Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 10:26:43
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Joj, jaz pa kljub vsemu brez kafeja nisem zdržala... glih koristil mi ni... Zdej se odpravljamo za it do doktorce. Tarin je spala do 9,30 in se zbudila dobre volje. Temperaturo je imela 37,2... čimbolje zrihtajte...... za Tarin
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 10:59:22
|
|
|
|
thaiss
|
nena naše dajejo v vrtcu tudi na kahlo, doma pa gre kar na školjko. Tudi jaz upam da se čimprej rešimo teh plenic, sam upam da so tudi naši otročki pripravljeni sodelovat asso fajn opravte
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 11:04:23
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena naše dajejo v vrtcu tudi na kahlo, doma pa gre kar na školjko. moja se zaenkrat školjke še boji imamo tudi nastavek pa še ne gre gor...tidi to bo enkrat Tudi jaz upam da se čimprej rešimo teh plenic, sam upam da so tudi naši otročki pripravljeni sodelovat tole pa upam tudi jaz sonček napiši kaj.......kako si kaj ti in tvoji otroci
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 11:41:20
|
|
|
|
nektarina
|
bravo nena za kahlico... naši dve še samujejo. Nik jo uporablja bolj na redko. Včasih vpraša tako,da da dol pleničko in hodi po stanovanju. Ko mu ponudim kahlico včasih se usede in počaka. Alex je pa je niti ne pogleda. Je pa pri dvojčkih to odvajanje od plenic kar težko. Eden bi se rada usedel gor in drugi mu jo vleče stran... jaz totalno popenim, ker ne vem kateremu ugodit. Kahlici sta isti , kregajo pa se vedno samo za eno. Isto je pri igračah. Dve isti igrači , oba vlečeta eno in isto, se stepetain pol še jočeta. V glavnem NIk dobi vedno kakšen nov ugriz po rokah, hrbtu in zdaj tudi po obrazu.. ubogi je ves v modricah. NAVT: kako jij ti odvajaš od pleničk???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 11:57:05
|
|
|
|
thaiss
|
nektarina vsakič ko te berem si predstavljam kako pestro mora bit z dvema
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 12:52:56
|
|
|
|
melaverde
|
ciao ženske, tudi naš vikend je bil vesel in predvsem pester... izvedla sem super novico, da je moja soseda končno noseča toliko let se trudijo, toliko odrekanj, sekiranja, upanja....vse je poplačano!!! ma kako sem vesela.... nena, super za kahlo!! Val je že spraševal za lulat in kakat, pol smo šli na smučanje in vse zafurali...zdaj pa nima časa se vsest nektarina, ma kje si ti ?????? sploh se nikjer več ne srečamo thaiss, pridna humanitarka sem vaju slišala oz prepoznala na radiu....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 12:54:42
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ciao ženske, tudi naš vikend je bil vesel in predvsem pester... izvedla sem super novico, da je moja soseda končno noseča toliko let se trudijo, toliko odrekanj, sekiranja, upanja....vse je poplačano!!! ma kako sem vesela....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 12:59:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, pridna humanitarka sem vaju slišala oz prepoznala na radiu.... je treba, mai se ne zna kdaj bom jaz rabla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 13:05:32
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, pridna humanitarka sem vaju slišala oz prepoznala na radiu.... je treba, mai se ne zna kdaj bom jaz rabla zelo lepo!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 13:06:56
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, pridna humanitarka sem vaju slišala oz prepoznala na radiu.... je treba, mai se ne zna kdaj bom jaz rabla zelo lepo!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 13:42:19
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, pridna humanitarka sem vaju slišala oz prepoznala na radiu.... je treba, mai se ne zna kdaj bom jaz rabla zelo lepo!! nekateri firbci očitno ne poslušamo pravega programa .....o čem teče debata....če ni big secret
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 13:56:17
|
|
|
|
asso
|
Evo, pa smo rešli. Žal ne pozitivno Angina oz. neki podobnega (ne vem kako se reče) in je dobila Ospen. Samo upam, da ne skine še Nastia. Zdej obe spita (sem tudi po Nastio šla prej v vrtec) in jaz kuham juho. Zdej moram samo preštudirat ob kateri uri ji dajat, glede na to, da moramo na 8 ur. Zdej me toka bit cel teden doma... glih narobe mi gre, ker imam naslednji teden dopust... Mah, bo že... samo, da je Tarin dobra.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 14:08:45
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Evo, pa smo rešli. Žal ne pozitivno Angina oz. neki podobnega (ne vem kako se reče) in je dobila Ospen. Samo upam, da ne skine še Nastia. Zdej obe spita (sem tudi po Nastio šla prej v vrtec) in jaz kuham juho. Zdej moram samo preštudirat ob kateri uri ji dajat, glede na to, da moramo na 8 ur. Zdej me toka bit cel teden doma... glih narobe mi gre, ker imam naslednji teden dopust... Mah, bo že... samo, da je Tarin dobra. ma bužca ...upam, da bo čimprej OK
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 14:25:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen nekateri firbci očitno ne poslušamo pravega programa .....o čem teče debata....če ni big secret evo, tuki boš našla kej več (pa še fotka je) http://www.radiocapris.si/index.php?S=1&Article=9142 bušca Tarin
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 14:38:02
|
|
|
|
austen
|
bravo....pridni
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 14:39:14
|
|
|
|
thaiss
|
to je moj A, jaz nisem lih neki humanitarna
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 14:52:16
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss to je moj A, jaz nisem lih neki humanitarna e non fare la modesta.... ben, si vsaj njemu kaj dala za njegovo dobrosrčnost....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 15:07:42
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss to je moj A, jaz nisem lih neki humanitarna e non fare la modesta.... ben, si vsaj njemu kaj dala za njegovo dobrosrčnost....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 15:09:23
|
|
|
|
melaverde
|
ou ke bala mi je danes....nič se mi ne da
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 15:13:15
|
|
|
|
thaiss
|
moj šef pa se bo zdej spomnu da danes nisva nič naredila......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 19:06:30
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen nekateri firbci očitno ne poslušamo pravega programa .....o čem teče debata....če ni big secret evo, tuki boš našla kej več (pa še fotka je) http://www.radiocapris.si/index.php?S=1&Article=9142 sem vaju vidla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.4.2009 19:09:08
|
|
|
|
n€na
|
Tarin
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 21.4.2009 6:26:51
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina NAVT: kako jij ti odvajaš od pleničk??? Mi se s tem še nismo začeli ukvarjat. Bom rajši še malo počakala, da ne bo treba preveč bodijev in hlač čez dan preoblačit. Pa še gatke moram nabavit. Kahlici imamo že dve (od Aljoše), ki sta sicer različni. Če bo na to temo cufanje, bomo pa nabavili enaki. Čeprav to ni rešitev, ker fora je v tem, kar ima drugi v roki (ena od punc ali pa Aljoša). Pri nas je še tako, da je Aljoša tisti, ki hoče natančno tisto stvar, ki jo imata oni dve trenutno v roki. Glede tega se mi kravžlajo lasje. Po drugi strani pa mi je bilo tako lepo, ko Aljoša v nedeljo ni hotel v banjo sam, ampak samo če gresta zraven še Brina in Neža. In pol so vsi trije veselo čofotali v premajhni banji. In midva, ki sva bila vesela za tako povezanost. Meni je to ful pomembno, da nastajajo ekipa! Upam, da jih bo držalo skupaj še dooolgooo. Thaiss, bravo za humanitarno potezo; ali si pobudnik al pa ne, ni važno, v tem primeru je rezultat pomembnejši.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 21.4.2009 6:40:35
|
|
|
|
helenav
|
JUtro predno grem v službo se vam malček javim.... Mi smo super. Prejšnji teden je prebolela 6 otroško bolezen in imela je malček vneta ušeska..to je vse od bolezni pri nas..tok tok tok...morem kar potrkat, ker se prov dobro drži. je mala navihanka, ki zna dneve prav lepo polepšat oziroma ko ima dan, je pravi mali vragec na kvadrat. Raste ful malo-sem ugotovila ta teden, ker so ji orav kavbojke in spomladanske hlačke od lani , jaz pa nakupla v H&m robe za 12-18 mesecev in vse preveliko:-((((( bo pa za jesen....upam vrtec ji paše..s tem da zjutraj še vedno jokamo,.(((((morem pa kaj na govorilne, da vidim kako se obnaša...z drugimi se načeloma lepo razume...samo, da jo noben ne preveč stiska..je po mami... aja...in imamo novo sobico z ta velikoooo posteljo in od takrat spi in spi in spi in spi....jo je treba budit..v nedeljo pa je spalla od 20.30 do 9,30:-))))))) kolk sva se naspala.... tako..sedaj šižbam delat...upam, d ami rata še kaj se javit...zdej bo pestro, ker sem se hitla v študij..je treba dokončat faks...per forza!!!!!!!! še en izpit-držte pseti, da mi letos rata.... čiaooooooooooo
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 21.4.2009 7:47:03
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: nektarina NAVT: kako jij ti odvajaš od pleničk??? Mi se s tem še nismo začeli ukvarjat. Bom rajši še malo počakala, da ne bo treba preveč bodijev in hlač čez dan preoblačit. Pa še gatke moram nabavit. Kahlici imamo že dve (od Aljoše), ki sta sicer različni. Če bo na to temo cufanje, bomo pa nabavili enaki. Čeprav to ni rešitev, ker fora je v tem, kar ima drugi v roki (ena od punc ali pa Aljoša). Pri nas je še tako, da je Aljoša tisti, ki hoče natančno tisto stvar, ki jo imata oni dve trenutno v roki. Glede tega se mi kravžlajo lasje. Po drugi strani pa mi je bilo tako lepo, ko Aljoša v nedeljo ni hotel v banjo sam, ampak samo če gresta zraven še Brina in Neža. In pol so vsi trije veselo čofotali v premajhni banji. In midva, ki sva bila vesela za tako povezanost. Meni je to ful pomembno, da nastajajo ekipa! Upam, da jih bo držalo skupaj še dooolgooo. Thaiss, bravo za humanitarno potezo; ali si pobudnik al pa ne, ni važno, v tem primeru je rezultat pomembnejši. ke lepo... Klara bravo za spanje... Helena tebi pa en kup volje za študij... Mi bomo tudi začeli gledat za kupit sobico...zaenkrat verjetno samo gledat, ker smo šli v take stroške da .. zapiramo zunanje stopnišče in sproti bomo verjetno tudi streho obnovili ..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?