Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:32:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj je zdaj podganca? A nas boš samo s čokolado filala, pa nič povedala? Kako si? Kako kaže? Jaz še tega ne vem, al maš enga al dva!!!!!!!!!!!!!! U je.bem.ti ... kak je to šlo mim tebe... Draga moja, dva sta, dva. Sem že en teden nazaj vidla tudi srčka na UZ-ju. Jst tako zelo nosečkasta... spim, lenarim, slabo mi je... A ti še maj une moje mucke?
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:33:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Lahko noč in Dejzi jutri bo že bolje.Prit jutr kaj k Žiži na obisk.Te je vedno vesela in hvala za darila,je bila ful vesela Škoda, da greš. Pocajtej se. Pa še enkrat hvala za danes. Mi je bilo tako zelo hudo, pol si pa prišla, pa je blo kuj bolje.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:34:55
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj je zdaj podganca? A nas boš samo s čokolado filala, pa nič povedala? Kako si? Kako kaže? Jaz še tega ne vem, al maš enga al dva!!!!!!!!!!!!!! U je.bem.ti ... kak je to šlo mim tebe... Draga moja, dva sta, dva. Sem že en teden nazaj vidla tudi srčka na UZ-ju. Jst tako zelo nosečkasta... spim, lenarim, slabo mi je... A ti še maj une moje mucke? Jaz tvoje mucke v srcu nosim. A mojo blanchetto si kaj videla? Menda je bila v bolnici?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:36:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 jest pa ne znam slikce gor dat, dejte helpppp A si še tu? Sem te sfalila. Najdeš na iskalniku slikco in jo poklikaš do konca, pol pa kopipejst, pa gre.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:37:37
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jaz tvoje mucke v srcu nosim. A mojo blanchetto si kaj videla? Menda je bila v bolnici? Sem bla pr njej prešnji teden. Sem jo šla mal polubčkat. Je prou dobr zgledala. Ampak je še vedno v bolnici. Danes je imela cerklažo, pa še ni nobenih novic od nje. Jo bom jutri mal podrezala, če se ne bo prej sama javla.
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:37:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj je zdaj podganca? A nas boš samo s čokolado filala, pa nič povedala? Kako si? Kako kaže? Jaz še tega ne vem, al maš enga al dva!!!!!!!!!!!!!! podganca ma dvojni paket , da ne boš živela v nevednosti. Saj pravim,... vse sfalim,...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:38:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jaz tvoje mucke v srcu nosim. A mojo blanchetto si kaj videla? Menda je bila v bolnici? Sem bla pr njej prešnji teden. Sem jo šla mal polubčkat. Je prou dobr zgledala. Ampak je še vedno v bolnici. Danes je imela cerklažo, pa še ni nobenih novic od nje. Jo bom jutri mal podrezala, če se ne bo prej sama javla. Le daj. Pa lepo jo pozdravi. In moje krščence tudi.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:40:04
|
|
|
|
DaisyE
|
No tassi, tale je pa res kar dobra. Glih za naju z WP.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:40:56
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 jest pa ne znam slikce gor dat, dejte helpppp A si še tu? Sem te sfalila. Najdeš na iskalniku slikco in jo poklikaš do konca, pol pa kopipejst, pa gre. Fenks, sam pol pa pride ven eno srupocalo od enih črk in številk
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:45:31
|
|
|
|
DaisyE
|
tassi a si tole mislila? Klikaj na sliko, dokler lahko klikaš, šele pol jo kopipejstaj.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:47:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE tassi a si tole mislila? Klikaj na sliko, dokler lahko klikaš, šele pol jo kopipejstaj. čaki, čaki za koga je pa ta stimulacija, ker če je zame, vas moram razočarati, meni so k sreči bolj moški všeč
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:48:09
|
|
|
|
tassi1
|
ne, sem se zmotla, mi je moj svetil čez ramo,
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 25.3.2009 19:49:02 >
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:48:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tole sem si pa sposodla od Se*kice http://www.youtube.com/watch?v=SJLxXpy-6dU U podganca.... Tole me je pa v srce zadelo,.... Čaki, moram lulat,....
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:50:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tole sem si pa sposodla od Se*kice http://www.youtube.com/watch?v=SJLxXpy-6dU U podganca.... Tole me je pa v srce zadelo,.... Čaki, moram lulat,.... no če si pa na Đoletu, ti dam pa še od Žižet komad: http://www.youtube.com/watch?v=Xc1_6pLBQCI pa se imaš spet kaj učiti
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:54:27
|
|
|
|
DaisyE
|
Okej pupe, tolk ste luštne, pa tolk ste me v dobro voljo spravile, zdaj mi pa še povejte, kako, da proživim na svoj način? Nimam, česar ne morem imet, kako naj s tem živim? S čim naj si pomagam, kako naj najdem svoj mir? Če mate kako pametno idejo, bom hvaležna, drugače, bo pač spet samo Union profitiral....
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:57:32
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdaj moram pa še kar en pir! Pa kaj iščem okoli, saj vem, kdo in kje mi lahko žalost ublaži. Jaz vas mam tolk radaaa Ampak res.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:58:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Okej pupe, tolk ste luštne, pa tolk ste me v dobro voljo spravile, zdaj mi pa še povejte, kako, da proživim na svoj način? Nimam, česar ne morem imet, kako naj s tem živim? S čim naj si pomagam, kako naj najdem svoj mir? Če mate kako pametno idejo, bom hvaležna, drugače, bo pač spet samo Union profitiral.... Daisy, tole večno vprašanje nas muči vse, ampak saj veš kako pravijo "Idemo dalje..." ti z Unionom, jaz s hajnijem, pa dobro družbo, pa z žalostno pesmijo v srcu, molitvo na ustnicah in veliko, veliko upanja, da tokrat nam pa le uspe. Če ne bo pa spet hajni igral
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?