gala
|
Dobro jutro punce! Vidim da nas ima vedno več probleme z nočnim spanjem in otrdevanjem trebuha ter krči. Mene že dva večera in ponoči lažni popadki napadajo, da si mislim, zdaj bo pa res potrebno iti, potem pa ni nič od tega Včeraj smo bli mi tud v šopingu, najprej po knjižno omaro za Manco, ima toliko knjigic, da so bile zložene povsod, tudi po okenski polici. Potem sva šle pa še v Cityja v 1001 dar po dekico zanjo - sva se zmenili, da ona svojo tamalo dekico da za Malčka Palčka (tako ga kliče, ker ne vemo spola), ona pa dobi novo dekico. Tako je volk sit in koza cela . Flask_a, sory, sploh se nisem mogla spomnit tvojega nicka, zato si bila kr 'majčica z ringaraje' , sej po minuti sem se ga spomnla, ampak tale moj emšo mi udarja po spominu . Upam da bom jaz drugega tudi tako hitro rodila, kot ti svojega prvega velikana, me je kar malo stisnilo, ko mi je zadnjič g. povedala, da bo spet velik. Glede darila, ki ga dojenček prinese otroku - naša Manca si že dolgo želi iti loviti ribe z atijem (ne vem,kje je to sploh pobrala). In tako se je ati spomnu in ji je zadnjič v Hofru kupil ribiško palico. Sem se tako smejala, moški in njihova darila - menda pri petih letih že ve, da takale ribiška palica ne gre v moj trebuh, da bi jo dojenček ven prinesel . Ampak se moj že tako veseli, da mu nimam srca kaj reči. Lake, čestitke za plošice. Ko so enkrat doma, gre vse veliko hitreje. Najtežji je šoping. Vsaj zame. Elvy, jaz se še vedno spominjam mojega prvega avtomobila, 19 lt starega golfa. Vsak teden je bil na servisu in še danes, po 10 letih me stisne, če začne v avtu kaj sumljivo smrdeti, ker me je golf potem vedno pustil na cedilu. Ampak kljub temu sem še 5 let sanjala o 'mojem golfku', čeprav sem imela kasneje boljše avtomobile, predvsem mlajše . No, danes ga ne pogrešam več
|