dskubin
|
Čau pupe! Jaz pa komaj čakam dopust, mi je že malo tečno vsak dan sama z mulci. Zvečer preden se vsi odpravimo, mi ne gine 1,5 ure kopalnice zrak - glede plenic, ne vem, če lahko kaj pohitriš. Absolutno pa tudi jaz mislim, da nima poletje nič kaj dosti s tem - edino manj je mogoče za prat oblek oz. pižam. Eni otroci so pač pripravljeni prej, eni kasneje. Če se ti da prat, ste lahko brez plenice in probaš par noči in če ne gre, počakaj, pa poskusite spet čez nekaj časa. Draž je bil brez čez dan od 2,5, ponoči šele pri dobrih 3,5, skoraj 4ih letih. In to kar naenkrat, ko sem mislila, da bomo dočakali 5 let in kake tablete. Prej vsak popoldan in vsako noč krgana plenica. Lani poleti je bilo celo tako, da je bil že kak teden čisto suh, ko smo pa vzeli plenico je začel spet lulat ponoči in ker je bil vsak dan moker, smo vrnili plenico. Je pa res, da smo bli tudi mi malo leni in meni na kraj pameti ni padlo, da bi ga jaz ponoči v spanju nosila na WC, da se ne bi polulal. Diti ga je šišala pri vsem skoraj za leto in pol, pa sploh nismo pričakovali. Ko je bla čez dan brez je sama čez ene 3 dni hotla še ponoči in je OK, res samo par nesreč, tako čez dan, kot čez noč. Lahko rečem, da se še vedno Dražu večkrat ponesreči in pozabi it, čeprav bo skoraj 4.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.10.2009 13:49:44 >