slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Slovenka kako ti uspe, da sofija tako lepo je? Mislim, še slinčka ne potrebujete? Našega po kosilu, večerji obvezno kopam. Hrane ima povsod, na laseh, obraz, roke, vsa oblačila. Umazana sem tudi jaz. čpe mu uspem potisniti žličko v usta naredi BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR in hrana leti čez vso mizo, na tla, steno (če ga ne odmaknem dovolj), katastrofa. sploh več ne vem. Za vsak poskus obroka ga moram itak preoblečt in sebi vsaj majčko, če ne tudi hlač. Da o čiščewnju tal ne izgubljam besed. Pa ko bi vsaj kaj jedel . malo gloda, malo obmetava AS, ne bi rekla, da meni kaj uspe, se je sama spremenila. Prej sploh ni rada jedla, pa je samo iskala kolobocijo, smo tudi bili umazani, pa nič pojedli, zadnje tedne sem pa začela opazovati, da prav rada je, da ji nič iz ust ne pada, pač celo žličko ji dam v usta in tam ostane, slinček je pa tudi ne moti več in ga ne vlači sem in tja... tako da je prav fajn ja - pa ker nič iz ust ne pada, sem že pomislila, da ga ne bi niti rabli - verjetno pa bolje, da ga ima - za takrat, ko bo sama začela trenirati.