|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
1.7.2009 14:43:01   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

asso, kaj si jedla dobrega za kosilo?

Rezance s suhim paradižnikom, bučkami, papriko in feta sirom... njami, po tem pa še en breskov zavitek in kavouser posted image

Helena, sem te vidla ko si odhajala, kaj si pa ti dobrega jedlauser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
1.7.2009 14:46:02   
helenav
uu ma kaj hodiš v Bellavito???...
ja pa pokliči kdaj no....

aja..jaz sem pa jedla Vampe po tržaško.....ej....full dobri..če so ti sploh dobri... ( so boljši kot moji....)

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
1.7.2009 16:04:57   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

uu ma kaj hodiš v Bellavito???...
ja pa pokliči kdaj no....

aja..jaz sem pa jedla Vampe po tržaško.....ej....full dobri..če so ti sploh dobri... ( so boljši kot moji....)

Ha, ha... ja v sredah, ko hodimo na kosilo gremo ponavadi dol s sodelavkami. Če ne bom kdaj imela družbe te bom poklicalauser posted image

A praviš, da so dobri? Jaz nisem glih ljubitelj, ampak sodelavka je in je rekla, da jih bo naslednjič probala. Ji bom kar rekla, da so v redu. Ampak glede na to, da so na jedilniku vsako sredo, zgleda da kar grejo v promet user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
1.7.2009 16:32:04   
dskubin
rabla bi kak CD za mularijo s tem, da bi imela kak otroški zborček, ki poje pesmice ala "bačica po moju pava" user posted image in podobne zadeve.....ki pol Erika poje zraven in govori: poj

Mam jaz že na CDju stonogo od otroškega pevskega zbora RTV, kje se dobimo? Če rabi še kera naj se javi, sem to že enkrat talala na našem srečanju, pa te zgleda ni blo ;) Aja a rabi kera kaj od Justa, baje bo danes predstavnica pr nas, če kera hoče, lahko tud pride mimo pogledat.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.7.2009 16:39:51 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
1.7.2009 16:51:20   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

rabla bi kak CD za mularijo s tem, da bi imela kak otroški zborček, ki poje pesmice ala "bačica po moju pava" user posted image in podobne zadeve.....ki pol Erika poje zraven in govori: poj

Mam jaz že na CDju stonogo od otroškega pevskega zbora RTV, kje se dobimo? Če rabi še kera naj se javi, sem to že enkrat talala na našem srečanju, pa te zgleda ni blo ;) Aja a rabi kera kaj od Justa, baje bo danes predstavnica pr nas, če kera hoče, lahko tud pride mimo pogledat.

Jaz imam tudi to Stonogo, ampak pri nas ni aktualna...
Just - jaz večkrat kaj naročim oz. bolj mama (zame cenovno ugodnejeuser posted image  - ker plača mamauser posted image user posted image )...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
1.7.2009 17:26:51   
dskubin
ampak pri nas ni aktualna...

pri nas pa je, ker je aktualna meni. Sem že zadnjič povedala o mojem glasbenem okusu. Preprosto, kot pasulj: kar ni aktualno nama, do otrok sploh ne pride - beri domača cenzura. Če sliši zunaj, naj sliši, doma tega gotovo ne bo.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
1.7.2009 19:29:27   
thaiss
dskubin in nena26 se priporočam za CDje!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
1.7.2009 19:48:00   
n€na
evo sem že spekla muzikouser posted image

sem jo dala na DVD, ker nobenga CD-ja nimam doma....boste nardile selekcijo sameuser posted image

austen in helenav.....vaju bo jutri čakalo v omaricah...upam da moj B ne bo pozabil dostaviti...user posted image user posted image

asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
1.7.2009 20:36:28   
asso
asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss.user posted image

A misliš mimo doma, da se ustavišuser posted image user posted image   Lahko.

Lahko tudi vzamem za Thaiss, ampak ne vem kdaj bo dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Thaiss moj si je spomnu, ampak tasta ni videl tako, da ni dostavu... bo pa jutri pustil v diskontu, če ga drugi vidijo, da mu dajo... Upam, da res...

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

ampak pri nas ni aktualna...

pri nas pa je, ker je aktualna meni. Sem že zadnjič povedala o mojem glasbenem okusu. Preprosto, kot pasulj: kar ni aktualno nama, do otrok sploh ne pride - beri domača cenzura. Če sliši zunaj, naj sliši, doma tega gotovo ne bo.

Ja, sej bi lahko jaz poslušalauser posted image , ampak otroci nebi. Edino, če vrtim tako brezveze, da jim samo v uho pride. Ker drugače si Nastia itak sama izbira (ima svoj radio in CD-je...). Jaz jim večina dajem take, ki hočejo: beri poslušajo v vrtcu, ker to jim je najlepše, ker jih tudi vejo.
Tarin uživa z hiško zidamo in prav lepo ob njej pleše oz. zida tudi ona hiško...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
1.7.2009 20:38:37   
thaiss

in meniuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
1.7.2009 20:40:19   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: asso
Thaiss moj si je spomnu, ampak tasta ni videl tako, da ni dostavu... bo pa jutri pustil v diskontu, če ga drugi vidijo, da mu dajo... Upam, da res...

sem mu rekla, upam da se trofita, da mu še šolde preda!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
1.7.2009 20:41:04   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

in meniuser posted image

A nisi kapiralauser posted image user posted image  Poglej moj post pred tvojimuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
1.7.2009 20:42:00   
asso

sem mu rekla, upam da se trofita, da mu še šolde preda!

Allora ga bo iskaluser posted image user posted image  Če pa ga ne bo dobu, pa mu bodo drugi dostavli...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
1.7.2009 20:54:42   
thaiss

in meniuser posted image

A nisi kapiralauser posted image user posted image  Poglej moj post pred tvojimuser posted image

vidla tvoj posta ja, ampak nena ni omenla DVDja zameuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
1.7.2009 21:11:53   
asso

user posted image user posted image user posted image user posted image

S tem prispevkom vam želim vsem lahko noč. Jaz grem na kavč, moj računalnik pa spat. Sem celo kopalnico lepo spucala in po dolgem času bo čista več kot pet minutuser posted image user posted image  Upam, na ene par dni...

< Sporočilo je popravil asso -- 1.7.2009 21:12:40 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
1.7.2009 21:13:37   
n€na

in meni  user posted image      tudi zate jeuser posted image user posted image

ne bodi žalostna.....si samo slabo prebralauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
1.7.2009 21:16:12   
n€na

in meniuser posted image

thaiss imam tudi dvd zate in ga bom dala asso jutri ko grem mimo nje...edino če prideš jutri v KP ob 16-ih ko mam frizerja pa lahk grema še na kafe....jaz bom verjetno samauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
1.7.2009 22:14:37   
thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image

ops user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
1.7.2009 22:16:21   
thaiss

in meniuser posted image

thaiss imam tudi dvd zate in ga bom dala asso jutri ko grem mimo nje...edino če prideš jutri v KP ob 16-ih ko mam frizerja pa lahk grema še na kafe....jaz bom verjetno samauser posted image user posted image

žal ne bo šlo, do 16h delam, potem pa šibam domov...kdaj pustiš zjutraj Zalo v vrtcu, ker jaz sem v unem bloku pri vrtcu (če greš s spodnje strani)

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
1.7.2009 22:26:04   
n€na

in meniuser posted image

žal ne bo šlo, do 16h delam, potem pa šibam domov...kdaj pustiš zjutraj Zalo v vrtcu, ker jaz sem v unem bloku pri vrtcu (če greš s spodnje strani)

moj pelje zalo v vrtec tam nekje med 8 in 8:30 odvisno kdaj zjutraj vstaneta...bom dala asso, pa ti bo ona dala...da bi ti pa čez vikend prinesla pa ne morem, ker imamo eno poroko v nedeljo bomo pa verjetno obiske dobiliuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
1.7.2009 22:29:50   
thaiss
ma nena ne sekiraj se, daj asso, pa pol ona preda dalje kurirjuuser posted image
hvala!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
1.7.2009 22:34:49   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

NAVT ste dobili pošto iz vrtca?? Bomo sošolci??

Ej Thaiss, tale vaš Matia je pravi superman!!! Včeraj sem ga gledala kako šiba s kolesom. Res je dober! Pa vsi ste bili lepi! Res vas je bilo luštno videt, kako vsi trije navdušeno spremljate vsak zavoj malega kolesarja, kako se skupaj z njim veselite!!!

Ne, nobene pošte nisem vidla. Res pa je, da sem včeraj prišla iz službe šele ob sedmih. Sicer sem pa bila prejšnji teden na roditeljskem sestanku za novince in sem kasneje malo povprašala o uvajanju dvojčkov, pa mi je pomočnica rekla, da so nas dali v želeno skupino. No, smo si prišli hitro na jasno, da so to žogice. Tako da JA, bomo sošolci. Izvedela sem tudi katere bodo vzgojiteljice: Neva Zonta in pomočnica Patricija Ružič. Slednjo poznam osebno in se mi je kamen odvalil od srca, ker je to res topla in fajn oseba. Mi je pa Patricija ful pohvalila vzgojiteljico Nevo. To se mi res zdi pomembno, da dam otroke v roke osebam, ki so vredne zaupanja.

Včeraj smo peljali Brino v kardiološko v Izolo na kontrolni pregled. Diagnoza: nedolžen šum (enako kot Neža).

ops, skoraj sem pozabla na tvoj postuser posted image
user posted image user posted image bomo sošolci, in srčno upam da bo Matia sprejel novo skupino. Ta teden imamo full krizo zjutraj, od ponedeljka pa ne bo njegovih in me je kar strah....

upam, da je zanemarljiv ta ˝nedolžen šum˝ pri puncah?

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
2.7.2009 0:35:31   
NAVT
Ja, seveda, kar je nedolžno je dejansko tako. Ta šum ni v bistvu nič nenavadnega pri malih. Sem pozabla pripisat.

Dskubin, prosim jaz bi tudi Stonogo!!!!!!!!!! Sem jo imela že namen kupiti, pa sem pol naročevala za rojstni dan, pa so pol ti obiski odpadli, skratka, je doma še nimamo in mislim, da so gor pesmice, ki sem jih tudi jaz poslušala. Takrat je bila aktualna kaseta od RTV-ja Naša četica koraka.

Austen, ja malo sem pozabila na najin dogovor. Čisto iskreno! Sori. Očitno nisem glih zanesljiva glede tega. Boljše, da najdeš drugo žrtev, ker če ne bo prišlo že naslednje poletje user posted image

Jutri peljemo punce v vrtec!!! Danes me je klicala bodoča vzgojiteljica in bi jih hotela spoznati. Tako da jutri korakamo cela familija v Školjko (vseh 5). Thaiss, jaz si razlagam, da zato nisem dobila nobene pošte. Bom poročala ko pridem v službo.

Nektarina, kaj za petek????????????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
2.7.2009 7:45:34   
austen
jutrouser posted image

nena26...hvala hvala ....upam, da ji bojo všečuser posted image .......lahko pa daš meni dvd za thaiss pa ji pol jutri predamuser posted image ....evo zdej imaš opcij še in šeuser posted image ....
dskubin......lahko se kje znemimo....mi gremo popoldan vedno ven, je pa res, da bolj proti svetilniku, ma lahko gremo tudi v san simonuser posted image
NAVT.....lep prvi dan vrtca vam želim.....vsem 5-im (ha ha to bo pestro danes)

čeprav........po dooooooooooolgem času bi se lahko dobile, a? Kao zaključek šolskega letauser posted image user posted image
Katera je za???????
lahko z mulci, čeprav to nam bo težje ratalo, lahko pa zvečer na,...... (pici, pijači, ....)

< Sporočilo je popravil austen -- 2.7.2009 7:47:15 >

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
2.7.2009 8:02:31   
asso
Jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: austen

čeprav........po dooooooooooolgem času bi se lahko dobile, a? Kao zaključek šolskega letauser posted image user posted image
Katera je za???????
lahko z mulci, čeprav to nam bo težje ratalo, lahko pa zvečer na,...... (pici, pijači, ....)

Sej to sem tudi jaz neki cajta nazaj predlagala, ampak nobenega odzivauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nena, lahko pa se dobimo tudi v Kopru, da ne hodiš gor. Itak končam ob 15.30 ali kaj kasneje tako, da povej kje imaš frizerko pa se dobimo, ali pa tudi na kafe lahko gremo, če si za...

Zdej pa grem in spet dan v gužviiiiii

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.