![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 14:43:01
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso, kaj si jedla dobrega za kosilo? Rezance s suhim paradižnikom, bučkami, papriko in feta sirom... njami, po tem pa še en breskov zavitek in kavo Helena, sem te vidla ko si odhajala, kaj si pa ti dobrega jedla
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 16:04:57
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav uu ma kaj hodiš v Bellavito???... ja pa pokliči kdaj no.... aja..jaz sem pa jedla Vampe po tržaško.....ej....full dobri..če so ti sploh dobri... ( so boljši kot moji....) Ha, ha... ja v sredah, ko hodimo na kosilo gremo ponavadi dol s sodelavkami. Če ne bom kdaj imela družbe te bom poklicala A praviš, da so dobri? Jaz nisem glih ljubitelj, ampak sodelavka je in je rekla, da jih bo naslednjič probala. Ji bom kar rekla, da so v redu. Ampak glede na to, da so na jedilniku vsako sredo, zgleda da kar grejo v promet
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 16:32:04
|
|
|
|
dskubin
|
rabla bi kak CD za mularijo s tem, da bi imela kak otroški zborček, ki poje pesmice ala "bačica po moju pava" user posted image in podobne zadeve.....ki pol Erika poje zraven in govori: poj Mam jaz že na CDju stonogo od otroškega pevskega zbora RTV, kje se dobimo? Če rabi še kera naj se javi, sem to že enkrat talala na našem srečanju, pa te zgleda ni blo ;) Aja a rabi kera kaj od Justa, baje bo danes predstavnica pr nas, če kera hoče, lahko tud pride mimo pogledat.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.7.2009 16:39:51 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 16:51:20
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin rabla bi kak CD za mularijo s tem, da bi imela kak otroški zborček, ki poje pesmice ala "bačica po moju pava" user posted image in podobne zadeve.....ki pol Erika poje zraven in govori: poj Mam jaz že na CDju stonogo od otroškega pevskega zbora RTV, kje se dobimo? Če rabi še kera naj se javi, sem to že enkrat talala na našem srečanju, pa te zgleda ni blo ;) Aja a rabi kera kaj od Justa, baje bo danes predstavnica pr nas, če kera hoče, lahko tud pride mimo pogledat. Jaz imam tudi to Stonogo, ampak pri nas ni aktualna... Just - jaz večkrat kaj naročim oz. bolj mama (zame cenovno ugodneje - ker plača mama )...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 17:26:51
|
|
|
|
dskubin
|
ampak pri nas ni aktualna... pri nas pa je, ker je aktualna meni. Sem že zadnjič povedala o mojem glasbenem okusu. Preprosto, kot pasulj: kar ni aktualno nama, do otrok sploh ne pride - beri domača cenzura. Če sliši zunaj, naj sliši, doma tega gotovo ne bo.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 19:29:27
|
|
|
|
thaiss
|
dskubin in nena26 se priporočam za CDje!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 19:48:00
|
|
|
|
n€na
|
evo sem že spekla muziko sem jo dala na DVD, ker nobenga CD-ja nimam doma....boste nardile selekcijo same austen in helenav.....vaju bo jutri čakalo v omaricah...upam da moj B ne bo pozabil dostaviti... asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 20:36:28
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. A misliš mimo doma, da se ustaviš Lahko. Lahko tudi vzamem za Thaiss, ampak ne vem kdaj bo dobila Thaiss moj si je spomnu, ampak tasta ni videl tako, da ni dostavu... bo pa jutri pustil v diskontu, če ga drugi vidijo, da mu dajo... Upam, da res... IZVIRNO SPOROČILO: dskubin ampak pri nas ni aktualna... pri nas pa je, ker je aktualna meni. Sem že zadnjič povedala o mojem glasbenem okusu. Preprosto, kot pasulj: kar ni aktualno nama, do otrok sploh ne pride - beri domača cenzura. Če sliši zunaj, naj sliši, doma tega gotovo ne bo. Ja, sej bi lahko jaz poslušala , ampak otroci nebi. Edino, če vrtim tako brezveze, da jim samo v uho pride. Ker drugače si Nastia itak sama izbira (ima svoj radio in CD-je...). Jaz jim večina dajem take, ki hočejo: beri poslušajo v vrtcu, ker to jim je najlepše, ker jih tudi vejo. Tarin uživa z hiško zidamo in prav lepo ob njej pleše oz. zida tudi ona hiško...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 20:38:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. in meni
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 20:40:19
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Thaiss moj si je spomnu, ampak tasta ni videl tako, da ni dostavu... bo pa jutri pustil v diskontu, če ga drugi vidijo, da mu dajo... Upam, da res... sem mu rekla, upam da se trofita, da mu še šolde preda!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 20:41:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. in meni A nisi kapirala Poglej moj post pred tvojim
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 20:42:00
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Thaiss moj si je spomnu, ampak tasta ni videl tako, da ni dostavu... bo pa jutri pustil v diskontu, če ga drugi vidijo, da mu dajo... Upam, da res... sem mu rekla, upam da se trofita, da mu še šolde preda! Allora ga bo iskal Če pa ga ne bo dobu, pa mu bodo drugi dostavli...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 20:54:42
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. in meni A nisi kapirala Poglej moj post pred tvojim vidla tvoj posta ja, ampak nena ni omenla DVDja zame
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 21:11:53
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss vidla tvoj posta ja, ampak nena ni omenla DVDja zame IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. S tem prispevkom vam želim vsem lahko noč. Jaz grem na kavč, moj računalnik pa spat. Sem celo kopalnico lepo spucala in po dolgem času bo čista več kot pet minut Upam, na ene par dni...
< Sporočilo je popravil asso -- 1.7.2009 21:12:40 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 21:13:37
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. in meni tudi zate je ne bodi žalostna.....si samo slabo prebrala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 21:16:12
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. in meni A nisi kapirala Poglej moj post pred tvojim vidla tvoj posta ja, ampak nena ni omenla DVDja zame thaiss imam tudi dvd zate in ga bom dala asso jutri ko grem mimo nje...edino če prideš jutri v KP ob 16-ih ko mam frizerja pa lahk grema še na kafe....jaz bom verjetno sama
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 22:14:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss vidla tvoj posta ja, ampak nena ni omenla DVDja zame IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. ops
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 22:16:21
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. in meni A nisi kapirala Poglej moj post pred tvojim vidla tvoj posta ja, ampak nena ni omenla DVDja zame thaiss imam tudi dvd zate in ga bom dala asso jutri ko grem mimo nje...edino če prideš jutri v KP ob 16-ih ko mam frizerja pa lahk grema še na kafe....jaz bom verjetno sama žal ne bo šlo, do 16h delam, potem pa šibam domov...kdaj pustiš zjutraj Zalo v vrtcu, ker jaz sem v unem bloku pri vrtcu (če greš s spodnje strani)
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 22:26:04
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso - kako pa tebi dostavim....grem pa jutri za štiro k frizerju in ko se bom vračala lahko ustavim in ti dam....pa ti dam zraven še za thaiss. in meni A nisi kapirala Poglej moj post pred tvojim vidla tvoj posta ja, ampak nena ni omenla DVDja zame thaiss imam tudi dvd zate in ga bom dala asso jutri ko grem mimo nje...edino če prideš jutri v KP ob 16-ih ko mam frizerja pa lahk grema še na kafe....jaz bom verjetno sama žal ne bo šlo, do 16h delam, potem pa šibam domov...kdaj pustiš zjutraj Zalo v vrtcu, ker jaz sem v unem bloku pri vrtcu (če greš s spodnje strani) moj pelje zalo v vrtec tam nekje med 8 in 8:30 odvisno kdaj zjutraj vstaneta...bom dala asso, pa ti bo ona dala...da bi ti pa čez vikend prinesla pa ne morem, ker imamo eno poroko v nedeljo bomo pa verjetno obiske dobili
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 22:29:50
|
|
|
|
thaiss
|
ma nena ne sekiraj se, daj asso, pa pol ona preda dalje kurirju hvala!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.7.2009 22:34:49
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: thaiss NAVT ste dobili pošto iz vrtca?? Bomo sošolci?? Ej Thaiss, tale vaš Matia je pravi superman!!! Včeraj sem ga gledala kako šiba s kolesom. Res je dober! Pa vsi ste bili lepi! Res vas je bilo luštno videt, kako vsi trije navdušeno spremljate vsak zavoj malega kolesarja, kako se skupaj z njim veselite!!! Ne, nobene pošte nisem vidla. Res pa je, da sem včeraj prišla iz službe šele ob sedmih. Sicer sem pa bila prejšnji teden na roditeljskem sestanku za novince in sem kasneje malo povprašala o uvajanju dvojčkov, pa mi je pomočnica rekla, da so nas dali v želeno skupino. No, smo si prišli hitro na jasno, da so to žogice. Tako da JA, bomo sošolci. Izvedela sem tudi katere bodo vzgojiteljice: Neva Zonta in pomočnica Patricija Ružič. Slednjo poznam osebno in se mi je kamen odvalil od srca, ker je to res topla in fajn oseba. Mi je pa Patricija ful pohvalila vzgojiteljico Nevo. To se mi res zdi pomembno, da dam otroke v roke osebam, ki so vredne zaupanja. Včeraj smo peljali Brino v kardiološko v Izolo na kontrolni pregled. Diagnoza: nedolžen šum (enako kot Neža). ops, skoraj sem pozabla na tvoj post bomo sošolci, in srčno upam da bo Matia sprejel novo skupino. Ta teden imamo full krizo zjutraj, od ponedeljka pa ne bo njegovih in me je kar strah.... upam, da je zanemarljiv ta ˝nedolžen šum˝ pri puncah?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 0:35:31
|
|
|
|
NAVT
|
Ja, seveda, kar je nedolžno je dejansko tako. Ta šum ni v bistvu nič nenavadnega pri malih. Sem pozabla pripisat. Dskubin, prosim jaz bi tudi Stonogo!!!!!!!!!! Sem jo imela že namen kupiti, pa sem pol naročevala za rojstni dan, pa so pol ti obiski odpadli, skratka, je doma še nimamo in mislim, da so gor pesmice, ki sem jih tudi jaz poslušala. Takrat je bila aktualna kaseta od RTV-ja Naša četica koraka. Austen, ja malo sem pozabila na najin dogovor. Čisto iskreno! Sori. Očitno nisem glih zanesljiva glede tega. Boljše, da najdeš drugo žrtev, ker če ne bo prišlo že naslednje poletje Jutri peljemo punce v vrtec!!! Danes me je klicala bodoča vzgojiteljica in bi jih hotela spoznati. Tako da jutri korakamo cela familija v Školjko (vseh 5). Thaiss, jaz si razlagam, da zato nisem dobila nobene pošte. Bom poročala ko pridem v službo. Nektarina, kaj za petek????????????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 7:45:34
|
|
|
|
austen
|
jutro nena26...hvala hvala ....upam, da ji bojo všeč .......lahko pa daš meni dvd za thaiss pa ji pol jutri predam ....evo zdej imaš opcij še in še .... dskubin......lahko se kje znemimo....mi gremo popoldan vedno ven, je pa res, da bolj proti svetilniku, ma lahko gremo tudi v san simon NAVT.....lep prvi dan vrtca vam želim.....vsem 5-im (ha ha to bo pestro danes) čeprav........po dooooooooooolgem času bi se lahko dobile, a? Kao zaključek šolskega leta Katera je za??????? lahko z mulci, čeprav to nam bo težje ratalo, lahko pa zvečer na,...... (pici, pijači, ....)
< Sporočilo je popravil austen -- 2.7.2009 7:47:15 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.7.2009 8:02:31
|
|
|
|
asso
|
Jutro... IZVIRNO SPOROČILO: austen čeprav........po dooooooooooolgem času bi se lahko dobile, a? Kao zaključek šolskega leta Katera je za??????? lahko z mulci, čeprav to nam bo težje ratalo, lahko pa zvečer na,...... (pici, pijači, ....) Sej to sem tudi jaz neki cajta nazaj predlagala, ampak nobenega odziva Nena, lahko pa se dobimo tudi v Kopru, da ne hodiš gor. Itak končam ob 15.30 ali kaj kasneje tako, da povej kje imaš frizerko pa se dobimo, ali pa tudi na kafe lahko gremo, če si za... Zdej pa grem in spet dan v gužviiiiii
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.