|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
30.6.2009 12:28:19   
austen
je to za enkratno uporabo, glede na to, da ko uporabiš bi moral imeti še čistilno sredstvo zraven in fe

ma cena ni lih za enkratno uporabouser posted image si tudi jaz ne predstavljam kaj nardiš s tem ko končašuser posted image opereš v lijaku? Ok če si na wc-ju, kaj pa če si v naraviuser posted image user posted image
ma....kjerkoli si.....počepneš pa jeuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
30.6.2009 13:11:18   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: austen

Itak, jaz si nikjer ne delam problemov. Sej pa tudi školjke niso tako visoke, da te dreznejo v rit, če samo malo počepneš...
Si ne predstavljam pa, kakšne probleme mora imet ta, ki je to izumlauser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
30.6.2009 13:21:12   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Itak, jaz si nikjer ne delam problemov. Sej pa tudi školjke niso tako visoke, da te dreznejo v rit, če samo malo počepneš...
Si ne predstavljam pa, kakšne probleme mora imet ta, ki je to izumlauser posted image user posted image user posted image

mogoče je pa v koloni tri ure ali več čakala s polnim mehurjem, ker ni imela kam lulatuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
30.6.2009 13:22:26   
n€na

jao Nena26 ....ma kje jih najdeš?user posted image user posted image user posted image

sem neki iskala pa mi je med drugim tudi to stran ponudilouser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
30.6.2009 13:24:40   
n€na
ma cena ni lih za enkratno uporabouser posted image

jaz je niti ne bom, ker me lahko pol infrakt trofiuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
30.6.2009 13:35:08   
austen
me pa prav zanima kaj si iskala, da ti je to ponudlouser posted image user posted image user posted image sigurno kake perverzne zadeveuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
30.6.2009 13:38:11   
n€na

me pa prav zanima kaj si iskala, da ti je to ponudlouser posted image user posted image user posted image sigurno kake perverzne zadeveuser posted image

user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
30.6.2009 14:00:29   
n€na
...ni me več...user posted image

papa

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
30.6.2009 14:04:44   
austen
si še si.....samo na lepšemuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
30.6.2009 15:25:03   
austen
grem domovuser posted image user posted image upam, da je Erika boljše volje kot zjutraj

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
30.6.2009 19:01:30   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
ke kriza!! kar nisva mogla zaspat...o vesti pa da ne govorimo

Kaj ti čem rečt, smotana si user posted image Ko vsaka mama, ko pusti otroka drugje. Prvič je najtežje, pa še parkrat, pol se pa navadiš. Tudi nama še vedno ni vseeno, sva se pa navadla, da čas, ko sva sama max. izkoristiva in ne misliva večm na to kako sta otroka, ker onadva itak uživata 100/uro. No, vsaj našedva, verjetno je veliko huje, če otrok joka tam, kjer ga pustiš in sam noče ostat. če pa hoče, pol se pa sekiramo brez veze!

Jaz sem pa sama, moji so šli v San Simon, jaz pa bom pobrisala po tleh - no, vsaj namen imam tak user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
30.6.2009 20:41:08   
asso
Ojli...

jaz sem otroke predala... so za par dni na počitnicah odvisno od tega koliko bodo zdržale brez nas... oz. moj brez njihuser posted image user posted image user posted image  Glih zdej je rekel, da ta tišina ni v redu... Meni pa bo tako pasalo. Se bom psihično in fizično spočila. Pa zjutraj bom tudi lahko malo več spala. To bo res pravi dopust.
No, upam, da bom našla čas kaj več po hiši pospravit, ker zdej ne bo nobenega, da mi na drugi strani razmetava in me med opravili še moti (lačni, žejni, lulat...)...

Mislim pa, da bom tudi kmalu padla v trd spanec, ker že zdej se mi oči zapirajo... Še slike dam dol s fotiča, pa pod tuš in na kavč.

Se pišemo ju3.

Thaiss upam, da jutri dobiš. Mu bom vmes kakšen sms poslala, da ne pozabi...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
30.6.2009 21:45:22   
thaiss
Čer,
evo še meneuser posted image

najprej še enkrat hvala nektarina za hervisove kupone, Matia je od danes kolesaruser posted image Kolesari ko velik, zvečer pa smo šli z jokom domov, ker je bilo treba pospravit kolo.
user posted image

oooo melaverde, free nightuser posted image user posted image

asso sorči, ti nisem odgovorila na smsuser posted image
A ti si punce že spakirala, sem razumela da jih boš zjutraj vozila k mami namesto v vrtec. Naj uživajo
bubkoti user posted image user posted image

dskubin kako ste kej vi??? Nič vas ni videt u điruuser posted image

NAVT ste dobili pošto iz vrtca?? Bomo sošolci??

< Sporočilo je popravil thaiss -- 30.6.2009 21:46:46 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
1.7.2009 7:28:37   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

NAVT ste dobili pošto iz vrtca?? Bomo sošolci??

Ej Thaiss, tale vaš Matia je pravi superman!!! Včeraj sem ga gledala kako šiba s kolesom. Res je dober! Pa vsi ste bili lepi! Res vas je bilo luštno videt, kako vsi trije navdušeno spremljate vsak zavoj malega kolesarja, kako se skupaj z njim veselite!!!

Ne, nobene pošte nisem vidla. Res pa je, da sem včeraj prišla iz službe šele ob sedmih. Sicer sem pa bila prejšnji teden na roditeljskem sestanku za novince in sem kasneje malo povprašala o uvajanju dvojčkov, pa mi je pomočnica rekla, da so nas dali v želeno skupino. No, smo si prišli hitro na jasno, da so to žogice. Tako da JA, bomo sošolci. Izvedela sem tudi katere bodo vzgojiteljice: Neva Zonta in pomočnica Patricija Ružič. Slednjo poznam osebno in se mi je kamen odvalil od srca, ker je to res topla in fajn oseba. Mi je pa Patricija ful pohvalila vzgojiteljico Nevo. To se mi res zdi pomembno, da dam otroke v roke osebam, ki so vredne zaupanja.

Včeraj smo peljali Brino v kardiološko v Izolo na kontrolni pregled. Diagnoza: nedolžen šum (enako kot Neža).

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
1.7.2009 7:46:34   
asso
Jutro,

evo mene tu... danes mi je končno uspelo pridet prejuser posted image user posted image user posted image  Sicer skoraj bi bila spet pozna, ker sem se obotavljala po hiši. Da vam sicer ne povem kdaj sem vstalauser posted image  ob 5.30user posted image ....

Lepo je zjutraj, ko imaš za odpravit le sam sebe, pa po hiši lahko na hitro par stvari daš na mesto in lepo v miru greš v službo... Sicer je prav čudno ko je taka tišina.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
asso sorči, ti nisem odgovorila na smsuser posted image
A ti si punce že spakirala, sem razumela da jih boš zjutraj vozila k mami namesto v vrtec. Naj uživajo
bubkoti user posted image user posted image

Ni panike za SMS... sicer sem jih dobila šele v petek tako, da jih predaja le dva dniuser posted image

Ja, punci sta na počitnicah. Bi bilo prehudo, da jih bi vsako jutro vozila. V tem primeru bi ostale doma z drugo nono, ker bi imela še poleg odpravljanja ene 20 minut (izgubljene) vožnje tako, da.... je ta dosti boljša variantauser posted image user posted image user posted image  Imam prav dopustuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Včeraj smo peljali Brino v kardiološko v Izolo na kontrolni pregled. Diagnoza: nedolžen šum (enako kot Neža).

user posted image user posted image user posted image  Upam, da je to pozitivnouser posted image  da ni nič slabega...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
1.7.2009 8:44:19   
melaverde
jutrooo

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

ke kriza!! kar nisva mogla zaspat...o vesti pa da ne govorimo

Kaj ti čem rečt, smotana si user posted image

ma sej vem...ma nimam prilike se navadit user posted image

thaiss, ma prav free night ja...sem spala kot medved zimsko spanje user posted image nekje v daljavi pa slišala D ki me sprašuje če spim ker on ne more... user posted image

asso, bomo naročale drugo leto! itak bo kaj drugega in user posted image

najprej še enkrat hvala nektarina za hervisove kupone, Matia je od danes kolesar Kolesari ko velik, zvečer pa smo šli z jokom domov, ker je bilo treba pospravit kolo.

Bravo Matiaaaa!! user posted image
ma kaj tevice so prišle v kompletu ?? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
1.7.2009 8:47:03   
n€na
jutrp,

jaz pa čakam mojegauser posted image , da me odpelje na kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
1.7.2009 8:47:25   
asso

nekje v daljavi pa slišala D ki me sprašuje če spim ker on ne more... user posted image

asso, bomo naročale drugo leto! itak bo kaj drugega in user posted image

Joj, meni gre to tako na živce, ko mi ponoči kaj govori, ko jaz spim...

Ja, če bodo na razpolago za naročat ni panike.

Joj, zdej imam en sestanek, ki ga bi moral šef rešit in na koncu mi nekako reče, da ga ne bouser posted image user posted image  in jaz sama ne bom nič rešla, stranke pa bodo znorele, ker bodo hodile brez veze. Ej, kako mi gre na k**** tak odnos...

Neposredna povezava do sporočila: 2268
1.7.2009 8:47:28   
n€na

jutro,

< Sporočilo je popravil nena26 -- 1.7.2009 8:48:15 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
1.7.2009 8:48:23   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jutro,

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
1.7.2009 9:15:55   
austen
jutrouser posted image

Navt.....upam, da so to dobre novice za tvoje pupke (na kardio zadeve se res ne spoznam)
Kaj pa na najin dogovor si pozabla????
Thaiss......ma ta tvoj Matia je pravi dečkouser posted image user posted image Pa lepe tevice ima tudi. Take bi imela še jazuser posted image

Nena26....uživaj na kavi

Mela.....ti samo ponavljaj vajo in daj Vala spat kam drugam ko ga kdo hoče....boš vidla ko se navadiš ti bo prav pasalo imet fraj nočuser posted image

zdej pa še eno vprašanje....rabla bi kak CD za mularijo s tem, da bi imela kak otroški zborček, ki poje pesmice ala "bačica po moju pava" user posted image in podobne zadeve.....ki pol Erika poje zraven in govori: poj tata/mama! Poj. Ne čujem  nič, poj! user posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 1.7.2009 9:18:09 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
1.7.2009 9:37:32   
n€na

zdej pa še eno vprašanje....rabla bi kak CD za mularijo s tem, da bi imela kak otroški zborček, ki poje pesmice ala "bačica po moju pava" user posted image in podobne zadeve.....ki pol Erika poje zraven in govori: poj tata/mama! Poj. Ne čujem  nič, poj! user posted image

mam jaz pono tega, če kaj rabiš

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
1.7.2009 9:54:22   
austen
Sem bla na kavici......user posted image user posted image user posted image

Nena26......kaj pol posodiš, da si presnamem, dam prazne CD-jein posnameš ti? Povej kaj ti bolj ustreza.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
1.7.2009 10:05:14   
n€na
mi je vseeno...sej ne vem kok je tega, mislim pa da je ogromno...je vse v mp3 verziji...ma klinc ti bom posnela in ti prinesla...user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
1.7.2009 10:26:12   
austen
če katero zanima, danes ima crocs.eu  15% znižanje na vse izdelkeuser posted image

ajej....Nena26....ma kašne besede uporabljašuser posted image ti ti, lumpauser posted image
dej ti to zapeci pa pol prideta en popoldan v Izolo na špancir / sladoled.......

< Sporočilo je popravil austen -- 1.7.2009 10:27:51 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?