dskubin
|
Uffa, napol mrtva. Šele zdej sem se ustavla usedla - od 4ih zjutraj, domov prišla pred dobro urco Kako je to potekalo pri tebi.. Je Draž takoj sprejel Diti, brez ljubosumja? mene tudi to zanima???? Lepše ne bi moglo bit. Ma res. Nikoli ni bil ljubosumen tako, da bi bil jezen nanjo ali name. Je pa bil Draž tak nežen fantek od vedno in se rad objema in ljupčka, pa ful smo ga pripravljali na prihod , pa morte vedet da ni imel niti 1,5 let, tko da po moje ni niti dobro vedel, kaj se mu je zgodilo. Sem že večkrat rekla, da ne bom nikoli pozabila tistega njegovega pogleda, ko jo je prvič videl v bolnici - pogleda polnega ljubezni in občudovanja. Tudi danes je do nje kar zaščitniški, no, pa isto do tamale sestrične. Se mi zdi, da ima v sebi nek občutek za pravičnost in bi rad, da je vse lepo pošlihtano. Je pa že bil prej v svoji sobici in veliki postelji, tko da to me ni skrbelo. Me je skoraj bolj strah zdej, pa spet ne tolk za Draža, njemu se da veliko dopovedat, bolj za Diti. Ona pa že od vedno kaže malo ljubosumja, še posebej če primem kake druge majhne otroke ali dojenčke, se takoj prislini zraven in hoče v naročje. Pa čeprav je to njena sestrična, včasih je ljubosumna celo na Draža. Ampak zaenkrat kaže to tako, da se še ona stisne, da hoče, da dam drugega otroka stran in vzamem njo ali pa da na dolgo in široko razlaga temu otroku, da sem jaz njena mamica Ko pa se pogovarjamo o dojenčku, pa še nikoli ni rekla, da ga ne bi imela ali karkoli takega, nasprotno, okoli razlaga, da bomo dobili 2 in kako mi bo pomagala