|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
30.4.2009 14:50:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image user posted image user posted image  Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. user posted image user posted image user posted image

joj, samo to ne.user posted image user posted image Na enem balkonu pri nas imajo umetni zimzelen z enim roza cveti, a si predstavljaš, kako to zgleda pozimi, ko je vse belo, pa tiste kičaste rože user posted image

Si zgleda mislijo, da je poletje. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam so res user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
30.4.2009 14:50:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image še dobro, da imamo letos prvič rože. En kup nasvetov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3927
30.4.2009 14:51:17   
RMRM
oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Ninny, kjer siuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
30.4.2009 14:52:10   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image še dobro, da imamo letos prvič rože. En kup nasvetov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glej da ne boš pozabila kakšne slikice prilimat. Navijam zate, da ti bo soseda foušuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
30.4.2009 14:53:11   
RMRM
Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
30.4.2009 14:55:02   
babysolza

Ja, jaz si bom pa kar shranla nasvete za čez par let.

A veste kaj me danes čaka? Pakiranje. user posted image  Gremo jutri za vikend k staršem, ima od mojega brat rojstni dan, v soboto gremo na žur (Riblja Čorbauser posted image user posted image ), v nedeljo pa na birmo. Tako da rabimo s sabo nest garderobo za 3 različne priložnosti + še kaj za doma + za spat + rezerve + v primeru drugačnega vremena + user posted image user posted image . Bom kar ta največji kufr odprla pa celo omaro noter stresla, pa bo. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
30.4.2009 14:56:06   
Anonimen

Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
30.4.2009 14:56:46   
babysolza

ne ne, moje bodo ta lepše. user posted image user posted image  Ve boste imele prazna korita al pa suhe veje, jaz pa čist balkon. user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
30.4.2009 14:56:53   
Anonimen

Ja, jaz si bom pa kar shranla nasvete za čez par let.

A veste kaj me danes čaka? Pakiranje. user posted image  Gremo jutri za vikend k staršem, ima od mojega brat rojstni dan, v soboto gremo na žur (Riblja Čorbauser posted image user posted image ), v nedeljo pa na birmo. Tako da rabimo s sabo nest garderobo za 3 različne priložnosti + še kaj za doma + za spat + rezerve + v primeru drugačnega vremena + user posted image user posted image . Bom kar ta največji kufr odprla pa celo omaro noter stresla, pa bo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da ne boste naloženi kot kakšni čehi na morju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3934
30.4.2009 14:58:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugacuser posted image user posted image .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvojeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. user posted image user posted image user posted image

Ma kaksne trajnice..saj sem jih mela vsak let,in kaj naj pol z njimi,obrezat,v klet...so romale kar po gobeuser posted image

Umetne,ma ni hujsega oz.grsega,kot so umetne,plasticne roze.user posted image Suhe so mi vsec.
Pa BS,ja,zvecer natocis vodo in to vroco,zaradi vodnega kamna,tolk,da bos vedlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3935
30.4.2009 14:58:56   
slovenka

Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugacuser posted image user posted image .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvojeuser posted image .

No, to z umetnimi bi bil klasični komentar mojih prjatlc user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3936
30.4.2009 14:59:02   
slovenka

Pa Slovenka,da jih ne bi kdaj zalila v najhujsem soncu,ti bodo vse dol popadale.S petelinom vztajat in roze zalivatuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  joj, se moram smejat. Če se bo zaradi tebe zdaj Sabina zbudila, bom zelo user posted image user posted image

Ja, to za zalivanje vem. Kako bom z jutri, pa še ne vem. user posted image

Sem ravno dobila slikice po pošti, pa jih grem razvrščat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3937
30.4.2009 14:59:13   
slovenka

To bi bil pa čudež user posted image Itak bi mi potem rekle, da ste mi ve svetovale, da od mene same itak nič ne bi bilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
30.4.2009 15:01:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

To bi bil pa čudež user posted image Itak bi mi potem rekle, da ste mi ve svetovale, da od mene same itak nič ne bi bilo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
30.4.2009 15:01:56   
slovenka
Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
30.4.2009 15:02:22   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didli, ti vlki zobje pomenijo, da bi res bilo tako, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
30.4.2009 15:02:59   
RMRM

Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam user posted image

user posted image user posted image dobr ti gre, dobruser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
30.4.2009 15:03:01   
babysolza

Pa BS,ja,zvecer natocis vodo in to vroco,zaradi vodnega kamna,tolk,da bos vedlauser posted image

user posted image user posted image  Si bom mogla res pisat, kje si bom pa vse to zapomnila? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
30.4.2009 15:03:42   
babysolza

No, to z umetnimi bi bil klasični komentar mojih prjatlc user posted image

No vidiš, potem so se mal hecale, tako kot jaz. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.4.2009 15:04:26   
RMRM

user posted image user posted image  Si bom mogla res pisat, kje si bom pa vse to zapomnila? user posted image

kleo, kaj naj pol deževnico na šporget dam al kajuser posted image user posted image , hec,hec. Drugač pa res nisem vedla, za vročo vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 3945
30.4.2009 15:04:27   
babysolza

neeeeeeee, to pa splooooooh ni reeeeeeesssssssss user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.4.2009 15:05:21   
Anonimen

user posted image user posted image dobr ti gre, dobruser posted image

Obvladasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
30.4.2009 15:05:48   
babysolza

Vidiš, meni to ni blo treba. Sva očitno takšno ceno postavila za polota, da ni nobenga zanimal. user posted image user posted image  Sva ga na koncu kar v avtohiši zamenjala za laguno. No, pa še mal doplačala zraven. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.4.2009 15:06:03   
Anonimen
Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.4.2009 15:06:45   
babysolza
No katera bo obrnila stran?

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.