Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:52:17
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,. jaz sem si vedno predstavljala zaporedje faks-hiša/stanovanje-zaroka-poroka-otrok.... realnost je pa uni končana, delam mag., stanovanje je šlo za nohte, da smo prišli iz P domov domov, otroci so tud že... in to 2... smo pač zamudil vmesno stopnjo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 o čveke...nisem uhtrala še linkov pogledat, da vas ne zamudim...rajš pa ne..ker ne smem zapravljat . Ni mi mamo pa pestro situacijo...Nejc danes boljše...je bil že poskočen, čeprav se je vročina gibala okrog 38.00 pa mal dol. Prejle je v postelji spet zašvical in to je dober znak. Brez zdravil za zbijanje...samo sirup za kašelj mu dajem. In ker hudič na kup serje...zbolela Anja. Popoldan je bla fuuul tečna in ker ma čist napete dlesni sem mislila, da jo zobki. Pa ji zmerim vročino, in jo je mela že 37.7. Pol smo šloi v toplo kopel z materino dušico...se je v celem dnevu mal sprostila in spar. Kmal pa jok in je bla že čist zakuhana. Je kar šibal gor. Svečka je zbila s 39.1 na 38.8 ...pol pa spet gor na 39.5...in sem dala pol voltarena (12,5g), ki smo ga imel še iz bolnice. No prej se je pa sšivala in zaspala. Pestro. RMRM....vidim, da jo je tebi tud Lukas zagodel. No veš, kaj je smešno. Da danes pri nas ponovijpo predstsve...tašča ful hvalila...baje so še stali. In mi da številko od organizatorke naj si za danes karto zrihtam. Japajade...je Anja vskočila, da ja mami ne bo kam šla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,. jaz sem si vedno predstavljala zaporedje faks-hiša/stanovanje-zaroka-poroka-otrok.... realnost je pa uni končana, delam mag., stanovanje je šlo za nohte, da smo prišli iz P domov domov, otroci so tud že... in to 2... smo pač zamudil vmesno stopnjo...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:54:05
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo Do vrha! Sva imela fotografa iz Radovljice, ki nama je povedal za običaj. Pa sva rekla, da me bo nesel par stopnic za sliko, ampak me je potem čist na vrh. Sem hotela sliko naložiti, pa je prevelika za shrani.si Ja, to je res običaj. Ko sva mi2 prišla na vrh, je blo gor polno angleških turistov. Za njih je bla pa to atrakcija, so naju kar slikali in slikali. Je blo res luštno. Eh ti turisti. Midva sva se poročila konec aprila, pa ni bilo kaj turistov, mogoče trije Japonci, no
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:54:12
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Nič nista zamudila. No, dajta se poročiiiiiiiit.... Za nas....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:54:49
|
|
|
|
l.daisy
|
oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... končno... no zdej grem pa lahko spat... a mislite, da je moj že pršel z žurke??? ker naj bi bil kao KMALU doma... J AAAAA P AAAAA J AAAAA D EEEEEEEEEE lepo čvekajte še naprej... nočko...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... končno... no zdej grem pa lahko spat... a mislite, da je moj že pršel z žurke??? ker naj bi bil kao KMALU doma... J AAAAA P AAAAA J AAAAA D EEEEEEEEEE lepo čvekajte še naprej... nočko... Lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:55:28
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,. jaz sem si vedno predstavljala zaporedje faks-hiša/stanovanje-zaroka-poroka-otrok.... realnost je pa uni končana, delam mag., stanovanje je šlo za nohte, da smo prišli iz P domov domov, otroci so tud že... in to 2... smo pač zamudil vmesno stopnjo... Madonca, izpadem idealna - diploma - magisterij - zaroka - poroka - doktorat, hiša- beba Pa spet ta 'madonca' Zdaj pa rajši grem. Moj gleda neke seks scene na TV, tako da se grem hitro stuširat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:56:14
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,. jaz sem si vedno predstavljala zaporedje faks-hiša/stanovanje-zaroka-poroka-otrok.... realnost je pa uni končana, delam mag., stanovanje je šlo za nohte, da smo prišli iz P domov domov, otroci so tud že... in to 2... smo pač zamudil vmesno stopnjo... aha, zdej pa razumem tist "odpeljan vlak".. Ampak nič ni prepoznom, pol boste POPOLNI
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:56:19
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne mi o porokah...midva sva se dve leti zaa hec na kmečki ohceti. Zakaj za hec...ker sva folklorista in ker niso našli para za poročit...so pa naju za igro pocukal, vendar so se našli, ki so nama pamet solil zakaj se ne zares. V bistvu bi blo zdaj vseen...še kup daril bi dobila ne pa zapravila. Samo meni je to tko osebno...ne pa igrat za turiste. Ne vem no...hočem tapravo poroko...sam dnar rajš zdaj za hišo dava...mogoč enkrat, ko bo vse mirneje...pa če se ne bova prej pobila zarad malenkosti. Saj si predstavljate...on lev jaz strelka...to se kar kreše, če pride do nesporazuma. Ampak nekje globok se mava pa rada in veva, da je to to...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:56:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... končno... no zdej grem pa lahko spat... a mislite, da je moj že pršel z žurke??? ker naj bi bil kao KMALU doma... J AAAAA P AAAAA J AAAAA D EEEEEEEEEE lepo čvekajte še naprej... nočko... Saj fajn, da ga še ni - lahko vsaj čvekamo s tabo. Reči mu, naj naslednjo soboto spet gre!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:57:34
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,. jaz sem si vedno predstavljala zaporedje faks-hiša/stanovanje-zaroka-poroka-otrok.... realnost je pa uni končana, delam mag., stanovanje je šlo za nohte, da smo prišli iz P domov domov, otroci so tud že... in to 2... smo pač zamudil vmesno stopnjo... Madonca, izpadem idealna - diploma - magisterij - zaroka - poroka - doktorat, hiša- beba pri meni je pa vrstni red ravno obrnjen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:58:12
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Nič nista zamudila. No, dajta se poročiiiiiiiit.... Za nas.... ko sem se jaz hotla, se moj ni hotel... kao nimava kje živet skupaj.... ne bi bla pri starših...... no, zdaj moj razmišlja, da bi se moral... že takrat... ampak, kot pravijo.... priložnost zamujena, ne vrne se nobena...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:58:50
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ne mi o porokah...midva sva se dve leti zaa hec na kmečki ohceti. Zakaj za hec...ker sva folklorista in ker niso našli para za poročit...so pa naju za igro pocukal, vendar so se našli, ki so nama pamet solil zakaj se ne zares. V bistvu bi blo zdaj vseen...še kup daril bi dobila ne pa zapravila. Samo meni je to tko osebno...ne pa igrat za turiste. Ne vem no...hočem tapravo poroko...sam dnar rajš zdaj za hišo dava...mogoč enkrat, ko bo vse mirneje...pa če se ne bova prej pobila zarad malenkosti. Saj si predstavljate...on lev jaz strelka...to se kar kreše, če pride do nesporazuma. Ampak nekje globok se mava pa rada in veva, da je to to...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:00:15
|
|
|
|
Tina 28
|
uf...dobri scenariji....jaz sem si tud tko predstavljala...sam jaz sem pa še bolj zakomplicirala... Otrok...diploma-zaroka- hiša ja...poroka ne...hiša spet ne...in..spet zaroka... spet otrok in čakam papirje za drugo hišo in na dnar za poroko . Doktorat in mag bom jaz pa kar spustila
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 28.3.2009 23:01:05 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:00:31
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ne mi o porokah...midva sva se dve leti zaa hec na kmečki ohceti. Zakaj za hec...ker sva folklorista in ker niso našli para za poročit...so pa naju za igro pocukal, vendar so se našli, ki so nama pamet solil zakaj se ne zares. V bistvu bi blo zdaj vseen...še kup daril bi dobila ne pa zapravila. Samo meni je to tko osebno...ne pa igrat za turiste. Ne vem no...hočem tapravo poroko...sam dnar rajš zdaj za hišo dava...mogoč enkrat, ko bo vse mirneje...pa če se ne bova prej pobila zarad malenkosti. Saj si predstavljate...on lev jaz strelka...to se kar kreše, če pride do nesporazuma. Ampak nekje globok se mava pa rada in veva, da je to to... midva sva rakica in devica... otroka pa dvojčka dvojčka... zdaj pa res.... lahko noč....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, še z bleščicami se mal namaži. Bo popolno vzdušje. Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:01:55
|
|
|
|
RMRM
|
I.daisy, nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:02:13
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, še z bleščicami se mal namaži. Bo popolno vzdušje. Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:02:41
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, še z bleščicami se mal namaži. Bo popolno vzdušje. Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti. če jih niasi zdaj že ti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:05:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, še z bleščicami se mal namaži. Bo popolno vzdušje. Pa kar v dnevni bodita in dokončajta, da vaju Sofija ne zmoti. Daj, me hecaj. Kake bleščice. Tuš, pa skočiva en na drugega... Kaj misliš, da v dnevno ne slišiva bebe? Uh, sem še zmeraj na RR V filmu od mojega dragega se pa že streljajo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:05:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Nič nista zamudila. No, dajta se poročiiiiiiiit.... Za nas.... ko sem se jaz hotla, se moj ni hotel... kao nimava kje živet skupaj.... ne bi bla pri starših...... no, zdaj moj razmišlja, da bi se moral... že takrat... ampak, kot pravijo.... priložnost zamujena, ne vrne se nobena... Eh, pregovori sploh ne držijo. Imam še zmeraj v mislih 'molk je zlato' - ko sem prej napisala - pa glej, kako vsi radi čvekamo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:05:33
|
|
|
|
RMRM
|
Za danes bo dovolj, lepo bodte še naprej. Nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:06:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...dobri scenariji....jaz sem si tud tko predstavljala...sam jaz sem pa še bolj zakomplicirala... Otrok...diploma-zaroka- hiša ja...poroka ne...hiša spet ne...in..spet zaroka... spet otrok in čakam papirje za drugo hišo in na dnar za poroko . Doktorat in mag bom jaz pa kar spustila Samo mene je pa včasih kar strah prihodnosti - ko se mi včasih vse zdi kar preveč idealno in super...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 23:07:16
|
|
|
|
Tina 28
|
mi pa tko skup ne pridemo...danes k je sobota...pa se moj potrudi da je vsaj dal pokonc...mam pa duet kašljanja in letanja s toplomerjem. Ah kot bi kaj blo. Mi je dopoldan usekal, da moram izkoristit dež in to, daNejc še ni za ven..za čiščenje bolj konkretno (VN se bliža). In sem sčistila vsa okna in oprala zavese...zglancala omarce...starinaski štedilnik...no pa seveda klasika...ni dani..preveč za naštevat...in je moj skuhal, ker mu drugega ni preostal in mal pomagal...mal hotel štrajkat...pa je pol vidu, da se sploh ne sekiram, kaj naj bi on naredu...sam da jaz lahko kaj in da Anjo merka...to mi je še najbolj pomenlo . No popoldan je a že vsa sitna mene hotla...kaj čmo radi nas majo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......