Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, še z bleščicami se mal namaži. Bo popolno vzdušje. Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti. Daj, me hecaj. Kake bleščice. Tuš, pa skočiva en na drugega... Kaj misliš, da v dnevno ne slišiva bebe? Uh, sem še zmeraj na RR V filmu od mojega dragega se pa že streljajo sam, le kaj streljajo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Za danes bo dovolj, lepo bodte še naprej. Nočko Nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, pol si mela že generalno? Pridna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,si mogla to povedat...zdaj vaju bom imela pa pred ocmi . Joj Tina,Anja spet tko hudo vrocino.Me je kar streslo,upam da ne bo tko hudo kot zadnjic Marjetiva,lahko noc,pa sej bo kmal prisel . Se bom jaz tudi pocasi poslovila,me oko zeza.Dobro spite.Nocko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:09:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, še z bleščicami se mal namaži. Bo popolno vzdušje. Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti. Daj, me hecaj. Kake bleščice. Tuš, pa skočiva en na drugega... Kaj misliš, da v dnevno ne slišiva bebe? Uh, sem še zmeraj na RR V filmu od mojega dragega se pa že streljajo sam, le kaj streljajo? S pištolami - daj pozabi zdaj na onega brez rokavice No, zdaj sta se pa spet poseksala onadva na filmu. Zdaj pa res grem, ker drugače se bodo punce zjutraj, ko bodo to brale, kar križale
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:10:23
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo,
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:10:52
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...dobri scenariji....jaz sem si tud tko predstavljala...sam jaz sem pa še bolj zakomplicirala... Otrok...diploma-zaroka- hiša ja...poroka ne...hiša spet ne...in..spet zaroka... spet otrok in čakam papirje za drugo hišo in na dnar za poroko . Doktorat in mag bom jaz pa kar spustila Samo mene je pa včasih kar strah prihodnosti - ko se mi včasih vse zdi kar preveč idealno in super... Poglej...zakaj bi te blo strah...nisi nič naredila prehitro..vse premišljeno...vse iz ljubezni in s trudom...in otroka načrtovala. Ja vedno se lahko kaj zalomi...samo ni to neko pravilo. Pač obstajajo ljudje, ki so premišljeni in majo mirnejše življenje...in furjasti, ki jih kaj po grbi udari. Ne kopliciraj zdaj ..poglej moj scenarij...ko je vedno kaj prišlo preden sem se sploh pripravla nato...to je drugače .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, lahko noč. Spet greš spat pred polnočjo. Kar naj si spočijejo učke.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:12:57
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, hvala. Me je bilo že pred strah, da ne bi mogla zanositi, ker ostale stvari, kjer se je dalo, sem si jaz tako splanirala... pa sem se bala, da to mogoče pa ne bo šlo, ko se ne da vplivati, no pa je že 2. mesec uspelo... Jah, saj nič ne morem, upam samo, da bo še naprej lepo in bomo tako srečni.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:13:45
|
|
|
|
slovenka
|
Lahko noč. Po novi uri je že jutri.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...dobri scenariji....jaz sem si tud tko predstavljala...sam jaz sem pa še bolj zakomplicirala... Otrok...diploma-zaroka- hiša ja...poroka ne...hiša spet ne...in..spet zaroka... spet otrok in čakam papirje za drugo hišo in na dnar za poroko . Doktorat in mag bom jaz pa kar spustila Samo mene je pa včasih kar strah prihodnosti - ko se mi včasih vse zdi kar preveč idealno in super... Poglej...zakaj bi te blo strah...nisi nič naredila prehitro..vse premišljeno...vse iz ljubezni in s trudom...in otroka načrtovala. Ja vedno se lahko kaj zalomi...samo ni to neko pravilo. Pač obstajajo ljudje, ki so premišljeni in majo mirnejše življenje...in furjasti, ki jih kaj po grbi udari. Ne kopliciraj zdaj ..poglej moj scenarij...ko je vedno kaj prišlo preden sem se sploh pripravla nato...to je drugače . Jaz pa mislim, da kakor ceniš vse skupaj, tako se razvija. Enim uspeva furjasto, enim pač tipitopi načrtovano. Vsak je svoje sreče kovač. Na tak ali drugačen način.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lahko noč. Po novi uri je že jutri. No pejt že čveka čvekasta. Uživajta.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:18:30
|
|
|
|
Tina 28
|
saj te plani radi po svoje zavijejo. Pri nas smo vsi trije (brat---sestra)meli smolo s plani...vsak drugače...ampak smo vsi "srečni" v širšem pogledu in po veliko skrbeh. Vse se uredi, pa naj pride karkoli hudega.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:20:44
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz bom še mal dežuraral moj duet kašljavčkov. Moj je zaspal...jaz pa ne upam.... Kako gre že od Pavčka...Mama je ena sama....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No, lahko noč tudi od mene. Tina, za vse vas bubane
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:31:01
|
|
|
|
Tina 28
|
No...pa lahko noč...sem šla zdaj brat tisto sago reveža Lukca...ste se fajn zabavale. Sam se spomnim, da je enkrat jamral, da ma ful mlado punco in, da ne uspeta do konca...pa da ona ful teži, da bi. Točno...pol mu je zdaj uspel...upajmo, da ne preveč konkretno. Pa hvala za pikepoke...so že spravljene pr men
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:42:20
|
|
|
|
lunca14
|
oj,babe ,jaz sem pa zaspala,takoj,ko je šel maj spat,v dnevni,na našem crkljalniku-gobi,pa se je sedaj lun zbudu,sem mislila da je 22.30,pa vidim,da je ena ura več,no mal je pojedel,pa spi naprej.Jaz pa tud skor stoje spim,tako,da mejte se lepo v pančkanju-nočko
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:48:23
|
|
|
|
lunca14
|
Joj,škoda da sem zaspala,vidim,da ste tako lepo čvekale,pa še marjetica,se je javila po dolgem času.............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.3.2009 8:31:21
|
|
|
|
lunca14
|
Jutro,čeprav je danes dež,mi je lažje,če pogledam narej http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 29.3.2009 8:32:32 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.3.2009 9:07:44
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Evo vam in Vse najboljše obmesečnikom Naša noč je bla . Lara je zakuhala na 39, 6 in HB, da smo imeli svečke doma... Sem jo imela celo noč zraven v postelji, a ji vročina HB ni narastla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.3.2009 9:14:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Jutro.... Lunca...si me razveselila z vremenom...nas čakajo pomladni dnevi. Upam, da bomo v teh parih dneh prebrodili bolezen. Anja je ful boga...NEjc pa je mel prej sam 37.00 vročine. On je v zadnji fazi...Anja v prvi. Cel večer je jokcala in ponoči ..in zjutraj...zdajspi. Ma pa spet ful vročine. Ponoči okrog 1.00...sem opazla, da se trese in ugotovila, da ji bo spet naraslo (svečka popustila). Stisnila sem jo k sebi, saj je mela prav bele prste in drgetala. In čez pol ure se je ogrela...sva hit zmerili in spet začeli zbijat (sem nekje brala, da če vročina narašča in otroka zebe, je treba najprej počakat da doseže vrhunec, saj je vmesno zbijanje neprijetno. Itak jo je treslo, sčimnaj jo pol ohlajam). No in revci je v pol ure naraslo s 37.00 na 39.8 (3 stopinje ). Zdaj zbijamo že spet od jutra....no kot vidite men pa tole vreme paše. Bomo lažje not zdržal glede na to da je vikend . Pa lepo nedeljo vam želim...mi jo bomo opazovali iz sveže preblečenih postelji skozi pomita okna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.3.2009 9:21:10
|
|
|
|
Tina 28
|
o Samsa...upam, da ne bo hujšega...nam pa na žalost naraste takoj po svečki nazaj. Jah in Anja ima danes 10 M. Boga revca. Ko je mela 8M jo je zvila vročina...pri )M je bruhala zaradi rota....prej k sreči nič in vmes tudi ne. Ampak vedno, ko preskoči mesec ona nekaj faše. Povezano s sistematskimi bi rekla (tokrat pa od Nejca)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.3.2009 9:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Moji se spijo,jaz grem pa hitro lavo spit. Tina,ja boga Anja in ti.Pa tako si mocna,meni bi se strenalo,si sploh ne predstavljam,da bi bila tko mirna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.3.2009 9:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
samsa,pa vi tudi Anja,vse najboljse in hitro se pozdravi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 29.3.2009 9:23:41
|
|
|
|
Samsa
|
Tina.. upam, da bo Anja čimprej bolje Božica mala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......