|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
2.4.2009 8:03:20   
Anonimen
prav veljauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
2.4.2009 8:03:54   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
2.4.2009 8:04:59   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
2.4.2009 8:07:11   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Sofija čestitke za 9.mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
2.4.2009 8:09:46   
lunca14
pa dobro jutro-deževno,in hvala za zajtrk in kofiuser posted image
user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
2.4.2009 8:11:48   
Anonimen
jaz sem ravno ob kavi, Ema se mi je pa  zdaj začela oglašat 

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
2.4.2009 8:14:15   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sofija čestitke za 9.mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še od mene!user posted image user posted image user posted image

Anja za kobacanje user posted image user posted image user posted image .

Z OTROKI SAM PO OPRAVKIH--- Se čisto strinjam s Tiono, ki je napisala, da včasih ali kar velikokrat res ne moreš it po opravkih v paru. Če je 1 otrok je tudi manj pregledov pri zdravniku, ostalih obveznosti, z vsakim otrokom se te stvari množijo. Tako bi bil lahko moj dragi vsako 2. dopoldne doma. To res ne gre.

Meni je najtežje it z Jernejem in Lovrom k zdravniku. Sploh ko Jerneju tam narase sladkor in potem mi je ušel iz ordinacije in sem za njim tekla z Lovrom v sami plenički, Jerneja povsod, po čakalnici, hodniku, da se zrola, Lovra nisem imela kam dat (dni šlo z vozičkom, ker smo bili brez dvigala).

Ampak je tudi moj že prišel ob uri, ko smo bili naročeni pri zobozdravniku, da sva skupaj opravila. In za kakšen pregled. Ampak VEDNO ne gre.

Sem pa potem deležna pogledov in tudi dejanskih vprašanj, kje je očka?????
user posted image

NYA---vauuu, super seznam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
2.4.2009 8:30:12   
RMRM
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Dobro jutro user posted image

Da vam serviramuser posted image , poleg paše nekaj sladkega:

user posted image

Naj vam tekne!!!!

Včeraj ste pa slabo čvekale user posted image user posted image user posted image

Glede Dan Browna: prebrala od Da Vinchijeve šifre do Digitalne trdnjave in se moram strinjat z nyo, da se ostale kar rahlo vlečejo. Ponavadi je itak tako, da je prva knjiga najboljša - naprej so pa bolj sence prve. user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, njami. Hvala Samsa user posted image user posted image

Knjige - v domači "knjižnici" so tko al tko sami priročniki, enciklopedije za vrt, pa vzgojne knjige od malčka do najstnika, pa nekaj zdravstvenih vodnikov, nekaj za boljšo uspešnost na delovnem mestu....user posted image user posted image , kakšne kriminalke, za te zmanjka časauser posted image

Nya - lep seznam user posted image user posted image user posted image

Tina - user posted image user posted image user posted image  za Anjo

Slovenka - user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestrico in za moževo službo

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
2.4.2009 8:30:20   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

uu Samsa tvoje je pa danes redilnouser posted image user posted image

ooo ja... treba.... pol bomo hujšali user posted image user posted image user posted image

jaz se že sedaj trudim pa gre takooooooooooooo počasi, da voljo zgubljamuser posted image user posted image

ninny, ne sekriraj se, sva že dve takiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
2.4.2009 8:31:31   
RMRM

user posted image

tud od naju vse najboljše za 9. mesecevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
2.4.2009 8:34:24   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz mam tri rože...in te so na policah. Ker nimam dnevne ne morem met palme v kotu pri zavese(moje sanje). Pri načrtih, ki sem jih risala za hiško...sem povsod postavla še rože...te tavlke...kot bi ble elementiuser posted image

In Anja ma s temi rožami tolk stika, da če jo vprašam...kje je rožica...pokaže nanjouser posted image ...druge radosti pa ne bo izkusila

ha, ha, točno to sem jaz delala. Rezultat? Ena večje roža na stopnišču, drugje imam pa samo še orhideje. Do njih pa user posted image  tko ne doseže. Aja, pa na mizi imam eno čudno marjetico, jo bo treba zgleda ven posadituser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
2.4.2009 8:35:35   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

dobro jutro

user posted image
user posted image

anaj22 tud tebi hvala za okusen zajtrk, njami.user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
2.4.2009 8:35:58   
aleksandra silvija
Slovenka- za sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Boš videla, kot bi mignil, bo user posted image 30, 32 tednov in potem ne bo več strahu. Držim pesti.

Knjige--ja, tako nekako kot RMRM. Za leposlovje zmanjka časa. Sem včasih rada brala, sedaj prebiram priročnikeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
2.4.2009 8:44:36   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Jaz mam tri rože...in te so na policah. Ker nimam dnevne ne morem met palme v kotu pri zavese(moje sanje). Pri načrtih, ki sem jih risala za hiško...sem povsod postavla še rože...te tavlke...kot bi ble elementiuser posted image

In Anja ma s temi rožami tolk stika, da če jo vprašam...kje je rožica...pokaže nanjouser posted image ...druge radosti pa ne bo izkusila

ha, ha, točno to sem jaz delala. Rezultat? Ena večje roža na stopnišču, drugje imam pa samo še orhideje. Do njih pa user posted image  tko ne doseže. Aja, pa na mizi imam eno čudno marjetico, jo bo treba zgleda ven posadituser posted image

Uuu, jaz rišem brez rožuser posted image .
Narišem vedno dvojno pomivalno korito in veliko delovne površine v kuhinjiuser posted image in.....................................................................igračeuser posted image
Imam razmetano že na načrtuuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
2.4.2009 8:48:32   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Narišem vedno dvojno pomivalno korito in veliko delovne površine v kuhinjiuser posted image in.....................................................................igračeuser posted image

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
2.4.2009 9:01:25   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Otroci rabijo prostor za igranje. Ne sme biti hiška brez igralnih površin. Tudi v dnevno-bivalnem delu mora biti kotiček namenjen otrokom. A sem čudna?

Fanta bosta še dovolj majhna za igranje (Upam, upam, upam9; Patricia bolj tako, tako.

Sedaj je otroška soba samo zato, da imamo kam dat igrače. Igrali bi se vsi v dnevni, spali vsi najraje v spalniciuser posted image .

Saj, vem, z leti se bo to spremenilo. Bom pa potem v igralni kotiček postavila rožeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
2.4.2009 9:15:35   
RMRM
AS - kje pa, sploh nisi čudna. Tko pač je pri majhnih otročkih in vse to paše zraven. Prav luštno. user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
2.4.2009 9:17:30   
RMRM
AS sem zdej šele vidla, sem mal narodno označila. Smešno mi je blo tisto, "imam razmetano že na načrtu". user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
2.4.2009 9:45:04   
alea01
jutro mamičkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Anji za zapustitev vojaškega štaba. Naša je še kar na stražiuser posted image . Se postavi na vse štiri, se guga mal naprej mal nazaj pol pa ali se vsede ali pa hitro v zasedo (na položaj vojaka)user posted image

Kar se tiče rož. Jaz jih imam vsepovsod. Veliko jih je na tleh. Tamala se jih je enkrat lotila, sem mal po prstkih in ostro rekla ne in odtakrat se jih na veliko ogiba. Zaenkrat me ubogauser posted image user posted image . Pa da se še mal pohvalim. Imam 31 orhidej in trenutno jih 28 cvetiuser posted image user posted image user posted image

Sofija-user posted image user posted image user posted image  za 9 mesecev

< Sporočilo je popravil alea01 -- 2.4.2009 9:46:55 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
2.4.2009 10:06:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jutro mamičkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image Anji za zapustitev vojaškega štaba. Naša je še kar na stražiuser posted image . Se postavi na vse štiri, se guga mal naprej mal nazaj pol pa ali se vsede ali pa hitro v zasedo (na položaj vojaka)user posted image

Kar se tiče rož. Jaz jih imam vsepovsod. Veliko jih je na tleh. Tamala se jih je enkrat lotila, sem mal po prstkih in ostro rekla ne in odtakrat se jih na veliko ogiba. Zaenkrat me ubogauser posted image user posted image . Pa da se še mal pohvalim. Imam 31 orhidej in trenutno jih 28 cvetiuser posted image user posted image user posted image

Sofija-user posted image user posted image user posted image  za 9 mesecev

vojaški štab user posted image user posted image user posted image

alea - vauuuuuuuuuuuu za orhideje

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
2.4.2009 10:06:49   
Anonimen

user posted image

ful lepa tortica, se morm kr podpisat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
2.4.2009 10:07:53   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

PUPE, DOBRO JUUUTROOOOOOOO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spat zdaj user posted image (saj zeha ta smeško, ne?)

sem glih mal pokukala

se podpišem

Lahko nočuser posted image

Tina, si me zafrknila user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
2.4.2009 10:07:59   
slovenka

user posted image

Iiiiiiiii, ful hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
2.4.2009 10:08:22   
slovenka
RAvno ob 10.03 pred 3/4 leta se je rodila user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.4.2009 10:09:06   
slovenka
Alea, vauuuu, to pa je ful orhidej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.