|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
27.4.2009 15:15:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

fajn dan.

Jutri pa pridejo naši, ker baje moram zaradi avta pizze častiti in gremo v pizzerijo za kosilo. Mislim, komaj za avto nabereš ojrčke, potem te pa še dalje ogulijo user posted image user posted image user posted image Bom probala mamo izkoristiti, da mi ob tej priliki še rože presadi v korita, ker še čakajo v kleti. Sem mala preračunljivka, ne? user posted image

si ja - ne sam mala....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samsa - Lara je pa res ena prava rožica

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
27.4.2009 15:16:00   
Anonimen
anaj - da se ti stanje čimprej izboljša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
27.4.2009 16:19:28   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22
drugač je pa moje počutje čist v k. me že dva dni boli in špika izcedka hb ni, čakm kaj bo ker je G ta teden odsotna upam da je sam zaradi vremena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo malo pikico, poskusi čimbolj počivat

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
27.4.2009 16:29:54   
slovenka
Mah, meni se nikoli ne izidejo kaki računi, je vse bolj teoretično. TAko da s tem, da bi mama meni rože sadila, ni bilo nič, smo kar mi trije sami - tu sva midve za dokaz:

user posted image

user posted image

user posted image

No, zajest in zapit avto je pa familija prišla user posted image

Zdaj pa moram iti rože zaliti, prej ni bilo časa...

Lep popoldan!!!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
27.4.2009 16:30:51   
polma
Helou!!!!!!!!!

Samo.....

......helou.....

....zaenkrat....

...nič se ne dogaja....

....blaženi mir.....

..............................
...............................
.....kako paše..........

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
27.4.2009 16:30:58   
slovenka
anaj, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
27.4.2009 16:31:53   
slovenka
polma, pri nas je tudi tak mir. Familija je šla domov, dragi veni, dete spi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
27.4.2009 16:34:36   
polma

Mah, meni se nikoli ne izidejo kaki računi, je vse bolj teoretično. TAko da s tem, da bi mama meni rože sadila, ni bilo nič, smo kar mi trije sami - tu sva midve za dokaz:

user posted image

user posted image

user posted image

No, zajest in zapit avto je pa familija prišla user posted image

Zdaj pa moram iti rože zaliti, prej ni bilo časa...

Lep popoldan!!!

Kako je lušna šminkerka-na vrtu ful upedenana!!!

jaoj, moj tine pa stalno kot en umazan moker trener v pokoju user posted image ...

p.s.dobro ti gre, kar tako naprej!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
27.4.2009 16:35:50   
polma

anaj, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res, drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
27.4.2009 16:38:31   
polma

polma, pri nas je tudi tak mir. Familija je šla domov, dragi veni, dete spi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram še tole povedat, slovenki, da boste vse vidle kako sem obsedena s pravilnom razvojem otrok user posted image .
Takoj sem vidla, da sofija pravilno sedi v tej pozi ( tine v tej pozi sedi narobe)...mislim...joooj, kaka piflarca fizioterapevtska sem postala...user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
27.4.2009 16:39:27   
anaj22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sofija & slovenka & user posted image  k ste tko fino rožice upedenal

hvala za pikepoke, mislim da je krivo vreme ko je sonček me nič ne boli in mi ni nič slabo

zdej grem pa na sladoleduser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
27.4.2009 16:51:31   
slovenka
anaj, sladoled bo sigurno pomagal. user posted image Moja sestrica ima zdaj že orenk trebuh, pa ima tudi določene težave, malo jo dol tišči, pa zgaga... že komaj čakamo dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh zadnjič, ko smo bil v termah, so se vsi bolj za sebe držali, Sofija gleda okrog, itak jo vsi gledajo, samo ko hoče ona kak kontakt navezat, pa se s kakim bebijem za roke držati, so se pa vsi stran obrnili... Tako da moramo naredit bratca, še prej pa sestrično dobiti, tako da si bomo s sabo vzeli družbo in ne bomo rabili tam prositi za njo user posted image user posted image user posted image

Polma, če že gledaš pozo, kako naša sedi, pa malo boljše poglej, kako je kaj čista user posted image user posted image user posted image No, tu še mogoče je ok, ker je bilo zjutraj, prej ko smo prišli iz restavracije, pa je imela bluzico takšno, da joj. Od sline, pa tega in onega, kar je pojedla, ampak še zmeraj neverjetno umazana, se mi zdi, da sicer ni tako... user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
27.4.2009 17:02:29   
Anonimen

Mah, meni se nikoli ne izidejo kaki računi, je vse bolj teoretično. TAko da s tem, da bi mama meni rože sadila, ni bilo nič, smo kar mi trije sami - tu sva midve za dokaz:vaaav Slovenka,sej si cist not padla...pa tkole zrihtana za presajanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image
kolk je cortek in ze fejst velikauser posted image user posted image user posted image

user posted image  
pa kar sajtrga je bila potrebnauser posted image

user posted image

No, zajest in zapit avto je pa familija prišla user posted image vsaj nekajuser posted image user posted image

Zdaj pa moram iti rože zaliti, prej ni bilo časa...jaz cakam,da to dez opravi namesto meneuser posted image

Lep popoldan!!!

...tamala panca,jaz pa sladoled delam.

Anaj,saj tole spikanje je mene celo nosecnost dajalouser posted image user posted image user posted image
Polma,tut mir vcasih paseuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
27.4.2009 17:35:13   
slovenka
Kleo, eh, daj  zrihtana, 40 denske štrample in žametna kikla, zgoraj pa trenirka. Ni za v gledališče user posted image user posted image user posted image Samo res ni bilo težko delo - kot si rekla - je prav fajn. Pa sem zdaj tako ponosna na sebe - prvič sadila rože user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne, da je tudi naša julijka že velika? user posted image

Šajtrgo je pa ati pripeljal, da je noter vsipal zemljo iz vreče, potem pa s smetiščnico nalagal v korita.

Uh, v ta korita z rezervo pa gre ful vode, tam enih 5 litrov na korito. Tako da dež ne bi bil dovolj. Sem gledala tisti merilec, če se bo kam premaknil, pa nič in nič....... user posted image

Sofija pa še kar spi. Zdaj že 2 dni spi tudi popoldne, zato ker zjutraj prezgodaj vstane in je potem hitro utrujena, ampak ko se zbudi ob 11h, potem ne zdrži do večera. Samo jo moram iti zbuditi, sicer bo potem predolgo gor... Hm...

< Sporočilo je popravil slovenka -- 27.4.2009 17:37:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
27.4.2009 17:39:48   
slovenka
Kleo, v profilu sem si pa narihtala zasebnost - naj me ne pokaže na strani, a me vseeno. Pa vidiš, da res nisem bjond user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
27.4.2009 17:45:46   
Anonimen
Moja spi uro in pol,me tut malo skrbi kako bo ponoci,ker nocojsna je bila kar tezka.Sem sla spat okoli pol enih in do zjutraj je ves cas nekaj cmihala...sem se prav bala,da ni kaj narobe,ker ji je moz vceraj dal sladoled,ko sta bila skupaj zunaj.Sem prepovedala do nadaljnega,jajca-salmonela,in niti ne smejo se beljakauser posted image .Zato bomo zdaj vecina kar domacega jedli...no,da vidim kako mi bo danasnji uspeluser posted image .

Bi tudi jaz rabila taksna korita kot so tvoja,pa niti prej nisem vedela,da obstajajo.Sem v soboto 2dodatna kupila za jagode,ju lahko obesim na ograjo,pa sta bila koj 17euuser posted image .

Jaz presajam na balkonu,kje naj drugje,in na tla dam veliko polivinilasto vreco,zemljo kar nanjo stresem.Zdaj moram se breskev ven vrst,ker je nekaj narobe,je zgleda zemlja fuc oz.korenine so zgnile.Bom tja dala ribez in robide.Samo ne danes,se mi prav nic ne da,ker je balkon potem koj bomba.Ja,pogresam hisouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
27.4.2009 17:47:47   
Anonimen

Kleo, v profilu sem si pa narihtala zasebnost - naj me ne pokaže na strani, a me vseeno. Pa vidiš, da res nisem bjond user posted image

Samo ti se zgoraj vidis,ker jaz te ne.Status ti lepo pise-odsotenuser posted image .user posted image

.....zdaj pa ne bom mogla cekirat,kje vse pametujesuser posted image ...hecam se nouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
27.4.2009 19:48:19   
Anonimen
Slovenka, ste cart user posted image

Kleo, dej pust še kej placa za Meri na balkonu noooouser posted image

Men je pa spet dolgčassssssssuser posted image dete spi, dragi šel ven

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
27.4.2009 20:00:15   
alea01
ola mamičkeuser posted image

kleopatra- jaz pečem, kuham, likam...... vse v budnem stanju Izabele. Je zelo pridna, nič ne nagaja. Me gleda, se igra. Predalov ne odpira, ker ima prepovedano razen enega, kjer ji dovolim vzet valjar. To je vse in se pol s tem igra in se gleda v štedilnik in se poljublja....to se je naučila od Luka Patrikauser posted image user posted image . V glavnem, da mi mir in ne tećnari. Seveda pa skoz čaka, da kaj pade na tla, da lahko hitro popapca. Ni važno kaj je...tudi, če je čebulauser posted image

slovenka- super si ti to poštimala rože. Brez skrbi. Jaz pa kosim travo v kriluuser posted image user posted image . Midve s taščo sva tudi danes rože rihtaleuser posted image

aja...6.05..zame ustreza. Če boste pridne, mogoče prinesem gibanico...sam ne je pol zavit v robček in odnest domov v skrinjouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
27.4.2009 20:31:09   
RMRM
Čer!

Samsa, kakšna user posted image rožica je Lara, najlepša med vsemi.

Nya, res nepošteno na kakšen način izveš da nimaš več službeuser posted image . Verjamem, da te čaka boljšauser posted image user posted image . Pa super ideja za prodajo izdelkov, super res.

Lunca, pridna, pridna. 150 orehov? Kaj pa potem z njimi počnete, a to imate pol orehe za prodajo? Pa super za Maja, da je operacija mimo.

srečanje - 6.5. nama ustreza

Slovenka - user posted image user posted image user posted image za posajene rožice. Vse je enkrat prvičuser posted image , bodo ziher boljš uspevale ker si jih sama posadila. Katere si pa kupla?

Alea - so smešne ženske, ja, kar v skrinjo z gibanicouser posted image user posted image user posted image .

Mi2 sva pa včeraj vso trato in vse grmovnice pognojila, ko so tak dež napovedovali, pa vse skup nič, mal rosilo, kakih hudih nalivov pa neuser posted image . Močno upam, da bo mal bol deževalo, da mi ne bo vse trave požgal. Grem pa ju3 tud jaz po rožice. Upam da bom kaj dobila, drugač bom mogla kar v Podvin k Reševi se zapeljat, tam ziher dobim.

Anaj - user posted image user posted image user posted image

Vsem  pa pošiljam koš user posted image user posted image user posted image , ker nisem vsega komentirala, da ne bo zamereuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
27.4.2009 20:32:24   
RMRM
Alea, hvala za recept za sladoled. Ju3 še smetano kupim in pol poročam, če je jagodni uspeluser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
27.4.2009 20:51:26   
Anonimen
Madona, moram še jaz ta recept sprobat.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
27.4.2009 21:23:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Slovenka - user posted image user posted image user posted image za posajene rožice. Vse je enkrat prvičuser posted image , bodo ziher boljš uspevale ker si jih sama posadila. Katere si pa kupla?

RMRM, tako daleč, da bi ti to povedala, pa še nisem user posted image user posted image user posted image Je bila sestra z mano pri nakupovanju, jaz sem samo povedala, kaj mi je všeč, kako se pa imenuje, pa ne vem. user posted image user posted image Sva bile v enem rastlinjaku, dolgi šotori in sem samo pokazala.

Tako imam - pri vhodu imam tri navpična okna, ozka 65cm in visoka 2m, so skoraj do tal - tam imam stoječe (torej ne viseče) - rumene in oranžne cvetove, kombinacija, na ostalih oknih pa bodo viseče, v vsako korito so šle 3 rože in imam ob straneh svetlo zelene, brez cvetov, na sredini pa cvetoče - z rumenimi in oranžnimi cvetovi. Tako najbolj k hiši paše, ki je rumene barve, ampak je rumena proti oranžni... No, bomo videli. Mami pravi, da čez en mesec bo že nekaj videt user posted image

Kleo, samo kakšen balkon imaš to ti, da imaš toliko stvari gor? Kakšne kvadrature pa je?
Pri nas je fajn, ker smo ob gozdu, ja, pa smo šli kar tja s koriti presajat, se najmanj nereda naredi.

Grem še nekaj malega naredit - sem bila povabljena k eni mednarodni knjigi, več avtorjev bo, izšla bo pa v različnih jezikih (v Italiji, Nemčiji, Fra...), tako da sem ful vesela za povabilo in moram zdaj odgovoriti, moj naslov itd...

Pupa bo pa zdaj zdaj zaspala, čeprav je spala do 18h - upam, da Meri tudi user posted image

Aja, a katera kupi našega golfa? Moj ga je danes celega spedenal user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
27.4.2009 21:24:59   
slovenka
Alea, saj kikla nič ne ovira pri delu, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
27.4.2009 21:26:04   
slovenka
Kleo, samo res - vidim se zgoraj napisano, a poševno - spodaj pa res piše odsoten. Samo toliko, če pač ostale niste napisane - drugače pa me ni nič sram, da sem tukaj user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.