Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 11:52:24
|
|
|
|
Leela
|
cveka saj bo vse vredu , je pa razumljivo da si živčna. Misli pozitivno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 11:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela cveka saj bo vse vredu , je pa razumljivo da si živčna. Misli pozitivno. saj bo, sam da pridem dol pa bo vse vredu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:00:06
|
|
|
|
pokica_
|
bucka IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 aprilčice so nas pa zlo prehitele.... dobro jutro dudi... Mormo še me citate in pomočnike popat, pa bomo 200 strani pred njimi ! Cveki, a sam do kolen si se obrila ? A rožico ti bo pa lubi? Js se bom danes spet v nulo,...lase pa pustim, da mi jih bo jutri frizer poštimal. Mam po 3 mes končno frizerja jutri! Pritisk pa meni že naraste v čakalnici, ko samo čakam, da mi ga zmerijo, tako moram vedno it ven pa se pomirit in po 15 min mi ponovno zmerijo. Tako je bilo še zmeraj do zdaj, so že vajene in jst tudi . Sindrom "belih halj" AKP, meni tudi noge full otekajo, pa bolijo me full, ko sem kaj na nogah. Nevem kako bojo zdržale do konca. ttmmbb, ste pridni, da ste že končali kopalnico. Mi bomo danes tudi piccccooo! Bom pop. delala. FLASK_A, za povabilo na poroko. Se boš končno naplesala malo, ane? Naša babi pa ima 10. jun. slavje za svoj 85 RD in bo nekje v restavraciji. Ampak tuhtam, da verjetno ne bomo šli, saj bo mali star šele 2 tedna, če bo Blueeyes, imaš pa res smolo s temi v haljah Js bi na tvojem mestu tud šla raje v Postojno rodit. Hanaja sam da je vse vredu s tabo in bejbijem. V bušiju so res zelo zavarovani, ampak za vsak slučaj je pa blo dobro da si se šla vseeno pokazat, jst bi tud šla. Kolcanje,...js tudi skušam po tem ugotavljat kje je naš bucko. A tam ko je najbolj zaznat kolcanje, tam bi naj bla glavica ali trebušček? Ker zdi se mi da se je obrnil, ampak danes je spet kolcal, je pa blo najbolj zaznat tik pod rebro. zoja09 za uspešen pregled! Dokler sem prišla do konca je trajalo več kot eno uro ,...če je vmes gmail čvek, pa telefoni
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:02:06
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica sej res si me spomnla da se morm k frizerju naročit...da bom lepa še predno grem rodit...pa še pramenčke si bom dala notr pa mal ostrigla pa bo mal spremembe...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:05:04
|
|
|
|
pokica_
|
Fino Dudi,...mormo bit lepe mamice za naše novorojenčke . Jaz že komi čakam, ko nevem več kaj naj s temi lasi delam. Se bom dala kar bolj na kratek paž postričt, upam da bo vedel ustrečt mojim željam, da nem na koncu jokala ko bom šla vn iz salona . Štrihala se pa nebom, ker sem se sama 2 tedna nazaj, pred porodom se še sam 1x poštriham.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:08:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Fino Dudi,...mormo bit lepe mamice za naše novorojenčke . Jaz že komi čakam, ko nevem več kaj naj s temi lasi delam. Se bom dala kar bolj na kratek paž postričt, upam da bo vedel ustrečt mojim željam, da nem na koncu jokala ko bom šla vn iz salona . Štrihala se pa nebom, ker sem se sama 2 tedna nazaj, pred porodom se še sam 1x poštriham. ja jaz sm si pa nazadnje dala pramene svetle notr zdej si bom pa še en odtenk bolj svetlejše dala da bo bolj spremembe... bom pa naročila kar vse tri pa je da bomo lepi
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 8.4.2009 12:09:08 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:09:40
|
|
|
|
majuška10
|
blueeyes to z Lj porodnišnico - kar praviš, ti povem da je še mene minilo. Ampak bom šla verjetno kar tja. Da te kr tam na hodniku pustijo, mislim grozno. Upam da takrat ko bom jst na vrsti ne bo takega navala. Jutri je baje lunca, če se ne motim, mogoče je bil pa zaradi tega tak naval. jaz v porodnišnici ne poznam nobene babice, kaj to ti jo verjetno kar določjo, al kako je ta procedura ko prideš v porodno? Imam pa kolegico, ki je zdravnica, pa dosti folka pozna, tako da če ne bo tako kot treba bom kr njo poklicala. Počutje -še vedno bolj počivam, še ta teden zdržim, pol pa naj bi blo itak ok. Ponoči se ful potim, otroček brca nonstop alpa se preteguje, me vse boli, pa ful na dol tišči če preveč časa stojim. včeraj sva z mojim še moj avto prodala, tako da sem zdaj še brez avta. to je to. bomo videli, kdaj bom dobila zeleno luč za odhod v Rim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:12:45
|
|
|
|
Hanaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Kolcanje,...js tudi skušam po tem ugotavljat kje je naš bucko. A tam ko je najbolj zaznat kolcanje, tam bi naj bla glavica ali trebušček? Ker zdi se mi da se je obrnil, ampak danes je spet kolcal, je pa blo najbolj zaznat tik pod rebro. Jaz tut nisem vedla najprej, kaj naj bi bilo tam, kjer se kolcanje najbolj zazna. Sem pa vprašala babico v MŠ in je rekla, da je tam otrokova treb. prepona... moj ful pogosto kolca in glede na pozicijo kolcanja se ful premika in potem sploh ne vem. Vedno, na vseh uz-jih pa je bilo rečeno, da je zelo živahen otrok V petek imam pregled in bom še mojo G zaslišala glede tega.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:12:55
|
|
|
|
*bucka*
|
Punce najprej hvala za čestitke..saj veste da vas skos berem, samo pisati pa res ne morem...ste preveč čvekaste pa ne folgam na dveh forumih biti enako aktivna. Tako da tule vem za kaj se gre, drugje pa pač sodelujem. Saj ni nič za to,kajne? V glavnem vsem skupaj želim vse dobro, pa malo še počakajte z rojevanjem...vsaj do bikcev (20.aprila)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:13:24
|
|
|
|
KatMat
|
ufff. no pa sem vse prebrala...!!jaz se vedno v enem kosu malce boljse volje kot vceraj ampak ne za dolg...sem se spet znebila kr neki dinarckov...danes naso bebiko razganja in se mi zdi da se mi je ponoci spet obrnila pokonci ker sem cutila cel obrat in to zelo bolec...pregled mam tud jaz 14. tko da bomo vidl a se bo treba mal na glavo postavit...celo jutro sem se nastavljala soncku in je blo super zdele grem pa malo lezat, pol pa na partijo saha v kamnik!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:13:53
|
|
|
|
KatMat
|
aja!!! vse naj naj bucka!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:24:09
|
|
|
|
BarbyD
|
Dan punce ŠE en pozdravček od mene sem bolj malo za računalnikom zej k mam dragega doma No uglavnem meni se že par dni ponavljajo neki smešni popadki...eni močni, eni čist švoh, eni so redno na 10 minut, eni na par ur....čist zmešan uglavnem tko da sem že kar izmučena od vsega tega, pa še od obrata naprej me reeeees dol tišči, ko hodim si trebušček z roko kar mal gor držim bi šla že kar rodit če bi lahko...samo zdej k je moj dragi ves polomljen ne morva da bi mal pospešla, tko da bo treba kar počakat sem pa začela pit malinov čaj, pa mi je kar dober (samo ga cukram ) pa bomo vidli če drži da potem ne boli tako zelo čeprov zdej lahko še mal počaka naš da ga bo očka sploh lahko pestval...čeprov ne vem če bo mel zaceljeno tudi če na rok rodim...no ja vsaj doma ga mam jupiiiiiiiiiiiiiiii Kolcanje tudi mojmu se zadnje čase veliko kolca, pa vsakič drugje občutim...sam mislim da nazaj se ni obrnil, mam pa občutek da leži bolj kot ne prečno, vsaj glede na gibe se mi tako zdi...no sej bomo vidli v petek ko mam pregled pa bojo preverli Ni mi ratal vsega prebrat ker ste res pridne ( tko k skoz) tko da upam da nisem kakšne sočne teme spregledala Se javim še kaj...če ne prej v petek po pregledu zdej morem skrbet za dva sončka doma
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:24:59
|
|
|
|
Leela
|
Jaz grem pa zdajle na kavo ven. Zdajle sem si lase farbala, pa sem tako kopalnico naredla, ajoj. Drugače pa je v postonjski porodnišnici tudi ful gužva, pa tudi neprijazne sestre, zdravniki in babice so, ki ti znajo zagrenit bivanje sploh če imaš kakšne težave. Tako, da je vse zelo relativno. Na splošno pa je kar ok. Sploh če naletiš na dr. Taševa (to je moj G), si lahko zelo šokiran. Predstavljaj si dr. hausa. ampak jaz sem ga navajena in mi ne pride do živega. Tiste, ki boste hodile v PO iz ljubljanske smeri: na AC na ravbarkomandi je zaprt vozni pas in prihaja do zastojev ob prometnih konicah, ob petkih popoldne, soboto in tudi nedeljo. Tako, da si v rezervo vzamite kakšne pol ure več.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:25:26
|
|
|
|
Leela
|
bucka čestitke za RD, še kaj napiš.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:35:24
|
|
|
|
KatMat
|
velik nas je!!!kje ste??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:39:02
|
|
|
|
pokica_
|
Še malo pa bo velika noč...po naše vüzen! Bote kaj barvale jajčke? Mi bomo letos čisto mičkeno, ker nas celi vikend itak nebo doma, bomo pr starših od mojga letos. Dudi, a kr vsi bote šli? Bote pa lepi lepi! Hanaja, pol je pa tako kot sem predvidevala glede kolcanja. Jaz bom še tudi svojo G vprašala. Pol zaenkrat je dol obrnjen naš BarbyD, verjetno so to lažni popadki, ti niso redni, tako kot pravi. Jaz sem imela že lažne in prave tudi, še kolk, pa zdaj že približno vem keri so keri. Malinov čaj bom jaz tudi začela pit po dopolnjenem 36. tednu. Ga imam v kuhni v omari, pa mi cela omara diši po njem, ima prijeten vonj full . Upam, da bo za pit. KatMat, samo da si vsaj malček boljše volje kot včeraj, pa že bolje! Mogoče so pa naše lepe besede kaj pripomogle k temu, ane? Obrat sem jaz že tudi 2x začutila, kar zaboli vse skup ko se obrne. Naš se še ni valda namestil na stalno mesto, ko skos nekaj gnezdi, lump mali . A že dolgo časa igraš šah?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:43:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ KatMat, samo da si vsaj malček boljše volje kot včeraj, pa že bolje! Mogoče so pa naše lepe besede kaj pripomogle k temu, ane? Obrat sem jaz že tudi 2x začutila, kar zaboli vse skup ko se obrne. Naš se še ni valda namestil na stalno mesto, ko skos nekaj gnezdi, lump mali . A že dolgo časa igraš šah? seveda...zelo vas rada berem ker ste vse super punce sam ucer sem bla pa rajsi malo bolj tiho da nebi pokvarila kaksnega vzdusja...jaz bom delala pirhke-mal spihanih pa mal u cebulci ker so mi taki najlepsi...sem mislila tudi kaj spečt ampak ne zmorem vec... šah ze dolgo igram,ampak tako z prijatelji,nikoli nisem hodila na kaksen krozek, imam pa prijatelja s katerim zelo rada zaigram partijo saha ker se se mal pogovarjava pa hecava zravn pa me zmer nasmeje...igras?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:52:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ KatMat, samo da si vsaj malček boljše volje kot včeraj, pa že bolje! Mogoče so pa naše lepe besede kaj pripomogle k temu, ane? Obrat sem jaz že tudi 2x začutila, kar zaboli vse skup ko se obrne. Naš se še ni valda namestil na stalno mesto, ko skos nekaj gnezdi, lump mali . A že dolgo časa igraš šah? seveda...zelo vas rada berem ker ste vse super punce sam ucer sem bla pa rajsi malo bolj tiho da nebi pokvarila kaksnega vzdusja...jaz bom delala pirhke-mal spihanih pa mal u cebulci ker so mi taki najlepsi...sem mislila tudi kaj spečt ampak ne zmorem vec... šah ze dolgo igram,ampak tako z prijatelji,nikoli nisem hodila na kaksen krozek, imam pa prijatelja s katerim zelo rada zaigram partijo saha ker se se mal pogovarjava pa hecava zravn pa me zmer nasmeje...igras? Sam da si bolje,...po partiji šaha boš pa sigurno že super! Jst ga ne igram, bi se ga pa rada res enkrat naučila. Ampak se mi zdi full zapleteno. Sj tud je, ane?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:54:48
|
|
|
|
pokica_
|
Nč, grem jst spet med cunje! K mi bo drugače časa zmanjkalo za danes. Se beremo!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 12:56:04
|
|
|
|
KatMat
|
šah je najlazja igra na svetu!!!sam poznat mors kako se dolocena figura premika...pol je pa sam se strategija... meni recimo je zelo tezka igra tarok!!ga ne pokapčim!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:07:35
|
|
|
|
KatMat
|
sej ni nobene za klepetat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:09:54
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, jst sem se tudi včeraj obrila brez problemov , glava mi je pa ostala za danes... No, no, petrazg, glavo pa le pri miru pusti! Kaka bi pa zgledala z obrito glavo?? mayflower, če so na Primorskem res tako veliki dojenčki, potem še dobro, da sem si še pred porodom spremenila stalno bivališče... IZVIRNO SPOROČILO: lake Mislm da bom kr poklic zamenala.V gradbeništvu je itak več dnarja kot v zdravstvu . A misliš, da je res... Hmm, zakaj pa jst nimam nič kaj od tega? slavljenkam vse naj naj - za danes in za nazaj!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:11:21
|
|
|
|
lananai
|
Še slab teden pa imam tudi jst pregled - še zadnjega pri moji G. Komaj čakam, ker je rekla, da mi bo delala UZ! Da vsaj vidim približno velikost naše štruce!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa mogla zdejla palačinke spečt njami je pršu sinko domov iz vrtca, in je rekel da rabi prazna jajčka jutri jz pa nisem vedla zakaj se gre in sem klicala v vrtec, tako mi je pol razložila vzgojiteljica da bojo iz jajc delal velikonočna jajčka in da so rekle da rabijo vsak otrok prinest prazna jajca, no tako da sem se ful namatrala da sem ispihala iz lupine jajc, me vse boli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 8.4.2009 13:23:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem pa mogla zdejla palačinke spečt njami je pršu sinko domov iz vrtca, in je rekel da rabi prazna jajčka jutri jz pa nisem vedla zakaj se gre in sem klicala v vrtec, tako mi je pol razložila vzgojiteljica da bojo iz jajc delal velikonočna jajčka in da so rekle da rabijo vsak otrok prinest prazna jajca, no tako da sem se ful namatrala da sem ispihala iz lupine jajc, me vse boli aha...si kej spremenila barvo??jest bom dala kr svojmu pihat...da me spiham ven se bebike
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?