Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle
najboljše pero ena bira 8 eur....bova vzeli s seboj
ko Čehi, natrugamo vse v kufer in dol ne zapravimo nič
samo jaz ful slabo prenašam vročino....je rekel da ob 22h je bilo čez 30 stopinj...aja, trgovine odprte do 24h
sej zato bomo šle mi decembra ko bo bolj vzdržljivo. Do 24h bomo po šoping centrih -->samo učke pasle, potem bomo kak brazalkoholni koktajl naročile, klepetale do 4h zjutraj in vroče dopopldneve prespale se nam katera pridruži???????????
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59
ma če je vse prazno, kaj naj kupim ?! na izbiro tri trenerke, vse ****sija sem pa v iperju nabrala...famila me ne vidi več
meni tudi une trenirke F.U.K.S.ija niso ble všeč (mela pazi kako pišeš ta kolor, ker ti ga ****) kaj si nabrala v Iperju, manjade???
jaz sem zadnjič vzela Pampers full velik škatolon za 32€
pa sej zato sem napisala da kaj naredi RR iz živo rozaste barve
ja, iper je full lepo založen in postrežen...pa offert je full...kako ima cene v primerjavi s Familo ali pa ta ki je v Torri?? tokrat so bile Pampers 24+24 13 eur sploh nimam feelinga....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja sodelavka je bila v Dubaiu za novo leto, pa tudi ni prišla nevemkako naudušena nazaj Najbojše da gremo pogledat pa bomo same ocenle
najboljše pero ena bira 8 eur....bova vzeli s seboj
ko Čehi, natrugamo vse v kufer in dol ne zapravimo nič
samo jaz ful slabo prenašam vročino....je rekel da ob 22h je bilo čez 30 stopinj...aja, trgovine odprte do 24h
sej zato bomo šle mi decembra ko bo bolj vzdržljivo. Do 24h bomo po šoping centrih -->samo učke pasle, potem bomo kak brazalkoholni koktajl naročile, klepetale do 4h zjutraj in vroče dopopldneve prespale se nam katera pridruži???????????
It v Dubai pasit učke v po centrih... adijo... jaz bi raje šla z jeepom po pesku..
jaz bi zudi šla v Dubaj....ma na safari varianto .....ne u šoping centre....... razen, če mi da kdo kartico, pa da ne trošim svojega
je res napovedano slabo vreme za vikend? ..... šmrc
grem po en kafe....jutranja doza mi popušča......naša frajla je danes vstala ob 5.30
ciaoo austen!!
ma za safari se gre kam kjer je ceneje... G pa je moral v shopping center ker ni imel družbe, sestanke so imeli do 20h je rekel da drugo leto pošlje mene, ma ni varjante !!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~