Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 8:57:04
|
|
|
|
melaverde
|
Tejčica :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 8:58:16
|
|
|
|
melaverde
|
joj, kaj ste vidle kaj naredi RR iz živo rozaste barve asso, kolko so superge? kje si jih pol vzela?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 9:11:04
|
|
|
|
zrak
|
Mela sej bi se čudila, če bi kaj kupila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 9:22:23
|
|
|
|
thaiss
|
moj šef se še ni spokal..... IZVIRNO SPOROČILO: melaverde danes pa je videl Matičkove superge in so že na nogi važno da je otrok obut
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 9:24:51
|
|
|
|
thaiss
|
Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:00:23
|
|
|
|
thaiss
|
šef je končno šel...kafe je že skuhan in imam mir do 12.30
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:03:01
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela sej bi se čudila, če bi kaj kupila ma če je vse prazno, kaj naj kupim ?! na izbiro tri trenerke, vse ****sija sem pa v iperju nabrala...famila me ne vidi več
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:03:57
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle najboljše pero ena bira 8 eur....bova vzeli s seboj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:05:07
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle najboljše pero ena bira 8 eur....bova vzeli s seboj ko Čehi, natrugamo vse v kufer in dol ne zapravimo nič
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:06:33
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle najboljše pero ena bira 8 eur....bova vzeli s seboj ko Čehi, natrugamo vse v kufer in dol ne zapravimo nič samo jaz ful slabo prenašam vročino....je rekel da ob 22h je bilo čez 30 stopinj...aja, trgovine odprte do 24h
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:07:13
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela sej bi se čudila, če bi kaj kupila ma če je vse prazno, kaj naj kupim ?! na izbiro tri trenerke, vse ****sija sem pa v iperju nabrala...famila me ne vidi več meni tudi une trenirke F.U.K.S.ija niso ble všeč (mela pazi kako pišeš ta kolor, ker ti ga ****) kaj si nabrala v Iperju, manjade??? jaz sem zadnjič vzela Pampers full velik škatolon za 32€
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:09:02
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle najboljše pero ena bira 8 eur....bova vzeli s seboj ko Čehi, natrugamo vse v kufer in dol ne zapravimo nič samo jaz ful slabo prenašam vročino....je rekel da ob 22h je bilo čez 30 stopinj...aja, trgovine odprte do 24h sej zato bomo šle mi decembra ko bo bolj vzdržljivo. Do 24h bomo po šoping centrih -->samo učke pasle, potem bomo kak brazalkoholni koktajl naročile, klepetale do 4h zjutraj in vroče dopopldneve prespale se nam katera pridruži???????????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:12:21
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela sej bi se čudila, če bi kaj kupila ma če je vse prazno, kaj naj kupim ?! na izbiro tri trenerke, vse ****sija sem pa v iperju nabrala...famila me ne vidi več meni tudi une trenirke F.U.K.S.ija niso ble všeč (mela pazi kako pišeš ta kolor, ker ti ga ****) kaj si nabrala v Iperju, manjade??? jaz sem zadnjič vzela Pampers full velik škatolon za 32€ pa sej zato sem napisala da kaj naredi RR iz živo rozaste barve ja, iper je full lepo založen in postrežen...pa offert je full...kako ima cene v primerjavi s Familo ali pa ta ki je v Torri?? tokrat so bile Pampers 24+24 13 eur sploh nimam feelinga....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:13:34
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde pa sej zato sem napisala da kaj naredi RR iz živo rozaste barve nisem štekala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:14:09
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle najboljše pero ena bira 8 eur....bova vzeli s seboj ko Čehi, natrugamo vse v kufer in dol ne zapravimo nič samo jaz ful slabo prenašam vročino....je rekel da ob 22h je bilo čez 30 stopinj...aja, trgovine odprte do 24h sej zato bomo šle mi decembra ko bo bolj vzdržljivo. Do 24h bomo po šoping centrih -->samo učke pasle, potem bomo kak brazalkoholni koktajl naročile, klepetale do 4h zjutraj in vroče dopopldneve prespale se nam katera pridruži??????????? It v Dubai pasit učke v po centrih... adijo... jaz bi raje šla z jeepom po pesku..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:16:19
|
|
|
|
thaiss
|
evo naš hotel mela!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:17:32
|
|
|
|
zrak
|
uuuuuuu pogled iz sobe je fantastic
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:19:42
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak uuuuuuu pogled iz sobe je fantastic ma ni varjante da grem jaz v tak hotel !!!!!!!!!!!!! niste gledale zadnjič Le IENE ki so testirali hotelske sobe ????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:22:31
|
|
|
|
austen
|
jaz bi zudi šla v Dubaj....ma na safari varianto .....ne u šoping centre....... razen, če mi da kdo kartico, pa da ne trošim svojega je res napovedano slabo vreme za vikend? ..... šmrc grem po en kafe....jutranja doza mi popušča......naša frajla je danes vstala ob 5.30
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:24:02
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak It v Dubai pasit učke v po centrih... adijo... jaz bi raje šla z jeepom po pesku.. okej, gremo na safari!!! ta nam bo kokteje mešal naš kamp
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:24:03
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen jaz bi zudi šla v Dubaj....ma na safari varianto .....ne u šoping centre....... razen, če mi da kdo kartico, pa da ne trošim svojega je res napovedano slabo vreme za vikend? ..... šmrc grem po en kafe....jutranja doza mi popušča......naša frajla je danes vstala ob 5.30 ciaoo austen!! ma za safari se gre kam kjer je ceneje... G pa je moral v shopping center ker ni imel družbe, sestanke so imeli do 20h je rekel da drugo leto pošlje mene, ma ni varjante !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:24:50
|
|
|
|
melaverde
|
haloooooo do mojega dopusta je še dosti!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:26:25
|
|
|
|
thaiss
|
Le IENE ki so testirali hotelske sobe ???? pjene di sp**ma...kaj v apartmaju na rogli tega ni?? austen lahko prideš do mene, sem sama!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:27:45
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Le IENE ki so testirali hotelske sobe ???? pjene di sp**ma...kaj v apartmaju na rogli tega ni?? austen lahko prideš do mene, sem sama!!!! apartma prvi dan spucam, rjuhe so moje, sperma upam tudi (ne moja ampak ...)....
< Sporočilo je popravil melaverde -- 27.3.2009 10:29:43 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.3.2009 10:30:02
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Le IENE ki so testirali hotelske sobe ???? pjene di sp**ma...kaj v apartmaju na rogli tega ni?? austen lahko prideš do mene, sem sama!!!! apartma prvi dan spucam, rjuhe so moje, sperma upam tudi.... ja ma sotto sotto, na jogiju so spermiči, ki potem prilezejo ven .... in lahko te kak oplodi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?