Anonimen
|
kako fino vas je prebirati čez dan! sem že nazaj. sem kupila nekaj cunj za Oskarja, sebi spodnje hlače... (čeprav premišljujem, ali niso premajhne... naj bi bile za po porodu), magnetne črke za na hladilnik, "dojenčkovega darila" pa kar nisem našla - iščem lokomotivčka Tobyja ali Manco (Mavis), ker mi Oskar vsakič reče, da ju ima najrajši... bom morala še v Meullerju pogledati. hladilnik je zopet poln zelenjave in sadja! partner pripeljal lupinico, stolček-ležalnik in voziček. ampak voziček bova morala kar novega kupiti, sem ugotovila... vsaj za prvih nekaj mesecev. ker Oskarja ni, sva opravila kar dnevno , čeprav se mi zdi, da prav nič ne pomaga pri pospeševanju popadkov. sem izvedela, da moj v soboto ne bo delal, tako da je še bolj primeren dan za rojevanje... čakam na čudež? smo se menili za nek piknik... mogoče pikantna hrana pospeši zadevo? pokica, omara še čaka... takoj ko tole spišem, se odpravim pospravljat! OliveOyl, to pa je bila čistka! pri nas pa se dogaja, da ko moj dobi sesalec v roke, izginjajo mali delci igračk (npr. od lokomotivčka kroglice... bilo jih je 12, zdaj samo še 3). pa mu vseeno z veseljem prepuščam sesanje (odkar imava parnega, je nad njim totalno navdušen!)... res pa je, da grem potem preverjat kote za vrati, ki so kar nekako pozabljeni... posteljo imava pa nizko spuščeno, tako da jo vsake toliko premakneva in počistiva za "mrliči". Cveka30 se splača opravljati izpite! jaz bi pa rada že zaključila z diplomo. se mi študij vleče že skoraj 9 let!! pa sploh ni med zahtevnimi . Blueeyes - sodelovki! FLASK_A prijeten CTG. čimudobnejše ležanje in poslušanje srčka! KatMat, še malo... porodniška je res prijeten čas, ko si moraš vzeti čas povsem zase! da se res dobro pripraviš na porod! Dudica1 meni je tudi občasno slabo. ali pa se mi vrti. ker so krvni izvidi v redu, se s tem ne obremenjujem. verjetno je zaradi teže, ki jo nosimo v sprednji vreči. kako se šele kengurujke počutijo, ko morajo še skakati?! ja, ko sem zlagala stvari iz avta, sem na Oskarjevem avtosedežu našla njegovo dudico. sem takoj poklicala starše, ker me je zanimalo, kako je zaspal (ker vem, da zdaj, ko jo mislimo počasi ukiniti, nimajo nobene rezervne). mi je oče rekel, da je mali preprosto rekel "ne bom spal, ker nimam dude." in pri tem je ostalo. mulc, mali! kaj bomo potem imeli "zombija", ko bo brez dude? hitro, hitro, omara me čaka... lepo še naprej klepetajte!
|