Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
prav velja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:04:59
|
|
|
|
Samsa
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:07:11
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sofija čestitke za 9.mesecev še od mene
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:09:46
|
|
|
|
lunca14
|
pa dobro jutro-deževno,in hvala za zajtrk in kofi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ravno ob kavi, Ema se mi je pa zdaj začela oglašat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:14:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sofija čestitke za 9.mesecev še od mene In še od mene! Anja za kobacanje . Z OTROKI SAM PO OPRAVKIH--- Se čisto strinjam s Tiono, ki je napisala, da včasih ali kar velikokrat res ne moreš it po opravkih v paru. Če je 1 otrok je tudi manj pregledov pri zdravniku, ostalih obveznosti, z vsakim otrokom se te stvari množijo. Tako bi bil lahko moj dragi vsako 2. dopoldne doma. To res ne gre. Meni je najtežje it z Jernejem in Lovrom k zdravniku. Sploh ko Jerneju tam narase sladkor in potem mi je ušel iz ordinacije in sem za njim tekla z Lovrom v sami plenički, Jerneja povsod, po čakalnici, hodniku, da se zrola, Lovra nisem imela kam dat (dni šlo z vozičkom, ker smo bili brez dvigala). Ampak je tudi moj že prišel ob uri, ko smo bili naročeni pri zobozdravniku, da sva skupaj opravila. In za kakšen pregled. Ampak VEDNO ne gre. Sem pa potem deležna pogledov in tudi dejanskih vprašanj, kje je očka????? NYA---vauuu, super seznam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:30:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro Da vam serviram , poleg paše nekaj sladkega: Naj vam tekne!!!! Včeraj ste pa slabo čvekale Glede Dan Browna: prebrala od Da Vinchijeve šifre do Digitalne trdnjave in se moram strinjat z nyo, da se ostale kar rahlo vlečejo. Ponavadi je itak tako, da je prva knjiga najboljša - naprej so pa bolj sence prve. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, njami. Hvala Samsa Knjige - v domači "knjižnici" so tko al tko sami priročniki, enciklopedije za vrt, pa vzgojne knjige od malčka do najstnika, pa nekaj zdravstvenih vodnikov, nekaj za boljšo uspešnost na delovnem mestu.... , kakšne kriminalke, za te zmanjka časa Nya - lep seznam Tina - za Anjo Slovenka - za tvojo sestrico in za moževo službo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:30:20
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny uu Samsa tvoje je pa danes redilno ooo ja... treba.... pol bomo hujšali jaz se že sedaj trudim pa gre takooooooooooooo počasi, da voljo zgubljam ninny, ne sekriraj se, sva že dve taki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:31:31
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sofija čestitke za 9.mesecev tud od naju vse najboljše za 9. mesecev
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:34:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz mam tri rože...in te so na policah. Ker nimam dnevne ne morem met palme v kotu pri zavese(moje sanje). Pri načrtih, ki sem jih risala za hiško...sem povsod postavla še rože...te tavlke...kot bi ble elementi In Anja ma s temi rožami tolk stika, da če jo vprašam...kje je rožica...pokaže nanjo ...druge radosti pa ne bo izkusila ha, ha, točno to sem jaz delala. Rezultat? Ena večje roža na stopnišču, drugje imam pa samo še orhideje. Do njih pa tko ne doseže. Aja, pa na mizi imam eno čudno marjetico, jo bo treba zgleda ven posadit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:35:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 dobro jutro anaj22 tud tebi hvala za okusen zajtrk, njami.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:35:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Slovenka- za sestrico . Boš videla, kot bi mignil, bo 30, 32 tednov in potem ne bo več strahu. Držim pesti. Knjige--ja, tako nekako kot RMRM. Za leposlovje zmanjka časa. Sem včasih rada brala, sedaj prebiram priročnike
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:44:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz mam tri rože...in te so na policah. Ker nimam dnevne ne morem met palme v kotu pri zavese(moje sanje). Pri načrtih, ki sem jih risala za hiško...sem povsod postavla še rože...te tavlke...kot bi ble elementi In Anja ma s temi rožami tolk stika, da če jo vprašam...kje je rožica...pokaže nanjo ...druge radosti pa ne bo izkusila ha, ha, točno to sem jaz delala. Rezultat? Ena večje roža na stopnišču, drugje imam pa samo še orhideje. Do njih pa tko ne doseže. Aja, pa na mizi imam eno čudno marjetico, jo bo treba zgleda ven posadit Uuu, jaz rišem brez rož . Narišem vedno dvojno pomivalno korito in veliko delovne površine v kuhinji in.....................................................................igrače Imam razmetano že na načrtu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 8:48:32
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz mam tri rože...in te so na policah. Ker nimam dnevne ne morem met palme v kotu pri zavese(moje sanje). Pri načrtih, ki sem jih risala za hiško...sem povsod postavla še rože...te tavlke...kot bi ble elementi In Anja ma s temi rožami tolk stika, da če jo vprašam...kje je rožica...pokaže nanjo ...druge radosti pa ne bo izkusila ha, ha, točno to sem jaz delala. Rezultat? Ena večje roža na stopnišču, drugje imam pa samo še orhideje. Do njih pa tko ne doseže. Aja, pa na mizi imam eno čudno marjetico, jo bo treba zgleda ven posadit Uuu, jaz rišem brez rož . Narišem vedno dvojno pomivalno korito in veliko delovne površine v kuhinji in.....................................................................igrače Imam razmetano že na načrtu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 9:01:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz mam tri rože...in te so na policah. Ker nimam dnevne ne morem met palme v kotu pri zavese(moje sanje). Pri načrtih, ki sem jih risala za hiško...sem povsod postavla še rože...te tavlke...kot bi ble elementi In Anja ma s temi rožami tolk stika, da če jo vprašam...kje je rožica...pokaže nanjo ...druge radosti pa ne bo izkusila ha, ha, točno to sem jaz delala. Rezultat? Ena večje roža na stopnišču, drugje imam pa samo še orhideje. Do njih pa tko ne doseže. Aja, pa na mizi imam eno čudno marjetico, jo bo treba zgleda ven posadit Uuu, jaz rišem brez rož . Narišem vedno dvojno pomivalno korito in veliko delovne površine v kuhinji in.....................................................................igrače Imam razmetano že na načrtu Otroci rabijo prostor za igranje. Ne sme biti hiška brez igralnih površin. Tudi v dnevno-bivalnem delu mora biti kotiček namenjen otrokom. A sem čudna? Fanta bosta še dovolj majhna za igranje (Upam, upam, upam9; Patricia bolj tako, tako. Sedaj je otroška soba samo zato, da imamo kam dat igrače. Igrali bi se vsi v dnevni, spali vsi najraje v spalnici . Saj, vem, z leti se bo to spremenilo. Bom pa potem v igralni kotiček postavila rože
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 9:15:35
|
|
|
|
RMRM
|
AS - kje pa, sploh nisi čudna. Tko pač je pri majhnih otročkih in vse to paše zraven. Prav luštno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 9:17:30
|
|
|
|
RMRM
|
AS sem zdej šele vidla, sem mal narodno označila. Smešno mi je blo tisto, "imam razmetano že na načrtu".
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 9:45:04
|
|
|
|
alea01
|
jutro mamičke Anji za zapustitev vojaškega štaba. Naša je še kar na straži . Se postavi na vse štiri, se guga mal naprej mal nazaj pol pa ali se vsede ali pa hitro v zasedo (na položaj vojaka) Kar se tiče rož. Jaz jih imam vsepovsod. Veliko jih je na tleh. Tamala se jih je enkrat lotila, sem mal po prstkih in ostro rekla ne in odtakrat se jih na veliko ogiba. Zaenkrat me uboga . Pa da se še mal pohvalim. Imam 31 orhidej in trenutno jih 28 cveti Sofija- za 9 mesecev
< Sporočilo je popravil alea01 -- 2.4.2009 9:46:55 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 10:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jutro mamičke Anji za zapustitev vojaškega štaba. Naša je še kar na straži . Se postavi na vse štiri, se guga mal naprej mal nazaj pol pa ali se vsede ali pa hitro v zasedo (na položaj vojaka) Kar se tiče rož. Jaz jih imam vsepovsod. Veliko jih je na tleh. Tamala se jih je enkrat lotila, sem mal po prstkih in ostro rekla ne in odtakrat se jih na veliko ogiba. Zaenkrat me uboga . Pa da se še mal pohvalim. Imam 31 orhidej in trenutno jih 28 cveti Sofija- za 9 mesecev vojaški štab alea - vauuuuuuuuuuuu za orhideje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 10:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sofija čestitke za 9.mesecev ful lepa tortica, se morm kr podpisat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 10:07:53
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka PUPE, DOBRO JUUUTROOOOOOOO!!!!! Grem spat zdaj (saj zeha ta smeško, ne?) sem glih mal pokukala se podpišem Lahko noč Tina, si me zafrknila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 10:07:59
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sofija čestitke za 9.mesecev Iiiiiiiii, ful hvala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 10:08:22
|
|
|
|
slovenka
|
RAvno ob 10.03 pred 3/4 leta se je rodila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 10:09:06
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, vauuuu, to pa je ful orhidej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.