|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
16.12.2009 9:33:19   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jutro...
evo še mene na hitrco...

v hitenju za uredit vse zadeve pred praznikiuser posted image

Austen si dobila kakšen odgovor od Nexta??? Jaz še ničuser posted image

Naslednjič ko bo kera kaj naročala bi prosila, če mi lahko javi, če mi bi lahko dodala en izdelek...

next - nisem še nobenega odgovora dobila ....čakam čakam....user posted image
naročala pa trenutno ne bom nič.....šparam za praznikeuser posted image user posted image

Thaiss....koliko časa ste bili pa zunaj vlaka??? Mi je E. neki prehlajena, pa jo moram primerno oblečt.....pa nisem pametna kaj.....
upam, da bo šel ta prehlad hitro  mimo.....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
16.12.2009 9:47:17   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: austen

naročala pa trenutno ne bom nič.....šparam za praznikeuser posted image user posted image

Thaiss....koliko časa ste bili pa zunaj vlaka??? Mi je E. neki prehlajena, pa jo moram primerno oblečt.....pa nisem pametna kaj.....

Sej nisem mislila takoj, enkrat v bližji prihodnosti :) Sem ugotovila, da so spodnje hlačke za otroke kar v redu in bi še ene tavečji vzela...

Na vlaku je res toplo, ampak zunaj pa full mrzlo... tako, da otroke oblečt plastno, da jih na vlaku slečeš in dol oblečeš...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
16.12.2009 9:50:38   
Sibil_
Jaz čakam paket, Asso škoda da nisi prej rekla, bi ti dodala v moje naročilo.

Kaj pol ste se dobile 12 zvečer ali ne? Jaz sem imela varuško in posledično romantično večerjo v dvoje po dolgem času, tako da res nisem mogla pridet.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
16.12.2009 10:04:28   
austen
a ve katera če imajo na next tudi spodnje hlačke na nodija???....al pa če jih imajo kje drugje......se na spomnem, kje sem jih kupla ..... Mi imamo namreč kar malo krize s hlačkami.....hoče nosit samo Nodija....vse ostale samo razmeta po predalu user posted image ....

Puncce ....do kdaj pa še delate?? ... letos mislim.....jaz ne vem, šeuser posted image moj šef bi delal samo še ta teden, ampak potem meni zmanjka 2 dni dopustauser posted image user posted image ...še vsako leto sem ga kaj prenesla v naslednje, letos pa je kar izpuhtel.....

bomo vidli...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
16.12.2009 10:56:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: austen

zunaj smo bili max 15 min, je pa full pihalo. Tako kot pravi asso, obleči jo večplastno, ker na vlaku je sigurnih 26°

next- se bom tudi jaz pridružla ko bi katera naročala, se mi pa ne mudi

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
16.12.2009 12:46:59   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Kaj pol ste se dobile 12 zvečer ali ne? Ja, nekaj se nas je opogumilouser posted image user posted image
Jaz sem imela varuško in posledično romantično večerjo v dvoje po dolgem času, tako da res nisem mogla pridet.user posted image Torej si tudi ti uživala! Superuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
16.12.2009 21:34:56   
GILDA
čau,...nena.-.,,.meni so malega vrnili v roku ene ure od kar ga oddaš v operacjisko in takoj ko so mi ga vrnili je čez ene tri urce zaspal in ga že ni bilo več slišat (ni več smrčal),..prvo noč po posegu nisem spala nič,ker sem vsako uro gledala, če diha ker ga sploh nisem slišala,..skratka enkratno,..
...če odstranijo samo žrelnico prideš v ponedeljek in greš v sredo po viziti domov(to je okoli 9h),..če pa so mandlji si do četrtka,...jaz sem našega doktorja zmutila in smo šli tudi domov v sredo čeprav smo odstranili tudi mandlje,...sem jim rekla, da je polno otrok s to novo gripo na oddelku in da mislim da bi bli trenirno bolj na varnem doma,,.in se je strinjal za mano in nas je pustil domov, ker smo doma iz izole,..češ smo blizu.,...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
17.12.2009 15:59:36   
dskubin
No, da ne bo stran glih popolnoma zamrla, pa da se ne bo n€na sama s sabo zgovarjala še naša anekdota tedna :D
Včeraj pridem domov iz službe in na mizi takoj uočim plastenko s "čudno" vsebino. Naj povem, da so pri noni v varstvu trenutno 3 naši čmrleki, ki jo tako ovijajo okrog prsta, da... No, pa nisem in nisem mogla zmislit, kaj bi jim lahko notri nalila za pit, je po barvi zgledalo, kot nek jabolčnik pomešan z multivitamisnkim sokom al kaj takega. BOOOO? Pa sem pol malo pozabla na to flašo, dala otroke spat in postorila par stvari doma, ko so pa otroci vstali in smo se vsedli k mizi za malco, spet uočim to čudo. Odprem un plastičen pokrovček in naredim en žluk. Fuuuuuj mehurčki - prepričana, da je domač jabolčnik v neznani sumljivi mešanici zakisal. Sem ju vprašala, da kdo je to pil, pa sta rekla, da njuna dvoletna sestrična, ampak je Diti takoj pripomnila, da je zanič, tko da sta ble najman 2 na pokušini :) Pol se mi pa zrola film nazaj za par ur, ko sem u prolazu skoz shrambo vidla 1 stekleničko, za katero sem (sicer mi je blo malo sumljivo) mislila, da jo je mož spraznil sredi noči ob prihodu s službenega žura - in vzamem plastenkico in napravim še 1 žluk - guess what, nona je vnučkom na njihovo željo odprla Bacardi Breezer-ja, ki je že mesece sameval v hladilniku in jim ga pretočila v plastično flašo :D No, sej HB je vse ostalo tam, ker so zgleda vsi samo malo jezik namočili, ni nobeden vajen pijač z mehurčki in so svojo prvotno željo po pitju prelepe oranžne pijačke opustili. Pa mulc je še na antibiotikih po vrhu :P

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
18.12.2009 7:49:18   
austen
jutrouser posted image

dskubin....user posted image user posted image ..vam pa res ni dolgčas......user posted image user posted image

grem spit kafe.....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
18.12.2009 7:49:39   
n€na
Dobro jutro!!

dskubin- tala je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, mi smo se pa z vlakcem včeraj peljali...naša mala je full uživala in dan sva preživele z njenimi bivšimi sošolci, sa v vagonu, ker so bili sedanji za naju ni bilo več prostora.....Je bolo zelo lepo videti staro gardouser posted image user posted image user posted image
Na začetku se je zala delala malo važno, potem se je pa le začela igrat z njimi..je tudi malo okupirala bivši vzgojiteljici...počeli so pa tudi stvarik, katerih jaz nebi, če bi potovale sameuser posted image
Najbolj prisrčni so bili, ko je prišel božiček k njim, se z njimi igral otroci so mu pa peli pesmiceuser posted image ...res je bilo lušnouser posted image user posted image

Edino kar me je motilo je to, da smo tudi za otroke plačali vozovnico niso pa vsi imeli svojega sedeža user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
18.12.2009 7:57:11   
thaiss
jutro,
z matičkotom sva doma, si je prebil arkado in pokasiral 4 šiveuser posted image , kasneje gremo k naši P na previjanje.

Draž, Diti - Breezer rulesuser posted image user posted image user posted image

n€na mi pa smo imeli vsak svoj sedež

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
18.12.2009 8:35:06   
austen
to je tudi mene precej motilo da ni bilo dovolj sedežev za vse user posted image pa nasploh mi je organizacija bla ful šlampasta..... bi se dalo bolje speljat vso zadevo.

Thaiss......sej pri nas so se nekateri tudi razkomotili....mi ki smo prišli pri zadnjih pa smo se tiščali ko sardine.....
Kako je Matia??? Ma kako mu je ratalo to naredit????user posted image Bi rekla Erika....je biu malo nejoden? user posted image

ne vem no.....na redni liniji SZ imajo otroci brezplačen prevoz pa nikoli ni take gužve, tako da vedno sedijo user posted image ...mislim, da drugo leto bomo šli raje kam drugam za te šoldeuser posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 18.12.2009 8:36:26 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
18.12.2009 9:23:13   
helenav
Dobro jutro...

da ne bodo na tem forumu samo grdi posti iz moje straniuser posted image ..sem rekla, da kakšno napišem..sploh sedaj ko bom na počitku do konca leta...bo pasal kak klepet...ker enkrat ko se navadiš, da je hiša vedno polna, so jutra brez Klare..pravi dolgčas....user posted image user posted image .
Zdej bom pa tako uradno napisala, da je z mojo nosečnostjo zaenkrat vse ok...srček lepo bije in sem v 8 tednu...dva tedna pa bom doma, ker je dr. Daizinger čista faca.
Včeraj sem na vlaku spet malo zakrvavela in sem panično pridrvela na hrib. Po pregledu je vse ok..krvavitve niso iz ploda in je nosečnost čisto lepa in zdrava, je pa videl prosto tekočino ( okrog ploda- izven GV)....po vsej verjetnosti pokanje kapilar....kar povzroči rahle rjave krvavitve...me je kar pomiril, ker je rekel, d ame bo to najverjetneje še nekaj časa spremaljalo..po 12 tednu se vse umiri...in ker je sedaj čas praznikov..itd, je rekel, da mi bo najbrž luštno bit malo doma in počivat,medtem ko je Klara v vrtcu...
skratka, sedaj bom pa malo uživalauser posted image user posted image ..

Tudi Klara je včeraj na vlaku zelo uživala in prav nič je ni bilo strah božička...
V Divači je bilo pa ledeno!!!!
Organizacija p a...ja no..lahko bi se potrudili in vlak malce okrasili, pa glede na to , da imajo na vlaku radio, bi lahko imeli v podlagi božične pesmice....kot vem je vlak cel teden šibal otroke in bi se res lahko malček potrduli!!!No ja.....našim zakladom, je bilo pa itak vseeno za te malenkosti...oni so vseeno doživeli lepo izkušnjo...Klara je cel večer spraševala: ,,kje je sedaj vlak??''

lep petek

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
18.12.2009 14:17:41   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Dobro jutro...

da ne bodo na tem forumu samo grdi posti iz moje straniuser posted image ..sem rekla, da kakšno napišem..sploh sedaj ko bom na počitku do konca leta...bo pasal kak klepet...ker enkrat ko se navadiš, da je hiša vedno polna, so jutra brez Klare..pravi dolgčas....user posted image user posted image .
Zdej bom pa tako uradno napisala, da je z mojo nosečnostjo zaenkrat vse ok...srček lepo bije in sem v 8 tednu...dva tedna pa bom doma, ker je dr. Daizinger čista faca.
Včeraj sem na vlaku spet malo zakrvavela in sem panično pridrvela na hrib. Po pregledu je vse ok..krvavitve niso iz ploda in je nosečnost čisto lepa in zdrava, je pa videl prosto tekočino ( okrog ploda- izven GV)....po vsej verjetnosti pokanje kapilar....kar povzroči rahle rjave krvavitve...me je kar pomiril, ker je rekel, d ame bo to najverjetneje še nekaj časa spremaljalo..po 12 tednu se vse umiri...in ker je sedaj čas praznikov..itd, je rekel, da mi bo najbrž luštno bit malo doma in počivat,medtem ko je Klara v vrtcu...

Tudi Klara je včeraj na vlaku zelo uživala in prav nič je ni bilo strah božička...
V Divači je bilo pa ledeno!!!!
Organizacija p a...ja no..lahko bi se potrudili in vlak malce okrasili, pa glede na to , da imajo na vlaku radio, bi lahko imeli v podlagi božične pesmice....kot vem je vlak cel teden šibal otroke in bi se res lahko malček potrduli!!!No ja.....našim zakladom, je bilo pa itak vseeno za te malenkosti...oni so vseeno doživeli lepo izkušnjo...Klara je cel večer spraševala: ,,kje je sedaj vlak??''

lep petek

sem prav vesela tvojega posta, lih včeraj sem povprašala po tebi!!!!!
Lepo počivaj in uživaj naj te drugi strežejouser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
18.12.2009 19:42:23   
n€na

oooooooooooo, kdo je po dolgem času prišel malo na klepetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo te je bilo videtiuser posted image user posted image

Uživaj in pusti se razvajatiuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
19.12.2009 16:47:28   
NAVT
Helenav, čestitam ... predvsem pa uživaj v počivanju user posted image

Naše nista šle na vlak, je bil pa v sredo Aljoša s svojim nonotom. Baje je bilo OK... najboljše je bilo seveda to, da je Aljoša peljal vlak za nazaj ... in to čisto do konca. Se mu je zdelo ful fajn!

Danes se je pa nasankal. Ful veselja nam je prinesel ta sneg. Punci sta bili danes prvič zunaj po celem tednu (ni panike, močan kašelj (Brina) pa neka driska (Neža), ki ni prava driska, ampak bolj neko porušeno ravnovesje v črevesju). Neži sicer ni šlo v račun, zakaj mora na rokah imeti rokavice, Brine ni to nič motilo. Smo se pa šli plažne dejavnosti - lopatke, kanglice in (ledene) tortice. Snežaka se ni dalo delat, ker je sneg presuh. Smo se pa kepali in sankali. Ta hrib zraven bloka pride prav - pa še vsi pasji drekci so itak zmrznjeni, tako da n bilo panike.

Mene čakajo pa delovni prazniki - imamo zunaj taglavni razpis. Rok oddaje pa je 7. januar. Ful so prijazni!!!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.12.2009 8:03:46   
zrak
Ne sem pisala in me je vrglo ven.. zdaj pa se mi ne da več napisat vse znova... uffaaa

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.12.2009 8:37:07   
thaiss
dobro jutro

mi smo tudi uživali v teh par cm snega. Matia je bil kot na plažiuser posted image  (brez lopatk), se je metal v sneg, valjal, skakal....prav lušno mu je bilo. Slikice so na FBju

Matia je šel danes rade volje v vrtec, je bil prejšni teden čet in petek doma zaradi šivov, in mu je očitno manjkala vrtčevska družba. Ta teden je pa itak kratek in potem smo 10 dni domauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.12.2009 8:37:34   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Ne sem pisala in me je vrglo ven.. zdaj pa se mi ne da več napisat vse znova... uffaaa

napiši samo kratki povzetekuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.12.2009 8:43:31   
helenav
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image ...se je začelo;.(((( SLABOSTI....bljak bljak....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.12.2009 8:50:16   
zrak
da je vse ok..

ta vikend smo uživali doma v snegu.. včeraj pa v Monfalconu kjer je bil tudi božiček.. ampak Enei se ga boji in se nas je držal ko klop.. ni hotu noter v njegovo hišico, kjer ima polno pisem.. Pa še sem ga prepričevala, da mogoče je tudi njegovo pisemce,.. ma ni šans...

Z mano vse ok.. sem nekje 22-23 al celo 24 teden.. user posted image user posted image  sploh ne vem.. zgubim štetje , tedni gredo prehitro.. Pri prvi sem vedela točno, tudi ure... Včasih čisto pozabim, da sem noseča in zjutraj si potikamm trebuh, da sploh vidim ali je še tam..

Vidim da se imate vsi lepo..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.12.2009 8:50:57   
zrak

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image ...se je začelo;.(((( SLABOSTI....bljak bljak....

hahaha Helenca.. bo šlo mimo...prvi tri meseci so res grave... dobro da je Klara v vrtcu..

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.12.2009 9:27:43   
thaiss

sej bo kmalu mimo user posted image

Z mano vse ok.. sem nekje 22-23 al celo 24 teden.. user posted image user posted image  sploh ne vem.. zgubim štetje , tedni gredo prehitro.. Pri prvi sem vedela točno, tudi ure... Včasih čisto pozabim, da sem noseča in zjutraj si potikamm trebuh, da sploh vidim ali je še tam..
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.12.2009 9:29:55 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.12.2009 15:45:43   
dskubin

Naj te čimprej zapustijo. Jaz sem zgleda neka čudna, nisem v vseh 3 nosečnostih niti 1x bruhala user posted image - aja, pa ne, da se pritožujem user posted image

Znano, znano, been there, done that. Pa še na slabše gre - sedaj v tatretje ne vem več niti dneva zadnje M, me G vsakič preseneti in šokira s tem vprašanjem (pa si vedno rečem, da drugič si bom pa pogledala), ma ja, vsakič isto, ji ponudim ene par alternativ, pa naj zbere user posted image

Meni pa je začelo primanjkovat časa, sej za user posted image mam skoraj vse, samo je treba vse oprat, pa speglat, pa papirje it zrihtat, pa nimam pojma kdaj. Danes gremo na RD, jutri zjutraj G, popoldan službeno "kosilo", v sredo Draža na pregled + atletika, v četrtek DM. KDAJ bom vse pripravila user posted image No, še dobro, da kmalu začnem dopust in porodniško, samo čutim, da me ne bojo kar spustili, ker niti slučajno nisem uspela še vsega predat nasledniku user posted image Aja

< Sporočilo je popravil dskubin -- 21.12.2009 15:53:27 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
22.12.2009 7:52:16   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Naj te čimprej zapustijo. Jaz sem zgleda neka čudna, nisem v vseh 3 nosečnostih niti 1x bruhala user posted image - aja, pa ne, da se pritožujem user posted image

Znano, znano, been there, done that. Pa še na slabše gre - sedaj v tatretje ne vem več niti dneva zadnje M, me G vsakič preseneti in šokira s tem vprašanjem (pa si vedno rečem, da drugič si bom pa pogledala), ma ja, vsakič isto, ji ponudim ene par alternativ, pa naj zbere user posted image

Meni pa je začelo primanjkovat časa, sej za user posted image mam skoraj vse, samo je treba vse oprat, pa speglat, pa papirje it zrihtat, pa nimam pojma kdaj. Danes gremo na RD, jutri zjutraj G, popoldan službeno "kosilo", v sredo Draža na pregled + atletika, v četrtek DM. KDAJ bom vse pripravila user posted image No, še dobro, da kmalu začnem dopust in porodniško, samo čutim, da me ne bojo kar spustili, ker niti slučajno nisem uspela še vsega predat nasledniku user posted image Aja

Ja ja dskubin tako je... meni tudi vedno presenitjo z vprašanjem kdaj je bila zadnja M... (še dobro da piše v materinski)...., pa imam pol obveznosti manj kot ti..user posted image

tudi jaz se bojim da me bo čas pohodil, ker nabavljam še sobico za Eneia, ker še vedno spi v tamali postelji... in pol mu moram dat vsaj mesec časa privajanja na novo posteljo, da ne bo izgledalo, kot da njega vržem iz njegove postelje in dam noter user posted image .. še tako bo šok...

Kako je to potekalo pri tebi.. Je Draž takoj sprejel Diti, brez ljubosumja?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

firma
jang

katera firma avtot vam je najbolj priljubljena!

volkswagen (42%)

citroen (14%)

renault (20%)

peugeot (9%)

hiunday (5%)

toyota (10%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!