|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
2.7.2009 8:13:53   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

jutrouser posted image

nena26...hvala hvala ....upam, da ji bojo všečuser posted image .......lahko pa daš meni dvd za thaiss pa ji pol jutri predamuser posted image ....evo zdej imaš opcij še in šeuser posted image ....

dobro jutro...

škoda ker mi nisi to že včeraj povedalauser posted image user posted image

dvd-ji so že verjetno v omaricah ker danes sta šla prej od doma...

Nena, lahko pa se dobimo tudi v Kopru, da ne hodiš gor. Itak končam ob 15.30 ali kaj kasneje tako, da povej kje imaš frizerko pa se dobimo, ali pa tudi na kafe lahko gremo, če si za...

ja lahko se prej dobimo bom jaz prišla dol pred štiro...frizerko mam pa v MC, simple...povej kdaj boš končala in se dobima tamuser posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 2.7.2009 8:16:10 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.7.2009 8:15:23   
n€na

čeprav........po dooooooooooolgem času bi se lahko dobile, a? Kao zaključek šolskega letauser posted image user posted image
Katera je za???????
lahko z mulci, čeprav to nam bo težje ratalo, lahko pa zvečer na,...... (pici, pijači, ....)

bi blo full fajn ja, da si nardimo en zakluček predno gremo vse na dopust...saj nekaj jih je žeuser posted image user posted image ...kako jim velja...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.7.2009 8:28:45   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

ja lahko se prej dobimo bom jaz prišla dol pred štiro...frizerko mam pa v MC, simple...povej kdaj boš končala in se dobima tamuser posted image

Kaj to bi bilo Mercator Centeruser posted image user posted image  1 ali 2... Tam ene 20-15 do štire sem lahko...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.7.2009 8:40:40   
asso
Še zdej sem šokirana od prebrane novice, da RR-evke primorke Neve6 ni več... srčni infarkt...
V takih primerih mi vedno pride na misel stavek: uživajte vsako minuto življenja, ker nikoli ne veš kdaj bo zadnja...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.7.2009 8:41:55   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Kaj to bi bilo Mercator Centeruser posted image user posted image  1 ali 2... Tam ene 20-15 do štire sem lahko...

...joj sem pozabla da sta dva...tam v šalari, verjetno MC 1, z garažno hišouser posted image user posted image

bo dol....

austen in helenav, vaju pa že čakajo v omaricah, info s prve rokeuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.7.2009 8:43:00   
n€na

Še zdej sem šokirana od prebrane novice, da RR-evke primorke Neve6 ni več... srčni infarkt...
V takih primerih mi vedno pride na misel stavek: uživajte vsako minuto življenja, ker nikoli ne veš kdaj bo zadnja...

mene je tudi skor fršlok...sem ostala brez besed...jo je bilo tako lepo bratuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.7.2009 8:47:02   
asso

...joj sem pozabla da sta dva...tam v šalari, verjetno MC 1, z garažno hišouser posted image user posted image

bo dol....

austen in helenav, vaju pa že čakajo v omaricah, info s prve rokeuser posted image

Ok, jaz ponavadi rečem kar Hiper, zato nisem bila čist ziher. OK, se bom potrudla, da pridem 15.40 magari mi pusti GSM na ZS, pa ti pošljem sporočilo ko štaratam od tu.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.7.2009 8:50:27   
n€na
maš ZS

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.7.2009 9:05:30   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

nena26 tudi Klara bi bila vesela takega cd-jauser posted image user posted image user posted image  pls,.,.

ooo, allora nam slediš, samo pišeš ne user posted image  

ne

ne ne ni tako....user posted image user posted image .....al me imate za špijouser posted image .....danes sem po dolgem času malo šla gor, ker se mi ne da delat in rabim čakule....in sploh ne vem o čem gre debata razen zadnje dve strani....
une ki me poznajo dobro vejo, da ne bi mogla samo čekirat brez komentiratuser posted image .

sploh ni bilo mišljeno tako, kot da si špija... ma ki vem da ti RR v službi dela počasi....
zdaj vem, da ti lahko kaj napišemo in boš vsaj prebrala user posted image

Ok. to me je zbodlo...zdaj grem brat za nazaj...3 strani user posted image uauuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.7.2009 9:14:12   
melaverde
allora...dobro jutro!

sploh ni dobro, Val je vstal ob 5:30...jaz pa sem imela totalno zlepljene oči (te leče...)
včeraj smo zaključli s praznovanji za nekaj časa user posted image
smo bili na sv. katerini kjer mi je ful lepo in varno, pol se je zlilo in otroci so uživali 100 na uro...vsi mokri so bili ampak čofotanja jih nismo mogli prikrajšat... user posted image

za srečanje sem ZA, z otroci in brez user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.7.2009 9:56:46   
zrak
ciao..
sem na hitro prebrala o srečanju... ena se mora opogumit in določit dan, kraj in uro, pa se bomo dobile.. sicer ne bo nič od tega...

vidim da ste vsi ok... Nena tudi jaz ti moram neki predat, če bi vedela prej bi lahko Asso dala..

Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.7.2009 9:58:57   
n€na
Vsako jutro na radiu poslušam o vlomih v avtomobile...Jaz res ne razumem folka, da v avtu pušča tako vredne stvari in po možnosti na vidnem mestuuser posted image  na zadnjem sedežu avtomobila...a folk res ne zna poskrbet za samozačito al kako.....Jaz če grem na plažo ali kam nikoli ampak res nikoli ne pustim nič v avtu niti ne pustim sledi da bi lahko bilo karkoli vrednega v avtu.-...še plošček od radia vzamem ven pa radio ni vreden niti 20€....

Kako je pa kaj pri vas s tem puščate vse v avtih ali imate vse doma shranjeno v sefihuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.7.2009 9:59:08   
asso
Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 user posted image

Z otroci ne vem kdaj bom imela otrokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.7.2009 10:00:24   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ciao..
sem na hitro prebrala o srečanju... ena se mora opogumit in določit dan, kraj in uro, pa se bomo dobile.. sicer ne bo nič od tega...

vidim da ste vsi ok... Nena tudi jaz ti moram neki predat, če bi vedela prej bi lahko Asso dala..

bom prišla en dan mimo tebe....samo danes ne vemm kako bom s časom

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.7.2009 10:00:28   
austen
ma jaz 9-ega ne moremuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.7.2009 10:01:40   
asso

Vsako jutro na radiu poslušam o vlomih v avtomobile...Jaz res ne razumem folka, da v avtu pušča tako vredne stvari in po možnosti na vidnem mestuuser posted image  na zadnjem sedežu avtomobila...a folk res ne zna poskrbet za samozačito al kako.....Jaz če grem na plažo ali kam nikoli ampak res nikoli ne pustim nič v avtu niti ne pustim sledi da bi lahko bilo karkoli vrednega v avtu.-...še plošček od radia vzamem ven pa radio ni vreden niti 20€....

Kako je pa kaj pri vas s tem puščate vse v avtih ali imate vse doma shranjeno v sefihuser posted image user posted image user posted image

Ma jaz včasih kaj pustim, ampak če je kaj vrednega (kakšen fotoaparat) ali kaj druzga, če imam možnost dam v predalček in zaklenem. Če ne v kofano... drugače ko skočim v trgovino se mi zgodi, da na sedežu pozabim denarnico, ampak to ni dolgo... če ne drugo ugotovim na blagajni, da nimam denarniceuser posted image user posted image user posted image user posted image  To pa večino v Hiperju, ker je v garaži temno in zgrabim torbico in niti ne grem za tem, da je denarnica na sedežu...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.7.2009 10:02:44   
asso

Allora sreda, 8.07user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.7.2009 10:03:15   
n€na

Večerno srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 user posted image zjutraj ali zvečeruser posted image

Z otroci ne vem kdaj bom imela otrokeuser posted image user posted image user posted image

Sem ZA, kje pa

jaz bom zvedela jutri, kako moj dela v četrtek...če ne mu bom rekla, da naj vpraša svojo mamo, če lahko pride Zala en štuk nižje na počitnice za eno nočuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.7.2009 10:04:16   
n€na

Allora sreda, 8.07user posted image

tudi to mi odgovarja...zdej se moram zment samo še za varstvouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.7.2009 10:04:28   
austen
to pa lahkouser posted image
kam pa bi šle?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.7.2009 10:06:00   
asso

Večernouser posted image user posted image srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 user posted image zjutraj ali zvečeruser posted image

Kam? Na plažo Sansimonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.7.2009 10:11:01   
n€na

Večernouser posted image user posted image srečanje, četrtek, 09.07. ob 8.30 user posted image zjutraj ali zvečeruser posted image

A pol z otroci...user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.7.2009 10:22:39   
asso

Joj... večerno druženje ob 8.30 ne vem, če je glih primerno z otroci. Vsaj moji ob tej uri gresta spatuser posted image

SanSimon sem tako za štos rekla...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.7.2009 10:27:31   
n€na

Joj... večerno druženje ob 8.30 ne vem, če je glih primerno z otroci. Vsaj moji ob tej uri gresta spatuser posted image

SanSimon sem tako za štos rekla...

sem smotana a neuser posted image

Kje se pa ponavadi dobiteuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.7.2009 10:29:09   
n€na
grem v trgovino, da ne bom spet kake neumnosti napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.