|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
28.3.2009 23:07:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Slovenka, še z bleščicami se mal namaži.user posted image Bo popolno vzdušje.user posted image   Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti.user posted image

Daj, me hecaj. Kake bleščice. Tuš, pa skočiva en na drugega...
Kaj misliš, da v dnevno ne slišiva bebe?

Uh, sem še zmeraj na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

V filmu od mojega dragega se pa že streljajo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam, le kaj streljajo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
28.3.2009 23:08:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Za danes bo dovolj, lepo bodte še naprej. Nočkouser posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
28.3.2009 23:09:09   
Anonimen
Tina, pol si mela že generalno? Pridna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
28.3.2009 23:09:44   
Anonimen
Slovenka,si mogla to povedat...zdaj vaju bom imela pa pred ocmiuser posted image user posted image user posted image .

Joj Tina,Anja spet tko hudo vrocino.Me je kar streslo,upam da ne bo tko hudo kot zadnjicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marjetiva,lahko noc,pa sej bo kmal priseluser posted image user posted image .
Se bom jaz tudi pocasi poslovila,me oko zeza.Dobro spite.Nockouser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
28.3.2009 23:09:51   
slovenka

Slovenka, še z bleščicami se mal namaži.user posted image Bo popolno vzdušje.user posted image   Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti.user posted image

Daj, me hecaj. Kake bleščice. Tuš, pa skočiva en na drugega...
Kaj misliš, da v dnevno ne slišiva bebe?

Uh, sem še zmeraj na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

V filmu od mojega dragega se pa že streljajo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sam, le kaj streljajo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S pištolami - daj pozabi zdaj na onega brez rokavice user posted image

No, zdaj sta se pa spet poseksala onadva na filmu. Zdaj pa res grem, ker drugače se bodo punce zjutraj, ko bodo to brale, kar križale user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.3.2009 23:10:23   
slovenka
Kleo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.3.2009 23:10:52   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

uf...dobri scenariji....jaz sem si tud tko predstavljala...sam jaz sem pa še bolj zakomplicirala...

Otrok...diploma-zaroka- hiša ja...poroka ne...hiša spet ne...in..spet zaroka... spet otrok in čakam papirje za drugo hišo in na dnar za porokouser posted image . Doktorat in mag bom jaz pa kar spustilauser posted image

Samo mene je pa včasih kar strah prihodnosti - ko se mi včasih vse zdi kar preveč idealno in super... user posted image

Poglej...zakaj bi te blo strah...nisi nič naredila prehitro..vse premišljeno...vse iz ljubezni in s trudom...in otroka načrtovala. Ja vedno se lahko kaj zalomi...samo ni to neko pravilo. Pač obstajajo ljudje, ki so premišljeni in majo mirnejše življenje...in furjasti, ki jih kaj po grbi udari. Ne kopliciraj zdaj ..poglej moj scenarij...ko je vedno kaj prišlo preden sem se sploh pripravla nato...to je drugačeuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.3.2009 23:11:45   
Anonimen
Kleo, lahko noč.user posted image   Spet greš spat pred polnočjo.user posted image user posted image Kar naj si spočijejo učke.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
28.3.2009 23:12:57   
slovenka
Tina, hvala. user posted image user posted image user posted image

Me je bilo že pred user posted image strah, da ne bi mogla zanositi, ker ostale stvari, kjer se je dalo, sem si jaz tako splanirala... pa sem se bala, da to mogoče pa ne bo šlo, ko se ne da vplivati, no pa je že 2. mesec uspelo... Jah, saj nič ne morem, upam samo, da bo še naprej lepo in bomo tako srečni. 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.3.2009 23:13:45   
slovenka
Lahko noč. Po novi uri je že jutri. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.3.2009 23:14:11   
Anonimen

uf...dobri scenariji....jaz sem si tud tko predstavljala...sam jaz sem pa še bolj zakomplicirala...

Otrok...diploma-zaroka- hiša ja...poroka ne...hiša spet ne...in..spet zaroka... spet otrok in čakam papirje za drugo hišo in na dnar za porokouser posted image . Doktorat in mag bom jaz pa kar spustilauser posted image

Samo mene je pa včasih kar strah prihodnosti - ko se mi včasih vse zdi kar preveč idealno in super... user posted image

Poglej...zakaj bi te blo strah...nisi nič naredila prehitro..vse premišljeno...vse iz ljubezni in s trudom...in otroka načrtovala. Ja vedno se lahko kaj zalomi...samo ni to neko pravilo. Pač obstajajo ljudje, ki so premišljeni in majo mirnejše življenje...in furjasti, ki jih kaj po grbi udari. Ne kopliciraj zdaj ..poglej moj scenarij...ko je vedno kaj prišlo preden sem se sploh pripravla nato...to je drugačeuser posted image .

Jaz pa mislim, da kakor ceniš vse skupaj, tako se razvija. Enim uspeva furjasto, enim pač tipitopi načrtovano. Vsak je svoje sreče kovač. Na tak ali drugačen način.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
28.3.2009 23:15:07   
Anonimen

Lahko noč. Po novi uri je že jutri. user posted image

No pejt že čveka čvekasta.  user posted image Uživajta.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
28.3.2009 23:18:30   
Tina 28
saj te plani radi po svoje zavijejo. Pri nas smo vsi trije (brat---sestra)meli smolo s plani...vsak drugače...ampak smo vsi "srečni" v širšem pogledu in po veliko skrbeh. Vse se uredi, pa naj pride karkoli hudega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.3.2009 23:20:44   
Tina 28
jaz bom še mal dežuraral moj duet kašljavčkov. Moj je zaspal...jaz pa ne upam....

Kako gre že od Pavčka...Mama je ena sama....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.3.2009 23:22:14   
Anonimen
No, lahko noč tudi od mene.user posted image Tina, za vse vas bubane user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
28.3.2009 23:31:01   
Tina 28
user posted image No...pa lahko noč...sem šla zdaj brat tisto sago  reveža Lukca...ste se fajn zabavale. Sam se spomnim, da je enkrat jamral, da ma ful mlado punco in, da ne uspeta do konca...pa da ona ful teži, da bi. Točno...pol mu je zdaj uspel...upajmo, da ne preveč konkretno.user posted image user posted image

Pa hvala za pikepoke...so že spravljene pr men

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.3.2009 23:42:20   
lunca14
oj,babeuser posted image user posted image user posted image ,jaz sem pa zaspala,takoj,ko je šel maj spat,v dnevni,na našem crkljalniku-gobi,pa se je sedaj lun zbudu,sem mislila da je 22.30,pa vidim,da je ena ura več,no mal je pojedel,pa spi naprej.Jaz pa tud skor stoje spim,tako,da mejte se lepo v pančkanju-nočkouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.3.2009 23:48:23   
lunca14
Joj,škoda da sem zaspala,vidim,da ste tako lepo čvekale,pa še marjetica,se je javila po dolgem času.............

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 393
29.3.2009 8:31:21   
lunca14
Jutro,čeprav je danes dež,mi je lažje,če pogledam narej

http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 29.3.2009 8:32:32 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.3.2009 9:07:44   
Samsa
Dobro jutro

Evo vam user posted image  in user posted image

Vse najboljše obmesečnikom user posted image user posted image

user posted image

Naša noč je bla user posted image .
Lara je zakuhala na 39, 6 in HB, da smo imeli svečke doma... Sem jo imela celo noč zraven v postelji, a ji vročina HB ni narastla.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.3.2009 9:14:38   
Tina 28
Jutro....

Lunca...si me razveselila z vremenom...nas čakajo pomladni dnevi. Upam, da bomo v teh parih dneh prebrodili bolezen.
Anja je ful boga...NEjc pa je mel prej sam 37.00 vročine. On je v zadnji fazi...Anja v prvi. Cel večer je jokcala in ponoči ..in zjutraj...zdajspi. Ma pa spet ful vročine. Ponoči okrog 1.00...sem opazla, da se trese in ugotovila, da ji bo spet naraslo (svečka popustila). Stisnila sem jo k sebi, saj je mela prav bele prste in drgetala. In čez pol ure se je ogrela...sva hit zmerili in spet začeli zbijat (sem nekje brala, da če vročina narašča in otroka zebe, je treba najprej počakat da doseže vrhunec, saj je vmesno zbijanje neprijetno. Itak jo je treslo, sčimnaj jo pol ohlajam). No in revci je v pol ure naraslo s 37.00 na 39.8 (3 stopinjeuser posted image ).user posted image

Zdaj zbijamo že spet od jutra....no kot vidite men pa tole vreme paše. Bomo lažje not zdržal glede na to da je vikenduser posted image .

Pa lepo nedeljo vam želim...mi jo bomo opazovali iz sveže preblečenih postelji skozi pomita oknauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.3.2009 9:21:10   
Tina 28
o Samsa...upam, da ne bo hujšega...nam pa na žalost naraste takoj po svečki nazaj.

Jah in Anja ima danes 10 M. Boga revca. Ko je mela 8M jo je zvila vročina...pri )M je bruhala zaradi rota....prej k sreči nič in vmes tudi ne. Ampak vedno, ko preskoči mesec ona nekaj faše. Povezano s sistematskimi bi rekla (tokrat pa od Nejca)user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.3.2009 9:21:15   
Anonimen
jutrouser posted image

Moji se spijo,jaz grem pa hitro lavo spit.

Tina,ja boga Anja in ti.Pa tako si mocna,meni bi se strenalo,si sploh ne predstavljam,da bi bila tko mirna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
29.3.2009 9:23:12   
Anonimen
samsa,pa vi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja,vse najboljse in hitro se pozdraviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
29.3.2009 9:23:41   
Samsa
Tina.. upam, da bo Anja čimprej bolje user posted image user posted image user posted image
Božica mala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......