slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka - za posajene rožice. Vse je enkrat prvič , bodo ziher boljš uspevale ker si jih sama posadila. Katere si pa kupla? RMRM, tako daleč, da bi ti to povedala, pa še nisem Je bila sestra z mano pri nakupovanju, jaz sem samo povedala, kaj mi je všeč, kako se pa imenuje, pa ne vem. Sva bile v enem rastlinjaku, dolgi šotori in sem samo pokazala. Tako imam - pri vhodu imam tri navpična okna, ozka 65cm in visoka 2m, so skoraj do tal - tam imam stoječe (torej ne viseče) - rumene in oranžne cvetove, kombinacija, na ostalih oknih pa bodo viseče, v vsako korito so šle 3 rože in imam ob straneh svetlo zelene, brez cvetov, na sredini pa cvetoče - z rumenimi in oranžnimi cvetovi. Tako najbolj k hiši paše, ki je rumene barve, ampak je rumena proti oranžni... No, bomo videli. Mami pravi, da čez en mesec bo že nekaj videt Kleo, samo kakšen balkon imaš to ti, da imaš toliko stvari gor? Kakšne kvadrature pa je? Pri nas je fajn, ker smo ob gozdu, ja, pa smo šli kar tja s koriti presajat, se najmanj nereda naredi. Grem še nekaj malega naredit - sem bila povabljena k eni mednarodni knjigi, več avtorjev bo, izšla bo pa v različnih jezikih (v Italiji, Nemčiji, Fra...), tako da sem ful vesela za povabilo in moram zdaj odgovoriti, moj naslov itd... Pupa bo pa zdaj zdaj zaspala, čeprav je spala do 18h - upam, da Meri tudi Aja, a katera kupi našega golfa? Moj ga je danes celega spedenal