|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
11.4.2009 18:07:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

o modrooka jz sem tud že cel dan na nogah tako da zdej sem si pa zalužla orenk počitekuser posted image

smo pa tud nesel žegnatuser posted image zdej je pa miruser posted image

ah jz še nisem končala za dons.. sam sem si mal prišla odpočit, pol pa spet veselo na delo dokler še sije sonček

ja pr nas se je skril sonček je začel mal rosit tko čist malo tako da sem šla kr v vodoravno lego, ker je sinko šel not in zdej gleda risanke jz pa tle na netu visim, mož pa zraven žaga podkožno sevedauser posted image

pr men pa še tko sonce nabija... grem ga izkoristit do konca... se beremo kasnej... pridna bodi cveki

kontra uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
11.4.2009 18:08:15   
Anonimen
no pa sem samauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
11.4.2009 18:21:44   
Blueeyes

ej nisi, sem s tabo... zdej boš mislila da te že zajebuser posted image  ...sem šla ven, prjela motiko in ugotovila da se mi več ne da delat... konc za dons... pol k se sonček skrije bom šla samo še solatko zalit, da pride čim prej vn... to je pa to za danes... križ me že mal matra... kmal bo trava za kosit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
11.4.2009 18:22:10   
Anonimen
se vid da je praznik ste vse zunaj na sončku in se martinčkate al že žegen jesteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
11.4.2009 18:23:44   
Anonimen

ej nisi, sem s tabo... zdej boš mislila da te že zajebuser posted image  ...sem šla ven, prjela motiko in ugotovila da se mi več ne da delat... konc za dons... pol k se sonček skrije bom šla samo še solatko zalit, da pride čim prej vn... to je pa to za danes... križ me že mal matra... kmal bo trava za kosit user posted image

pa dej nehi zun delat k je brez veze, pol boš mogla pa pletuser posted image user posted image
jz mam pa za travo kosit kr možekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
11.4.2009 18:25:14   
Blueeyes
user posted image

user posted image

evo kle je še v fazi sušenja danes... zdej sem pa res zaključila z njo.. jutri jo samo še sestavimo... študiram edino čebi kaj narisala na njo... da bi jo malo poživilo... eh, ni bog ve kaj, je pa moj trud user posted image  user posted image  user posted image  da bom pol po slikah lahko rekla da sem jo jz barvala user posted image  

aja, ne gtleat ograje k gre letos samo še v kamin... jo bomo zamenjali.. je že oddelala svoje pred časom user posted image  

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.4.2009 18:27:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
11.4.2009 18:26:21   
Blueeyes

pa dej nehi zun delat k je brez veze, pol boš mogla pa pletuser posted image user posted image
jz mam pa za travo kosit kr možekauser posted image user posted image user posted image

pr nas je kosilnica že 3 leta moje orodje... pa praksa (za voziček) user posted image  user posted image  user posted image  mojmu sploh ne pride več na pamet da bi kosil, ker ve da bom jz... je domači fitnes in solarij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
11.4.2009 18:32:00   
Anonimen
prov vredu je jz mam zibko in posteljico še iz pra vekauser posted image user posted image user posted image je od mojga možauser posted image pa sva zibko sam mal poštimala pa je k novauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
11.4.2009 18:33:42   
Blueeyes

prov vredu je jz mam zibko in posteljico še iz pra vekauser posted image user posted image user posted image je od mojga možauser posted image pa sva zibko sam mal poštimala pa je k novauser posted image

ups, slikica se pa ne vidi... tud ta posteljica je že oddelala svoje... je stara 30 let, mela jo je pa sestra od mojga... juhej, sam da je še dočakala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
11.4.2009 18:35:30   
Anonimen
bom dala v album slikico od posteljce od zibke je pa nimam na tem računalnikuuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
11.4.2009 18:40:34   
Blueeyes

bom dala v album slikico od posteljce od zibke je pa nimam na tem računalnikuuser posted image

sporoči ko jo boš dala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
11.4.2009 18:41:45   
Blueeyes
ej grem samo zalit pa pridem nazaj.. cca 20 min.. ok?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
11.4.2009 18:44:01   
Anonimen

slika od posteljice je v albumu od zibke pa ne vem na kerem cd jo mam?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
11.4.2009 19:16:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

dudica kje si kupila komplet za iz porodnišnice? Jst ga tudi še moram, pa nisem še nikjer vidla kakega, ki bi se mi res dopadel.

kupila sem ga v baby centru od kanza...majčka pa žabice...kake barve pa ne povem hehe...user posted image ...pa copatke...pa še dva pajacka tanka da bo za čez poletje...user posted image

Pa zapravla sm da ne povem kok pa samo za take drobnarije...sam sem pol gledala račun ni nobena stvar pod 5€...user posted image
No pa mam zdaj vsaj vse pa lahko samo še čakam...user posted image

Sem brala za nazaj pa ne vem več kaj naj napišem,aja nesli smo k žegen pa nismo še nč pojedl razen ta čokoladnih jajčk....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
11.4.2009 19:18:31   
Anonimen
mi bomo jutr jedel za nedeljski zajterkuser posted image  

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
11.4.2009 19:24:40   
Blueeyes

slika od posteljice je v albumu od zibke pa ne vem na kerem cd jo mam?

evo mene.. da vidm na zadnji post kok sem rabla... 40 minut... to pa je kriza... he he... preden napeljem cev s koluta po celem vrtu, pa da zalijem, pa topla greda, pa rožice... to traja... pol pa še dlje da pospravim k se težko sklonim in težko navijam nazaj na kolut...

ej kok maš hudo barvo posteljice.. oranžna... se mi full dopade user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
11.4.2009 19:25:32   
Dudica1

mi bomo jutr jedel za nedeljski zajterkuser posted image  

ja sej to itak...je velikonočni zajtrk...user posted image

blueeyes potem si končala z barvanjem...sory če si kej že omenla ampak nism v detajle brala nazaj...user posted image
Kosim pa tud jaz ful rada in se tako kot ti ful rada zunaj ukvarjam z vrtom in takimi stvarmi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
11.4.2009 19:26:02   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dudica kje si kupila komplet za iz porodnišnice? Jst ga tudi še moram, pa nisem še nikjer vidla kakega, ki bi se mi res dopadel.

kupila sem ga v baby centru od kanza...majčka pa žabice...kake barve pa ne povem hehe...user posted image ...pa copatke...pa še dva pajacka tanka da bo za čez poletje...user posted image

Pa zapravla sm da ne povem kok pa samo za take drobnarije...sam sem pol gledala račun ni nobena stvar pod 5€...user posted image

Sem brala za nazaj pa ne vem več kaj naj napišem,aja nesli smo k žegen pa nismo še nč pojedl razen ta čokoladnih jajčk....user posted image user posted image user posted image

a sem kaj spregledala cveki in dudica... gledam nazaj poste kje je kakšna slikca kompleta za iz porodnišnice, pa nič ne najdem... tud a vlbumih ne... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
11.4.2009 19:26:22   
Dudica1
aja še košek vam morm pokazat sam da ga namontiram nazaj pa vam pokažem...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
11.4.2009 19:27:08   
Dudica1

a sem kaj spregledala cveki in dudica... gledam nazaj poste kje je kakšna slikca kompleta za iz porodnišnice, pa nič ne najdem... tud a vlbumih ne... user posted image  user posted image  user posted image

no kompetek vam dam danes ...grem slikat...bom ko bom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
11.4.2009 19:27:45   
Blueeyes
blueeyes potem si končala z barvanjem...sory če si kej že omenla ampak nism v detajle brala nazaj...user posted image
Kosim pa tud jaz ful rada in se tako kot ti ful rada zunaj ukvarjam z vrtom in takimi stvarmi...user posted image

ja končala,.. zdej morm sam še zaščitne nalepkice odlepit.. upam da je vse cool... da ne bo kakšnega šoka user posted image  user posted image   jutri jo pa sestavim, ap da pol vidim to umetnijo user posted image  user posted image  upam da se je Gaja ne bo ustrašla in bo rjovela k jo zagleda user posted image  user posted image

mene vrt full pomirja... sam ne takrat k je na njemu 20 cm velik plevel user posted image   drgač pa se z veseljem ukvarjam z njem... letos sae bom tud - sicer s pol manj kot ponavadi, ker zarad Gaje najbrž ne bom uspela predelovati iste površine

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.4.2009 19:28:55 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
11.4.2009 19:29:51   
Blueeyes

aja še košek vam morm pokazat sam da ga namontiram nazaj pa vam pokažem...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   komi čakam...

pa še sebe malo slikaj in objavi kakšno slikco... da te vidimo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
11.4.2009 19:31:32   
Blueeyes
joooooj, ne vem če sem vam zadnjič povedala za to razočaranje... sej veste da sem vzela e-paket.. pa sem vzela isofix... zdej pa sploh ne paše na mojo lupinco user posted image  user posted image  user posted image  tko da sem ga čist zastonj vzela... si lahko predstavljate kok sem bla jezna... pa še mojmu tko govorim kva bi bla zdej fora da ne bi gor pasal... pa prav on kr afnaj se... in kaj na koncu ugotoviva.... user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
11.4.2009 19:33:49   
Blueeyes
švicam k konj, pa smrdim k kuga... grem pod tuš se osvežit... pa sea beremo....

kje pa so dons btw lananai, katmat, in ostala kompanija....??? ne duha ne sluha od nobene

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
11.4.2009 19:34:54   
Anonimen
ja huda barva sam je ful dober ohranjena, je namreč stara 40 let, k jo je mela prva od moža sestrična ki bo letos stara 40 let, user posted image  user posted image

sliko od zibke bom pa dala gor konec meseca k mi jo bo mož prnesu iz podstrehe, pa jo bom še enkrat slikala, k sem jo takrat slikala z navadnim aparatom, zdej mam pa digetalnega pa jo bom takrat še enkrat pa vam jo pokažem je pa tu stara neki tazka mogoče mal mejnuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.