Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 20:07:20
|
|
|
|
mtinca1
|
Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS Anja (Tina28) - 11.-15.5. NE Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom Lovro (a_s) - 11.5. NE Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE Izabela (alea) - 12.5. NE Nick (ninKa) - 6.5. NE Žiga (lonapo) - 6.-9.5. NE P T S Č P S N 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 srečanje na soboto? a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE; nya: NE; še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme. srečanje 6. MAJ Arboretum Anja (Tina28) Sara (Didlinaa) Lovro (a_s) Jaka (anaj) Izabela (alea) + gibanica Sabina (babysolza) Lukas (RMRM) Luka Patrik (nya) Lana (mtinca) Lara (samsa) Luka (Mojca) Če bo dež lokacija CITY PARK ali ARENA VODAFONE? ZA: RMRM, babysolza, lonapo (ampak ne 6.5.), PROTI:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 20:08:34
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 čveke.... komaj sem našla seznam IZVIRNO SPOROČILO: nya Aja, mtinca - do kdaj je Lana spala? do 3:30; potem dojenje in še do 7:00 vauuuuuuu bravo Lana LUka je dans zaspal 19.10 - pojedel na eni strani, med podoranjem kupčka zaspal - bomo videli, kako bo glede na vaše spanje, to ni nič . poročaj jutri, kako bo s spanjem. upam, da čim dlje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 20:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še stran si obrnila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 20:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo...........jaz,mam deljeno mnenje,me je strah,kaj,če bo res ,tud k nam prišel,po drugi strani,pa se mi zdi,da je virus načrtno spuščen,zaradi dviga delnic farmacije in še nižji spust nafte in s tem še potencirano globlji šit,kar se tiče gospodarstva,pa preveč je ljudi na zemlji,vem sliši se grozno,ampak mislim,da je to delano načrtno.In jaz se sekiram zaradi parih kg.preveč,ko lahko umrem,čez en teden. Lunca,prav to sem jaz premisljevala,glede kg .Ali pa,se en morem mal hrani odpovedat,kot da je to ne vem kaj...kaj vse je se milijonkrat huje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 20:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Na, pa še Sabina se je zbudila. Pa je šla moja kuhinja... Si dokazala, da si čveka. eh, j.ebeš vse ostalo, tud če je razmetano, važno da je čvek. Ja evo, sem že nazaj. Sem se prejle smejala, ker je izpadlo, kot da je moj kak policaj - sam na vrata pride, pa jaz že dol z RR in hitro bebo pedenat, pucat... V resnici sva šla pa kavico pit pa se crklat s Sabino. ja pajade,mislis da verjamemo ...dobro spakiraj,da kaj ne pozabis.Vem kako je to.Jaz sem si za 2dni v Slo.spisek pisala Ja ja, pa verjemte če čte!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 21:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Prašičja gripa...kaj je že to punce, mal preberte kdo vse so umrli. Predvsem so to ljudje, ki prihajajo iz bede , okolje nečisto, razmere na sploh katastrofalne. Pa najhitreje se prime starostnike, okužene z HIV, TBC, hepatitis...skratka ljudje, ki imajo slab imunski sistem so najbolj dovzetni. Sem pa tudi jaz mnenja kot lunca, da je to namenoma narejeno men tile nostradamusi nič ne pomenijo Drugač pa razmišljam o nakupu Tamiflu cepivu .22€ stane na beli recept. Ampak kake hude panike še nimam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 21:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, tvojega ZS-ja nisem dobila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 22:03:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Komu sem pol pisala:((((..........sva se z Meri skupaj kopali,prvic,prav fino je blo .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 22:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem komu si prej poslala. No, zdej sem dobila, duplirano še od popoldan pa enga novga. In spet smeški ne delajo v ZS. Pol je Meri uživala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 23:29:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Komu sem pol pisala:((((..........sva se z Meri skupaj kopali,prvic,prav fino je blo . Midve sva se tudi že skupaj kopali, že ful pred časom, potem pa nič več. Morava kaj ponoviti. Samo me rada zadnje čase za zize ščipa, tako da se moram paziti otroka Vidite - delam... moj gleda TV. Sem pa zraven članka pol piva spila, pa gledala dokumentarec o ločitvi po albansko Tako da imam zdaj mešane občutke, sem pol vesela, pol žalostna . Saj zdaj se grem stisnit k dragemu.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 0:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Komu sem pol pisala:((((..........sva se z Meri skupaj kopali,prvic,prav fino je blo . Midve sva se tudi že skupaj kopali,vem,sem vidla na fb une gole slike že ful pred časom, potem pa nič več. Morava kaj ponoviti. Samo me rada zadnje čase za zize ščipa, tako da se moram paziti otroka Vidite - delam... moj gleda TV. Sem pa zraven članka pol piva spila,tooooolk pa gledala dokumentarec o ločitvi po albansko Tako da imam zdaj mešane občutke, sem pol vesela, pol žalostna tega pa res ne razumem ???. Saj zdaj se grem stisnit k dragemu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 0:20:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ne vem komu si prej poslala. No, zdej sem dobila, duplirano še od popoldan pa enga novga. In spet smeški ne delajo v ZS. Pol je Meri uživala. ce si dva dobila,pol samo tebi...smeski ja Meri je prav gledala,kaj se zdaj dogaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 0:35:24
|
|
|
|
slovenka
|
zdaj šele grem spat. Kleo - sem pozabila še na tisto sliko - ja, tako da sva se dvakrat skupaj kopali - drugič v Portorožu v hotelu pred mesecem in pol - od tam je tista slika. Ta druga reč - šlo je za dokumentarec o političnih sodnih postopkih proti mešanim parom - pod obtožbo izdaje Albanije... in so jih za več let po nedolžnem zaprli; dokumentarec govori o 3 parih - 1 par je ostal skupaj, pri enem se je mož, ki so ga prej izpustili, poročil z drugo, preden je njegova žena prišla iz zapora in zdaj nima nikogar, pri tretjem paru pa je žena šla živet na Poljsko in se ji je zmešalo, sedaj sploh ne verjame, da je njen mož po 18 letih zapora še živ, ker so ji prej rekli, da je obsojen na smrt, tako ga noče videti, ker verjame, da je to nek dvojnik. Zato naslov - ločitev po albansko. Res žalostno. PA VESEL PRVI MAJ!!!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 7:28:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro babe žabe! Ne morem verjet da zadnje čase vstajam pred Lukcem . Frajer spi vsak dan do 8h ali dlje. Sej ne da se pritožujem, ampak čudno mi je Kar se tiče srečanja predlagam Kolosej. Zgoraj desno je ena fina slaščičarna z odločnimi torticami, skoraj vedno je prazna pa še igrala so zraven (naš razbojnik namšreč zadnje čase zelo težko sedi v vozičku ki se ne premika več kot 10min). Samo predlog. Sicer pa mi City ne diši preveč, ne vem...mi ni. Ampak če boste vse za Cityja pridem tud tja No tako, zunaj je sonček, dejte ga čim bolj izkosritit dokler je.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 10:18:18
|
|
|
|
mtinca1
|
Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS Anja (Tina28) - 11.-15.5. NE Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom Lovro (a_s) - 11.5. NE Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE Izabela (alea) - 12.5. NE Nick (ninKa) - 6.5. NE Žiga (lonapo) - 6.-9.5. NE P T S Č P S N 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 srečanje na soboto? a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE; nya: NE; še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme. srečanje 6. MAJ Arboretum Anja (Tina28) Sara (Didlinaa) Lovro (a_s) Jaka (anaj) Izabela (alea) + gibanica Sabina (babysolza) Lukas (RMRM) Luka Patrik (nya) Lana (mtinca) Lara (samsa) Luka (Mojca) Če bo dež lokacija CITY PARK ali ARENA VODAFONE (fajn za plazilce ) ali KOLOSEJ (odlične tortice in prazna igrala )? ZA: RMRM, babysolza, lonapo (ampak ne 6.5.), nya, mojca, mtinca PROTI:
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 1.5.2009 10:22:22 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 10:23:16
|
|
|
|
slovenka
|
mtinca, včasih demokracija ni najboljša stvar mi smo pa tako veseli - Sofija je spala do 9h. Zelo velika razlika od včeraj, ko je spala do 6h ali onih dni, ko do 7h. Tako da smo vsi lepo naspani. Zunaj sicer zelo piha, tako da ne vem, kaj bomo danes. Sem zdaj malo s stelexom šipe čistila, kjer se Sofija največ drži in je vse polno odtisov, pa je to Sizifovo delo - ko sem bila na terasi, je ona že znotraj stala ob oknu in se držala šipe, tako da... Ste bili kaj na kresovanju? Mi nismo, ker smo imeli obiske sinoči in smo bili potem prepozni.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 10:25:19
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka mtinca, včasih demokracija ni najboljša stvar - zdaj je še čas za demokracijo, par dni prej pa diktatura!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 10:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 poročaj jutri, kako bo s spanjem. upam, da čim dlje. spali do 5.20 - z dvema vmsenima popravkoma dude , jedli in spali do 7.10
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 10:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
morgen a o spanju se danes gre....ene 4x duda,1x sok,okoli 24h se mleko,ob 6h mleko,potem spala dooooo 10ih . Slovenka,albanska locitev-grozno .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 19:00:32
|
|
|
|
mtinca1
|
P O M E M B N O - srečanje ! PREDLOG - glede na to, da je za naslednji teden napovedano bolj slabo vreme in tudi, če bo v sredo sončno, v Arboretumu ne bomo mogle dat otročkov iz vozičkov na travo, da malo kobacajo.... predlagam, da se dogovorimo kar za: - lokacijo KOLOSEJ - tam kjer imajo odlične tortice in igrala - datum pa 5.5. TOREK - za ta dan ni nobena napisala, da ne more; 6.5. pa ne morejo Žiga(lonapo), Lun(lunca), Žiga(Kaja), Nick(ninKa). popravek: ostaja 6.5. SREDA - ostanemo pri PRVOTNEM DATUMU - ker imam občutek, da se vas bo še več s prvotnega seznama oglasilo, da ne morete 5.5., pa da ne kompliciramo. če se strinjate, naj anaj naredi tist "fensi" seznam.
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 1.5.2009 19:14:42 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 19:10:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 P O M E M B N O - srečanje ! PREDLOG - glede na to, da je za naslednji teden napovedano bolj slabo vreme in tudi, če bo v sredo sončno, v Arboretumu ne bomo mogle dat otročkov iz vozičkov na travo, da malo kobacajo.... predlagam, da se dogovorimo kar za: - lokacijo KOLOSEJ - tam kjer imajo odlične tortice in igrala - datum pa 5.5. TOREK - za ta dan ni nobena napisala, da ne more; 6.5. pa ne morejo Žiga(lonapo), Lun(lunca), Žiga(Kaja), Nick(ninKa). če se strinjate, naj anaj naredi tist "fensi" seznam. Kolosej mi je čisto o.k. Saj ga ne poznam. 4. in 5. maj ne morem, sem na Rakitni z Jernejem in Lovrom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 19:16:29
|
|
|
|
mtinca1
|
torej srečanje junijskih princev in princesk 6.MAJ (sreda) ob 10:00- KOLOSEJ ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 19:17:32
|
|
|
|
Kaja08
|
Čer!! Moja dva sta še vedno pri tašči in tastu, pospravila sem vse in zdej imam celo 2 minuti, da se spet malo oglasim. Srečanje?? SEVEDA!!! Torek?? DA, DA!!!! V sredo midva ne moreva, ker imamo zobarja. Aja, pa še eno bolj blont vprašanje - a to se mente za LJ, al je še kej kakšen Kolosej
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 19:18:00
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 torej srečanje junijskih princev in princesk 6.MAJ (sreda) ob 10:00- KOLOSEJ ? midva ne moreva v sredo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 1.5.2009 19:21:41
|
|
|
|
mtinca1
|
kaja, dajta it mal prej k zobarju, pa pridita potem v kolosej ljubljana!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.