|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
30.3.2009 11:29:24   
lunca14
Sam bodte tud pri pliškotih pozorne,na razne okice in noske,ker ko jih grizejo,gredo lahko dol,eni so samo nataknjeni z enim žebljičkom,tiste odstranite,naj bodo samo pliškoti ,ki majo vse prišito,pa še na to je treba bit pozoremen,ker večkrat,ko pereš tud nitke popustijo,pa razne kapice na glavcah,pa šalčki,pa nahrbtniki-na pliškotih.Ja res moraš bit pozoren na vse.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
30.3.2009 11:34:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sam bodte tud pri pliškotih pozorne,na razne okice in noske,ker ko jih grizejo,gredo lahko dol,eni so samo nataknjeni z enim žebljičkom,tiste odstranite,naj bodo samo pliškoti ,ki majo vse prišito,pa še na to je treba bit pozoremen,ker večkrat,ko pereš tud nitke popustijo,pa razne kapice na glavcah,pa šalčki,pa nahrbtniki-na pliškotih.Ja res moraš bit pozoren na vse.

Tole sem pa res vse pregledala. Vse kar se mucka, kar visi...ni na dosegu Sare.user posted image

Kleo, sem imela podobno štorijo enkrat kot ti.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
30.3.2009 11:39:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Tole sem pa res vse pregledala. Vse kar se mucka, kar visi...ni na dosegu Sare.user posted image

Kleo, sem imela podobno štorijo enkrat kot ti.user posted image

A res..daj hitro jo opisi,da se se mal nasmejim,ker pol se spravim z neta,je ze cas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
30.3.2009 11:41:55   
Anonimen
V trgovini se je en žakelj krompirja raztresel, jaz pa dol nisem gledala pod noge. Rezultat je bil: boleča trtica.user posted image Od takrat naprej gledam kam stopim, sploh okol zelenjave in sadja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
30.3.2009 11:47:10   
Anonimen

V trgovini se je en žakelj krompirja raztresel, jaz pa dol nisem gledala pod noge. Rezultat je bil: boleča trtica.user posted image Od takrat naprej gledam kam stopim, sploh okol zelenjave in sadja.user posted image

Sem se zacela smejat ze pri...se je zakelj krompirja raztresel....sem te koj vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Evo,tamala je koncno budna.Lepo se imejteuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
30.3.2009 12:11:29   
slovenka
ojla pupe,

ja, naša tudi zadnje dni ful lepo spi. Sinoči sem jo šla kopat ob pol 7h in je ob sedmih že spala, tam ob treh se je pol ure premetavala, jokala ni, pa ji nisem dala mleka in je zaspala naprej, do 6h, ko sem jo previla in ati je naredil flaško, spijeva in sva skupaj spali do 9h. Jupi, kako je to fajn  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti, da je šla že ob sedmih spat in potem 14h user posted image No, pa je bila 3 ure budna, sedaj je pa kot ubita takoj zaspala. Po mojem bo zdaj spala 2 uri in potem spet spat ob 7h. Ampak ugibam, no. Je pa sedaj dnevno spanje zmanjšala na 1x.

Aja, šesta bolezen je pa povsem minila - edino malo manjši apetit še ima, se mi zdi..., pikice so bile pa samo 2 dni.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
30.3.2009 12:11:34   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Slovenka kako ti uspe, da sofija tako lepo je? Mislim, še slinčka ne potrebujete? Našega po kosilu, večerji obvezno kopam. Hrane ima povsod, na laseh, obraz, roke, vsa oblačila. Umazana sem tudi jaz. čpe mu uspem potisniti žličko v usta naredi BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR in hrana leti čez vso mizo, na tla, steno (če ga ne odmaknem dovolj), katastrofa. sploh več ne vem. Za vsak poskus obroka ga moram itak preoblečt in sebi vsaj majčko, če ne tudi hlač. Da o čiščewnju tal ne izgubljam besed. Pa ko bi vsaj kaj jedeluser posted image . malo gloda, malo obmetavauser posted image user posted image

AS, ne bi rekla, da meni kaj uspe, se je sama spremenila. Prej sploh ni rada jedla, pa je samo iskala kolobocijo, smo tudi bili umazani, pa nič pojedli, zadnje tedne sem pa začela opazovati, da prav rada je, da ji nič iz ust ne pada, pač celo žličko ji dam v usta in tam ostane, slinček je pa tudi ne moti več in ga ne vlači sem in tja... tako da je prav fajn ja - pa ker nič iz ust ne pada, sem že pomislila, da ga ne bi niti rabli - verjetno pa bolje, da ga ima - za takrat, ko bo sama začela trenirati.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 507
30.3.2009 12:11:42   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čeeer

sam pa res ja Didlina... sem prej pristala na hrvaški RR user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da nis na Bosanski.user posted image

Uh, na hrvaški RR pa bi se meni z mojim nickom slabo godilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
30.3.2009 12:11:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Cer

Ste ze vse odsle?

Moram povedat kaj se je zvecer pri nas zgodilo.
Omara s cevlji na hodniku,je padla na Meri.Sem bila v kuhinji,je sla za mano,sem jo gledala,pa kar naenkrat...se jo je oprijela,ker je hotela vstati,vstaja vsepovsod in ker omara ni bila pritrjena se je zvrnila NANJO.
Sem mislila,da ji je zdrobilo ramo,ker je tako zgledal....jaz sem omaro z nje vrgla,moz jo je prijel in odnesel...sploh nisem mogla za njima,sem komaj zrak lovila.
S tamalo ni bilo prav nic,ampak cisto nic.Se zdaj komaj verjamem,kot bi padajoco omaro nekdo tako premaknil,da ji ni skodovala.Lahko bi jo ubila.user posted image

Kleo, res sreča. Poznam nasproten primer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
30.3.2009 12:11:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kleo, a oblkjukaš tist okenček, ko piše "Zapomni se me na tem računalniku". A pol se nič ni treba odjaviti, al kako?

Jaz imam to obkljukano in se nikoli ne prijavljam ali odjavljam, samo RR izklopim...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 510
30.3.2009 12:12:06   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

OMG, kako Lovro zaostaja v težiuser posted image

AS ne se sekirat nouser posted image ,saj bo pridobil.kaj ti je P rekel na zadnjem pregledu?

Da je o.k.
Saj vem, ampak, da imajo vsi drugi vsaj kg, 2, 3 kg več je res user posted image

AS, počakaj na našo v sredo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
30.3.2009 13:15:53   
Samsa

Ste prebrale, kaj se je v naši širši familiji zgodilo v petek?
- oče si je razbil čelo + nos,
- očetova prijateljica si je poškodovala prst na roki (šivanje, zdrobljena kost),
-očetova mama si je zlomila kolk,
- očetovega brata je možganska kap (59 let).

Zvečer kliče oče mojo taščo in začne: " Pri na sse je zgodilo nekaj groznega. Ena velika huda katastrofa,...".
Mama na drugi strani čisto zelena, se je ustrašila, da je z otroki kaj narobe. Ko je slišala, kaj je bilo, si je oddahnila, da ni nič drugega.user posted image

Sem že včeraj prebrala, sam je nekaj RR štrajkal in mi je iz glave ušlo ( saj veš EMŠO) user posted image user posted image ...sorry
Ste res imeli zelo zelo črn petek... Saj veš, da pravijo, ko ima user posted image  mlade, jih ima veliko.
Upam, da bo ta teden boljši user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Lovrove teže: ne se sekirat - glavno je, da je živahen ( kar poglej kake zganja in kako se plazi in postavlja) in vesel. Odrasli smo taki in drugačni - tudi otroci so tako. Kaj bi pa bilo, če bi bili vsi kao po JUS-u?

Neposredna povezava do sporočila: 512
30.3.2009 13:17:41   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dan

Mi smo od P. Težki smo 8850 g in veliki 74 cm. Drugače vse ok, sem pa imela še Mašo s sabo,ker mi je začela ponoči spet lulat v posteljo in morava dati vodo. Sva prišle domov in sedaj čakam, kdaj bo lulala.

nya ti pošljem zs

user posted image user posted image user posted image user posted image  za mere ninny
Upam, da bodo Mašini izvidi ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
30.3.2009 13:27:19   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke- Ema se vam zahvaljujeuser posted image

lonapo Žigu pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje in da vama ne bo treba hodit nazaj

kleo
- ojoj, Meri. Še dobro, da ni bilo kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina kako je z Anjo?

RMRM- tako kot so že pred mano rekle, pleh se popravi, važno da tvojemu nič ni.

AS-res ste imeli črni dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
30.3.2009 13:27:56   
Anonimen

dan

Mi smo od P. Težki smo 8850 g in veliki 74 cm. Drugače vse ok, sem pa imela še Mašo s sabo,ker mi je začela ponoči spet lulat v posteljo in morava dati vodo. Sva prišle domov in sedaj čakam, kdaj bo lulala.

nya ti pošljem zs

user posted image user posted image user posted image user posted image  za mere ninny
Upam, da bodo Mašini izvidi ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala,sem ravno klicala zdravnika in delni izvidi so dobri, moram pa počakati še na enega,ki bo jutri

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
30.3.2009 13:29:24   
Samsa

dan

nya ti pošljem zs

hvala,sem ravno klicala zdravnika in delni izvidi so dobri, moram pa počakati še na enega,ki bo jutri

Držim pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
30.3.2009 13:33:45   
Anonimen
hvalauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
30.3.2009 13:34:00   
Anonimen
Naša je spet bruhala vse kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image Pol je pa popila mleko in zaspala kot top.user posted image Ne vem, se mi zdi, da bi mogla spat dopoldansko spanje, sam ga je sama ukinla. In tako počaka do kosila in seveda bruha, pol pa zaspi kot top.user posted image  

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
30.3.2009 13:36:18   
Samsa

Naša je spet bruhala vse kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image Pol je pa popila mleko in zaspala kot top.user posted image Ne vem, se mi zdi, da bi mogla spat dopoldansko spanje, sam ga je sama ukinla. In tako počaka do kosila in seveda bruha, pol pa zaspi kot top.user posted image  

Kaj pa, če ji probaš manj dat oz. malo pred spanjem in malo po spanju? 

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Saro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.3.2009 13:36:36   
lonapo
ojla punce

no jst sem se mal pomirila, sploh k vidm da je mali ok, da dobro prenaša antibiotik in ga tudi lepo poje. Sm sicer še vedno jezna na tisto zdravnico, ampak bo že. Sem pa na netu odkrila da obstaja cepivo proti pnevmokoknim okužbam in se lahko cepi že od 2 meseca dalje in zadrži do 70% vseh okužb.Tko da mal študiram, da bi dala tavečjega cepit-morm jutr kardiologa vprašat.

AS-ja pismo vi ste pa res imel petek 13, oz res je ko ima user posted image  mlade jih ima veliko. Pr nam se karne neha, če cel mesec se vleče.

morm še mal za nazaj prebrat, da lahko še mal pokomentiram.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
30.3.2009 13:39:00   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
30.3.2009 13:41:22   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaka lepa plavooka miška je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
30.3.2009 13:42:45   
Anonimen

Kaj pa, če ji probaš manj dat oz. malo pred spanjem in malo po spanju? 

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Saro

Pojma nimam kaj čem naredit.user posted image Bom tako probala. Problem je, ker ona je ukinla dopoldansko spanje, spi sam še po kosilu. Hvala za nasvet.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
30.3.2009 13:44:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

čeeer

sam pa res ja Didlina... sem prej pristala na hrvaški RR user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da nis na Bosanski.user posted image

Uh, na hrvaški RR pa bi se meni z mojim nickom slabo godilo user posted image user posted image user posted image

Za bat se je ja.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
30.3.2009 13:44:12   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

ojla punce

no jst sem se mal pomirila, sploh k vidm da je mali ok, da dobro prenaša antibiotik in ga tudi lepo poje. Sm sicer še vedno jezna na tisto zdravnico, ampak bo že. Sem pa na netu odkrila da obstaja cepivo proti pnevmokoknim okužbam in se lahko cepi že od 2 meseca dalje in zadrži do 70% vseh okužb.Tko da mal študiram, da bi dala tavečjega cepit-morm jutr kardiologa vprašat.

Super, da fajn prenaša antibiotik.
Res bi bilo fajn, da bi dobila zeleno luč za cepljenje - s kardiologom se boš verjetno lažje zmenila kot pa z uno smotano zdravnico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......