|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
19.10.2009 8:10:45   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Dobro jutro!!

Pa smo spet delavno razpoloženiuser posted image user posted image

Ste se kar lepo načvekale med tem ko me ni bilouser posted image  

Thaiss lepo te je bilo spet videtuser posted image user posted image  Mi smo bili tisti dan pri frizerju in smo tudi Zalo malo pošišali....Bi se ustavila pri tebi pa si imela družbo in moje verjetno nisi potrebovalauser posted image user posted image

Po frizerju smo zavili v ciciban in kupili Zali ene full lepe gležnarje, ki pa niso bile poceni...kaj čmo, tudi otroci morajo bit v nekaj obutiuser posted image

Zrak...počakaj še s pleničkami do pomladi in takrat začni z odvajanjem bo lažje zate in za Eneiauser posted image

Nena, mislim, da pomlad nima veze z odvajanjem nočne plenice, ... ravno tako bi bilo potrebno vstati in zamenjati posteljnino ipd..
mislim, da v mojem primeru spomladi res ne bo nič lažje, zato bi to raje rešla prejuser posted image

Vikend pa je bil ledenica...ampak vseeno lep in preživet v dobri kompaniji..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.10.2009 8:21:55   
thaiss
Dobro jutro,
kako hitro je vikenda konec, zdej pa jovo na novo...
mi imamo danes z matio alergoteste, upam da ne bo hudegauser posted image

Thaiss lepo te je bilo spet videtuser posted image user posted image  Mi smo bili tisti dan pri frizerju in smo tudi Zalo malo pošišali....Bi se ustavila pri tebi pa si imela družbo in moje verjetno nisi potrebovalauser posted image user posted image

Po frizerju smo zavili v ciciban in kupili Zali ene full lepe gležnarje, ki pa niso bile poceni...kaj čmo, tudi otroci morajo bit v nekaj obutiuser posted image

Si smotana, lahko bi se ustavla....sem pa vidla že prej Zalo in tvojega pred salonom, Zala je imela full lepe čopkeuser posted image
mi smo komaj jesenske čevlje obuli, zimskih sploh še nismo kupli, upam, da bo res malček segrelo, ker ta mraz je malo prehud tako naenkrat.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.10.2009 8:26:38   
asso
Jutro,

jaz pa sem se ambientirala na ta "mraz" in zdej sem ok user posted image

Punci pa mislim, da tudi.
Glede čevljev, nosita še supergice navadne, no nekaj čevljev imata tudi na strani od "šenkov" tako, da za silo je. Čakam pa nove supergice, da pridejo po pošti user posted image In mogoče še ene škorenjčke za Tarin in je fertik...
Edino bundo moram za Tarin kupit novo, ker Nastia še nekaj ima, ampak Tarinuser posted image Še dobro dobim nekaj robe od sestrične tako, da vsaj za prvo silo je user posted image

Zdej pa grem malo tudi jaz na urejanje lastnega videza user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.10.2009 9:51:02   
nektarina
Jutro... jaz sem se tudi že privadila na ta mraz. Včeraj ko je pihalo za pop...it
sem šla z ALexom na Svetilnik( tam je  pa res pihalo) in seveda so se takoj očistili  vsiostanki iz nosu.  Raje  ta način kot pa  razne pumpice. Morski zrak in burja  nam full pomagata. Smo pa dali včeraj tudi kapo na glavo  in pol je Alex gledal še Nodija ,pa je videl ,da  Nodi ima non stop  kapo na glavi  jo ni hotel več dat dol... in samo govoril  MOJA KAPA.   Še dobro  da je čez noč vse pozabil...user posted image user posted image
Glede plenic pa imamo  mi čudno obdobje.  Nik vedno pozimi  vleče dol plenice in hoče bit nag  ...ojoj... to pa ne gre. Smo provali poleti,da ni hotel bit brez plenice, zdaj ko pa imamo  trenirkice in bodije pa vse to  zvleče iz sebe, pol še plenico in  hoče tako po stanovanju...  saj nisem več pametna.
Moram pa tudi prepovedat nekatere  jutranje  risanke. Alex je čisto nor na Lazy Town in pol ves dan poskakuje,dela prevale... hoče bit akrobat....pa še špago hoče delat...
samo še  Nodija bomo gledali... ni kaj 

< Sporočilo je popravil nektarina -- 19.10.2009 9:52:35 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.10.2009 9:54:53   
nektarina
Še to...  ste videle kje, kakšne moške gležnjarje. Take mal bolj visoke, kot kakšni  škorenjčki, kateri imajo  zadrgico pri strani.  Ene sem gledale v   Bati  samo ni  bilo številk.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.10.2009 13:48:21   
dskubin
Čau pupe!

Jaz pa komaj čakam dopust, mi je že malo tečno vsak dan sama z mulci. Zvečer preden se vsi odpravimo, mi ne gine 1,5 ure kopalnice user posted image

zrak - glede plenic, ne vem, če lahko kaj pohitriš. Absolutno pa tudi jaz mislim, da nima poletje nič kaj dosti s tem - edino manj je mogoče za prat oblek oz. pižam. Eni otroci so pač pripravljeni prej, eni kasneje. Če se ti da prat, ste lahko brez plenice in probaš par noči in če ne gre, počakaj, pa poskusite spet čez nekaj časa. Draž je bil brez čez dan od 2,5, ponoči šele pri dobrih 3,5, skoraj 4ih letih. In to kar naenkrat, ko sem mislila, da bomo dočakali 5 let in kake tablete. Prej vsak popoldan in vsako noč krgana plenica. Lani poleti je bilo celo tako, da je bil že kak teden čisto suh, ko smo pa vzeli plenico je začel spet lulat ponoči in ker je bil vsak dan moker, smo vrnili plenico. Je pa res, da smo bli tudi mi malo leni in meni na kraj pameti ni padlo, da bi ga jaz ponoči v spanju nosila na WC, da se ne bi polulal. Diti ga je šišala pri vsem skoraj za leto in pol, pa sploh nismo pričakovali. Ko je bla čez dan brez je sama čez ene 3 dni hotla še ponoči in je OK, res samo par nesreč, tako čez dan, kot čez noč. Lahko rečem, da se še vedno Dražu večkrat ponesreči in pozabi it, čeprav bo skoraj 4.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.10.2009 13:49:44 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.10.2009 20:40:18   
majrim
zrak user posted image user posted image user posted image user posted image ...tebe pa ne kličem večuser posted image ...ti človek ne more niti voščit vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...kar se pa plenic tiče - ne sekiraj se...Neža jo tudi ima ponoči; ker ona pije ko žolna....v vrtcu je nima med spanjem...doma jo bo pa imela dokler je tako in se ne sekiramuser posted image
navt ...ta teden se pa topim na račun tvoje Nežeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ugani kdo priteče v moj objem,ko pridem v vrtec???...tvoja Nežauser posted image user posted image user posted image ...in jaz se kar topimuser posted image
smučanje, kaj je touser posted image user posted image user posted image user posted image
austen...,,,,reči M oprosti v mojem imenu,ker je v nedeljo nisem takoj spoznalauser posted image ---ampak je nisem vidla eno leto,pa je čisto drugauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.10.2009 20:41:42   
majrim
dskubin,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.10.2009 20:43:53   
thaiss
čer

kaj zdej, nič klepeta ni tuki gor???user posted image

majrim, danes je pa voja Neža primazala eno Adamuuser posted image user posted image sem se prav nasmejala ko sem to slišala

smučanje- mi bomo šli verjetno v Kranjsko goro, ma čakamo še potrditev dopusta

pleničke - ne se sekirat, do 5 leta imate cajt. To je ta zloženka, ki sem zadnjič omenjala user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.10.2009 7:54:55   
n€na
Dobro jutro!!!

Končno lahko tudi jaz malo zadiham tukaj...sem imela ta dva dni tako gužvo, da skoraj nisem imela čas za malico, vendar sem vseeno šla, ker če ne bi skupaj padla...je kar hudič, če nimaš časa za ničuser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo pa preživeli en tak lep popoldan, najprej smo šli v Merkur po neke poličke in omarico za zunaj...potem pa se je Zala hotela igrati z Eriko in smo odšle do Erike in mali dve sta uživali 100 na uro...user posted image user posted image user posted image
In od vsega tega doživljanja čez dan smo zvečer imeli sanje v živo....Je Zala full govorila "mami teci teci..., ne bom tukaj čičala...,lejo Eriko" itd...komaj komaj se je pomirila, da je lahko v miru zaspalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.10.2009 8:24:37   
austen

Dobro jutro!!!

Končno lahko tudi jaz malo zadiham tukaj...sem imela ta dva dni tako gužvo, da skoraj nisem imela čas za malico, vendar sem vseeno šla, ker če ne bi skupaj padla...je kar hudič, če nimaš časa za ničuser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo pa preživeli en tak lep popoldan, najprej smo šli v Merkur po neke poličke in omarico za zunaj...potem pa se je Zala hotela igrati z Eriko in smo odšle do Erike in mali dve sta uživali 100 na uro...user posted image user posted image user posted image
In od vsega tega doživljanja čez dan smo zvečer imeli sanje v živo....Je Zala full govorila "mami teci teci..., ne bom tukaj čičala...,lejo Eriko" itd...komaj komaj se je pomirila, da je lahko v miru zaspalauser posted image user posted image user posted image

hvala enako....po moje da naslednjič jih damo skupaj spat pa naj se kličejo kolkor se hočejouser posted image

majrim....ni panike

plenice.....pri nas so še vedno aktualneuser posted image ...žal....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.10.2009 8:45:34   
n€na
Aj, da jih damo skupaj spat ne vem koliko bosta spali, ker sta včeraj tako noreli, bi verjetno naprej noreli tudi v posteljiuser posted image user posted image ...in ne morem verjet včeraj mi je zala sama rekla" MAMI AJAT, MATANA SEM"user posted image user posted image user posted image (mami ajat zmatrana sem)user posted image

Lahko bi se vse dobile enkrat in šle malo okoli na sprehod....Je pa res da bodo sprehodi skoraj v temi saj se v soboto prestavi ura in bo kmalu tema....vendar to nas ne ovira in če gremo ven v vsakem vremenu, lahko gremo ven tudi v temi......user posted image

A se vaši otroci kaj bojijo svojih sencuser posted image user posted image  Moja se je včeraj ko je stopila iz avta full ustrašla svoje sence in pritekla k meniuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.10.2009 8:49:47   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

zrak user posted image user posted image user posted image user posted image ...tebe pa ne kličem večuser posted image ...ti človek ne more niti voščit vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...kar se pa plenic tiče - ne sekiraj se...Neža jo tudi ima ponoči; ker ona pije ko žolna....v vrtcu je nima med spanjem...doma jo bo pa imela dokler je tako in se ne sekiramuser posted image

ja ja .. saj sem ti vrnila klic in pol sem se morala ubadat z Eneiem, ker sem bila sama... oz. sem še vedno.. M pride danes zvečer..

V vrtcu je že bolje, ni več takega joka, tudi vpraša za lulat... je pa ful postal izbirčen za jest... Kaj ni varianta, da v vrtcu se navadijo jesti????? Enei se razvaja v tej smeri in izbira....
Zdanjič so imeli tudi grah, ki ga doma normalno poje... V vtrcu je rekel da tega ne je in ga ni jedu... včasih kar preskoči kosilo in gre na sladicouser posted image .. in seveda to poskusi tudi doma in kar reče  DRUGO.. in ko vidi da drugega mu ne dam, pol pojeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.10.2009 8:53:34   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pleničke - ne se sekirat, do 5 leta imate cajt. To je ta zloženka, ki sem zadnjič omenjala user posted image

Pa tudi čez user posted image ni panike...
No pri nas pa počasi mogoče bomo uspeli tudi ponoči brez. Zdej je kar tri dni suha oz. 4 s tem, da je enkrat vmes (tri dni nazaj) bila malo mokra... Nastia bi rekla je malo mokra, ker me je tiščalo lulat in sem se polulalauser posted image user posted image
In evo, mogoče bomo glih pred dopolnjenih 5 letom uspeli jo dat dol :)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.10.2009 5:58:20   
NAVT
to sem pa morala pripet:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/mati-stiriletnika-skoraj-omedlela-od-sramu.html

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.10.2009 7:30:06   
n€na
Jutro..

o navt danes si pa zgodnjauser posted image user posted image

Mi smo pa danes ponoči imeli nesrečo z lulanjem kar dvakratuser posted image ...ponavadi se zbudi, danes je pa spala kot polhek in ni nič čutila, da je kaj mokra...mene je pa nekaj zbudilo in sem šla prevreit in je bila vsa mokrauser posted image ....pa sem jo lepo preoblekla, pa tudi posteljo in ko se je tadrugič sem jo dala v našo posteljo in je spala kot polhek naprej....ko sem jo preoblačila se sploh ni zbudila, po moje niti ne ve da je danes spala z namiuser posted image user posted image user posted image

Zjutraj ko je bilo treba vstati se nikakor ni mogla zbuditi, je spila kakav in zaspala dalje.....sem jo oblekla za vrtec in je spala dalje....

Včeraj smo pa pekli kostanje in Zala je bila glavna kuharica pri peki....je bila tako simpatična....

Midva z mojim pa sva na terasi končno postavila v zavetju pred mrazom poličke za rožice, da mi ne bodo čez zimo zmrznile, postavila sva tudi eno omarico za orodje in prazne lončke in sedaj tisti kotiček zgleda prav lepo urejenuser posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.10.2009 8:43:30   
asso
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

to sem pa morala pripet:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/mati-stiriletnika-skoraj-omedlela-od-sramu.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
23.10.2009 9:41:37   
zrak
ooopp tu je pa res kriza...

brez besed.. saj tudi jaz sem.. Mogoče nas je članek od Asso čisto šokiraluser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
23.10.2009 9:45:41   
asso
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ooopp tu je pa res kriza...

brez besed.. saj tudi jaz sem.. Mogoče nas je članek od Asso čisto šokiraluser posted image

Ni bil moj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
23.10.2009 10:31:26   
n€na
Dannnnn!!!!!!!

Kako lep sonček je tukaj pri meni user posted image user posted image user posted image

Končno lahko malo zadiham in se priklopim na netuser posted image  Se vidi, da folk nima kaj delat in potem nastanejo same ****rije s katerimi se moram pol jaz ukvarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma bo že...petek je in je dan za zadetekuser posted image user posted image user posted image ...Dajmo se kaj dobit čez vikend, če bo lepo vreme in gremo malo skupaj na sprehoduser posted image user posted image

austen- Zala full pogreša Eriko, danes je rekla, da gre k Eriki v vrtecuser posted image user posted image  Na križišču je B rekla, da mora naprej k Eriki, ko je ni upošteval je rekla "ati obrni gremo Eriki"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
23.10.2009 10:55:51   
zrak
Sonček včeraj sem se ful nasmejala tvoji pupici, ker ko vidi hišnika začne jokati in pol je ubogi hišnik hodu mimo vrat tako, da se je sklanjal, da ga ne vidi..user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
23.10.2009 11:48:30   
n€na

Sonček včeraj sem se ful nasmejala tvoji pupici, ker ko vidi hišnika začne jokati in pol je ubogi hišnik hodu mimo vrat tako, da se je sklanjal, da ga ne vidi..user posted image

tale je pa dobra...le koliko hišnikov bi tako reagiralo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
23.10.2009 11:51:16   
thaiss

tale je pa dobra...le koliko hišnikov bi tako reagiralo

hahhaaa

mi pa zadnjič pohajamo po Izoli in Matia pravi: Mama glej Mario...jaz pa: kateri mario??...matia:uni naš iz vrtca

jaz sem mislila da je kak otrok, pa pride mimo gospod in reče:Oj Matia, si popravu kamion??

...je bil hišnik Mario, ma ki ga mai nisem vidla....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
23.10.2009 12:34:23   
n€na
ojla, thaissuser posted image

Zdaj bodo naši mali nadobudneži vsaki dan kakšno novo napalili in mi starši se bomo ob tem samo smejaliuser posted image user posted image user posted image

Že točno vejo kje se peljejo z avtom, prepoznajo trgovine v katere hodimo itd....

Se peljemo zadnjič iz Izole domov in gremo mimo hoferja in Zala reče "ne ati, gremo v trgovino, obrni" pa jo moj vpraša "po kaj pa?" pa reče Zala "po kruhka"user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
23.10.2009 16:13:53   
n€na
Se moram pa mal pohvalituser posted image user posted image user posted image

Sem zasledila temo, na kateri je ena uporabnica spraševala, če so že nagrajenke nagradne igre spomin,dobile obljubljene nagrade...Grem za foro pogledat, če sem slučajno med njimi...sem kar z debelimi okicami pogledala, ko sem se videla med nagrajenkamiuser posted image user posted image user posted image

Mailov nisem gledala že 100let in zato tudi nisem vilda maila od RR, da sem bla med izžrebanimi...Dobila bom pa medvedka, nalepko za avto in nogavičkeuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?