![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:13:53
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen jutro nena26...hvala hvala ....upam, da ji bojo všeč .......lahko pa daš meni dvd za thaiss pa ji pol jutri predam ....evo zdej imaš opcij še in še .... dobro jutro... škoda ker mi nisi to že včeraj povedala dvd-ji so že verjetno v omaricah ker danes sta šla prej od doma... Nena, lahko pa se dobimo tudi v Kopru, da ne hodiš gor. Itak končam ob 15.30 ali kaj kasneje tako, da povej kje imaš frizerko pa se dobimo, ali pa tudi na kafe lahko gremo, če si za... ja lahko se prej dobimo bom jaz prišla dol pred štiro...frizerko mam pa v MC, simple...povej kdaj boš končala in se dobima tam
< Sporočilo je popravil nena26 -- 2.7.2009 8:16:10 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:15:23
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen čeprav........po dooooooooooolgem času bi se lahko dobile, a? Kao zaključek šolskega leta Katera je za??????? lahko z mulci, čeprav to nam bo težje ratalo, lahko pa zvečer na,...... (pici, pijači, ....) bi blo full fajn ja, da si nardimo en zakluček predno gremo vse na dopust...saj nekaj jih je že ...kako jim velja...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:28:45
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ja lahko se prej dobimo bom jaz prišla dol pred štiro...frizerko mam pa v MC, simple...povej kdaj boš končala in se dobima tam Kaj to bi bilo Mercator Center 1 ali 2... Tam ene 20-15 do štire sem lahko...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:40:40
|
|
|
|
asso
|
Še zdej sem šokirana od prebrane novice, da RR-evke primorke Neve6 ni več... srčni infarkt... V takih primerih mi vedno pride na misel stavek: uživajte vsako minuto življenja, ker nikoli ne veš kdaj bo zadnja...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:41:55
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ja lahko se prej dobimo bom jaz prišla dol pred štiro...frizerko mam pa v MC, simple...povej kdaj boš končala in se dobima tam Kaj to bi bilo Mercator Center 1 ali 2... Tam ene 20-15 do štire sem lahko... ...joj sem pozabla da sta dva...tam v šalari, verjetno MC 1, z garažno hišo bo dol.... austen in helenav, vaju pa že čakajo v omaricah, info s prve roke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:43:00
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Še zdej sem šokirana od prebrane novice, da RR-evke primorke Neve6 ni več... srčni infarkt... V takih primerih mi vedno pride na misel stavek: uživajte vsako minuto življenja, ker nikoli ne veš kdaj bo zadnja... mene je tudi skor fršlok...sem ostala brez besed...jo je bilo tako lepo brat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:47:02
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ja lahko se prej dobimo bom jaz prišla dol pred štiro...frizerko mam pa v MC, simple...povej kdaj boš končala in se dobima tam Kaj to bi bilo Mercator Center 1 ali 2... Tam ene 20-15 do štire sem lahko... ...joj sem pozabla da sta dva...tam v šalari, verjetno MC 1, z garažno hišo bo dol.... austen in helenav, vaju pa že čakajo v omaricah, info s prve roke Ok, jaz ponavadi rečem kar Hiper, zato nisem bila čist ziher. OK, se bom potrudla, da pridem 15.40 magari mi pusti GSM na ZS, pa ti pošljem sporočilo ko štaratam od tu.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:50:27
|
|
|
|
n€na
|
maš ZS
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 9:05:30
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: helenav nena26 tudi Klara bi bila vesela takega cd-ja pls,.,. ooo, allora nam slediš, samo pišeš ne ne ne ne ni tako.... .....al me imate za špijo .....danes sem po dolgem času malo šla gor, ker se mi ne da delat in rabim čakule....in sploh ne vem o čem gre debata razen zadnje dve strani.... une ki me poznajo dobro vejo, da ne bi mogla samo čekirat brez komentirat . sploh ni bilo mišljeno tako, kot da si špija... ma ki vem da ti RR v službi dela počasi.... zdaj vem, da ti lahko kaj napišemo in boš vsaj prebrala Ok. to me je zbodlo...zdaj grem brat za nazaj...3 strani uauuu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 9:14:12
|
|
|
|
melaverde
|
allora...dobro jutro! sploh ni dobro, Val je vstal ob 5:30...jaz pa sem imela totalno zlepljene oči (te leče...) včeraj smo zaključli s praznovanji za nekaj časa smo bili na sv. katerini kjer mi je ful lepo in varno, pol se je zlilo in otroci so uživali 100 na uro...vsi mokri so bili ampak čofotanja jih nismo mogli prikrajšat... za srečanje sem ZA, z otroci in brez
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 9:56:46
|
|
|
|
zrak
|
ciao.. sem na hitro prebrala o srečanju... ena se mora opogumit in določit dan, kraj in uro, pa se bomo dobile.. sicer ne bo nič od tega... vidim da ste vsi ok... Nena tudi jaz ti moram neki predat, če bi vedela prej bi lahko Asso dala..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 9:58:57
|
|
|
|
n€na
|
Vsako jutro na radiu poslušam o vlomih v avtomobile...Jaz res ne razumem folka, da v avtu pušča tako vredne stvari in po možnosti na vidnem mestu na zadnjem sedežu avtomobila...a folk res ne zna poskrbet za samozačito al kako.....Jaz če grem na plažo ali kam nikoli ampak res nikoli ne pustim nič v avtu niti ne pustim sledi da bi lahko bilo karkoli vrednega v avtu.-...še plošček od radia vzamem ven pa radio ni vreden niti 20€.... Kako je pa kaj pri vas s tem puščate vse v avtih ali imate vse doma shranjeno v sefih
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 9:59:08
|
|
|
|
asso
|
Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 Z otroci ne vem kdaj bom imela otroke
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:00:24
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak ciao.. sem na hitro prebrala o srečanju... ena se mora opogumit in določit dan, kraj in uro, pa se bomo dobile.. sicer ne bo nič od tega... vidim da ste vsi ok... Nena tudi jaz ti moram neki predat, če bi vedela prej bi lahko Asso dala.. bom prišla en dan mimo tebe....samo danes ne vemm kako bom s časom
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:00:28
|
|
|
|
austen
|
ma jaz 9-ega ne morem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:01:40
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Vsako jutro na radiu poslušam o vlomih v avtomobile...Jaz res ne razumem folka, da v avtu pušča tako vredne stvari in po možnosti na vidnem mestu na zadnjem sedežu avtomobila...a folk res ne zna poskrbet za samozačito al kako.....Jaz če grem na plažo ali kam nikoli ampak res nikoli ne pustim nič v avtu niti ne pustim sledi da bi lahko bilo karkoli vrednega v avtu.-...še plošček od radia vzamem ven pa radio ni vreden niti 20€.... Kako je pa kaj pri vas s tem puščate vse v avtih ali imate vse doma shranjeno v sefih Ma jaz včasih kaj pustim, ampak če je kaj vrednega (kakšen fotoaparat) ali kaj druzga, če imam možnost dam v predalček in zaklenem. Če ne v kofano... drugače ko skočim v trgovino se mi zgodi, da na sedežu pozabim denarnico, ampak to ni dolgo... če ne drugo ugotovim na blagajni, da nimam denarnice To pa večino v Hiperju, ker je v garaži temno in zgrabim torbico in niti ne grem za tem, da je denarnica na sedežu...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:02:44
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ma jaz 9-ega ne morem Allora sreda, 8.07
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:03:15
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 zjutraj ali zvečer Z otroci ne vem kdaj bom imela otroke Sem ZA, kje pa jaz bom zvedela jutri, kako moj dela v četrtek...če ne mu bom rekla, da naj vpraša svojo mamo, če lahko pride Zala en štuk nižje na počitnice za eno noč
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:04:16
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: austen ma jaz 9-ega ne morem Allora sreda, 8.07 tudi to mi odgovarja...zdej se moram zment samo še za varstvo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:04:28
|
|
|
|
austen
|
to pa lahko kam pa bi šle?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:06:00
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 zjutraj ali zvečer Z otroci ne vem kdaj bom imela otroke Kam? Na plažo Sansimon
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:11:01
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 zjutraj ali zvečer Z otroci ne vem kdaj bom imela otroke Kam? Na plažo Sansimon A pol z otroci...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:22:39
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 zjutraj ali zvečer Z otroci ne vem kdaj bom imela otroke Kam? Na plažo Sansimon A pol z otroci... Joj... večerno druženje ob 8.30 ne vem, če je glih primerno z otroci. Vsaj moji ob tej uri gresta spat SanSimon sem tako za štos rekla...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:27:31
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 zjutraj ali zvečer Z otroci ne vem kdaj bom imela otroke Kam? Na plažo Sansimon A pol z otroci... Joj... večerno druženje ob 8.30 ne vem, če je glih primerno z otroci. Vsaj moji ob tej uri gresta spat SanSimon sem tako za štos rekla... sem smotana a ne Kje se pa ponavadi dobite
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 10:29:09
|
|
|
|
n€na
|
grem v trgovino, da ne bom spet kake neumnosti napisala
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.