec.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.4.2009 11:39:34   
Tina 28

Probaj ga s svojim mlekom pozdravit,menda je dobro za vseuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dietno hrano,caj iz suhih borovnic...ne vem kaj se.
....zdaj pa res adijo,je blo ze vceraj cist prevec.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne bi bil za....ja včeraj sem mu čokolado odprla...pa za kosilo je mel evrokremuser posted image .

Kleo...pa sajnitreba, da že zdaj ful odreagira na ne (mislim v smilsu...joj zdaj sem pa nekaj narobe naredu). Je pa očitno tebe navajena veliko bolj...zato se atiju smeji. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.4.2009 11:45:46   
RMRM

Roze,ko bom imela jaz hisouser posted image ,bodo obvezno tudi na stopniscu...samo kdo bo za njih skrbel??zE ZDAJ JE Z NJIMI EN KUP DELA;JIH IMAM RES VELIKO;JIH BO SPET TREBA PRESADITI;PA ENE SO ZE FAJN PRASNE;TUS KLICE:::UNE NA BALKONU ME PA RAVN TKO KLICEJO:::PRIDEJO POPOLDAN NA VRSTO:...spet crke,sorci nouser posted image .

AS,saj je ponavadi tako,ko nekoga rabis,nima nihce casa.Fino pa,da ti bo tasca Lovra pazila cez poletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Kako bos ti delala,4h,od kdaj do kdaj?Pravis da si medicinka,kje in kaj pa delas...me res zanima?user posted image
Grem zdaj malo za delom.

a si že ugotovila kere rože si kupla?user posted image

Jaz sem se tud odločila, da jih po balkonih ne bo nič. Samo spodaj. Je že tko preveč zalivanja. Sva tud tako ograjo dala delat, da bo brez korit za rože.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.4.2009 11:54:47   
RMRM
Joj Tina, Anji se pa zdej tole tud vleče, božca. Upam da čimprej pridete ven iz tega user posted image user posted image .

AS - ja, dobra si, res. Sploh ko je Jernej tak živček. Pri nas je bla sreča, da je bla Sara ful mirna in vodljiva, ker Mark je bil pa tud ko živo srebro. Bo pa vedno lažje, boš vidla. Pol boš pa tko al tko imela polne roke dela še z organizacijo gradnje, pa sploh ne boš pomislila, da česar ne bi zmogla. Bo vse samoumevno, samo pol čez ene 10 let se boš spraševala, pa kako user posted image  sem jaz vse to zmogla sama. To se namreč jaz sprašujem, ko tud nobenga nisem imela, pa še študirala sem ob delu, pa otroc miljon dejavnosti....., pa je šlo in sem ponosna nase, da sem samostojna. Te samo utrdi, da lažje furaš skoz ta tempo v življenju.

Spet filozofiram, soriuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.4.2009 12:07:03   
Tina 28
RMRM...ja..kar zoprno je...se mislila, da bo sumamed ful pomagal...pa se nič ne premakne le vročina ne divja več Bog še kar spi...ko pa celo noč ni. Res mislim, da jo zdaj še najbolj zobki matrajouser posted image .

Pa res je kot praviš...jaz sem mela tud največjo preizkušnjo, ko je bil Nejc star pol leta. Šla sem delat, ker sem dobila možnost nadomeščanja porodniške. ful sem razmišljala al ja al ne...pa sem danes vesela, ker drugače ne vem, kako bi zraven prišla. No, in ker nisem še mela diplome dokončane...ja ravnateljica rekla, da jo moram čimprej narest (delala mi je uslugo, ker sem bla zadnja tam na praksi). Tako, da sem se pol celo popoldne z Nejcem dajala...zvečer pa pisala po 4 priprave za nasljednji dan...in to še prvič v življenju, ko sem si mogla še čist vse napisat, saj nisem mela izkušenj. In pisanje diplome...vse ponoči. Dvakrat se je zgodila , da za vikend še spat nisem šla. Po dveh mesecih mi je pod očesom ves čas živc trzal...sem funkcionirala sam še na hlape. No saj januarja sem pol diplomirala...in se je mal vneslo.

Takrat sem se navadla ponočvat, ker mi je bil greh, da ne bi bla z Nejcem popoldan user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.4.2009 13:37:44   
Anonimen

RMRM...ja..kar zoprno je...se mislila, da bo sumamed ful pomagal...pa se nič ne premakne le vročina ne divja več Bog še kar spi...ko pa celo noč ni. Res mislim, da jo zdaj še najbolj zobki matrajouser posted image .

Pa res je kot praviš...jaz sem mela tud največjo preizkušnjo, ko je bil Nejc star pol leta. Šla sem delat, ker sem dobila možnost nadomeščanja porodniške. ful sem razmišljala al ja al ne...pa sem danes vesela, ker drugače ne vem, kako bi zraven prišla. No, in ker nisem še mela diplome dokončane...ja ravnateljica rekla, da jo moram čimprej narest (delala mi je uslugo, ker sem bla zadnja tam na praksi). Tako, da sem se pol celo popoldne z Nejcem dajala...zvečer pa pisala po 4 priprave za nasljednji dan...in to še prvič v življenju, ko sem si mogla še čist vse napisat, saj nisem mela izkušenj. In pisanje diplome...vse ponoči. Dvakrat se je zgodila , da za vikend še spat nisem šla. Po dveh mesecih mi je pod očesom ves čas živc trzal...sem funkcionirala sam še na hlape. No saj januarja sem pol diplomirala...in se je mal vneslo.

Takrat sem se navadla ponočvat, ker mi je bil greh, da ne bi bla z Nejcem popoldan user posted image

Kaj se tebi ponocevanje,do popoldneva zavleceuser posted image user posted image user posted image ?

Anja je pa res boga,samo ves kaj sem brala,da ce je otrok ze majhen veckrat bolan,potem je veliko bolj odporen,ko gre v vrtec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.4.2009 13:39:52   
Anonimen
RMRM,za roze ravn ugotavljam kaksne naj bi blile.Sporocim zveceruser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.4.2009 13:44:18   
lonapo
Nya- to je pa tko kot pr nam, zdej zadnje čase tko kriči da je za znoret. Sploh če mu kej vzamem iz rok, al pa če bi šel rad ven iz stajce, začne tko kričat, kot da bi ga iz kože dajal. Pa zvečer če ni v naročju ko zaspi, se isto sekundo ko ga dam v posteljco zbudi in besen ko user posted image . Zdej čez dan ga ignoriram, al pa nazaj mal zakričim pa se smejat začne, pol mava pa par minut kričalne vaje, da pozabi zakaj je sploh začel.

Zvečer ke pa kriza, ga tud po 15x dvignem pa nosim pa dam nazaj. Mal mamo krizo ker smo v bloku in ga ne morem pustit jokat eno uro.Je pa res da je tole naše dte tolk trmasto, da bi se drl do nezavesti, pomoje bi prej jst odnehala.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.