|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
22.12.2009 8:43:37   
thaiss
dobro jutro!

dež user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
22.12.2009 8:49:43   
helenav
Dobro jutro....

danes začenjma dan brez slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image e vaiiiiiiiii...pero sem se včeraj nabruhalauser posted image user posted image

zunaj je dež.,ma meni je vseeno..itak sem non stop tu notri,.((((

Kako je to potekalo pri tebi.. Je Draž takoj sprejel Diti, brez ljubosumja?
mene tudi to zanima????

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
22.12.2009 9:05:30   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
danes začenjma dan brez slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
22.12.2009 13:53:44   
helenav
user posted image

kje ste čakule?? spite al vse delate;.))))

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
22.12.2009 15:24:45   
thaiss

user posted image

mah, jaz brojim sitno do odhoda domov.
Popoldan gremo Matii pobrat šive, upam da ne bo preveč hudouser posted image

ti, moraš strogo ležat, ali imaš samo počitek??

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
22.12.2009 22:20:18   
dskubin
Uffa, napol mrtva. Šele zdej sem se ustavla usedla - od 4ih zjutraj, domov prišla pred dobro urco user posted image

Kako je to potekalo pri tebi.. Je Draž takoj sprejel Diti, brez ljubosumja?
mene tudi to zanima????

Lepše ne bi moglo bit. Ma res. Nikoli ni bil ljubosumen tako, da bi bil jezen nanjo ali name. Je pa bil Draž tak nežen fantek od vedno in se rad objema in ljupčka, pa ful smo ga pripravljali na prihod user posted image , pa morte vedet da ni imel niti 1,5 let, tko da po moje ni niti dobro vedel, kaj se mu je zgodilo. Sem že večkrat rekla, da ne bom nikoli pozabila tistega njegovega pogleda, ko jo je prvič videl v bolnici - pogleda polnega ljubezni in občudovanja. Tudi danes je do nje kar zaščitniški, no, pa isto do tamale sestrične. Se mi zdi, da ima v sebi nek občutek za pravičnost in bi rad, da je vse lepo pošlihtano. Je pa že bil prej v svoji sobici in veliki postelji, tko da to me ni skrbelo. Me je skoraj bolj strah zdej, pa spet ne tolk za Draža, njemu se da veliko dopovedat, bolj za Diti. Ona pa že od vedno kaže malo ljubosumja, še posebej če primem kake druge majhne otroke ali dojenčke, se takoj prislini zraven in hoče v naročje. Pa čeprav je to njena sestrična, včasih je ljubosumna celo na Draža. Ampak zaenkrat kaže to tako, da se še ona stisne, da hoče, da dam drugega otroka stran in vzamem njo ali pa da na dolgo in široko razlaga temu otroku, da sem jaz njena mamica user posted image Ko pa se pogovarjamo o dojenčku, pa še nikoli ni rekla, da ga ne bi imela ali karkoli takega, nasprotno, okoli razlaga, da bomo dobili 2 in kako mi bo pomagala user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.12.2009 12:23:53   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image

mah, jaz brojim sitno do odhoda domov.
Popoldan gremo Matii pobrat šive, upam da ne bo preveč hudouser posted image

ti, moraš strogo ležat, ali imaš samo počitek??

kako je šlo pri dohtarju?? kako je rana?

Ne jaz nimam strogega ležanja, niti strogega počitka....vbistvu krvavitev ni bila iz ploda in ni rekel, da gre za grozeči splav, ker tudi ni pustil da jemljem tablete Dabroston...samo je rekel, naj sem doma, naj bom mirna..itd...user posted image

sem pa tako vesela, ker smo dobili nekja 13. in bom zato lahko naredila mojemu možu lepo presenečenje za Božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne smem nič več napisat..ker non si sa maj, če kdaj kuka tu goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom potem napisala;.)))) ko bo mimo

Lep dan...zgleda da bo sonček

dskubin bomo držali pesti da bo Ditti tudi tako sprejela novega člana.. btw..a se že ve kaj bo??user posted image
je pa res da pri treh otrocih, pravijo je ta srednji vedno malo bogi...tako je bilo pri Petru ( on je bil srednji) in sedaj je isto pri bratu od Petra. Imajo tri in s to srednjo so problemi..ljubosumje  do mlajšega in večjega....ampak ni nujno....in vse gre enkrat mimo..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.12.2009 12:58:36   
thaiss
helena- potem pa uživaj na počitku, važno da je s plodom vse bp

bravo za 13to!! Pr nas bo neki mini mini, ma važno da dajo!! Midva greva danes popoldan po darila, ker nismo še nič kupliuser posted image ....kot vedno vse zadnji moment

Matii so včeraj pobrali špive, rana je full lepa, bomo vidli kolko se bo poznalo kasneje. Je pa bil močno, močno priden, niti solzice ni spustil ta moj korenjak user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
24.12.2009 7:46:10   
zrak
Bravo Mattia...res priden .. še jaz bi  user posted image  od straha

Helena user posted image user posted image  uživaj in sporoči o presenečenju...

Hvala vsem ki ste se spomnili za voščilnice..

Danes pa sem bila že ob 7 uri v ribarniciv kp in nisem mogla verjeti koliko živ žava na vse zjutraj.. prav lepo..

dskubnin.. zelo lepo.. sta pa res majhna razlika Draž in Diti... ja bomo vidli kako bo..kot poznam Eneia mislim, da bo ene 14 dni panika, pol pa bo vse sprejel in mi tudi pomagal...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
24.12.2009 14:33:05   
helenav
danes je vigilia...in tisti ki še delate, naj bo hitro konec, pol pa smuk med najdražje!!!!

lepo praznujte, jutri pa Miren in srečen Božič....

to leto bom prešpricala polnočnico;.((((((user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
25.12.2009 8:44:15   
n€na
user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.12.2009 10:35:50   
n€na
Dobro jutro...

Ker se nobena ni oglasila tukaj predvidevam, da ste lepo praznovale Božič. Jaz sem ga tako tako, ker sva bili z Zalo sami doma, ker je tati moral delati :(...Je pa na predbožični večer Zala prvič prespala pri noni..se je sama tako odločila in ni bilo nobenih težav :))...Zvečer pa še eno presenečenje želela je prespati v svoji novi sobici...pridna punca, me je presenetila...smo prebrali pravljico in je zaspala ko miškauser posted image user posted image user posted image

matia...čestitke za pogum, user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa greva z Zalo v KP pogledat kaj delajo Dedek Mraz in njegovi prijatelji...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
30.12.2009 7:38:19   
zrak
eko še malce glasu od mene... dnevi in druženja kar tečejo...če ne drugo so to cajti ko se vsaj kaj s prijetlji vidimo in kakšno rečemo..

Včeraj smo vidli našega user posted image ..... baje da je vse ok , kot mora bit...

Z januarjem pa grem na bolniško.,  to bo prav pasalo, da si zjutraj vzamem malo časa zase..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
30.12.2009 20:05:56   
NAVT
Naša Neža je danes prišla iz bolnice. V ponedeljek je šla noter zaradi dehidracije. Je fasala afte oziroma je možno, da gre za prvo manifestacijo herpesa. Z vročino se je začelo že v četrtek, pol je pa sledilo še vse ostalo. Tokrat nisem bila jaz v bolnici z njo.
No, glavno da je doma in da gre na boljše. Zdej me je strah samo še tega, če se je še kdo nalezel.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
30.12.2009 20:56:14   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Naša Neža je danes prišla iz bolnice. V ponedeljek je šla noter zaradi dehidracije. Je fasala afte oziroma je možno, da gre za prvo manifestacijo herpesa. Z vročino se je začelo že v četrtek, pol je pa sledilo še vse ostalo. Tokrat nisem bila jaz v bolnici z njo.
No, glavno da je doma in da gre na boljše. Zdej me je strah samo še tega, če se je še kdo nalezel.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čim prej boljše in da boste ostali ostali zdravi

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
1.1.2010 9:28:41   
austen
uffa...že od lani ni nobena ni napisala.....

bom pa prva...vsem skupaj želim prijetno leto.....vsem nosečkam prijetno nosečnost in zdravega user posted image ....tistim pa ki delate na novem članu....srečno!!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.1.2010 21:37:50   
thaiss
srečno, veselo, zdravo 2010!!!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.1.2010 21:43:25   
Sibil_
2010 naj bo polno vsega dobrega, želje naj se uresničijo in vsem, ki si tega želite, naj glasno v naročju zajoka novorojenček!

Pozdravček,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
4.1.2010 7:40:27   
n€na
Dobro jutro!!

Končno spet v službi in spet nekaj časa, da kaj napišemuser posted image user posted image

NAJPREJ VSEM ŽELIM SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO, PA DA BI BILO ČIM MANJ DELA IN ČIM VEČ ZASLUŽKAuser posted image user posted image
Zaključek starega in začetek novega leta smo preživeli fenomenalnouser posted image user posted image

Da vam povem kaj so mi pripravili moji za RD.....moj je imel nalogo, da me nekam odpelje in DA naju ni toliko časa doma dokler ne dobi signalauser posted image user posted image Men valda ni blo nič čudno, saj sem navajena, da hodimo kar veliko okoli....No ko pridem domov me je čakala za dobrodošlico smreka in na njej znak 30...vsa ganjena in presenečena sem ugibala, da kdo bi to postavuuser posted image user posted image user posted image  Stopim iz avta in začnejo leteti rakete po zraku...in iz teme se je zaslišala harmonika...jaz vsa v solzah in od šoka obstanem in kar nisem mogla nič....na koncu so vsi prišli do mene in me objemali, da sem le malo prišla k sebiuser posted image user posted image user posted image ...da pa ni pri nas nič čudno zgledalo, so si obiski vso hrano in pijačo prinesli sabouser posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
5.1.2010 7:56:21   
austen
jutro user posted image
spet vse po starem.... včeraj mi je net mao nagajal....upam, da danes ne bo user posted image

n€na.....lepo prsenečenje so ti pripravli.user posted image user posted image ...kdo vse pa je sodeloval? Pa nisi nič izvohala da se kaj kuha???

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
5.1.2010 9:05:34   
asso
Naj zvezdic nešteto sveti povsod,
da sreča, zdravje, najdeta pravo pot.
Naj leto dvatisoč deset,
z ljubeznijo ogreje ves svet!

Najprej SREČNO, ZDRAVO in NASMEJANO leto 2010

Še malo glasa od mene... kaj naj rečem staro leto smo zaključili kar delovno, če ne drugo delovno doma z otroci :)
Novo leto pa smo tudi začeli kar delovno... no, že odštevam dneve do smučanja z user posted image in iščem zadnji moment fraj hotel user posted image

Včeraj pa smo s puncami uživali. Ob 18-i uri sem ugotovila, da ni nič mrzlo in da se sneg lepo oblikuje v kepe tako, da smo šli delat snežaka. Uspel je super in z dragim sva se tudi fajn nakepala :) toliko, da mi je na koncu zmrznila rit - imela trenerko in valda je bila ta vsa mokrauser posted image user posted image

Aja, Next... dobila kar so mi bili dolžni, no razen poštnine... ma vsaj ostalo je bilo še lani :)

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
5.1.2010 9:26:15   
austen
Aja, Next... dobila kar so mi bili dolžni, no razen poštnine... ma vsaj ostalo je bilo še lani :)

jaz tudiuser posted image ...ma sem že pozabla / porabla user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.1.2010 18:22:03   
zrak
Ma kaj nobena nič ne napišeuser posted image .. niti Nena????

v glavnem mi smo ok.. rastemo tako jaz , kot Enei... naslednji teden pa začnemo počasi uvajanje spanje v vrtcu, da si malo olajšam za kasnejši čas, ko bo user posted image ... tako bomo lahko več časa vozičkali...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
11.1.2010 13:28:50   
helenav
user posted image ..Nikjer nobene???user posted image user posted image

Jaz sem si prav čas vzela v službi, da ki bo ful za prebrat..pa nič od nič.-))))

Lenobe,,.al pa ste vse tako pridne zagrable za delouser posted image user posted image user posted image

nena lepo presenečenje..bravoooooo..kako lepo user posted image

zrak ko si omenila vozičkanje me je kar prevzelo..komaaaaaaaaj čakam...in tokrat bom pohajala vseh 12 mesecev..jebe* rutino....za Klaro sem hitela domov uvajat spanje po kosilu in je začela spat šele z vstopom v vrtec in moje par mesečno mantranje, je bilo eno samo živciranje...e ne tokrat pa ne!!!! v drugo bomo  to bolje izkoristiliuser posted image

Jaz sem ok....naslednji teden imam Nuhalno....slabosti so še vedno prisotne..ampak se mi zdi da je vsak dan bolje....trebuh raste in z njim vse ostalo okrog meneuser posted image user posted image ..spet bom KO ENA OMARAuser posted image user posted image  pa kaj;.))))

Imam pa eno vprašanje..oziroma rabim nasvet glede avtosedežev. ..nevem, kako se odločit:

Za Klaro imam sedaj v ta velikem avtu sedež od o-18 znamka Concord. V ta malem avtu ( ki ga rabim zelo malo), imam samo za vsak slučaj še enega  nizkocenovnega od Nanije...tudi 0-18.

Klara ima trenutno 12 kil in jih ima že pol letauser posted image ..

KAJ NAREDIT, KO PRIKUKA DRUGI NA SVET....

-sprva sem nameravala Klari kupit novega od 9-36 kg ( nimam pojma katerega) in novorojenčka  namestiti V Concordu ( ki se zelo lepo nagne naklon v ležeči položaj)
-ali kupiti Jajček in ko novorojenček preraste jajček, takrat kupit Klari og 15-36 ( morda bo pridobila kaj na teži??) in njega potem dati v Concorda...?

Pls nasvet....

aja pa še to..sedaj sem imela dva sedeže in mi je komot ker ne rabim razmišljat s katerim avto po Klaro, ker imam v obeh sedež..sedaj ko bosta pa dva..pa pomeni, d abi mogl akupit še dva sedeža, da bi bila spet komot..ampak se mi zdi predrago in še ne vem katere kupit.....

ajooooojjjjj.....

pls nasvetiiii!!! Tnx

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
11.1.2010 13:45:22   
asso

Imam pa eno vprašanje..oziroma rabim nasvet glede avtosedežev. ..nevem, kako se odločit:

Za Klaro imam sedaj v ta velikem avtu sedež od o-18 znamka Concord. V ta malem avtu ( ki ga rabim zelo malo), imam samo za vsak slučaj še enega  nizkocenovnega od Nanije...tudi 0-18.

Klara ima trenutno 12 kil in jih ima že pol letauser posted image ..

KAJ NAREDIT, KO PRIKUKA DRUGI NA SVET....

-sprva sem nameravala Klari kupit novega od 9-36 kg ( nimam pojma katerega) in novorojenčka  namestiti V Concordu ( ki se zelo lepo nagne naklon v ležeči položaj)
-ali kupiti Jajček in ko novorojenček preraste jajček, takrat kupit Klari og 15-36 ( morda bo pridobila kaj na teži??) in njega potem dati v Concorda...?

Pls nasvet....

Jaz ti ne vem kaj dosti svetovat, je pa tako, da imamo mi 4+1 stolček se pravi v vsakem vozilu 2 + tašča 1.

Na začetku sem imela za obe jajček, potem pa sem kupila od 9-18... najprej novega za Nastio, potem pa še za Tarin... potem pa sem ko je Nastia pridobila malo na teži kupila za nastio enega od 18-36 (zdej ima šele 17 kg, ko sem ji ga kupila ne vem, če je imela 15 kg) in pa en jahač za krajše relacije...
Tako je zdej Tarin z njenimi 12 kg v tem od 9-18, Nastia pa v 18-36 + jahaču...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

ime za punčko
madjanca

katero vam je lepše?

Metka (62%)

Žana (38%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!