pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 ja sej, sej jst mislim da je bil včeraj pač tak, zame bolj neugoden dan, da me je vse prizadelo in sem bla tako občutljiva. ma sej sem že skozi celo nosečnost bolj nihajočega razpoloženja. upam da bom danes res boljše volje. kakšna ideja za kosilo? pokica, dudica, mislite da boste res šle? mogoče pa res, jutri je mlaj (če kaj vpliva), no sej nej se zgodi kot se hoče, važno da bo vse cool, čimhitrejše in čimmanj boleče. Ma greste to v LJ rodit al kam? Pride tako, ko smo bolj ali manj občutljive,...jaz bi se včasih kar cel dan smejala, drug dan bi pa jokala , kakor mi pride. Pol pa ni čudno da deci ne zastopjo, kaj lahko nardijo hormoni, ane. Jst se še ne pakiram v P...Dudi bi pa rada že šla. Ane Dudi? No, sj če pride do tega, nimam besede...ampak rajš še počakam kak teden-dva, če mi bo lumpi dopuščal . Drugače pa js grem v MS P. Uživaj na kavici lake! Čveki speci njami palačinke! Nevem če jih jst tud nebi kar danes naredla...sam morm pol mojga spodit v trgovino po nutelo in smetano. Si mi dala idejo. Sem pa drugače hotla čevape narest, sam bom rajš palačinke! Dudi, greš na google, pa klikneš zgoraj slike (levo zgoraj) pol pa napišeš kaj češ...(breakfast, doručak, zajtrk, food, ...karkoli češ)...pa ti najde slikce, daš desni klik na slikci, kopiraj...in greš pol na RR in prilepiš,..pa prej lahko še daš predogled, da res vidiš če ti vse objavi.