Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.1.2010 14:38:45
|
|
|
|
dskubin
|
Imam pa eno vprašanje..oziroma rabim nasvet glede avtosedežev. ..nevem, kako se odločit: Za Klaro imam sedaj v ta velikem avtu sedež od o-18 znamka Concord. V ta malem avtu ( ki ga rabim zelo malo), imam samo za vsak slučaj še enega nizkocenovnega od Nanije...tudi 0-18. Če si mela Klaro od začetka v tem Concordu, bi dala tudi jaz novorojenčka v tega in Klari kupla 9-36 (ker je še daaaaaaaaleč od 18 kil, še Draž jih nima tolk), jajčke ne bi kupovala, kvečjemu si jo sposodiš za tiste pol leta in pol čez pol leta šaltaš. Jah, sej Klara bo v 1 letu že nekaj pridobila, ma prav dosti ne . Pol pa čez kako leto in pol bi tamlajšega člana/članico dala 9-36, Klari pa mogoče takrat kupla 18+. Meni je fajn 9-36, ker imajo še vedno pettočkovno pripenjanje. Mi imamo zdej Draža od 9-36 (ampak je notri pripet z avtomobilskim pasom, ker je že prevelik za pettočkovno pripenjanje), Diti še 9-18, pa še 1ga rezervnega 9-18, pa dva jahača za do vrtca, če se peljeta z drugim avtom in ne z našim, pa zraven une distančnike, ki držijo pas, da ne gre glih čez vrat. Če pa gremo dlje - tudi do Kopra šaltamo sedeže . Imata tudi v Angliji že 9-36 in 18-36. Ko bo pa tazadnji član za v 9-18, bo šla Diti 9-36 in Dražu bomo kupli novga 18-36 (oziroma pritovorli una dva iz Anglije, ki jih itak že imamo). Je pa res konkretna investicija, sploh če hočeš kupit malo boljše sedeže.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.1.2010 14:42:01 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 8:25:49
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro... Sem prebrala samo zadnji post, ker je na zadnji starani, ostalo grem brat malo kasneje Helena- jajčko ti lahko jaz posodim, če jo potrebuješ.... Pa da vam povem še mojo žalostno zgodbo...ene verjetno že veste, ker sem malo namignila ...Za rojstni dan sem si dala najlepše darilo...plusek na CB, vsa zelo vesela in v pričakovanju, se mi je zgodilo tisto kar si nobena nosečnica ne želi...v sredo zjutraj grem normalno v službo in v službi na WC-ju zagledam čokoladni izcedek , hkrati sem imela pa tudi rahle krče...kličem mojo G, ki mi reče, da se naj pridem pokazat...Pošlje me na Hrib, kjer sem do včeraj čakala kako je z mojim BetaHCH hormonom,...včeraj je padel za več kot polovico in so me peljali na ćiščenje ...Dajali so me živci in bolela me je glava, da sem od vsega samo bruhala , ko sem končno prišla malo k sebi, se začela graditi na moji psihi v katero sem se lahko poglobila, saj sem bila sama v sobi in odrezana od civilizacije....malo mi je pomagalo, da sem včeraj šla na poseg neobremenjena in sprijaznjena s tem, da tudi tokrat ne ob NIČ ... Lep dan... Zdej grem pa za nazaj brat če ste kaj napisale
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 8:30:10
|
|
|
|
thaiss
|
n€na nimam besed, ker samo ti veš kako ti je hudo. Ti pošiljam en topel objemček in naj bolečina čimprej mine!!! ...grem brat ostalo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 8:42:28
|
|
|
|
austen
|
n€na
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 8:46:02
|
|
|
|
thaiss
|
evo tudi jaz sem v službi, po skoraj treh tednih me je čakala gora papirjev, ampak imam vsaj mir ker ni šefa, tako da v miru rešujem za nazaj. helenav jaz ti svetujem da imaš za jajčko, kot prvo ker je v avtu najbolj varna, vsaj dokler je dojenček še majhen, kot drugo ker ga lahko odneseš od doma do avta. Če je ne boš kupila, si jo lahko sposodiš vsaj za unih par mesecev, tudi jaz ti jo lahko posodim. mi smo imeli najprej jajčko, potem v vsakem avtu 0 oz. 9 -18, zdej imamo 9-36, jaz pa imam enga cenejšega 15-36 (ker v mojem avtu se itak ne vozi oz. mogoče 3x mesečno), pa še pri nonotih Nanio 9-36 zrak kako to da si na bolniški?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 9:47:11
|
|
|
|
asso
|
Nena
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 12:07:09
|
|
|
|
melaverde
|
Dober dan, po dolgem dolgem času, še glas od mene...ma imam tolko vsega, da še gesla se nisem spomnila... joj kako čudno je brat, ko se menite o jajčkih in stolčkih, pa vozičkanju...kje je že to mi se samo še nosimo... nena, upam da bo to leto boljše in bolj uspešno kot prejšnje...za vse !! lepo se imejte!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 12:36:48
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde mi se samo še nosimo... niste edini
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.1.2010 14:13:20
|
|
|
|
dskubin
|
nena - in polno za naprej!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.1.2010 7:46:45
|
|
|
|
n€na
|
Hvala za objemčke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.1.2010 8:29:51
|
|
|
|
zrak
|
Nena... kar sem ti napisala za prvič , velja tudi zdaj.. Helena,,, pa ja ti bo katera posodila jajček...jaz ga bom rabla, lahko pa vprašam koga, ki je dal dojenčka že skozi... Mi imamo v enem od 9-18, v drugem pa od 15 do 36... oba sta še zelo uporabna..... bomo pa sigurno še enega dokupli za 15-36, za drugi avto.. Thaiss, sem na bolniški, razlog verjetno otrdevanje kot v prvo... mi pa prav paše..zjutraj rešim stvari, ki bi jih mogla sicer popoldan... Uvajanje v spanje gre super,, nisem si mislila.. Sicer ne spi, ampak je brez problemov... Prvi dan je sedel v miru na ležalniku in čakal da pridem ponj, drugi dan je tudi samo sedel in ko sem prišla je pokazal kako se leži.. tretji dan se je ulegu in zraven njega vzgojiteljica in sta se božala .. ni pa zaspala.. sej ni blo slabo, ker tako mi je pol doma spal dve uri in sem bila fraj do 16 ure popoldan, kosem ga hodla budit v sobo... danes pa dalje..sem pa vesela ker ni nobene traume, kot pri uvajanju v vrtec... še enkrat Nena Helena pridi se razgibat na telovadbo.. ful lepo in paše..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.1.2010 9:28:25
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss, sem na bolniški, razlog verjetno otrdevanje kot v prvo... mi pa prav paše..zjutraj rešim stvari, ki bi jih mogla sicer popoldan... Uvajanje v spanje gre super,, nisem si mislila.. Sicer ne spi, ampak je brez problemov... Prvi dan je sedel v miru na ležalniku in čakal da pridem ponj, drugi dan je tudi samo sedel in ko sem prišla je pokazal kako se leži.. tretji dan se je ulegu in zraven njega vzgojiteljica in sta se božala .. ni pa zaspala.. sej ni blo slabo, ker tako mi je pol doma spal dve uri in sem bila fraj do 16 ure popoldan, kosem ga hodla budit v sobo... danes pa dalje..sem pa vesela ker ni nobene traume, kot pri uvajanju v vrtec... a že zdej ti otrdeva trebuh?? Meni je začel v 30 tednu, ko sem tudi dobila popadke, ma so jih uspešno ustavli. Kolko pa si zdejh noseča?? Bravo Enei
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.1.2010 10:07:02
|
|
|
|
zrak
|
A katera ve urnik od zobozdravnice v Luciji ; Jelen?? Moram Enei peljati predno rodim, sicer pol bo kriza... Thais, še slabe tri mesece in bomo držali štručko... sem v 27 tednu.. vsaj mislim...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.1.2010 10:12:59
|
|
|
|
thaiss
|
sicer če ni nič nujnega ne vem če te bo vzela takoj, imajo pa pri 3 letih kontrolo, pošljejo oni vabilo IZVIRNO SPOROČILO: zrak A katera ve urnik od zobozdravnice v Luciji ; Jelen?? Moram Enei peljati predno rodim, sicer pol bo kriza... Barbara Jelen, dr.dent.med., spec. pedontolog Cesta solinarjev 1, Lucija - Portorož T 677 36 00 e-mail: barbara.jelen@zd-piran.si Ordinacijski čas Urnik pon. od 13:30 do 16:30; tor., sob. od 7:30 do 13:30; sre. od 7:30 do 10:45; čet. 11:00 do 14:00
< Sporočilo je popravil thaiss -- 14.1.2010 10:13:47 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.1.2010 10:23:35
|
|
|
|
zrak
|
Thais hvala ti, super si.. ne ni nič nujnega, ampak pri dveh letih nismo bli.. zdaj pa mu hodijo petke ven.. no ena je prišla...glih iz reda ker moramo it..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.1.2010 8:28:42
|
|
|
|
thaiss
|
jutro ...ma kje ste vse??? asso si se nasmučala? nena, kako si? ostale
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.1.2010 9:01:55
|
|
|
|
asso
|
Evo mene... joj, jaz bi kar ostala tam kjer sem bila :) No, ponovno na delo ni kaj... tudi to treba... čeprav sem štartala skoraj z vročino in prišla domov s takšnim kašljem, da me bi dragi sredi noči najraje peljal na urgenco... Toliko za enkrat, ker v treh dneh se je kar nekaj nabralo za uredit...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.1.2010 10:52:06
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!!! Ta druga kavica je kuhana in jo že veselo pijem... Sem pa do sedaj zali šivala zavese za njeno sobico pa mi je zmanjkalo cvirna asso- sem ti kr malo zavidam tole smučanje...pri meni vedno kaj vmes pride, da ne morem ....smo planirali zdaj zadnji teden v januarju pa spet ne bo nič, ker sem še na bolniški, dopusta mi pa ne bojo dali, ker me že tako dolgo ni in bo treba stvari urediti.... še dobro, da mi v začetku februarja poteče in grem nazaj na svoje delavno mesto ...tukaj sem pod takim stresom in prav krivim službo, da se mi vse to dogaja lahko se motim Drugače sem dobro samo misli moram uredit..pol bom pa spet ko rožica Zala ima pa danes zobozdravnika in mi že celi teden govori, da ne bo teti ust odprla Bila sem pa tudi jaz pri Zdravniku, ki pa mi je odobril sprehode v naravo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.1.2010 19:23:44
|
|
|
|
NAVT
|
No, še od mene en glas. Sej sploh ne vem, kdaj sem se nazadnje kaj oglasila. Skratka, v novo leto smo štartali virozno. Brina še kar ni prišla do vrtca. Mogoče jutri. V bistvu je dobra, ampak je ponoči malo kašljala, pa je ostala še danes doma. Aljoša in Neža sta pa itak v vrtcu, neki sicer kašljata, a ni sile. Jaz delam s polno paro - tako zelo, da me v prvem delovnem tednu sploh ni bilo doma. Ta hudo nujno smo dali skozi, zdej pa naprej. Konec meseca računamo na snežni vikend, zato upam, da ne bo neke strašne odjuge.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 19.1.2010 10:29:15
|
|
|
|
helenav
|
ojla Jaz sem vam pa javljam in vas naprošam, da močno stiskate pesti, da nosim v sebi zdravega otroka . včeraj sem na NS zvedla šokantno novico. Tveganje za DS je zelooooo veliko 1:68. šokkk , ampak kaj čmo.... SEDAJ ME ČAKA AMIOCINTEZA. srčno upam, da bodo rezultati - zfrav otrok- in da poseg ne bo sprožil splava. Nisem si mislila, da me bo to doletelo..niti na kraj pameti mi ni padlo.... Z aKlao sem trepetala zadnje trimesečje..in žal niti tokrat mi ni prizanešeno..treba bo trpet in upa, UPAT UPAAAAT, ŠE ENE 5 TEDNOV!!!!!
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 19.1.2010 13:02:00
|
|
|
|
asso
|
Helena nimam besed, samo in seveda vse upamo, da bo na koncu vse v redu...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.1.2010 9:28:59
|
|
|
|
dskubin
|
Helena - močno močno držimo pesti in upamo na dobre izvide z amnio. Bo pa sigurno živčna vojna s tem dolgim čakanjem na rezultate. Ma drži se, smo s tabo!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.1.2010 9:42:18
|
|
|
|
melaverde
|
Helana, držimo pesti da bo vse OK!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.1.2010 19:59:55
|
|
|
|
n€na
|
Helena Držim pesti, da bo na koncu vse dobro!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Število zarodkov-Klomifen?!MatejčikaNaj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)!
DOBILI SMO/BOMO:Enega nagajivca! (
83%)
Dvojčka! (
7%)
Tri korenjake/princeske! (
4%)
Več kot tri! (
6%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!