|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
1.7.2009 10:28:52   
n€na
kaj ti ni jasnouser posted image

sm ti hotla napisat cel roman, pa sem si premislauser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
1.7.2009 10:33:31   
austen
ma meni je vse jasnouser posted image zakaj misliš da mi ne bi blo?user posted image
napiši kak roman napiši.......mi bo prej šel delovnik mimo........

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
1.7.2009 10:48:04   
n€na
zdej malo brskam po netu in upam da spet najdem kako zanimivostuser posted image user posted image

roman....

Nekje na robu gozdička, nekje ob slovenski obali.......

.......in živela sta srečno do konca svojih dniuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
1.7.2009 10:54:08   
austen
user posted image si malo manjkala pri pouku slovenščine ta, a?

vsaka zgodba/roman,..... ima...
- uvod
- jedro
- zaključek

tvoj roman izpolnjuje 2 od treh zahtevuser posted image user posted image user posted image

drgač pa če srfaš po netu poglej na ****ung.net.....se najde kaj zanimivega, so stripi user posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 1.7.2009 10:55:08 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
1.7.2009 11:00:21   
helenav
nena26 tudi Klara bi bila vesela takega cd-jauser posted image user posted image user posted image  pls,.,.

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
1.7.2009 11:00:55   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

user posted image si malo manjkala pri pouku slovenščine ta, a?

vsaka zgodba/roman,..... ima...
- uvod
- jedro
- zaključek

tvoj roman izpolnjuje 2 od treh zahtevuser posted image user posted image user posted image

drgač pa če srfaš po netu poglej na ****ung.net.....se najde kaj zanimivega, so stripi user posted image

sem manjkala ja...v srednji sem bila samo 3x pa še enkrat od tega me je ven nagnala, ker nisem dala mira...tisti dan se je rodil moj prvi nečak...drugače sem mela s kolegico zmenjeno, da me je poklicala, če je slučajn prfoksa vpisovala v dnevnik...sej se ni za hvalit...men je blo pa kulluser posted image

glede zanimivosti...tudi tam ne piše nič zanimivegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
1.7.2009 11:02:27   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

nena26 tudi Klara bi bila vesela takega cd-jauser posted image user posted image user posted image  pls,.,.

oooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

bo dobila...

ker si že ravno tukaj...a je tista jopica rozasta od Klare...jo nekdo stalno daje Zali na obešalnik...pa ni njena...nima take je pa velika za 18M....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
1.7.2009 11:05:19   
melaverde

ooo, allora nam slediš, samo pišeš ne user posted image

austen, bom dala oglas posodim otroka user posted image pri nas ni tega, dase kdo ponudi...niti nonoti ne

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
1.7.2009 11:17:06   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ooo, allora nam slediš, samo pišeš ne user posted image  

ne

ne ne ni tako....user posted image user posted image .....al me imate za špijouser posted image .....danes sem po dolgem času malo šla gor, ker se mi ne da delat in rabim čakule....in sploh ne vem o čem gre debata razen zadnje dve strani....
une ki me poznajo dobro vejo, da ne bi mogla samo čekirat brez komentiratuser posted image .

nena26 ja ..una je bila od Klare....sem jo včeraj pol odnesla domov....še en mesec, pa se ne bodo več vidle naše pupiceuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
1.7.2009 11:25:53   
asso
Evo, še mene na hitro se javljam iz norišnice... Niti mami ne uspem napisat SMS-ja, kako je s puncamauser posted image
helena lepo, da si se javla...

Nena, pa še meni en CD (itak, da jih imam, ampak nikoli jih ni preveč...)...

Še malo pa grem na kosilouser posted image user posted image user posted image  in danes dolga sreda... itak me noben ne čaka tako "navdušeno" domauser posted image  Edino, mogoče dragi, da mu kaj skuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav je za prvo silo dobra tudi mamauser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
1.7.2009 11:32:17   
austen
ma mi je dalo zvezdice namesto besede f...ung user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
1.7.2009 11:40:57   
n€na

ma mi je dalo zvezdice namesto besede f...ung user posted image user posted image

preverzne in grde besede se cenzurirajouser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
1.7.2009 11:46:28   
austen
user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
1.7.2009 11:47:01   
asso

napiši s pikicami vmes, pa ti ne bo cenzurirano, kot npr. f.a.n.k.u.l.o.user posted image user posted image

Grem na kosilo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
1.7.2009 11:51:56   
n€na

nena26 ja ..una je bila od Klare....sem jo včeraj pol odnesla domov....še en mesec, pa se ne bodo več vidle naše pupiceuser posted image

Se mi je zdelo, da je njena..ne vem pa zakaj stalno dajejo tuje stvari Zali...ko da je magnet..in pol se jaz samo sekiram, ker prinesem te stvari domovuser posted image user posted image

Jeseni pa gremo v Korte in potem bomo sošolke z Tajo (pocka)...Videle bi se pa lahko ob kakšnem druženju, ki ga nismo ponovile že dosti časa....Je pa res škoda, ker so se vsi v vrtcu začeli dobro razumet....nisem že dogo čula nobene pripombe glede zale in tudi austen nič ne reče...se pravi mi nismo več lumpiuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
1.7.2009 11:52:42   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

napiši s pikicami vmes, pa ti ne bo cenzurirano, kot npr. f.a.n.k.u.l.o.user posted image user posted image

Grem na kosilo...

DOBER TEK!!!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
1.7.2009 12:00:34   
austen
nena26 .......sej so ble vedno pridne...malo so se včasih gizleuser posted image , ma to spada zraven. Sicer pa naša vedno reče da je bla Zala v vrtcu (tudi ko je ni) in da je bla lumpa.......user posted image ...ma kje je to pobrala. Čeprav zdej ne reče več Zala gizla, zdej reče "Adej gizu" (Andrej) ....ma se bojo že zmenli med sabo user posted image
MA mislim, da Erika bo Zalo kar pogrešala.......vedno vse kar je v zvezi z vrtcem je na prvem mestu Zala, pol Pia, pol Jan......

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
1.7.2009 12:01:12   
helenav
vsi so pridni zala26 :-)) no razen Andrej  in Luna,ki vsake tolko pogrizejo cel vrtecuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
1.7.2009 12:08:20   
n€na

vsi so pridni zala26 :-)) no razen Andrej  in Luna,ki vsake tolko pogrizejo cel vrtecuser posted image user posted image

Saj meni je kar malo žal, da bomo prestavili Zalo v drugi vrtec, ampak ne gre drugače...v vasi imamo 1Km do vrtca in bom lahko šla tudi peš....žal mi je zaradi tega ker je navajena vseh sošolcev in se kar malo bojim spremembe in jo bom septembra spet uvajala....žal mi je zaradi vzgojiteljic, ki so mi bile fantastične...vedno so mi vse povedala razen enega kiksa, glede enega dneva....Bo pa Zala tudi v Kotrah imela eno vzgojiteljico, ki jo poznamo in je res druga mama tem otrokom....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
1.7.2009 12:09:00   
austen
Ma kaj Luna tudi grize?????user posted image smeh....pa tak drobižek je.....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
1.7.2009 12:12:01   
n€na

nena26 .......sej so ble vedno pridne...malo so se včasih gizleuser posted image , ma to spada zraven. Sicer pa naša vedno reče da je bla Zala v vrtcu (tudi ko je ni) in da je bla lumpa.......user posted image ...ma kje je to pobrala. Čeprav zdej ne reče več Zala gizla, zdej reče "Adej gizu" (Andrej) ....ma se bojo že zmenli med sabo user posted image
MA mislim, da Erika bo Zalo kar pogrešala.......vedno vse kar je v zvezi z vrtcem je na prvem mestu Zala, pol Pia, pol Jan......

Sej se ne gre za to gdo je grizu in kdo neuser posted image ...meni si edino ti pvedala (hvala), da zala grize, poleg vzgojiteljic...pa sem se srečevala tudi z drugimi mamicami, pa mi nobena ni hotla povedat... glede teh informacij sem lahko tudi jaz z Zalo začela delati na tem, da ni lepo, da grize in očitno je pomagalo.user posted image user posted image ....izjema je bila edino Klara katere ni ugriznila se mi zdi nikoli.  :)

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
1.7.2009 12:14:07   
austen
ja sej, meni tudi nobena nič ne reče...pol pa po ovinkih zvem kako tako da me bo še fršlok en danuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
1.7.2009 12:18:12   
n€na

ja sej, meni tudi nobena nič ne reče...pol pa po ovinkih zvem kako tako da me bo še fršlok en danuser posted image

tvoja je pa res pridna, nisem čula še nobene take, da bi tebe lahko fršlokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko pridem jaz po mojo, priteče Erika in potem šiba k Zali in ji pove, da gre domov...je prav simpatičnauser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
1.7.2009 12:32:45   
austen
ma pol ne veš une, da so imeli prejšnji teden barufo, ki ni nobenga pustila na tobogan " To je moje!" je itak največkrat izgovorjen stavek zadnje časeuser posted image
In jo je Ian malo opraskal, ko sem prišla po njo mi je hitela govorit da ja Ian lump. Mislim.......
Sej so prave babe je, ko grem po njo in če je slučajno Zala še tam pride tudi pogledat kaj se dogaja in tako malo od atrani opazuje dogajanje, ko jo kaj vprašam se pa samo posmeje. Medtem ko Klara pa kar pokomandira.user posted image Je prišla 1x k meni mi dala njen slinast kruh in zahtevala za pituser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
1.7.2009 13:06:46   
n€na

ma pol ne veš une, da so imeli prejšnji teden barufo, ki ni nobenga pustila na tobogan " To je moje!" je itak največkrat izgovorjen stavek zadnje časeuser posted image
In jo je Ian malo opraskal, ko sem prišla po njo mi je hitela govorit da ja Ian lump. Mislim.......

Nikoli čulauser posted image

....še ena urca pol pa veselicauser posted image user posted image user posted image

jutri grem pa malo k frizerju...je treba mojo goščavo na glavi malo v red spravituser posted image user posted image

asso, kaj si jedla dobrega za kosilo?

jaz danes imam na jedilniku samo sadje...bom pa doma skuhala eno zelenjavno juho brez dodatkov...tako da neki toplega dam vase

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.