mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Punce, čez točno 17 dni sem imela pred dolgimi 11 leti prvi SS. In točno tri dni prej je svakinja rodila svojo drugo, in spet ji bo treba torto narediti in biti vesel, jest pa ne morem več Me tolk boli srček... Mene tud boli. Zate me boli. Pa kako si tassi draga moja pomagaš? Je be mti! Se mi zdi, da je z leti lažje ali pa sem že čist otopela in niti ne razmišljam več,.. Sam včasih si dovolim, da pride ven,. No bemti, zdej mi pa solze kar derejo,.. hvala ti Saj pri meni je podobno. Pa že mislim, da je okej, pol pa neki pride, pa navadno čista banalnost, pol me pa zvije. Saj sem se dons jaz tud fejst jokala. Iz čiste jeze. Se mi ne zdi fer in pika. Pomagat si pa ne morem. Pol pa vse nase potegnem. Da sem si sama kriva, ker nisem vredu človek, al pa zato, ker sem neki narobe naredila, al pa zato, ker se moram neki naučit, pa samo jaz ne vem kaj. Pa sem jezna, ker se vsem zdi, da so stvari tolk enostavne (se moraš pač sprijaznit, pa je), pa mam pol občutek, da sem še zato glupa, ker samo jaz ne dojamem, da tako pač je in ker sem tolk glupa, da se ne znam sprijaznit. U ti mater, poglej to solato. Še meni ne bo jasno, kaj sem hotla napisat, ko bom šla to še enkrat brat. Še najhuj pa je, ko te vsi prepričujejo, da odnehaj, da pač ne gre,.. Mater, al sem trmasta, sam NE MOREM ŠE ODNEHAT; NE ŠE, sej dokler še imam malce upanja IN PRAV JE TAKO...