![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 o modrooka jz sem tud že cel dan na nogah tako da zdej sem si pa zalužla orenk počitek smo pa tud nesel žegnat zdej je pa mir ah jz še nisem končala za dons.. sam sem si mal prišla odpočit, pol pa spet veselo na delo dokler še sije sonček ja pr nas se je skril sonček je začel mal rosit tko čist malo tako da sem šla kr v vodoravno lego, ker je sinko šel not in zdej gleda risanke jz pa tle na netu visim, mož pa zraven žaga podkožno seveda pr men pa še tko sonce nabija... grem ga izkoristit do konca... se beremo kasnej... pridna bodi cveki kontra uživaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa sem sama
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:21:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no pa sem sama ej nisi, sem s tabo... zdej boš mislila da te že zajeb ...sem šla ven, prjela motiko in ugotovila da se mi več ne da delat... konc za dons... pol k se sonček skrije bom šla samo še solatko zalit, da pride čim prej vn... to je pa to za danes... križ me že mal matra... kmal bo trava za kosit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
se vid da je praznik ste vse zunaj na sončku in se martinčkate al že žegen jeste
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no pa sem sama ej nisi, sem s tabo... zdej boš mislila da te že zajeb ...sem šla ven, prjela motiko in ugotovila da se mi več ne da delat... konc za dons... pol k se sonček skrije bom šla samo še solatko zalit, da pride čim prej vn... to je pa to za danes... križ me že mal matra... kmal bo trava za kosit pa dej nehi zun delat k je brez veze, pol boš mogla pa plet jz mam pa za travo kosit kr možeka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:25:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo kle je še v fazi sušenja danes... zdej sem pa res zaključila z njo.. jutri jo samo še sestavimo... študiram edino čebi kaj narisala na njo... da bi jo malo poživilo... eh, ni bog ve kaj, je pa moj trud da bom pol po slikah lahko rekla da sem jo jz barvala aja, ne gtleat ograje k gre letos samo še v kamin... jo bomo zamenjali.. je že oddelala svoje pred časom
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.4.2009 18:27:24 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:26:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no pa sem sama ej nisi, sem s tabo... zdej boš mislila da te že zajeb ...sem šla ven, prjela motiko in ugotovila da se mi več ne da delat... konc za dons... pol k se sonček skrije bom šla samo še solatko zalit, da pride čim prej vn... to je pa to za danes... križ me že mal matra... kmal bo trava za kosit pa dej nehi zun delat k je brez veze, pol boš mogla pa plet jz mam pa za travo kosit kr možeka pr nas je kosilnica že 3 leta moje orodje... pa praksa (za voziček) mojmu sploh ne pride več na pamet da bi kosil, ker ve da bom jz... je domači fitnes in solarij
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
prov vredu je jz mam zibko in posteljico še iz pra veka je od mojga moža pa sva zibko sam mal poštimala pa je k nova
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:33:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 prov vredu je jz mam zibko in posteljico še iz pra veka je od mojga moža pa sva zibko sam mal poštimala pa je k nova ups, slikica se pa ne vidi... tud ta posteljica je že oddelala svoje... je stara 30 let, mela jo je pa sestra od mojga... juhej, sam da je še dočakala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
bom dala v album slikico od posteljce od zibke je pa nimam na tem računalniku
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:40:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bom dala v album slikico od posteljce od zibke je pa nimam na tem računalniku sporoči ko jo boš dala....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:41:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
ej grem samo zalit pa pridem nazaj.. cca 20 min.. ok?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 18:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bom dala v album slikico od posteljce od zibke je pa nimam na tem računalniku sporoči ko jo boš dala.... slika od posteljice je v albumu od zibke pa ne vem na kerem cd jo mam?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:16:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudica kje si kupila komplet za iz porodnišnice? Jst ga tudi še moram, pa nisem še nikjer vidla kakega, ki bi se mi res dopadel. kupila sem ga v baby centru od kanza...majčka pa žabice...kake barve pa ne povem hehe... ...pa copatke...pa še dva pajacka tanka da bo za čez poletje... Pa zapravla sm da ne povem kok pa samo za take drobnarije...sam sem pol gledala račun ni nobena stvar pod 5€... No pa mam zdaj vsaj vse pa lahko samo še čakam... Sem brala za nazaj pa ne vem več kaj naj napišem,aja nesli smo k žegen pa nismo še nč pojedl razen ta čokoladnih jajčk....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
mi bomo jutr jedel za nedeljski zajterk
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:24:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bom dala v album slikico od posteljce od zibke je pa nimam na tem računalniku sporoči ko jo boš dala.... slika od posteljice je v albumu od zibke pa ne vem na kerem cd jo mam? evo mene.. da vidm na zadnji post kok sem rabla... 40 minut... to pa je kriza... he he... preden napeljem cev s koluta po celem vrtu, pa da zalijem, pa topla greda, pa rožice... to traja... pol pa še dlje da pospravim k se težko sklonim in težko navijam nazaj na kolut... ej kok maš hudo barvo posteljice.. oranžna... se mi full dopade
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:25:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mi bomo jutr jedel za nedeljski zajterk ja sej to itak...je velikonočni zajtrk... blueeyes potem si končala z barvanjem...sory če si kej že omenla ampak nism v detajle brala nazaj... Kosim pa tud jaz ful rada in se tako kot ti ful rada zunaj ukvarjam z vrtom in takimi stvarmi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:26:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudica kje si kupila komplet za iz porodnišnice? Jst ga tudi še moram, pa nisem še nikjer vidla kakega, ki bi se mi res dopadel. kupila sem ga v baby centru od kanza...majčka pa žabice...kake barve pa ne povem hehe... ...pa copatke...pa še dva pajacka tanka da bo za čez poletje... Pa zapravla sm da ne povem kok pa samo za take drobnarije...sam sem pol gledala račun ni nobena stvar pod 5€... No pa mam zdaj vsaj vse pa lahko samo še čakam... Sem brala za nazaj pa ne vem več kaj naj napišem,aja nesli smo k žegen pa nismo še nč pojedl razen ta čokoladnih jajčk.... a sem kaj spregledala cveki in dudica... gledam nazaj poste kje je kakšna slikca kompleta za iz porodnišnice, pa nič ne najdem... tud a vlbumih ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:26:22
|
|
|
|
Dudica1
|
aja še košek vam morm pokazat sam da ga namontiram nazaj pa vam pokažem...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:27:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudica kje si kupila komplet za iz porodnišnice? Jst ga tudi še moram, pa nisem še nikjer vidla kakega, ki bi se mi res dopadel. kupila sem ga v baby centru od kanza...majčka pa žabice...kake barve pa ne povem hehe... ...pa copatke...pa še dva pajacka tanka da bo za čez poletje... Pa zapravla sm da ne povem kok pa samo za take drobnarije...sam sem pol gledala račun ni nobena stvar pod 5€... No pa mam zdaj vsaj vse pa lahko samo še čakam... Sem brala za nazaj pa ne vem več kaj naj napišem,aja nesli smo k žegen pa nismo še nč pojedl razen ta čokoladnih jajčk.... a sem kaj spregledala cveki in dudica... gledam nazaj poste kje je kakšna slikca kompleta za iz porodnišnice, pa nič ne najdem... tud a vlbumih ne... no kompetek vam dam danes ...grem slikat...bom ko bom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:27:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blueeyes potem si končala z barvanjem...sory če si kej že omenla ampak nism v detajle brala nazaj... Kosim pa tud jaz ful rada in se tako kot ti ful rada zunaj ukvarjam z vrtom in takimi stvarmi... ja končala,.. zdej morm sam še zaščitne nalepkice odlepit.. upam da je vse cool... da ne bo kakšnega šoka jutri jo pa sestavim, ap da pol vidim to umetnijo upam da se je Gaja ne bo ustrašla in bo rjovela k jo zagleda mene vrt full pomirja... sam ne takrat k je na njemu 20 cm velik plevel drgač pa se z veseljem ukvarjam z njem... letos sae bom tud - sicer s pol manj kot ponavadi, ker zarad Gaje najbrž ne bom uspela predelovati iste površine
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.4.2009 19:28:55 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:29:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja še košek vam morm pokazat sam da ga namontiram nazaj pa vam pokažem... komi čakam... pa še sebe malo slikaj in objavi kakšno slikco... da te vidimo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:31:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
joooooj, ne vem če sem vam zadnjič povedala za to razočaranje... sej veste da sem vzela e-paket.. pa sem vzela isofix... zdej pa sploh ne paše na mojo lupinco tko da sem ga čist zastonj vzela... si lahko predstavljate kok sem bla jezna... pa še mojmu tko govorim kva bi bla zdej fora da ne bi gor pasal... pa prav on kr afnaj se... in kaj na koncu ugotoviva....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:33:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
švicam k konj, pa smrdim k kuga... grem pod tuš se osvežit... pa sea beremo.... kje pa so dons btw lananai, katmat, in ostala kompanija....??? ne duha ne sluha od nobene
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 11.4.2009 19:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja huda barva sam je ful dober ohranjena, je namreč stara 40 let, k jo je mela prva od moža sestrična ki bo letos stara 40 let, sliko od zibke bom pa dala gor konec meseca k mi jo bo mož prnesu iz podstrehe, pa jo bom še enkrat slikala, k sem jo takrat slikala z navadnim aparatom, zdej mam pa digetalnega pa jo bom takrat še enkrat pa vam jo pokažem je pa tu stara neki tazka mogoče mal mejn
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.