|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
30.4.2009 20:07:20   
mtinca1
Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS user posted image

Anja (Tina28) - 11.-15.5.  NE
Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom
Lovro (a_s) - 11.5. NE
Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom
Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom
Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE
Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE
Izabela (alea) - 12.5. NE
Nick (ninKa) - 6.5. NE
Žiga (lonapo) - 6.-9.5. NE

P      T     S    Č     P     S    N
 4     5    6    7     8     9   10
11  12  13  14   15  16   17

srečanje na soboto?
a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE; nya: NE;

še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme.

srečanje 6. MAJ Arboretum
Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)

Če bo dež lokacija CITY PARK ali ARENA VODAFONE?
ZA: RMRM, babysolza, lonapo (ampak ne 6.5.),
PROTI:

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
30.4.2009 20:08:34   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

čveke.... komaj sem našla seznam

IZVIRNO SPOROČILO: nya
Aja, mtinca - do kdaj je Lana spala?

do 3:30; potem dojenje in še do 7:00 user posted image  

vauuuuuuu bravo Lana

LUka je dans zaspal 19.10 - pojedel na eni strani, med podoranjem kupčka zaspal - bomo videli, kako bo

glede na vaše spanje, to ni nič user posted image .
poročaj jutri, kako bo s spanjem. upam, da čim dlje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
30.4.2009 20:09:47   
Anonimen
pa še stran si obrnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
30.4.2009 20:36:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kleo...........jaz,mam deljeno mnenje,me je strah,kaj,če bo resuser posted image ,tud k nam prišel,po drugi strani,pa se mi zdi,da je virus načrtno spuščen,zaradi dviga delnic farmacije in še nižji spust nafte in s tem še potencirano globlji šit,kar se tiče gospodarstva,pa preveč je ljudi na zemlji,vem sliši se grozno,ampak mislim,da je to delano načrtno.In jaz se sekiram zaradi parih kg.preveč,ko lahko umrem,čez en teden.

Lunca,prav to sem jaz premisljevala,glede kguser posted image .Ali pa,se en morem mal hrani odpovedat,kot da je to ne vem kaj...kaj vse je se milijonkrat huje.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
30.4.2009 20:39:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Na, pa še Sabina se je zbudila. Pa je šla moja kuhinja...

Si dokazala, da si čveka.user posted image user posted image eh, j.ebeš vse ostalo, tud če je razmetano, važno da je čvek.user posted image

Ja evo, sem že nazaj. user posted image user posted image  Sem se prejle smejala, ker je izpadlo, kot da je moj kak policaj - sam na vrata pride, pa jaz že dol z RR in hitro bebo pedenat, pucat... user posted image user posted image  V resnici sva šla pa kavico pit pa se crklat s Sabino. user posted image user posted image ja pajade,mislis da verjamemouser posted image user posted image user posted image ...dobro spakiraj,da kaj ne pozabis.Vem kako je to.Jaz sem si za 2dni v Slo.spisek pisalauser posted image

Ja ja, pa verjemte če čte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
30.4.2009 21:15:16   
Anonimen
Čer.user posted image

Prašičja gripa...kaj je že to user posted image punce, mal preberte kdo vse so umrli. Predvsem so to ljudje, ki prihajajo iz bede , okolje nečisto, razmere na sploh katastrofalne. Pa najhitreje se prime starostnike, okužene z HIV, TBC, hepatitis...skratka ljudje, ki imajo slab imunski sistem so najbolj dovzetni.

Sem pa tudi jaz mnenja kot lunca, da je to namenoma narejeno user posted image men tile nostradamusi nič ne pomenijouser posted image

Drugač pa razmišljam o nakupu Tamiflu cepivu .22€ stane na beli recept. Ampak kake hude panike še nimam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
30.4.2009 21:43:22   
Anonimen
Kleo, tvojega ZS-ja nisem dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
30.4.2009 22:03:14   
Anonimen
Komu sem pol pisala:((((..........sva se z Meri skupaj kopali,prvic,prav fino je blouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
30.4.2009 22:13:14   
Anonimen
Ne vem komu si prej poslala. No, zdej sem dobila, duplirano še od popoldanuser posted image pa enga novga. In spet smeški ne delajo v ZS.user posted image

Pol je Meri uživala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
30.4.2009 23:29:33   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Komu sem pol pisala:((((..........sva se z Meri skupaj kopali,prvic,prav fino je blouser posted image .

Midve sva se tudi že skupaj kopali, že ful pred časom, potem pa nič več. Morava kaj ponoviti. Samo me rada zadnje čase za zize ščipa, tako da se moram paziti otroka user posted image

Vidite - delam... moj gleda TV. Sem pa zraven članka pol piva spila, user posted image user posted image user posted image pa gledala dokumentarec o ločitvi po albansko user posted image user posted image user posted image Tako da imam zdaj mešane občutke, sem pol vesela, pol žalostna user posted image . Saj zdaj se grem stisnit k dragemu.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
1.5.2009 0:18:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Midve sva se tudi že skupaj kopali,vem,sem vidla na fb une gole slikeuser posted image  že ful pred časom, potem pa nič več. Morava kaj ponoviti. Samo me rada zadnje čase za zize ščipa, tako da se moram paziti otroka user posted image

Vidite - delam... moj gleda TV. Sem pa zraven članka pol piva spila,tooooolk user posted image user posted image user posted image pa gledala dokumentarec o ločitvi po albansko user posted image user posted image user posted image Tako da imam zdaj mešane občutke, sem pol vesela, pol žalostna user posted image tega pa res ne razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image ???. Saj zdaj se grem stisnit k dragemu.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
1.5.2009 0:20:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ne vem komu si prej poslala. No, zdej sem dobila, duplirano še od popoldanuser posted image pa enga novga. In spet smeški ne delajo v ZS.user posted image

Pol je Meri uživala.user posted image

ce si dva dobila,pol samo tebi...smeski jauser posted image
Meri je prav gledala,kaj se zdaj dogajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
1.5.2009 0:35:24   
slovenka
zdaj šele grem spat.

Kleo - sem pozabila še na tisto sliko - ja, tako da sva se dvakrat skupaj kopali - drugič v Portorožu v hotelu pred mesecem in pol - od tam je tista slika.

Ta druga reč - šlo je za dokumentarec o političnih sodnih postopkih proti mešanim parom - pod obtožbo izdaje Albanije... in so jih za več let po nedolžnem zaprli; dokumentarec govori o 3 parih - 1 par je ostal skupaj, pri enem se je mož, ki so ga prej izpustili, poročil z drugo, preden je njegova žena prišla iz zapora in zdaj nima nikogar, pri tretjem paru pa je žena šla živet na Poljsko in se ji je zmešalo, sedaj sploh ne verjame, da je njen mož po 18 letih zapora še živ, ker so ji prej rekli, da je obsojen na smrt, tako ga noče videti, ker verjame, da je to nek dvojnik. Zato naslov - ločitev po albansko. Res žalostno.

PA VESEL PRVI MAJ!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
1.5.2009 7:28:30   
*Mojca*
Jutro babe žabe!

Ne morem verjet da zadnje čase vstajam pred Lukcem user posted image . Frajer spi vsak dan do 8h ali dlje. Sej ne da se pritožujem, ampak čudno mi je user posted image user posted image

Kar se tiče srečanja predlagam Kolosej. Zgoraj desno je ena fina slaščičarna z odločnimi torticami, skoraj vedno je prazna pa še igrala so zraven (naš razbojnik namšreč zadnje čase zelo težko sedi v vozičku ki se ne premika več kot 10min). Samo predlog. Sicer pa mi City ne diši preveč, ne vem...mi ni. Ampak če boste vse za Cityja pridem tud tja user posted image

No tako, zunaj je sonček, dejte ga čim bolj izkosritit dokler je.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
1.5.2009 10:18:18   
mtinca1
Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS user posted image

Anja (Tina28) - 11.-15.5.  NE
Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom
Lovro (a_s) - 11.5. NE
Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom
Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom
Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE
Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE
Izabela (alea) - 12.5. NE
Nick (ninKa) - 6.5. NE
Žiga (lonapo) - 6.-9.5. NE

P      T     S    Č     P     S    N
 4     5    6    7     8     9   10
11  12  13  14   15  16   17

srečanje na soboto?
a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE; nya: NE;

še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme.

srečanje 6. MAJ Arboretum
Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)

Če bo dež lokacija CITY PARK ali ARENA VODAFONE (fajn za plazilce user posted image ) ali KOLOSEJ (odlične tortice in prazna igrala user posted image )?
ZA: RMRM, babysolza, lonapo (ampak ne 6.5.), nya, mojca, mtinca
PROTI:

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 1.5.2009 10:22:22 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
1.5.2009 10:23:16   
slovenka
mtinca, včasih demokracija ni najboljša stvar user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa tako veseli - Sofija je spala do 9h. Zelo velika razlika od včeraj, ko je spala do 6h ali onih dni, ko do 7h. Tako da smo vsi lepo naspani. Zunaj sicer zelo piha, tako da ne vem, kaj bomo danes. Sem zdaj malo s stelexom šipe čistila, kjer se Sofija največ drži in je vse polno odtisov, pa je to Sizifovo delo - ko sem bila na terasi, je ona že znotraj stala ob oknu in se držala šipe, tako da... user posted image

Ste bili kaj na kresovanju? Mi nismo, ker smo imeli obiske sinoči in smo bili potem prepozni.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
1.5.2009 10:25:19   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

mtinca, včasih demokracija ni najboljša stvar user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - zdaj je še čas za demokracijo, par dni prej pa diktatura!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
1.5.2009 10:37:30   
Anonimen

poročaj jutri, kako bo s spanjem. upam, da čim dlje.

spali do 5.20 - z dvema vmsenima popravkoma dudeuser posted image , jedli in spali do 7.10

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
1.5.2009 10:46:12   
Anonimen
morgen

a o spanju se danes gre....ene 4x duda,1x sok,okoli 24h se mleko,ob 6h mleko,potem spala dooooo 10ihuser posted image .

Slovenka,albanska locitev-groznouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
1.5.2009 19:00:32   
mtinca1
P O M E M B N O - srečanje ! 

PREDLOG - glede na to, da je za naslednji teden napovedano bolj slabo vreme in tudi, če bo v sredo sončno, v Arboretumu ne bomo mogle dat otročkov iz vozičkov na travo, da malo kobacajo.... predlagam, da se dogovorimo kar za:

-  lokacijo KOLOSEJ - tam kjer imajo odlične tortice in igrala

-  datum pa 5.5. TOREK - za ta dan ni nobena napisala, da ne more; 6.5. pa ne morejo Žiga(lonapo), Lun(lunca), Žiga(Kaja), Nick(ninKa).
popravek: ostaja 6.5. SREDA - ostanemo pri PRVOTNEM DATUMU - ker imam občutek, da se vas bo še več s prvotnega seznama oglasilo, da ne morete 5.5., pa da ne kompliciramo.

če se strinjate, naj anaj naredi tist "fensi" seznam.

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 1.5.2009 19:14:42 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
1.5.2009 19:10:17   
aleksandra silvija

P O M E M B N O - srečanje ! 

PREDLOG - glede na to, da je za naslednji teden napovedano bolj slabo vreme in tudi, če bo v sredo sončno, v Arboretumu ne bomo mogle dat otročkov iz vozičkov na travo, da malo kobacajo.... predlagam, da se dogovorimo kar za:

-  lokacijo KOLOSEJ - tam kjer imajo odlične tortice in igrala
-  datum pa 5.5. TOREK - za ta dan ni nobena napisala, da ne more; 6.5. pa ne morejo Žiga(lonapo), Lun(lunca), Žiga(Kaja), Nick(ninKa).

če se strinjate, naj anaj naredi tist "fensi" seznam.

Kolosej mi je čisto o.k. Saj ga ne poznam.user posted image
4. in 5. maj ne morem, sem na Rakitni z Jernejem in Lovromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
1.5.2009 19:16:29   
mtinca1
torej srečanje junijskih princev in princesk 6.MAJ (sreda) ob 10:00- KOLOSEJ ?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
1.5.2009 19:17:32   
Kaja08
Čer!! Moja dva sta še vedno pri tašči in tastu, pospravila sem vse in zdej imam celo 2 minuti, da se spet malo oglasim. Srečanje?? SEVEDA!!! Torek?? DA, DA!!!! V sredo midva ne moreva, ker imamo zobarja. Aja, pa še eno bolj blont vprašanje - a to se mente za LJ, al je še kej kakšen Kolosej user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
1.5.2009 19:18:00   
Kaja08

torej srečanje junijskih princev in princesk 6.MAJ (sreda) ob 10:00- KOLOSEJ ?

midva ne moreva v sredo user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
1.5.2009 19:21:41   
mtinca1
kaja, dajta it mal prej k zobarju, pa pridita potem v kolosej ljubljana!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.