Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 21:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Da ne bo na koncu propadlo srečanje to tut mene fejst skrbi nič se bat. saj se ne. kao
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 21:54:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo Kleo. Ja kaj no...si ista k Mtinca? Jaz se hecam,pac hocem mal na smesen nacin,,,ampak kot kaze je to mim. Vam zelim,da se dobite,v cim vecjem stevilu...pa nisem nevoscljiva,edin mogoce zalostna,ker ne morem zraven.Sploh je pa meri tko navdusena nad otroci,da mi je najbolj zaradinje skoda,ker bi se ona fejst zabavala. pa sem te.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 21:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 21:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo Kleo. AH, kaj je ne razumete? Jaz povsem - ker midve tako od zunaj spremljava to debato o srečanju Pa seeeeeeeeej vem,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 21:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo Kleo. Ja kaj no...si ista k Mtinca? Jaz se hecam,pac hocem mal na smesen nacin,,,ampak kot kaze je to mim. Vam zelim,da se dobite,v cim vecjem stevilu...pa nisem nevoscljiva,edin mogoce zalostna,ker ne morem zraven.Sploh je pa meri tko navdusena nad otroci,da mi je najbolj zaradinje skoda,ker bi se ona fejst zabavala. pa sem te. A names za 1.aprila,k sm res mal jezna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz danes grem prej spat, ker imamo malo budnic zadnje noči. Sara dohiteva Meri, dobiva 11 in 12 zobek. In je tako bolečeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo Kleo. AH, kaj je ne razumete? Jaz povsem - ker midve tako od zunaj spremljava to debato o srečanju Vazn da ti razumes ...veste kaj gledam...Elvis,najlepsi,Presley,ima koncert ...kako lepo poje-je pel,srce se mi trga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, jaz danes grem prej spat, ker imamo malo budnic zadnje noči. Sara dohiteva Meri, dobiva 11 in 12 zobek. In je tako bolečeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Lahko noč. Lahko noc bejbi,dobro spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:17:18
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo Kleo. Ja kaj no...si ista k Mtinca? Jaz se hecam,pac hocem mal na smesen nacin,,,ampak kot kaze je to mim. Vam zelim,da se dobite,v cim vecjem stevilu...pa nisem nevoscljiva,edin mogoce zalostna,ker ne morem zraven.Sploh je pa meri tko navdusena nad otroci,da mi je najbolj zaradinje skoda,ker bi se ona fejst zabavala. zakaj "si ista k Mtinca"? saj men je všeč, da se nas mal pohecaš z zabavnimi komentarji, medtem ko že en mesec, več ali manj vsak dan vsak dan delamo sezname, pa pišemo kdaj ima katera čas..... saj zdaj, ko smo šli drugo rundo, sem prav vedela, da ti bo zabavno in me prav nič ne moti. sam jaz zdaj bolj gledam, kaj ktera napiše glede srečanja, pa manj komentiram............. kao da sem pa prej ful komentirala . ............. skratka, tvoji posti niso nič "mim".
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo Kleo. Ja kaj no...si ista k Mtinca? Jaz se hecam,pac hocem mal na smesen nacin,,,ampak kot kaze je to mim. Vam zelim,da se dobite,v cim vecjem stevilu...pa nisem nevoscljiva,edin mogoce zalostna,ker ne morem zraven.Sploh je pa meri tko navdusena nad otroci,da mi je najbolj zaradinje skoda,ker bi se ona fejst zabavala. zakaj "si ista k Mtinca"? saj men je všeč, da se nas mal pohecaš z zabavnimi komentarji, medtem ko že en mesec, več ali manj vsak dan vsak dan delamo sezname, pa pišemo kdaj ima katera čas..... saj zdaj, ko smo šli drugo rundo, sem prav vedela, da ti bo zabavno in me prav nič ne moti. sam jaz zdaj bolj gledam, kaj ktera napiše glede srečanja, pa manj komentiram............. kao da sem pa prej ful komentirala . ............. skratka, tvoji posti niso nič "mim". Ja,ok.Nisi nobenega smeska prlepla,pa sem narobe razumela.Premirje . ...Elvis se kar rula,pol bo pa Tina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:25:28
|
|
|
|
mtinca1
|
ja seveda. premirje. .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
.....aja,Tina pocela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:56:39
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz pa spet članek pišem smo imeli zjutraj, zdaj pa moj gre brez mene spat, sicer bi me ziher čakal. Še niti sendviča mi ni hotel zdaj naredit. Za članek mislim, da mi bo uspel v roku. Sem pa prej ugotovila, da imam že preko 80.000 znakov, pa pogledam na navodila avtorjem in piše max 20.000 znakov Pa še ni vse napisano. Tako da zdaj bom še dva dni pisala, kar mora biti napisano, to shranila kot poglavje za mojo knjigo, potem bom pa ven brisala, da pride do onega limita za ta članek - gre za prispevke za zbornik s konference. Čez 3 tedne gremo namreč spet na morje predavat. Naše konference so praktično vse na morju, ker sicer ni obiska poslušalcev Sedaj pa nujno iščem prenosno posteljico, ker tako kot smo doslej spali, ko smo kam šli, ni znosno. Baje so v Sparu poceni, samo tu pri nas nisem našla. So bile eno nedeljo v akciji na strani od BC, a sem potem, ko je ta dan prišel, pozabla na to.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:57:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ja seveda. premirje. . Kot da smo na Bližnjem Vzhodu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 22:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej dej Slovenka,kratko in jedrnato,To se je Talita ze v vrtcu ucila . Prenosna postla....kaj pa stajica?Moja je cist kul.Tamala v njej ni nic,ampak res nic,zgresen nakup,to je bil sam rr ,ampak za potovanje je cist kul .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ja seveda. premirje. . Kot da smo na Bližnjem Vzhodu Sam pstole manjkajo...pismo nimam unih smeskov od Samse,mi je vse zbrisal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:04:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Dej dej Slovenka,kratko in jedrnato,To se je Talita ze v vrtcu ucila . Prenosna postla....kaj pa stajica?Moja je cist kul.Tamala v njej ni nic,ampak res nic,zgresen nakup,to je bil sam rr ,ampak za potovanje je cist kul . Potem ne bi bila teoretik Pa brez pištol!!!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:07:17
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, saj glih za potovanja nekaj rabimo. Gledam da so tam ok 50 eur te postlce, pa ko te eno noč mala brca, ali pa ne more zaspati... bi takoj dal. Sploh to ko hodita z mano na konference in moram jaz biti zjutraj cela lepa, naspana in zbrana, je nikak, ko me brca celo noč, da mam eno roko gor na nočni omarici. Se vleže povprek, če pa jo kaj popraviš, pa v jok... potem pa v hotelu nočem, da vse prebudi... Saj, kakšna je pa sploh razlika med prenosno postlco in stajico - saj to je isto, a ni? Oziroma so nekatere, ki imajo to dvojno funkcijo, ne? Samo mora biti jogi notri.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:08:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sam pstole manjkajo...pismo nimam unih smeskov od Samse,mi je vse zbrisal SAmo zdaj se je kar umirilo s temi smeški in vsem ostalim, kar je en čas nadomeščalo normalne poste, ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, saj glih za potovanja nekaj rabimo. Gledam da so tam ok 50 eur te postlce, pa ko te eno noč mala brca, ali pa ne more zaspati... bi takoj dal. Sploh to ko hodita z mano na konference in moram jaz biti zjutraj cela lepa, naspana in zbrana, je nikak, ko me brca celo noč, da mam eno roko gor na nočni omarici. Se vleže povprek, če pa jo kaj popraviš, pa v jok... potem pa v hotelu nočem, da vse prebudi... Saj, kakšna je pa sploh razlika med prenosno postlco in stajico - saj to je isto, a ni? Oziroma so nekatere, ki imajo to dvojno funkcijo, ne? Samo mora biti jogi notri. Slovenka,po moje ni razlike,obe imata trdo dno. Ja,Lunca je nekaj zastekala glede smeskov...jaz bi dala saj pravim,pa link,halo,HOCEM LINK
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:25:14
|
|
|
|
slovenka
|
Ni blo to? http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jp,to je to. Thanks ...lupcaka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:31:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jp,to je to. Thanks ...lupcaka No, zdaj pa nalepi kakšnega smešnega. Jaz sem na mozilli, tu pa je komplicirano...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm mogla na drug racunalnik..moj Bo ok... ...
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 1.5.2009 23:54:11 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 23:59:43
|
|
|
|
slovenka
|
U, madonca, a ti to mene zapeljuješ?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.