zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: helenav dobro jutro ...se je začelo;.(((( SLABOSTI....bljak bljak.... Naj te čimprej zapustijo. Jaz sem zgleda neka čudna, nisem v vseh 3 nosečnostih niti 1x bruhala - aja, pa ne, da se pritožujem Z mano vse ok.. sem nekje 22-23 al celo 24 teden.. sploh ne vem.. zgubim štetje , tedni gredo prehitro.. Pri prvi sem vedela točno, tudi ure... Včasih čisto pozabim, da sem noseča in zjutraj si potikamm trebuh, da sploh vidim ali je še tam.. Znano, znano, been there, done that. Pa še na slabše gre - sedaj v tatretje ne vem več niti dneva zadnje M, me G vsakič preseneti in šokira s tem vprašanjem (pa si vedno rečem, da drugič si bom pa pogledala), ma ja, vsakič isto, ji ponudim ene par alternativ, pa naj zbere Meni pa je začelo primanjkovat časa, sej za mam skoraj vse, samo je treba vse oprat, pa speglat, pa papirje it zrihtat, pa nimam pojma kdaj. Danes gremo na RD, jutri zjutraj G, popoldan službeno "kosilo", v sredo Draža na pregled + atletika, v četrtek DM. KDAJ bom vse pripravila No, še dobro, da kmalu začnem dopust in porodniško, samo čutim, da me ne bojo kar spustili, ker niti slučajno nisem uspela še vsega predat nasledniku Aja Ja ja dskubin tako je... meni tudi vedno presenitjo z vprašanjem kdaj je bila zadnja M... (še dobro da piše v materinski)...., pa imam pol obveznosti manj kot ti.. tudi jaz se bojim da me bo čas pohodil, ker nabavljam še sobico za Eneia, ker še vedno spi v tamali postelji... in pol mu moram dat vsaj mesec časa privajanja na novo posteljo, da ne bo izgledalo, kot da njega vržem iz njegove postelje in dam noter .. še tako bo šok... Kako je to potekalo pri tebi.. Je Draž takoj sprejel Diti, brez ljubosumja?
|