asso
|
ojla, evo, končno sem prišla k sebi. Do 15 min. sem bila non stop v muvingu in niti do računalnika nisem prišla. Začelo se je zjutraj, ko sem prišla v službo, sem na šefovo mizo nesla slaščice (za sestanek) in odjadrala do ZD po recept za Nastine učke (ima vnete... spet "očesna" viroza)... tam sem čakala 20 min za en ku***** recept in tri sestre, ki sta ena drugi delali gužvo No coment. Valda zamudila na sestanek, iz sestanka takoj na UE reševat neki službene zadeve, iz UE me je že stranka čakala... pol do šefa in evo končno čas za it na WC, pojest sendvič in prebrat kakšne neumnosti pišete Sej me je najprej skoraj kap, ko sem vidla, da ste že na 3 strani in jaz nimam cajta za brat. No, sem si ga vzela... Allora Mela, supergice so po 27€ in ker sem vzela dvoje sem potem dobila še 15€ popusta Zakaj praviš, da je v FT iper, če je Coop Valda ima boljše cene kot Famila, sej Famila tu pri nas je narejena samo za Slovence, ker je še vedno ceneje kot pri nas, ampak dosti dražje kot druge trgovine po Italiji... valda zato grem jaz do Udin - boljše cene, več izbire... Zrak pozdravljena, itak ti nimam kaj pisat, ker te več ni Lep vikend, če boš jutri vspela kaj prečekirat, če ne lep teden (če bereš v ponedeljek) Thaiss, pa kaj me birga vreme za Ljubljano res, da jutri bomo šli najbrž gor, ampak... daj vsaj za Koper Ja, napovedujejo grdo. Bljak... Aja, Mela, v Bati so imeli Nikice št. 24... Ostale, dejte se vsaj na novi debati, kaj več javit. Majrim kje si... HelenaV tudi ti nas pridi kaj pokukat... Dskubin še vedno išče kam smo se preselile in ostale bodo tudi kar gledale, ko bodo videle novo debato...