Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz sem bla pa dans ful pridna - na dan dela sem posadila čilije - sem jih morala presadit, so bli že kr veliki. Ker letos na balkonu ne bom mela rož, pač ša čilije in gozdne jagode . Potem sva šla z Lukcem z lano in mtinco na sprehod po Otočcu. Zdej pa moj sonček že spi. Če se sprašujete, kje je bil ataravn to mi je koj na misel padlo - naj povem, da je šel na piknik ob ene devetih, pol desetih - pa ga še ni domov. Upam, da ga bo fajn nascalo drzim pesti zate . Sem mela pa tud že hudoben preblisk, da bi izklopila telefon, šla spat - ker nima ključa - me zanima kje bi spal - najbrž bi pozvonil, sam glej ga zlomka - nam zgoraj zvonec ne dela, spodaj pa nobenega ni doma vse si dobr prestudirala - sama zloba mi gleda iz oči.ti ti ti No, bom videla, če se bo spomnil vsaj poklicat. Aja, da ne bo pomote - sem ga ob 17.30 klicala, če ga pridem iskat - sem pozabla omenit, da ni z avtom - pa je rekel, da ga bo že nekdo zapeljal do mesta, pol bo pa mami rekel, da ga zapelje. In da bodo čez kake pol ure, uro šli.poznam te stose.Moz naj bi dons delal sam dopoldne.Pa prav ob 12ih,joj sori,se bo zavleklo,cez ene 2-3h pridem...pa pol ob 15h,joj sori(spet),se eno rundo moram prpelat,najkasnej cez uro,uro in pol.....kdaj je prisel...OB 18.30 .Pa je su praznik u maloro.So delal ene hude zidove enmu magnatorju u bajti.... A deci mislijo, da pri teh letih ne poznamo na uro al kaj ?ja,moj misli
|