|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
21.4.2009 7:53:26   
asso
Jutro,

Helena lepo, da si se javla. Seveda, da ti bo letos ratalo, samo volja je pomembna in drugo bo...

Pri nas nič novega. Jaz sem že štufa bit domauser posted image user posted image user posted image  Nastia je že v vrtcu, Tarin pa bom vsak čas zbudila, ker mora vzet antibiotik. Ponoči ne vem, če je šel glih cel v njena ustauser posted image user posted image  mah, kaj čem naredit, še dobro, da je kaj dala vase. Včeraj popoldne mi je celega nazaj plunla in še dobro, da na žličko, potem sem ji zagrozila, da ji bom račko vzela in je sicer z muko spila. Največji problem je, da ne sme ga pit z mlekom, ona pa ko vstane je mleko, zvečer je mleko in ponoči za zaspat nazaj bi tudi mleko, sicer včeraj je bila pridna.

Glede enakih stvari pa skoraj nima smisla kupovat enakih, ker se kregajo vedno za eno in isto, pa čeprav jih imajo zraven 10 enakih... pač mora minit. Zdej se kregam z Nastio, da naj nosi čeveljčke Teva, ki sem ji kuplauser posted image user posted image user posted image  Noče jih nosit, da ki ji gre noga težko notuser posted image user posted image  A še jaz bi imela skoraj take... mah, v najslabšem primeru jih bom prodala. To pa je po tatiju, ker če vidi eno številko manjš kot ima čevelj ponavadi ni šans, da ga obuje pa tudi, če mu je prav. Raje ima preveliko (mimogrede, sem tudi njemu kupila Teva in jih noče obut, da so mu premajhne - v resnici so mu pravuser posted image user posted image user posted image ).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 826
21.4.2009 7:56:10   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Mi bomo tudi začeli gledat za kupit sobico...zaenkrat verjetno samo gledat, ker smo šli v take stroške da user posted image .. zapiramo zunanje stopnišče in sproti bomo verjetno tudi streho obnovili ..

Pa sej sobico ima že...user posted image  Samo posteljo in je sobica... kasneje pa dokupiš...
Tarin za enkrat sploh noče it iz majhne pojstlce tako, da... mah naj je not dokler hoče, bo že vse ob svojem času...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 827
21.4.2009 8:07:14   
melaverde
dobro jutroo

jaz vsa neučakana odštevam ta teden ker drugi smo doma user posted image
se že menimo kam vse bi šli ampak sploh ni idej.... user posted image  mogoče vsaj za vikend v toplice...ma smo eni zapečkarji....

plenice: mi še nismo zreli za odvajanje user posted image

sobica: starši še niso zreli za to investicijo user posted image  so prijatli naročili sobico po naročilu pri enem mizarju in nam je zelo zelo všeč ampak je treba zbrat 2000 eur user posted image

mi smo hvala bogu zdravi ampak včeraj je cel dan preživel z Emo, ki je kakala belo....bomo vidli kaj bo danes user posted image

helenav, da te potolažim...tudi Val nič ne raste in mu je od lanskega poletja vse prav user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 828
21.4.2009 8:13:28   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

nektarina vsakič ko te berem si predstavljam kako pestro mora bit z dvemauser posted image

ja, ja to pa res, sploh zdaj. Ko so bili mičkeni  je bilo vse lažje.   Alex je pravi angelček( v vrtcu ga imajo tako  radi)  in po drugi strani je pravi hudiček.  Se zna tako dobro branit, da mu nobeden nič ne more. 
NIk je bolj po svoje in ena velika smera.... se joče za vsak nič
KOliko je  dela z dvema pa vedo  tisti ki imajo po več otrok  in to podobne starosti.
A pa dodaj še to,da sta oba  fantka. Verjetno  punčke so malo  bolj umirjene..
bravo Thaiss...  nikoli ne veš ,kdaj lahko rabiš pomoč.
V Abruzzo so nekateri ostali brez nič in par sekundah in na srečo obstajajo dobrodelne akcije.

Mela: jaz sem tudi fulll vesela za tvojo sosedouser posted image user posted image user posted image
Kje sem jaz????  user posted image   zjutraj v službi pol  pa tečem domov,da lahko kaj naredim v miru.
Ma veš,da mene še vedno firbec mantra kakšno hiško di naredila Valu,   mi moramo tudi kaj naredit  za naša dva. Gledala sem tiste plastične ampak mi niso všeč, ker nimajo  tal in pol  bo notri  kup blata in praha. Pa še če pride en takšen maestral kot je bil lani poleti  se bo  tista hišica znajdla nekje v Pradah.

NAVT: mora bit živo tudi pri vas.  Pri nas je norišnica, ker skakajo vsepovsod. Se vrgavajo iz fotelja , se brcajo z nogamiuser posted image   tečejo kot zmešani po  stanovanju in moj dragiuser posted image ...  je ratal ves siv

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 829
21.4.2009 8:14:05   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

helenav, da te potolažim...tudi Val nič ne raste in mu je od lanskega poletja vse prav user posted image

Jaz sem pa tako kontenta, ko vidim, da jim je lanska roba pravuser posted image user posted image  No, predvsem pri poletnem tako ali drugače jim je prav, ker hvala bogu ne pride prekratek rokav ali hlačnice (ker itak so že kratke)user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi drugi teden domauser posted image user posted image user posted image  in upam, da se bomo kam odpravili. Kakšen zoo, mogoče v Guliverlandijo...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 830
21.4.2009 8:17:19   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
Mela: jaz sem tudi fulll vesela za tvojo sosedouser posted image user posted image user posted image   joj še vedno komaj verjamem, v 11.poskusu user posted image
Kje sem jaz????  user posted image   zjutraj v službi pol  pa tečem domov,da lahko kaj naredim v miru.
Ma veš,da mene še vedno firbec mantra kakšno hiško di naredila Valu,   mi moramo tudi kaj naredit  za naša dva. Gledala sem tiste plastične ampak mi niso všeč, ker nimajo  tal in pol  bo notri  kup blata in praha. Pa še če pride en takšen maestral kot je bil lani poleti  se bo  tista hišica znajdla nekje v Pradah.

allora, mi smo šli na home made varjanto...lahko ti napišem spisek materiala user posted image  se pa vsekakor bolj izplača ker cenovno pride bistveno manj kot platične-kupljene .... samo dela je malo dosti user posted image
bom popoldan prilepla slikice...če si pa neučakana pridi mimo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
seveda ne sama ...

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 831
21.4.2009 8:18:41   
nektarina

dobro jutroo

plenice: mi še nismo zreli za odvajanje user posted image    Mi tudi ne, in še veliko cajta ne bomo. 

sobica: starši še niso zreli za to investicijo user posted image  so prijatli naročili sobico po naročilu pri enem mizarju in nam je zelo zelo všeč ampak je treba zbrat 2000 eur user posted image    MA kakšna vsota denarja je  zdaj to za eno sobico.. in recesija???

helenav, da te potolažim...tudi Val nič ne raste in mu je od lanskega poletja vse prav user posted image   Mi tudi  nič ne rastemo  čeprav smo veliko večji   od drugih fantkov v vrtcu. Nosimo še vse staro in bomo vse ponucali do kraja

Neposredna povezava do sporočila: 832
21.4.2009 8:19:15   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Mi smo tudi drugi teden domauser posted image user posted image user posted image  in upam, da se bomo kam odpravili. Kakšen zoo, mogoče v Guliverlandijo...

mi smo bili lani...zjutraj Zoo Punta verde, vmes kosilo in spanje, potem pa direkt v Guliverlandijo user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 833
21.4.2009 8:21:58   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

sobica: starši še niso zreli za to investicijo user posted image  so prijatli naročili sobico po naročilu pri enem mizarju in nam je zelo zelo všeč ampak je treba zbrat 2000 eur user posted image    MA kakšna vsota denarja je  zdaj to za eno sobico.. in recesija???

jaz sem tudi pogledala user posted image  ko so povedali ceno ampak je ful funkcionalna in izpopolnjena v nulo ker so v bloku in vedno rabiš prostor....poleg tega je praktična ker ima vseeno prostor za se igrat (full omar, pisalna miza, 2 postelji) .... v glavnem so šli z istim izrisom v lesnino, izi in je tukaj prišla najceneje ?!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 834
21.4.2009 8:26:12   
asso

mi smo bili lani...zjutraj Zoo Punta verde, vmes kosilo in spanje, potem pa direkt v Guliverlandijo user posted image

Ja, dokler so majhni in spijo v vozičku še znese, ampak ko so večjiuser posted image  Ne vem, če bo ratalo vse v enem dnevu...

Neposredna povezava do sporočila: 835
21.4.2009 8:28:12   
melaverde

Ja, dokler so majhni in spijo v vozičku še znese, ampak ko so večjiuser posted image  Ne vem, če bo ratalo vse v enem dnevu...

Mi imamo to srečo, da čim ga damo v avto zaspi....vmes ga lahko 5x preložiš in sploh ne trzne user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.4.2009 8:40:27   
thaiss
dobro jutro

helenav lepo da se še kej oglasiš. Pikepoke Klari, važno da ste zdej zdravi!!! in bravo za veliko posteljouser posted image
mi zaenkrat še kar v majhni postelji vztrajamo.

tudi Val nič ne raste in mu je od lanskega poletja vse prav user posted image

beate voi, nam je od januarja mesca že vse premajhnouser posted image

jaz sem že obupala da nam bo poslala kako fotko, jo skrivauser posted image
nektarina, tako lahko kupiš http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090423.p.Igralna_hisa_s_peskovnikom

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 837
21.4.2009 8:42:32   
thaiss

Mi imamo to srečo, da čim ga damo v avto zaspi....vmes ga lahko 5x preložiš in sploh ne trzne user posted image

allora ne jokate več????
matia se od vedno rad vozi v avtu, full opazuje, si poje pesmice....predvsem pa ne dovoli, da se midva pogovarjavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
21.4.2009 8:44:42   
thaiss
se že menimo kam vse bi šli ampak sploh ni idej.... user posted image  mogoče vsaj za vikend v toplice...ma smo eni zapečkarji....

mi imamo naslednji teden planiran kolektivni dopust, ma moj šef se še ni zjasnu če midva delava al neuser posted image  
Smo imeli rezervirano Kranjsko Goro, ma sem prejšnji teden odjavla, ker slabo kažeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
21.4.2009 9:13:04   
melaverde

allora ne jokate več????
matia se od vedno rad vozi v avtu, full opazuje, si poje pesmice....predvsem pa ne dovoli, da se midva pogovarjavauser posted image

ma ne jokamo...v bistvu gremo na pot ko vemo da bo zaspal user posted image
ima še vedno fleše čeprav je boljše, malo več opazuje okolico, pa igra se v stolčku....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 840
21.4.2009 9:14:58   
melaverde

jaz sem že obupala da nam bo poslala kako fotko, jo skrivauser posted image
nektarina, tako lahko kupiš http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090423.p.Igralna_hisa_s_peskovnikom

verjameš ali ne, mi ne znese se vsest za računalnik in spraznit fotoaparat user posted image
naša je stala manj šoldov in ima pravo streho ter okna in vrata.....brezveze, Val se itak ne igra notri če je sam user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 841
21.4.2009 9:17:53   
melaverde

mi imamo naslednji teden planiran kolektivni dopust, ma moj šef se še ni zjasnu če midva delava al neuser posted image  
Smo imeli rezervirano Kranjsko Goro, ma sem prejšnji teden odjavla, ker slabo kažeuser posted image user posted image

mi se tudi menimo neki za Kranjsko ampak meni osebno je bala....bi šla raje v toplice, da ga pripravimo malo na morje... je ful občutljiv in plašljiv v vodi....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.4.2009 9:21:51   
thaiss

mi se tudi menimo neki za Kranjsko ampak meni osebno je bala....bi šla raje v toplice, da ga pripravimo malo na morje... je ful občutljiv in plašljiv v vodi....

matia se pa doma igra s kanglicami in pravi da je na plaži. Ko pa pohajamo pri morju reče: Gem pauatuser posted image

bomo vidli kako heroj bo poletiuser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.4.2009 9:22:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 843
21.4.2009 9:57:41   
asso

je ful občutljiv in plašljiv v vodi....

To mi je znano... jaz tudi upam, da bo Tarin letos bolj korajžna. V toplicah je po enih treh dneh bila malo bolj korajžna, v morju pa nikakor... mislim, da jo je tudi motla mrzla voda... Bomo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 844
21.4.2009 10:02:01   
zrak

matia se pa doma igra s kanglicami in pravi da je na plaži. Ko pa pohajamo pri morju reče: Gem pauatuser posted image

bomo vidli kako heroj bo poletiuser posted image

user posted image  bravo matia

Enei se pa uleže na tla in dela kao da plava... ma niti ne vem kje je pobraluser posted image

Pa ful vas je na dopustu naslednji teden.. ke lepo... mi moramo še malo počakat, ker gremo sredi maja..ne vidim ure, da se kam umaknemo za par dni..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.4.2009 10:22:32   
thaiss
Pa ful vas je na dopustu naslednji teden.. ke lepo... mi moramo še malo počakat, ker gremo sredi maja..ne vidim ure, da se kam umaknemo za par dni..

kam greste??? Toskana?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.4.2009 10:31:45   
zrak

kam greste??? Toskana?

Ja, upam, da bo zdravje, vreme in dobra volja..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.4.2009 10:35:05   
helenav
glede sobice ni bila sploh neka investicija..v bistvu sem želela, da bi ji kupila samo posteljo in postelje so od 150 eur naprej, celo sobico pa bi dobila ksneje...ko bi se še kaj primlo, ker ko bom naredila sobo za prav jo bom naredila za dva... če bosta no...user posted image
no..jaz sem šla v lesnino en giro spodaj v discont in našla sobico za 360 euruser posted image user posted image user posted image  in je prav ok za nekaj časa...evo slikico....

user posted image

user posted image

in kako uživa v spanju:-))))

user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 848
21.4.2009 10:37:47   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

glede sobice ni bila sploh neka investicija..v bistvu sem želela, da bi ji kupila samo posteljo in postelje so od 150 eur naprej, celo sobico pa bi dobila ksneje...ko bi se še kaj primlo, ker ko bom naredila sobo za prav jo bom naredila za dva... če bosta no...user posted image
no..jaz sem šla v lesnino en giro spodaj v discont in našla sobico za 360 euruser posted image user posted image user posted image  in je prav ok za nekaj časa...evo slikico....

user posted image

user posted image

in kako uživa v spanju:-))))

user posted image

user posted image user posted image  ZELO lepo.. minimalistično.. zelo lepo.... tako ima tudi prosto za se igrat..

pa cenovno ste zelo dobro prišli skozi

pa tiste 4 slikice so mi lepe

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.4.2009 10:41:26   
thaiss
helenav res lepa sobicauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?