asso
|
Jutro, Helena lepo, da si se javla. Seveda, da ti bo letos ratalo, samo volja je pomembna in drugo bo... Pri nas nič novega. Jaz sem že štufa bit doma Nastia je že v vrtcu, Tarin pa bom vsak čas zbudila, ker mora vzet antibiotik. Ponoči ne vem, če je šel glih cel v njena usta mah, kaj čem naredit, še dobro, da je kaj dala vase. Včeraj popoldne mi je celega nazaj plunla in še dobro, da na žličko, potem sem ji zagrozila, da ji bom račko vzela in je sicer z muko spila. Največji problem je, da ne sme ga pit z mlekom, ona pa ko vstane je mleko, zvečer je mleko in ponoči za zaspat nazaj bi tudi mleko, sicer včeraj je bila pridna. Glede enakih stvari pa skoraj nima smisla kupovat enakih, ker se kregajo vedno za eno in isto, pa čeprav jih imajo zraven 10 enakih... pač mora minit. Zdej se kregam z Nastio, da naj nosi čeveljčke Teva, ki sem ji kupla Noče jih nosit, da ki ji gre noga težko not A še jaz bi imela skoraj take... mah, v najslabšem primeru jih bom prodala. To pa je po tatiju, ker če vidi eno številko manjš kot ima čevelj ponavadi ni šans, da ga obuje pa tudi, če mu je prav. Raje ima preveliko (mimogrede, sem tudi njemu kupila Teva in jih noče obut, da so mu premajhne - v resnici so mu prav ).